Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα πάντα υπάρχει απόκλιση στο μηχανημα, όπως λέει κ η ΕΙρήνη, εμένα είχε τύχει να δείξει μεταγευματικό 129 κ να το ξαναμετρήσω κ να δείξει 109, ότι να ναι δλδ, είχα πάρει την εταιρεία κ τους είχα ξεχ#σει!!!Κ μου κάναν δώρο ένα κουτάκι ταίνιες!!! Τελοσπάντων, αυτό που μπορέις να κάνεις είναι σε 1η φάση να τσεκάρεις το μηχάνημα, να πας στο μικροβιολογικο να μετρήσεις νηστική μετο μηχανημα και να στο μετρήσουν κ εκεί!!να δεις τι απόκλιση έχει!!Πάντως εγώ που είχα πρόβλημα μόνο στο πρωινο μεταγευματικό , προς το τέλος της εγκυμοσύνης όλο κ αυξανε, είχα φτάσει να πίνω ένα φλ γάλα κ 1 φρυγανιά κ να είναι οριακό!!! Ενώ πριν έτρωγα 1 φλ γάλα κ 1/2 τόστ και ήταν οκ!!!

Στο μέσο της νύχτας ή πριν κοιμηθείς τρως τπτ??? Εγώ σηκωνόμουν 03:00-04:00 κ έπινα λίγο γάλα κ το νηστείας ήταν πάντα νορμαλ!!!

όσο για την υπόταση, είναι πολύ συχνή σε εγκυμονούσες , πάρε κ το γιατρό τηλ να σου πει. Πρόβλημα υπάρχει όταν έχεις υπέρταση, γιατί υπάρχει ο φόβος για προεκλαμψία , όπως έκανα εγώ κ έπαιρνα χαπάκι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου έχω το GlucoMen LX Plus + της Menarini Diagnostics.. Νομίζω ότι είναι από τα πιο σύγχρονα..

Σήμερα για πρώτη φορά το μεταγευματικό μου ζάχαρο ήταν 144 και τι έφαγα; 4 κουταλιές κρεατόσουπα με μια μικρή πίτα μαύρη ολικής.. Το ξαναμέτρησα τώρα (2 ώρες μετά το φαγητό) και είχε πάει 120.

Κιλά δεν έχω πάρει καθόλου εδώ και 2 μήνες.. Αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο θα βεβαιωθώ γι' αυτό όπως επίσης και για την ανάπτυξη του εμβρύου. Και μετά με τον υπέρηχο ανά χείρας λέω να επισκεφτώ και τον διαβητολόγο..

Όσον αφορά τις ηπαρίνες.. θα ρωτήσω αύριο το γιατρό!

Σ' ευχαριστώ που με καθησυχάζεις!

L2qIp2.png

Κατρινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για όλα όσα μου γράφεις..

Δυστυχώς πριν κοιμηθώ δεν τρώω τίποτε διότι τρώω γυρίζοντας από τη δουλειά γύρω στις 8.30 το βράδυ.. Για ύπνο πέφτω γύρω στις 11 το βράδυ οπότε δεν μπορώ να ξαναφάω τόσο σύντομα. Το βράδυ σηκώνομαι για πιπί αλλά δεν πεινάω και εννοείται ότι γάλα δεν πίνω.. έχω να πιω γάλα από 2 χρονών.. Για το γάλα πάντως μου το είπανε και 2 φίλες μου!

L2qIp2.png

αν δεν πίνεις γάλα φάε καμια φρυγανιά!!! Μην τον αφήνεις νηστικό τον οργανισμό σου πολλές ώρες!!Εκεί που σηκώνεσαι πάρε κ μια φρυγανίτσα κ φάε!!!Ρώτα βέβαια κ τον διαβητολόγο σου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατρινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για όλα όσα μου γράφεις..

Δυστυχώς πριν κοιμηθώ δεν τρώω τίποτε διότι τρώω γυρίζοντας από τη δουλειά γύρω στις 8.30 το βράδυ.. Για ύπνο πέφτω γύρω στις 11 το βράδυ οπότε δεν μπορώ να ξαναφάω τόσο σύντομα. Το βράδυ σηκώνομαι για πιπί αλλά δεν πεινάω και εννοείται ότι γάλα δεν πίνω.. έχω να πιω γάλα από 2 χρονών.. Για το γάλα πάντως μου το είπανε και 2 φίλες μου!

Δομνινακι ενα εχω να πω για τα μηχανακια..ειναι ολα για πεταμα χαχα! Ενα διαστημα μετρουσα ταυτοχρονα με 3 διαφορετικα μηχανακια κι ολα ειχαν διαφορετικη τιμη! Ειχαν σπασει τα νευρα μου! Με τη συμβουλη της διαβητολογου εκανα αυτο που σου λεει η κατριν. Επαιρνα μαζι μου το μηχανακι στο μικροβιολογικο μετρουσα επιτοπου και μετα μου επαιρναν αιμα. Ετσι εβγαζα ακρη για το τι γινεται! ΠΡΟΣΟΧΗ αν σου πουν να βαλεις στο μηχανακι αιμα απο της μικροβιολογου μη το δεχτεις γιατι τα μηχανακια παιρνουν αιμα απο τριχοειδη και οχι φλεβικο! Αν το κανεις θα σου βγαλει τρελα νουμερα! Στο λεω γιατι την πατησα παρα πολλες φορες μεχρι να βρω τι συμβαινει!

Επισης ισυχει και παλι αυτο που ειπε η κατριν! Μενεις πολλες ωρες νηστικη με αποτελεσμα το πρωινο σου να ειναι ανεβασμενο! Οταν ξυπνησεις για τουαλετα το βραδυ πιες μιση κουπα γαλα ή φαε μια φρυγανια! Κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα ειναι το εξης. Για να ειναι αξιοπιστο το πρωινο αποτελεσμα πρεπει να εχει προηγηθει υπνος 8-10 ωρων αλλιως παλι σου δειχνει ανεβασμενο σακχαρο!!

Οσο για τα μεταγευματικα μερικα φαγητα που σου φαινονται αθωα δεν ειναι και καποια αλλα που θεωρουνται επικινδυνα δεν ανεβαζουν τοσο το σακχαρο! Αν φαω πατατες σε οποιαδηποτε μορφη ή ζυμαρικα εχω φυσιολογικο σακχαρο ενω αν φαω πχ φακες ή φασολακια ανεβαινει κοντα στα ορια ή χτυπαω και 140-142 στη 1 ωρα! τα ορια που μου εχει δωσει για μεταγευματικα ειναι 1 ωρα 140 και 2 ωρες 120.

Θελει υπομονη και γερα νευρα το σακχαρο! Μου εχει τυχει να φαω κοτοπουλο με πατατες και καπακι ενα μιλφειγ και ειχα σακχαρο μετα απο 1 ωρα 119 και σε αλλη περιπτωση να φαω ενα πιατο φακες με μια φετα μαυρο ψωμι και σακχαρο 144!!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Δομνινα μου εμενα η διατροφολογος μου γραφει πριν να κοιμηθω ενα φρουτο αλλα εγω πινω γαλα γιατι μου αρεσει πιο πολυ!!! αλλα με εχουν σε πολυ αυστηρη διατα λογω μιας καμπυλης πριν την εγκυμοσυνη που βγηκε παθολογικη αρκετα!!! ουτε μια κουταλια ζαχαρη δεν μου αφηνουν ουτε ενα κουταλακι γλυκο για την λιγουρα!!!!

Το βραδυ οταν ξυπναω και πειναω τρωω ενα μπισκοτο digestive χωρις ζαχαρη!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πηγα ειδα το μπεμπακι!!!! Εχει γινει ολοκληρο μωρακι!!!! Ειδαμε χερακια ποδαρακια που κουνιουνται με πατουσιτσες και δακτυλακια!!! εχω χαζεψει εντελως κουνιοταν το γλυκο μου ειναι 4,49 εκ!!!! Φυλο δεν ειδαμε:):):) Στην αρχη δεν μπορουσε να πιασει καλα τους χτυπους και φοβηθηκα παρα πολυ αν και φαινοταν που αναβοσβηνε η καρδουλιτσα του μετα μου τους εβαλε τους ακουσα και ηρεμησα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ο γιατρος μου ειπε να κλεισω αυχενικη σε 10 μερες και μου εδωσε 2 ονοματα την Ψαρα στο κεντο εβρυου και την Κολιτση στο Γενεσις, αλλα δεν ξερω ποια να παρω τηλ!!! Γνωριζει καμια απο Θεσ/νικη να μου προτινει η να διαλεξω στην τυχη???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Ήρθα κι εγώ κι είμαι πολύ χαρούμενη παρόλο που είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί.. Μετά την 3η επίσκεψη στην τουαλέτα ύπνος δεν μου κόλλαγε και ένας λόγος παραπάνω η επίσκεψή μας σήμερα στο γυναικολόγο και τον διαβητολόγο..

Τα νέα μας είναι πολύ καλά και μπορώ να πω ότι έχω ανέβει ψυχολογικά.. Ο μπεμπάκος έφτασε το 1.740 γραμμάρια και εγώ έχασα 2 ολόκληρα κιλά.. Δηλαδή μέχρις στιγμής έχω πάρει μόνο 5.5 κιλά! Ο μικρός είναι κινητικότατος, δεν έχει καμία περιτύλιξη και είναι στην 45η θέση ανάπτυξης με άριστα το 50! Κλείσαμε ραντεβού για doppler την ερχόμενη Δευτέρα 18/2/2013 και επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 26/2/2013! Ο γιατρός μου με τις μετρήσεις του ζαχάρου που του έδειξα θεώρησε ότι ίσως χρειαστεί να αρχίσω ινσουλίνη - αν όντως συμβεί αυτό θα πάμε με καισαρική στις 27/3 ενώ αν τα καταφέρουμε χωρίς ινσουλίνη πάμε με πρόκληση στις 29/3/2013! Τον ρώτησα για την πίεση και μου είπε ότι χαίρεται που είναι χαμηλά και δεν τον ανησυχεί καθόλου που πέφτει.. Από την υπέρταση προτιμάει 1000 φορές την υπόταση!

Μετά από αυτά πήγα λίγο φοβισμένη για το τι θα ακούσω στον διαβητολόγο.. Όπου οποία μεγάλη έκπληξη με περίμενε.. Ο γιατρός με εξέτασε και μου είπε ότι ναι μεν τα νούμερα των μετρήσεων είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εφόσον το μωρό εξελίσσεται άψογα, παίρνει το σωστό βάρος, εγώ δεν βάζω κιλά και δεν έχω κατακράτηση θα προσπαθήσουμε όσο πάει να μην πάρω ινσουλίνη.. πράγμα που σημαίνει ότι θα με βλέπει σχεδόν κάθε βδομάδα. Γι' αυτή τη βδομάδα να παρακολουθώ πάλι τις μετρήσεις μου, αν ξυπνάω το βράδυ να τρώω κάτι και θα με δει πάλι την ερχόμενη Δευτέρα. Αν τα καταφέρει θα έρθει για το doppler στο μαιευτήριο. Αν πάλι δεν τα καταφέρει θα πάω αμέσως μετά στο ιατρείο του..

Κορίτσια ανακουφίστηκα πάρα πολύ με αυτά που μου είπε.. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω τελικά ινσουλίνη και πως ο μπέμπης μου θα είναι μια χαρούλα.. Κορίτσια το πολύ σε 6 βδομάδες θα τον έχω στην αγκαλιά μου.. Απίστευτο μου φαίνεται!

Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη σήμερα! Να' ναι καλά το μικράκι μου κορίτσια, ζητάω πολλά; μόνο αυτό!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνινακι ενα εχω να πω για τα μηχανακια..ειναι ολα για πεταμα χαχα! Ενα διαστημα μετρουσα ταυτοχρονα με 3 διαφορετικα μηχανακια κι ολα ειχαν διαφορετικη τιμη! Ειχαν σπασει τα νευρα μου! Με τη συμβουλη της διαβητολογου εκανα αυτο που σου λεει η κατριν. Επαιρνα μαζι μου το μηχανακι στο μικροβιολογικο μετρουσα επιτοπου και μετα μου επαιρναν αιμα. Ετσι εβγαζα ακρη για το τι γινεται! ΠΡΟΣΟΧΗ αν σου πουν να βαλεις στο μηχανακι αιμα απο της μικροβιολογου μη το δεχτεις γιατι τα μηχανακια παιρνουν αιμα απο τριχοειδη και οχι φλεβικο! Αν το κανεις θα σου βγαλει τρελα νουμερα! Στο λεω γιατι την πατησα παρα πολλες φορες μεχρι να βρω τι συμβαινει!

Επισης ισυχει και παλι αυτο που ειπε η κατριν! Μενεις πολλες ωρες νηστικη με αποτελεσμα το πρωινο σου να ειναι ανεβασμενο! Οταν ξυπνησεις για τουαλετα το βραδυ πιες μιση κουπα γαλα ή φαε μια φρυγανια! Κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα ειναι το εξης. Για να ειναι αξιοπιστο το πρωινο αποτελεσμα πρεπει να εχει προηγηθει υπνος 8-10 ωρων αλλιως παλι σου δειχνει ανεβασμενο σακχαρο!!

Οσο για τα μεταγευματικα μερικα φαγητα που σου φαινονται αθωα δεν ειναι και καποια αλλα που θεωρουνται επικινδυνα δεν ανεβαζουν τοσο το σακχαρο! Αν φαω πατατες σε οποιαδηποτε μορφη ή ζυμαρικα εχω φυσιολογικο σακχαρο ενω αν φαω πχ φακες ή φασολακια ανεβαινει κοντα στα ορια ή χτυπαω και 140-142 στη 1 ωρα! τα ορια που μου εχει δωσει για μεταγευματικα ειναι 1 ωρα 140 και 2 ωρες 120.

Θελει υπομονη και γερα νευρα το σακχαρο! Μου εχει τυχει να φαω κοτοπουλο με πατατες και καπακι ενα μιλφειγ και ειχα σακχαρο μετα απο 1 ωρα 119 και σε αλλη περιπτωση να φαω ενα πιατο φακες με μια φετα μαυρο ψωμι και σακχαρο 144!!!!!

Ειρηνάκι μου γλυκό σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και μου έγραψες τόσα πολλά πράγματα... Εγώ και με φασολάκια και με ζυμαρικά είχα πάντα λογικές τιμές..

Τώρα, ύστερα από το ραντεβού με τον διαβητολόγο αισθάνομαι τρομερή ανακούφιση.. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες, να τρώω δηλαδή μια φρυγανιά το βράδυ και εννοείται επίσης ότι δεν θα χαλάσω τη διατροφή!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρος μου ειπε να κλεισω αυχενικη σε 10 μερες και μου εδωσε 2 ονοματα την Ψαρα στο κεντο εβρυου και την Κολιτση στο Γενεσις, αλλα δεν ξερω ποια να παρω τηλ!!! Γνωριζει καμια απο Θεσ/νικη να μου προτινει η να διαλεξω στην τυχη???

Μαγδούλα μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα που το μωράκι σου εξελίσσεται τέλεια! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει και είμαι σίγουρη ότι σε 6 μήνες θα το κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου.. Για Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου πω..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Πηγα ειδα το μπεμπακι!!!! Εχει γινει ολοκληρο μωρακι!!!! Ειδαμε χερακια ποδαρακια που κουνιουνται με πατουσιτσες και δακτυλακια!!! εχω χαζεψει εντελως κουνιοταν το γλυκο μου ειναι 4,49 εκ!!!! Φυλο δεν ειδαμε:):):) Στην αρχη δεν μπορουσε να πιασει καλα τους χτυπους και φοβηθηκα παρα πολυ αν και φαινοταν που αναβοσβηνε η καρδουλιτσα του μετα μου τους εβαλε τους ακουσα και ηρεμησα!!!!

μαγδουλινι μου ποσο χαρηκα με τα νεα σου!!!!! με το καλο και στην αυχενικη! ποτε εφτασες 11 εβδομαδων βρε παιδι μου χαμπαρι δεν πηρα!! αυτο βεβαια ειναι καλο για ολες μας χιχιχι! ετσι, να περναει νερακι ο καιρος και να κρατησουμε συντομα τα μωρακια μας!

απο αλλες κοπελες εχω διαβασει για την Ψαρρα πως ειναι πολυ καλη!

Ειρηνάκι μου γλυκό σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και μου έγραψες τόσα πολλά πράγματα... Εγώ και με φασολάκια και με ζυμαρικά είχα πάντα λογικές τιμές..

Τώρα, ύστερα από το ραντεβού με τον διαβητολόγο αισθάνομαι τρομερή ανακούφιση.. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες, να τρώω δηλαδή μια φρυγανιά το βράδυ και εννοείται επίσης ότι δεν θα χαλάσω τη διατροφή!

Φιλάκια πολλά!

Δομνινακι μου τα νεα σου ειναι εξαιρετικα!!! Μη με ευχαριστεις παιδι μου!! Νιωθω την αγωνια σου μιας και ζω παρομοια κατασταση! Την τελευταια φορα που πηγα στη διαβητολογο πιστεψα πως θα με βαλει σε ινσουλινη γιατι ειχα ξεφυγει και σε μερικα μεταγευματικα. Για να ειμαι ειλικρινης ειχα ξεφυγει στη διατροφη μου αρκετα, αλλα τωρα συμμαζευτηκα παλι!

Απο κιλα εχω παρει μεχρι τωρα 2 και πριν μιαμιση εβδομαδα η μπουμπου ηταν ηδη 1 κιλο οποτε λογικα πρεπει να εχω χασει κιολας απο το αρχικο μου βαρος. Μετα τις γιορτες ειχα βαλει 4 κιλα αλλα καταφερα να χασω τα 2 και μου εμειναν τα υπολοιπα χαχα!

Σημερα πηγα κι εγω στην αιματολογο. Θα κοψω το σαλοσπιρ και με εβαλε να κανω εναν αιματολογικο ελεγχο για να δουμε αν θα αυξησω τη δοσολογια της ηπαρινης.

Δομνινα μου εμας ο στοχος ειναι 23 απριλιου κι απο εκει κι επειτα μπορουμε να προγραμματισουμε το ραντεβου μας! Πλακα πλακα 1 μηνα εχουμε διαφορα!!! Μεχρι να 40ντησεις θα εχω γεννησει!!!!!

21/2 ειναι το δικο μου ραντεβου πριν το ντοπλερ! Αντε να δουμε τι θα δουμε! Η μπεμπα παντως ειναι υπερκινητικη και πολυ χαιρομαι!!!!

Αχ, ποσα περασαμε για να φτασουμε μεχρι εδω! Ανυπομονω να γεννησω, να τη γνωρισω, να τη μυρισω και να την αγκαλιασω! Ειμαι σιγουρη πως ολες μοιραζομαστε τα ιδια συναισθηματα! Εχω γινει και πολυ ευσυγκινητη και παλι θα βαλω τα κλαματα!:oops:

my little angel 10/5/12

Τι σου είναι το κωλοάγχος τελικά! Μεσημεριανή μέτρηση: 100!

Ειρηνάκι έχεις απόλυτο δίκιο... Κι εγώ ανυπομονώ να τον δω και να τον σφίξω στην αγκαλιά μου.. Βλέπεις μέχρι σήμερα ο μάγκας δεν μας έχει κάνει τη χάρη να μας δείξει μουρίτσα και έτσι μόνο να τον φαντάζομαι μπορώ!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Βλέπεις μέχρι σήμερα ο μάγκας δεν μας έχει κάνει τη χάρη να μας δείξει μουρίτσα και έτσι μόνο να τον φαντάζομαι μπορώ!

Φιλάκια πολλά!

αχ, ουτε κι εμας μας εχει δειξει!! με την απορια εχουμε μεινει!

my little angel 10/5/12

Καλημερα!!!:):)

Πλησιαζει ο καιρος κοριτσια!!!:):) Με το καλο σε λιγο διαστημα θα το δειτε;):):)

Ειρηνη εξεταση αιματος για θρομβοφιλια εχεις ξανα κανει??? Εμενα μου ειπε οταν φτασω τα 60 κιλα θα ανεβασουμε την δοση αλλα δεν μου ειπε για εξεταση ακομα!!!!

και κατι ακομα οταν ασθανομαστε τσιμπιματακια απο κατω(στο αδοιο) που και που ειναι ανυσηχητικο??? Την Τριτη που θα παω για αυχενικη θα το ρωτησω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...