Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά απολύτως κατανοητές οι απόψεις και οι γνώμες σας.. Κι εγώ προσανατολίζομαι στο να μη ζητήσω rooming-in για να μπορώ να πηγαίνω και καμιά βόλτα αλλά αποκλειστικό θηλασμό οπωσδήποτε! Οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρουμε..

Κατρινάκι πόσο σου πήγε το τρίκλινο και πόσα ο γιατρός σου; αν δεν θες να απαντήσεις δημόσια μου στέλνεις π.μ.

Nikx απ' ότι θυμάμαι η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει μια μέρα πριν την ωορρηξία.. παραμένει μετά σταθερά αυξημένη μέχρι να γίνει η ωορρηξία και με το που γίνεται πέφτει και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα. Όταν είναι να αδιαθετήσεις (και αυτό το έχω τσεκάρει) η θερμοκρασία σου πέφτει πολύ κάτω του φυσιολογικού.. Εμένα έφτανε 35.7...

Δομνινακι επειδη το ρωτησα στο Ιασω συγκεκριμενα αν δηλωσεις εξαρχης rooming in δεν σημαινει πως δεν μπορεις να αφησεις το μωρο στις μαιες αν θες να ξεκουραστεις/κοιμηθεις/βγεις βολτα! Οποτε νιωσεις την αναγκη το λες και το παιρνουν ακομη κι αν εχεις δηλωσει rooming in. Επισης ολα αυτα τα δηλωνουμε κατα την εισαγωγη μας και οχι μετα (αποκλειστικο θηλασμο και rooming in)

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Πολύ καλημέρα σας!

Αδριανή χαρά στο κουράγιο σου που θες και τρίτο.. Μήπως ο άντρας σου επιμένει για τον διάδοχο;

χαχαχαχα δομνινα αυτο του λεω για να τον δελεασω αλλα ακομα αρνειται για τριτο εστω κ σε 2 χρονια που λεω εγω ,μου λεει τερμα εκλεισα!!!μαγαζακι ειναι του λεω?καλα ετσι ελεγε κ με την μαρια οτι μονο ενα .φανταζεσε κεραμυδα που του ρθε οταν του πα πως ειμαι εγκυος νομιζε οτι εκανα πλακα μεχρι να δει το τεστ.μου λειπει η κοιλιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κατριν δεν εχω κουραγιο βοηθεια εχω κ γιαυτο σκεφτομαι απο τωρα το τριτο χαχαχαχαχα οι μικρες μεγαλωνουν με την γιαγια μια χαρα η μαρια ειδικα χωρις την μαμα της ναι χωρις την γιαγια της οχι.αν θυμασαι μενω με την πεθερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μαγδάκι στην εγκυμοσύνη η μετρηση μετα φαγητο γινεται στη μία ωρα!!! Λογικα οι τιμες σου τη 2η ωρα είναι καλες αλλά δεν ειναι ενδεικτικες !!!!Ολα θα πάνε καλά μην ανησυχεις απλά να απολαμβάνεις ακόμα και το τσιμπημα αφου ειναι γιαυτο τον ιερο σκοπο!!!!!

Σας φιλω όλες και σας σκεφτομαι και εσας και τα μωρακια σας και τα ζουζουνακια στις κοιλιτσες και προσευχομαι !!!!!

Η διατροφολογος μου εδωσε διατροφη(εγω διαιτα την λεω) και μου ειπε να περνω μετρησεις 2 ωρες μετα!!! Το ραντεβου μου με τον ενδοκρινολογο ειναι τελος του μηνα!!!(Με προβληματισε και αυτος γιατι με εβαλε πολυ αργα!) αλλα επειδη το πρωινο ζαχαρο ειναι κατω του 90 και το μεσημεριανο γυρο στο 100 δεν αγχωνομαι με αυτο!!!! Το βραδινο δεν το εχω μετρησει γιατι κοιμαμαι:):) Να σκεφτεις εχω να φαω σοκολατακι η γλυκο απο πριν μεινω εγκυος που μου τα εκοψαν μαχαιρι!!!!! Μονο ενα κουλουρι ζηλεψα εχθες και το τσακισα;):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ανδριανα μου σε λιγες μερες εχει γενεθλια η Μαρια?? Αχ πως περναει ο καιρος!!!:):)

ναι μαγδα μου 12 του μηνα γινεται 2 χρονων απιστευτο ε?πω πω μεγαλωσα κ γω γμτ!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κι από εμάς έστω και λίγο καθυστερημένα..

Έκλεισα την 31η βδομάδα σήμερα και μπήκα στην 32! Πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια..

Ειρηνάκι μου λογικό μου ακούγεται αυτό που λες για το rooming-in.. Ξέρω πως πρέπει ότι θέλω να το δηλώσω στην εισαγωγή και όχι μετά.. Το πιθανότερο είναι να αποφασίσω εκείνη την ώρα!

Μαγδούλα εντάξει μου φαίνονται τα νούμερά σου.. Με προσεχτική διατροφή δεν θα έχεις πρόβλημα.. Κι εγώ τα γλυκά τα έχω περιορίσει στο ελάχιστο στην εγκυμοσύνη μου γενικότερα.. Μόνο κάτι σοκολάτες ΙΟΝ αμυγδάλου τσάκιζα σε κάτι ξενύχτια μου αλλά αυτά έχουν κοπεί προ πολλού!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κι από εμάς έστω και λίγο καθυστερημένα..

Έκλεισα την 31η βδομάδα σήμερα και μπήκα στην 32! Πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια..

Ειρηνάκι μου λογικό μου ακούγεται αυτό που λες για το rooming-in.. Ξέρω πως πρέπει ότι θέλω να το δηλώσω στην εισαγωγή και όχι μετά.. Το πιθανότερο είναι να αποφασίσω εκείνη την ώρα!

Μαγδούλα εντάξει μου φαίνονται τα νούμερά σου.. Με προσεχτική διατροφή δεν θα έχεις πρόβλημα.. Κι εγώ τα γλυκά τα έχω περιορίσει στο ελάχιστο στην εγκυμοσύνη μου γενικότερα.. Μόνο κάτι σοκολάτες ΙΟΝ αμυγδάλου τσάκιζα σε κάτι ξενύχτια μου αλλά αυτά έχουν κοπεί προ πολλού!

Φιλάκια πολλά!

ανυπομονω κι εγω να μπω στην 30η! αλλη χαρη να εχεις το 3 μπροστα χαχαχα! ωρες ωρες λεω ποτε περασε ο καιρος κι αλλες παλι λεω αααααντε εχουμε ακομηηηηη!

γεννησαν και 2 ατομα του φιλικου/οικογενειακου περιβαλλοντος κ η ανυπομονησια μου χτυπησε κοκκινο! θελω κι εγω να το ζησω επιτελους!!!!

δομνινακι καλα το σκεφτεσαι, εκεινη τη στιγμη αποφασιζεις, δεν σε βιαζει κατι! η φιλη μου παντως απο το ιασω αθηνας ειναι αρκετα ευχαριστημενη. γεννησε την τεταρτη κι αυριο μαλλον παιρνει εξιτηριο! αν θες να την ρωτησω κατι συγκεκριμενο, πολυ ευχαριστως!

μαγδουλα μια χαρα εισαι με τις μετρησεις σου μην ανησυχεις καθολου!

ανδριανη οντως ποτε περασε ο καιρος και γινεται 2 ετων η μαρια σου;;;; απιστευτο!!!

my little angel 10/5/12

η φιλη μου παντως απο το ιασω αθηνας ειναι αρκετα ευχαριστημενη. γεννησε την τεταρτη κι αυριο μαλλον παιρνει εξιτηριο! QUOTE]

Εγω παντως απο το Ιασω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη.Ας μην ηταν μονο εκει ο γιατρος μου, που δεν τον αλλαζω με τιποτα και δεν νομιζω να πηγαινα ξανα... Βεβαια τωρα λενε οτι δεν εχει πολυ κοσμο αφου ολοι πανε στα δημοσια.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

η φιλη μου παντως απο το ιασω αθηνας ειναι αρκετα ευχαριστημενη. γεννησε την τεταρτη κι αυριο μαλλον παιρνει εξιτηριο! QUOTE]

Εγω παντως απο το Ιασω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη.Ας μην ηταν μονο εκει ο γιατρος μου, που δεν τον αλλαζω με τιποτα και δεν νομιζω να πηγαινα ξανα... Βεβαια τωρα λενε οτι δεν εχει πολυ κοσμο αφου ολοι πανε στα δημοσια.

καλημερουδια!! γιατι δεν εμεινες ευχαριστημενη;; ξερω κι εγω πως μερικα χρονια πριν στο ιασω αθηνας γινοταν πανικος, το προσωπικο λιγο με αποτελεσμα να μη σου δινουν τη σημασια που επρεπε κι ο κοσμος πηγαινοερχοταν ανενοχλητος ειχε δεν ειχε επισκεπτηριο. Απ οτι μου ειπε η φιλη μου το επισκεπτηριο τηρουνταν και οι μαιες (οι περισσοτερες), ετρεχαν σε καθε πατημα του κουδουνιου και γινεται πλεον μεγαλη προσπαθεια στηριξης μητρικου θηλασμου!

Προσωπικα θα γεννησω (πρωτα ο Θεος) στο Ιασω Θεσσαλιας που ειναι πιο κοντα απο Αθηνα και εχω και εμπειρια (αριστη) απο τον προηγουμενο τοκετο. Παντως σ' αυτο που λες σχετικα με τον γιατρο δεν εχεις αδικο! Καλως ή κακως ακολουθουμε τον γιατρο μας!!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

καλημερουδια!! γιατι δεν εμεινες ευχαριστημενη;; ξερω κι εγω πως μερικα χρονια πριν στο ιασω αθηνας γινοταν πανικος, το προσωπικο λιγο με αποτελεσμα να μη σου δινουν τη σημασια που επρεπε κι ο κοσμος πηγαινοερχοταν ανενοχλητος ειχε δεν ειχε επισκεπτηριο. Απ οτι μου ειπε η φιλη μου το επισκεπτηριο τηρουνταν και οι μαιες (οι περισσοτερες), ετρεχαν σε καθε πατημα του κουδουνιου και γινεται πλεον μεγαλη προσπαθεια στηριξης μητρικου θηλασμου!

Προσωπικα θα γεννησω (πρωτα ο Θεος) στο Ιασω Θεσσαλιας που ειναι πιο κοντα απο Αθηνα και εχω και εμπειρια (αριστη) απο τον προηγουμενο τοκετο. Παντως σ' αυτο που λες σχετικα με τον γιατρο δεν εχεις αδικο! Καλως ή κακως ακολουθουμε τον γιατρο μας!!

Ακριβώς όπως τα περιγράψες Ειρήνη.Γινοταν πανικός.Εφερναν τα μωρά στα δωμάτια τις ώρες των επισκεπτηριων και σκέψου οτι ήμασταν μέσα στο δωμάτιο 3 κοπέλες και απο 5 επισκέπτες η κάθε μια.Ηθελα να θηλασω φώναζα τις κοπέλες να διώξουν τον κόσμο και μετα απο 1 δευτερόλεπτο έμπαιναν πάλι μέσα...Καταλαβαίνεις νεύρα...Το κουδούνι το χτυπάγες έλεγες το παιδί θέλει αλλαγμα και περίμενα κανένα 10λεπτο.περσυ που πήγα να δω μια φίλη μου ήταν πολυ πιο ήρεμα τα πράγματα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά αυτές τις μέρες.. Το ζάχαρο νηστείας έχει ανέβει αρκετά χωρίς συγκεκριμένο λόγο ενώ το ζάχαρο μετά το φαγητό είναι μια χαρά. Επίσης η πίεσή μου έχει αρχίσει να μου πέφτει επικίνδυνα.. Μιλάμε για νούμερα 7.5 με 5.5 ή 8 με 6.5... δεν ξέρω που να το αποδώσω.. Λέω ότι ο μπέμπης πιέζει κάποια αρτηρία και διακόπτεται η τροφοδοσία του αίματος.. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το πρωί και θέλω να δω πως είναι το μωρό.. Αν τρέφεται σωστά, αν έχει πάρει βάρος, αν ο πλακούντας είναι σε καλή κατάσταση, αν τα υγρά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.. Βλέπετε έχω θορυβηθεί λιγάκι από τα νούμερα νηστείας και λέω να πάρω και τον διαβητολόγο αύριο και να πάω με τον υπέρηχο το απόγευμα να με δει και να δούμε τι θα κάνουμε.. Ποια είναι η γνώμη σας;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά αυτές τις μέρες.. Το ζάχαρο νηστείας έχει ανέβει αρκετά χωρίς συγκεκριμένο λόγο ενώ το ζάχαρο μετά το φαγητό είναι μια χαρά. Επίσης η πίεσή μου έχει αρχίσει να μου πέφτει επικίνδυνα.. Μιλάμε για νούμερα 7.5 με 5.5 ή 8 με 6.5... δεν ξέρω που να το αποδώσω.. Λέω ότι ο μπέμπης πιέζει κάποια αρτηρία και διακόπτεται η τροφοδοσία του αίματος.. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το πρωί και θέλω να δω πως είναι το μωρό.. Αν τρέφεται σωστά, αν έχει πάρει βάρος, αν ο πλακούντας είναι σε καλή κατάσταση, αν τα υγρά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.. Βλέπετε έχω θορυβηθεί λιγάκι από τα νούμερα νηστείας και λέω να πάρω και τον διαβητολόγο αύριο και να πάω με τον υπέρηχο το απόγευμα να με δει και να δούμε τι θα κάνουμε.. Ποια είναι η γνώμη σας;

Φιλάκια πολλά!

Δηλαδη Δομνινακι για τι νουμερα μιλαμε;; Παντως αν σε παρηγορει κι εμενα τα νηστεως ειναι παντα οριακα ενω τα μεταγευματικα ειναι αριστα εκτος αν φαω καμια σαχλαμαρα!

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι μιλάμε από 91 το χαμηλότερο μέχρι 105 το υψηλότερο... Τα σάκχαρα μετά φαγητού ήταν από 94 έως 112...

Θα σου πω τι μου εχει πει εμενα η διαβητολογος μου. Τα ορια στην εγκυμοσυνη νηστειας ειναι μεχρι 95 αλλα οι Αμερικανοι διαβητολογοι "φωναζουν" αυτο να ειναι 92 και μη σου πω πως θελουν να το κανουν και 90!!

Εμενα κυμαινονται απο 80κάτι κι εχω και τιμες συχνες, 90-93-95 και που και που 99-100. Πολλες φορες πηγαινω στο μικροβιολογικο και μετραω μονο το νηστειας και βλεπω πως εχει αποκλιση απο το μηχανακι.

Εχει τυχει αρκετες φορες να μου βγαζει το μηχανακι πχ 105 (εγκεφαλικο εγω) και η μετρηση απο το μικροβιολογικο να ειναι 90-92! Οσο οι μετρησεις ειναι σ' αυτα τα επιπεδα (οριακα δηλαδη), αλλα τα μεταγευματικα μου ειναι ενταξει, δεν παιρνω πολλα κιλα και το εμβρυο δεν αλλαζει καμπυλη ουτε υπαρχει αυξημενο αμνιακο, ειμαστε μια χαρα χωρις ανησυχια, αλλα με παρακολουθηση και διατροφη.

Στα λεω ολα αυτα για να μη φρικαρεις! Ποιο μηχανακι εχεις;

Επισης ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ το λεω νομιζω πως οσες κανουν ηπαρινη εχουν μια σχετικη υποταση. Το ξαναλεω με επιφυλαξη, ρωτησε τον γιατρο σου!!!!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...