Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνινα σου ευχομαι να εχεις αφθονο γαλατακι και να μην χρειαστεις τα μπουκαλια...Εμενα ο δικος μου δεν χορταινε με το μητρικο.Η αληθεια ειναι οτι δεν καταφερα να εχω πολυ γαλα οσο και αν το προσπαθησα :cry:. Ειχα παρει τον αποστειρωτη της nuk που χωρουσε 5 μπουκαλια και ειχα παρει και 2 ακομα επιπλεον.Με τον αποστειρωτη αγκαλια ημουν ανα 3ωρο. :)

Κι εγώ αυτό εύχομαι είναι η αλήθεια αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να έχω μερικά εύκαιρα στο σπίτι σε περίπτωση που δυσκολευτούμε τις πρώτες μέρες.. Ελπίζω να καταφέρω να θηλάσω αποκλειστικά αλλά για παν ενδεχόμενο!:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

στην αρχη τα εβαζα σε ουρομποξ χωρουσαν μεσα 90μλ κ τα γυρναγα στο μπιμπερο μετα μου ειπαν πως δεν κανει αλλα τοτε βγαιναμε μετα στο σπιτι πηρα 7 μπουκαλια τα γεμιζα ολα γιατι ειχα πολυ γαλα κ αναγκαστηκα τα πεταγα αφου δεν επινε τοσο κ μετα μου ειπαν πως μπορω να αποθηκευω σε σακουλακια ειδικα κ μεσα σε 2 μηνες γεμισα ενα καταψυκτη εκοψα το γαλα 10 γεναρη κ η μπεμπα επινε μεχρι πριν 5 μερες δικο μου γαλα τωρα την εβαλα στο αλμιρον

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μακαρι να μπορεσεις να θηλασεις αλλα να ξερεις ειναι δυσκολο ο θηλασμος δεν εχει ωραριο

αν δεν ειχε μπει στην μοναδα θα θηλαζε απο το στηθος κ δεν θα χρειαζοταν να τραβαω με το θηλαστρο που ηταν πολυ κουραστικο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αδριανή μου ξέρω πολύ καλά πως ο θηλασμός δεν έχει ωράριο και πραγματικά εύχομαι και ελπίζω και γάλα να έχω και να θέλει ο μικρός το στήθος.. Είναι μια ευκολία για τη μητέρα και ότι καλύτερο για το παιδί..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι σιγουρη οτι κ γαλα θα εχεις κ ο μικρος αν τον βαλεις απο την αρχη στο στηθος θα μαθει γιατι δεν θα ξερει αλο τροπο για να φαει.οταν περνουν μπιμπερο μαθαινουν στην ευκολια κ δεν θελουν μετα να προσπαθησουν στο στηθος.εγω απο ιδια πειρα καταλαβα οτι δεν υπαρχει μαμα που δεν εχει γαλα.στην μαρια που δεν ηξερα πως να το χειριστω το θεμα δεν ειχα καλη παραγωγη κ αποθηλασα στους 2 μηνες στην μπεμπα που εδινα συνεχως ερεθισμα στο στηθος με 6 αντλησεις εφτανα τα 1300μλ ημερησιως που σημαινει οτι κ στην μαρια ειχα γαλα αλλα δεν ειχα σωστους ανθρωπους να με κατευθηνουν το νοσοκομειακο θηλαστρο ειναι το μονο που μπορει να εδραιωση γαλουχια αν το παιδι δεν πιανει στηθος κ δεν ειναι ιδιατερα ακριβο,το πιο βολικο ομως ειναι να πιασει στηθος το μωρο .οσες περιμενετε τα πρωτα σας μωρακια σας ψιλοζηλευω γιατι σαν την πρωτη φορα δεν ειναι καμια γεννα ολα αυτα τα πρωτογνωρα συναισθηματα κ η ικανοποιηση το οτι τελικα τα καταφερα τα περνας μια φορα,κ στην μπεμπα δεν λεω οτι ενιωσα κατι λιγοτερο ηξερα ομως τι με περιμενε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ τωρα ξερετε τι λεω?τι 1 τι 2 τι 3 χαχαχαχαχαχα περιμενω πως κ πως να περασουν 2 χρονακια για να ξαναπροσπαθησω για ακομα 1 λετε η γκαστρια να μου εγινε συνηθεια???χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχα αδριαννή!!Μπράβο που σκέφτεσαι κ για τρίτο!!!Κ εγώ έχω αρχίσει κ σκέφτομαι για 2ο , αλλά θέλω να περάσει ένας χρόνος!!!¨ολη αυτή η εμπείρια είναι φανταστική!!!!

Δομννίνα, όλες οι γυναίκες έχουν γάλα... Απλά χρειάζεται επιμονή κ υπομονή...Εμένα ήρθε έυκολα ο θηλασμός, αφού η μπέμπα έπιανε σωστα το στήθος από την αρχή..Αλλά ξέρω κ περιπτώσεις που δεν μπορούσε το μωρό να πιάσει σωστά , ξεκίνησαν κ με λίγο συμπλήρωμα ,α λλά μετά με υπομονή κ επιμονή, έκοψαν το συμπλήρωμα κ θηλάζουν αποκλειστικά!!!! Τις πρώτες μέρες σίγουρα δεν υπάρχει πολύ γάλα κ το μωρό τό ίδιο δεν θέλλει να τρώει κ πολύ τις πρώτες μέρες!!Το πολύ γάλα κατεβαίνει από την 3η-4η μέρα, !!Πρέπει από την 1η μέρα να γίνεις αυτοκόλλητη με τον μπέμπη, να ζήτησεις αποκλειστικό θηλασμό στο μαιευτήριο κ θα στο φέρνουν όταν πεινάει κ όχι κάθε 3ωρο κ δεν θα δώσουν ξένο!!Εγώ στο ΙΑΣΩ που γέννησα, είχε τύχει να μ,ου το φέρνουν κ καθε μια ώρα γιατί δεν χόρταινε,!!!κ μας βοήθησαν πολυ με τον θηλασμό!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ υπάρχει κ μια ομάδαστο φεισμπουκ , που βοηθάει πολύ τις θηλάζουσες, δεν ξέρω αν έχεις φεισμπουκ!!Αν θες σου στελνω το λινκ! Αν θυμηθω κατι αλλο το γράφω!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μαγδάκι στην εγκυμοσύνη η μετρηση μετα φαγητο γινεται στη μία ωρα!!! Λογικα οι τιμες σου τη 2η ωρα είναι καλες αλλά δεν ειναι ενδεικτικες !!!!Ολα θα πάνε καλά μην ανησυχεις απλά να απολαμβάνεις ακόμα και το τσιμπημα αφου ειναι γιαυτο τον ιερο σκοπο!!!!!

Σας φιλω όλες και σας σκεφτομαι και εσας και τα μωρακια σας και τα ζουζουνακια στις κοιλιτσες και προσευχομαι !!!!!

Πολύ καλημέρα σας!

Ιδιαιτέρως πρωϊνή σήμερα μιας και κοιμόμουν από τις 9.30 χθες το βράδυ... και στις 3.30 σηκώθηκα για 2η φορά για κατούρημα και μετά δεν μου κόλλαγε ύπνος.. ήρθε και μου κατσικώθηκε μια ελαφριά καούρα και έδεσε το γλυκό..

Κατρινάκι μου κι εγώ αυτό το σκοπό έχω.. να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό στο ΙΑΣΩ όπου θα γεννήσω.. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό να ζητήσω και rooming-in και να έχω το μωρό συνέχεια στο δωμάτιο. Από τη μια σκέφτομαι και λέω ότι θα είναι καλό διότι θα το πνίγω στις αγκαλιές και στα φιλιά και θα θηλάζουμε όποτε θέλει αλλά από την άλλη επειδή θα είμαι σε τρίκλινο φοβάμαι μήπως έρχεται πολύς κόσμος στο δωμάτιο και εκνευριστεί το μωρό μου.. Εσύ τι νομίζεις;

Αδριανή χαρά στο κουράγιο σου που θες και τρίτο.. Μήπως ο άντρας σου επιμένει για τον διάδοχο;

Λουλουδίρα μου χαίρομαι που σε διαβάζω, έστω αραιά και που και που είσαι καλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα

να σου πω την γνωμη μου!!!!!!!! εγω ζητησα αποκλειστικο θηλασμο κ το μωρο το ειχα παρα πολλες ωρες μαζιι... αφου να φανταστεις την φερναν για φαγητο κ την αφηνσαν κανα 5ωρο, αλλασ κ οποτε την ζητουσα μου την εφερναν, εκτος κ αν την εξεταζε ο γιατρος,, συνηθως το πρωι!!ειχε τυχει την μια μερα να την εχω ολη μερα μαζι σαν να ειθχα ζητησει rooming in ηταν!!!rooming - in εγω κ να ξαναγεννουσα δεν θα ζητουσα, γιατι εγω την 1η μερα μετα αοο καισαρικη ημουνμ πολυεξουθενωμενη κ ηθελα κ γω τον χρονο μου!! κ εγω σε τρικλινο ημουν κ η μια κοπελα ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ το μωρο δεν φανηκε να εκνευριζεται ασε που τα νεογεννητα μεσα στον θορυβο ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα σας! Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας.Μπερδευομαι με το θέμα της θερμοκρασίας.Η θερμοκρασια αρχίζει να αυξάνεται την επόμενη μέρα απο την ωορρηξια και πέφτει όταν ειναι να αδιαθετησουμε ή ειναι ανεβασμένη απο την ημερα της ωορρηξιας?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Δομνινα απο την στιγμή που θα ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμο θα ειναι σαν να το έχεις συνέχεια στο δωμάτιο.Μπορει ομως καποια ωρα να μην μπορει καποιος δικος σου να ειναι μαζι σου και να θες να πας μια βολτα να παρεις αερα ( απο τα επισκεπτηρια των διπλανων).εγω δεν ξεκαθαρισα απο την αρχή οτι θέλω αποκλειστικό θηλασμο και εκεί πιστεύω το έχασα το παιχνίδι...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια μου γλυκά απολύτως κατανοητές οι απόψεις και οι γνώμες σας.. Κι εγώ προσανατολίζομαι στο να μη ζητήσω rooming-in για να μπορώ να πηγαίνω και καμιά βόλτα αλλά αποκλειστικό θηλασμό οπωσδήποτε! Οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρουμε..

Κατρινάκι πόσο σου πήγε το τρίκλινο και πόσα ο γιατρός σου; αν δεν θες να απαντήσεις δημόσια μου στέλνεις π.μ.

Nikx απ' ότι θυμάμαι η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει μια μέρα πριν την ωορρηξία.. παραμένει μετά σταθερά αυξημένη μέχρι να γίνει η ωορρηξία και με το που γίνεται πέφτει και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα. Όταν είναι να αδιαθετήσεις (και αυτό το έχω τσεκάρει) η θερμοκρασία σου πέφτει πολύ κάτω του φυσιολογικού.. Εμένα έφτανε 35.7...

L2qIp2.png

Δομνινα μπήκα Τεταρτη μεσανυχτα κ βγήκα Δευττερα απογευμα δλδ 4 νυχτες!!+καισαρικη +κατι εξετασεις της μπεμπας στο μαιετηριο δωσαμε 1100 ευρω με ΕΟΠΥΥ!!Ο γιατρος μου πηρε 1500 ευρω!!¨:):)

νικχ δυστυχως δεν γνωριζω τπτ απο θερμοκρασιες κ ωορρηξια!!!:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...