Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μαγδάκι καλό είναι να ξαναγίνεται εξέταση αντιΧα ανα τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί τελικά εμένα προς το τέλος μου την μείωσε κατά 1/4 την δόση, δεν έβαζα ολόκληρη ένεση αλλά τα 3/4 της ένεσης,, δεν νομίζω να έχει σχέση με τα κιλά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδαάκι το σίγουρο είναι ότι όσο αυξάνουν τα κιλά , μπορεί να αυξάνουν κ οι αναγκες σε αντιπηκτική, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. πχ εγώ όπως σου έγραψα...

Με αυτην την εξέταση τσεκάρεις τι δόση χρειάζεσαι!!Εσύ τι εξετάσεις θρομβοφιλίας εννοούσες??

Πότε έχεις αυχενική με το καλό??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα!!!:):)

και κατι ακομα οταν ασθανομαστε τσιμπιματακια απο κατω(στο αδοιο) που και που ειναι ανυσηχητικο??? Την Τριτη που θα παω για αυχενικη θα το ρωτησω!!!!

Μαγδούλα δεν είναι καθόλου ανησυχητικό!

Τα αισθανόμουν κι εγώ αυτά τα τσιμπηματάκια και ρώτησα το γιατρό μου και μου απάντησε ότι "ίσα ίσα αυτά τα τσιμπηματάκια δείχνουν ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται φυσιολογικά"... Οπότε δεν έχεις κανένα θέμα άγχους ή φόβου:tongue:

L2qIp2.png

Ευχαριστω Δομνινα μου μου εδωσες μεγαλη χαρα!!!!

Κατριν εννοω τις αρχικες εξετασεις που δειχνουν οτι εχω θρομβοφιλια!!! Ειχαν δειξει καποιο προβλημα και επερνα σαλοσπιρ πριν μεινω εγκυος και ξεκινησα αμεσως κλεξαν των 0,4. Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι βασει κιλων και απο οτι ξερω ο ιδιος συνεργαζετε με αιματολογο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!:):)

Πλησιαζει ο καιρος κοριτσια!!!:):) Με το καλο σε λιγο διαστημα θα το δειτε;):):)

Ειρηνη εξεταση αιματος για θρομβοφιλια εχεις ξανα κανει??? Εμενα μου ειπε οταν φτασω τα 60 κιλα θα ανεβασουμε την δοση αλλα δεν μου ειπε για εξεταση ακομα!!!!

και κατι ακομα οταν ασθανομαστε τσιμπιματακια απο κατω(στο αδοιο) που και που ειναι ανυσηχητικο??? Την Τριτη που θα παω για αυχενικη θα το ρωτησω!!!!

μαγδακι αν εννοεις την αντι χα στην αρχη την εκανα καθε μηνα και μετα τον 4ο ανα εναμιση μηνα περιπου! μαζι με αυτη κανω και την εξεταση d-dimmers καθως και γενικη αιματος, χρονο προθρομβινης και APTT. ειναι ο στανταρ ελεγχος που μου βαζει η αιματολογος για να δουμε αν χρειαζεται να αναπροσαρμοσουμε τη δοσολογια.

χθες εκανα παλι ελεγχο γιατι την αλλη εβδομαδα θα κοψω το σαλοσπιρ οποτε μπορει να χρειαστει ν' αυξησω τη δοση. επισης μου ειπε πως τα κιλα απο μονα τους δεν παιζουν ρολο. δλδ μπορει να μη παρεις πολλα κιλα αλλα κατι να αλλαξει στους παραγοντες πηξης και να χρειαζεσαι αλλαγη δοσης ή τα κιλα να αυξηθουν αλλα οι παραγοντες να παραμεινουν σταθεροι.

ειναι σημαντικο ομως να κανεις συχνα ελεγχο γιατι αλλιως πως θα ξερει ο γιατρος αν η δοση σου σε καλυπτει; δεν στο λεω για να σε αγχωσω απλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

σε παρακολουθει και αιματολογος ή μονο ο γυναικολογος;;

οι τσιμπιες ειναι απολυτα φυσιολογικες!!!!!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ευχαριστω Δομνινα μου μου εδωσες μεγαλη χαρα!!!!

Κατριν εννοω τις αρχικες εξετασεις που δειχνουν οτι εχω θρομβοφιλια!!! Ειχαν δειξει καποιο προβλημα και επερνα σαλοσπιρ πριν μεινω εγκυος και ξεκινησα αμεσως κλεξαν των 0,4. Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι βασει κιλων και απο οτι ξερω ο ιδιος συνεργαζετε με αιματολογο!!!!

μαγδακι συγνωμη εκ των προτερων που θα γινω σπαστικη αλλα οι γυναικολογοι δεν ειναι αρμοδιοι να χειριστουν αυτα τα θεματα γιατι πολυ απλα το πεδιο γνωσεων τους ειναι περιορισμενο και ειναι λογικο!

σε περιπτωσεις θρομβοφιλιας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σε παρακολουθει ταυτοχρονα και αιματολογος ο οποιος να ειναι σε επικοινωνια με τον γυναικολογο σου.

Γνωμη μου να μη το αφησεις για τον αλλο μηνα, αλλα να κινητοποιηθεις αμεσα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Αυχενικη εχω την Τριτη, ειμαι απο επαρχια και εχει μονο εναν αιματολογο στο νοσοκομειο που δεν τον εμπιστευομαι. Τελος Φεβ θα παω στον Γυναικολογο και θα του πω να μου δωσει το ονομα του αιματολογου που συνεργαζετε στην Θεσ/νικη!!! Τον γυναικολογο μου τον εμπιστευομαι και θελω ο ιδιος να με στειλει σε αιματολογο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χαρηκα πολύ σημερα γιατί είδα πολύ ωραία νεάκια!!!Μπράβο Μαγδάκι με συγκινησες ετσι πως το εγραψες οτι χτυπούσε η καρδουλίτσα του μωρού!!!Σε ενοιωσα απόλυτα !! Ρε παιδι μου γιαυτο δενομαστε τοσο πολυ γιατι καθε περιγραφη ειτε χαρας ειτε αγωνιας για μια στιγμή γινεται σα να συμβαινει σε εμας!!! Ολες εχουμε κανει τις ιδιες σκεψεις , προβληματισμους, χαρες κτλ!!!Και εγω συμφωνω να το κοιταξεις το θεμα με την αντι χα αλλωστε δεν ειναι και καμμια φοβερη εξεταση!!!Και γω συμφωνω και επιμενω να μην επαναπαυομαστε ποτε και το λεω αυτο με την προυποθεση βεβαια να υπαρχει και ψυχραιμια οχι να τρεχουμε ολο στους γιατρους αλλά τα βασικα οπωσδηποτε στον ειδικο γιατρο!!!

Δομνινακι ειμαι απολυτως σιγουρη οτι ολα θα πανε οπως τα θελεις!!!Δε σε φοβαμαι καθολου!!!Τωρα που θα τσιμπας κατι το βραδυ θα δεις, θα χεις καλυτερες τιμες το πρωι γιατι βοηθας το παγκρεας ετσι!!!

Ειρηνακι ??? Χαιρομαι πολύ και για σενα!!! Κοριτσια αγαπω Ειρηνακι , το δηλωνω δημοσιως!!!!!!!!!

Ανδριαννη, Χρυσακι,Κατρινακι φιλουρες στις μπεμπες σας, Σοσαντακι φιλαρες στο ηλιοκαμμενο!!! Ανδριαννη η Αννα , η Τζενη τι κανουν?? Βελβετακι??

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας!Τι κανετε;Απο οτι βλεπω ολες οι εγκυουλες μας ειναι μια χαρα και πλησιαζουν σιγα σιγα στο ονειρο!

Μαγδουλα μην ανχωνεσαι!Ισως ειναι νωρις για να κανεις αυτη την εξεταση!Εγω την εκανα 2 φορες σε ολη την εγκυμοσυνη στην 17η και 21η αν δεν κανω λαθος!Εγω ειχα ηπια μορφη θρομβοφιλιας και τις εξετασεις μου τις εβαζε ο ανοσολογος!Καλο ειναι φυσικα να ρωτησεις το γιατρο σου!Μην αφηνεις αλυτες τις αποριες σου!Εγω τις εγραφα σε χαρτακι για να μην ξεχασω!χαχαχα!Τι κανω;Απο το να καθομαι μετα κ να βασανιζομαι!!!

Ειρηνουλα μου τι καλα!!!Ολα πανε σουπερ ετσι;Χαλαρωσες λιγακι;Φανταζομαι τωρα που αισθανεσαι τη μπεμπα θα εχεις ηρεμησει λιγο!

Δομινα ακομα λιιιιιιιγο!!!!Μπραβο!Σταματησες απο τη δουλεια;

Εμεις καλα ειμαστε σε μια εβδομαδα κλεινουμε τον 5ο!Την Τριτη θα παμε για εμβολιακι και θα πει ο γιατρος πως να ξεκινησουμε τις κρεμουλεεεεεεες!

Κατριντιμ Ανδριανη τι κανουν οι δικες ζουζουνες;

Λουλουδιρα μου εσυ τι κανεις;:P

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Λουλουδιρα μου σε βλεπω ανανεωμενη και χαιρομαι!!!! Παντα χαρες να εχεις κοπελα μου:):):)

και εγω αγαπαω Ειρηνακι;):)

Χρυσα μου και εγω εχω ηπιας μορφης θρομβοφιλια οταν πηγα σε εναν ανοσολογο-ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (καπως ετσι ηταν ο τιτλος του) μου ελεγε οτι μπορει και να μην εχω θρομβοφιλια!!Η αποψεις διαφερουν!!! Την επομενη φορα που θα παω Θεσ/νικη θα τον ρωτησω τον γυναικολογο μου!!!

Ειρηνακι οι συμβουλες σου παντα ειναι πολυτιμες!!!!

Φιλακια κοριτσια παω να φαω το γιαουρτακι μου, (μπλιαχ)!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χαρηκα πολύ σημερα γιατί είδα πολύ ωραία νεάκια!!!Μπράβο Μαγδάκι με συγκινησες ετσι πως το εγραψες οτι χτυπούσε η καρδουλίτσα του μωρού!!!Σε ενοιωσα απόλυτα !! Ρε παιδι μου γιαυτο δενομαστε τοσο πολυ γιατι καθε περιγραφη ειτε χαρας ειτε αγωνιας για μια στιγμή γινεται σα να συμβαινει σε εμας!!! Ολες εχουμε κανει τις ιδιες σκεψεις , προβληματισμους, χαρες κτλ!!!Και εγω συμφωνω να το κοιταξεις το θεμα με την αντι χα αλλωστε δεν ειναι και καμμια φοβερη εξεταση!!!Και γω συμφωνω και επιμενω να μην επαναπαυομαστε ποτε και το λεω αυτο με την προυποθεση βεβαια να υπαρχει και ψυχραιμια οχι να τρεχουμε ολο στους γιατρους αλλά τα βασικα οπωσδηποτε στον ειδικο γιατρο!!!

Δομνινακι ειμαι απολυτως σιγουρη οτι ολα θα πανε οπως τα θελεις!!!Δε σε φοβαμαι καθολου!!!Τωρα που θα τσιμπας κατι το βραδυ θα δεις, θα χεις καλυτερες τιμες το πρωι γιατι βοηθας το παγκρεας ετσι!!!

Ειρηνακι ??? Χαιρομαι πολύ και για σενα!!! Κοριτσια αγαπω Ειρηνακι , το δηλωνω δημοσιως!!!!!!!!!

Ανδριαννη, Χρυσακι,Κατρινακι φιλουρες στις μπεμπες σας, Σοσαντακι φιλαρες στο ηλιοκαμμενο!!! Ανδριαννη η Αννα , η Τζενη τι κανουν?? Βελβετακι??

louloudira μου μια χαρα ειμαστε κ εγω κ η τζενη εγω γεννησα πριν 3 μηνεσ ενα υπεροχο πλασματακι που μου εχει αλλαξει ευχαριστα την ζωη μου η σκατουλιτσα μου..κ η τζενη γενναει στης 8 μαρτιου κ αυτη κοριτσακη εχει κ πλεγει σε πελαγη ευτηχιας..φυσικα ειναι λιγο ανγωμενη με την γεννα αλλα θα το ξεπερασει με το που θα κρατηση την κορουλα τησ στην αγκαλιτσα τησ..οπως τα ξεχασα κ εγω γιατι ειχα δυσκολη γεννα...αυτα φιλακια πολλα κ σε ευχαριστουμε πολλη που μας σκεφτεσε..

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπάκια της παρεούλας μας!

Εμείς είμαστε καλά, ο μπέμπης τώρα το πρωί υπερκινητικός και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη.. Ευτυχώς τίποτε δεν με ταλαιπωρεί μέχρι στιγμής.. ούτε καούρες, ούτε πόνοι στα ισχία ούτε τίποτε.. Αφού ακόμη μπορώ και γυρνάω μόνη μου το βράδυ πλευρό.. Εντάξει, έχουμε μια κράμπα που και που αλλά αυτό είναι το λιγότερο!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και είτε απολαμβάνετε είτε ετοιμάζεστε να απολαύσετε τα μπεμπάκια σας.. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της ζωής, έτσι δεν είναι;

Λουλουδίρα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ σύντομα να ανήκεις και συ στο κλαμπ των μέλλουσων μανούλων!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

λουλουδιρα με προλαβε η αννα κ σας τα πε τα νεα την τζενη την περιμενουμε να γεννησει.πρωτα να πω οτι ξαναγινα θεια απο την μικρη μου αδερφη γεννησε προωρα βεβαια στις34 βδ κ η μικρουλα χρειαστηκε οξυγονο κ την ειχαν στην θερμοκοιτιδα τωρα της το εβγαλαν απο την δευτερα που γεννηθηκε στα κιλα της ειναι καλα για τις βδομαδες της 2370 γεννηθηκε κ παει 2200 τωρα σε 2-3 μερουλες θα την παρει η μαμα της την ειδα κ γω χθες ειναι πολυ μικρουυυυυυλα ειχα συνηθισει βλεπετε εγω απο τα δικα μου που εβγαιναν τζαμπο!η μπεμπουλα μ ου ειναι μια χαρα ολο ναζι η μαρια μου εγινε δυο χρονων προχθες της κοψαμε κ τουρτα κ τις λεγαμε να σβησει τα κερακια κ αυτη φωναζε οχι οχι φουβαμαι α καω πατο πατο(παρτο δηλ)δαγκωσε κ τον ξαδερφο της τον εβαλε κατω απο το τραπεζι ταχα να παιξουν κ του την εδωσε κατα τα αλλα μια χαρα ολη μερα λεει οτι θα μας κοψει με το πριονι κ την μπεμπα θα την βαλει στο φορνο με παπατες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...