Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα.πηρα τις αιματολογικες εξετασεις,με εχουν τρελανει,εκει που νομιζα οτι εχω προβλημα και προετοιμαστικα και για τις ενεσεις,τα αποτελεσματα ειναι αψογα.ομοκυστεινη ειχα 16,6,τωρα εχω 10,78,(φυσιολ.τιμες 5-15) και αντιπηκτικο του λυκου ειχα 28,9 και τωρα εχω 41,3 (φυσιολ.τιμες 33-42):rolleyes::rolleyes::rolleyes::?::?:.

Μακάρι να' χα την προνοητικότητα να' φερνα και εγώ γιαουρτάκι!! Γυρνώντας, σταμάτησα για καφέ, πήρα και ένα σαντουϊτς, σαρακοστιανό έλεγε, για διαιτητικό το πήρα και αφού το έφαγα είδα την ταμπελίτσα.....ΣΟΚ!!!! 540 θερμίδες:mad::x Ο καφές απ' ότι κατάλαβες μου βγήκε πικρός

τα σαρακοστιανα δεν ειναι διαιτητικα,τρως πολυ ψωμι και ζυματικα και παχαινουν,εγω να πω εχασα 1 κιλο γιατι κανω νηστεια,και που το εχασα οχι της καθημερινες,μονο την τεταρτη και την παρασκευη που τρωνε αλαδα,εκει λιγο χανω που δεν τρωω σχεδον τιποτα.αλλα τις προηγουμενες χρονιες εβαζα γιατι νομιζα οτι θα πεθανω :rolleyes: ,απο την πεινα και ετρωγα συνεχεια ψωμια,ταραμα,χταποδια και ολα τα θαλασινα,φετος κουλαρα λιγο και κατεβαινω.μεχρι να τελειωσει η νηστεια γιατι μετα...θα τους ριμαζω τους γυρους.

Κορίτσια τι κάνετε;;;;;;; Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και σας σκεφτόμου΄ν!!!!!!!!!!!!

Είχαμε κανένα ευχαριστο νέο;;;;;;;;;; Πιάσαμε κανένα μωράκι;;;;;;;;;;;;;; :)

δυστυχως μαρθακι,τιποτα.ησυχια.το μονο που γνωριζω ειναι οτι το πουλμαν εγινε διαστημοπλοιο.:-P:-P:lol::lol: ,και θα μας πανε βολτα.

Διαφημίσεις

καααααληηηηηηημεεεεεεερααααααααα......τι κανετε?ιπποκαμπακι ωραια νεα ,μπραβο!τελικα ησουν προετοιμασμενη για τα χειροτερα και ηρθαν τα καλυτερα...τι καλα.Εμενα μονο μια εξεταση που λεγεται ANTI-Xa μου ειχε κανει λογω θρομβοφιλιας και μου εδωσε ενεσεις απο την αρχη της κυησης,δεν ξερω γιατι μου εκανε μονο αυτη να σου πω την αληθεια,τεσπα.....!!!!!!Νηστεια φετος δεν εχω ξεκινησει ακομη και το σκεφτομαι...:-)

1a0fd6e0b8.png

giasemi καλες δουλειες,ελπιζω να ερθει γρηγορα η Τεταρτη και να αρχισεις να ξεκουραζεσαι...παντως εγω μετα το κομμωτηριο ενιωθα πολυ καλυτερα,να πας καποια στιγμη!τη Δευτερα θα παω στο γιατρο μου,1ο ρaντεβου μετα την αποξιση...για ναδουμε...εσυ θα πας αμεσα?φιλακια,καλο weekend...:-)

ΝΙΚΑΚΙ μου έγω πριν από δεκα μέρες έκανα την απόξεση και πρέπει πρώτα να αδιαθετήσω και μετά θα πάω δηλαδή σε ένα μήνα και βάλε. Σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό απο ψυχολογική άποψη γιατί όταν θα βλέπω τη γιατρό μου θα μου θυμίζει όλα τα άσχημα που πέρασα κα για καποιους άλλους λόγους που θα σας τους γράψω απο Δευτέρα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω.

(θέλω να μου πείτε κι εσεις τη γνωμη σας) Βέβαια στο τέλος του μήνα μόλις μου έρθει η πρώτη πέριοδος μετά την απόξεση θα πάω στη γιατρό που με παρακολουθούσε για να δω τις ιστολογικές και να με δει εφοσον εκείνη με παρακολουθούσε και μου έκανε και την απόξεση και μετά βλέπουμε . Φιλακια!!!!

κι εγω το σκεφτομουν αυτο για το γιατρο μου...αλλα επειδη ειναι πολυ καλος λεω να συνεχισω μαζι του!αν δω βεβαια οτι δεν αντεχω,οπως καταλαβαινεις θα βρω καποιον αλλο....!!!!!εγω την αποξεση την εκανα 13φεβρουαριου και μου ειπε να τον επισκεφτω μετα απο κανενα δεκαημερο...για να μην τον πεθυμησω μαλλον...χαχα!φιλακια πολλα giasemi μου και σε ολα τα κοριτσια ευχομαι μια υπεροχη Κυριακη.:-)

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια τι κάνετε;;;;;;; Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και σας σκεφτόμου΄ν!!!!!!!!!!!!

Είχαμε κανένα ευχαριστο νέο;;;;;;;;;; Πιάσαμε κανένα μωράκι;;;;;;;;;;;;;; :)

Εμείς τα ίδια... Εσύ πώς πας με το θέμα σου; Όλα καλά;

δυστυχως μαρθακι,τιποτα.ησυχια.το μονο που γνωριζω ειναι οτι το πουλμαν εγινε διαστημοπλοιο.:-P:-P:lol::lol: ,και θα μας πανε βολτα.

Θα πάμε στο φεγγάρι λέμε!!!!!!!!!!!!!;)

ΝΙΚΑΚΙ μου έγω πριν από δεκα μέρες έκανα την απόξεση και πρέπει πρώτα να αδιαθετήσω και μετά θα πάω δηλαδή σε ένα μήνα και βάλε. Σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό απο ψυχολογική άποψη γιατί όταν θα βλέπω τη γιατρό μου θα μου θυμίζει όλα τα άσχημα που πέρασα κα για καποιους άλλους λόγους που θα σας τους γράψω απο Δευτέρα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω.

(θέλω να μου πείτε κι εσεις τη γνωμη σας) Βέβαια στο τέλος του μήνα μόλις μου έρθει η πρώτη πέριοδος μετά την απόξεση θα πάω στη γιατρό που με παρακολουθούσε για να δω τις ιστολογικές και να με δει εφοσον εκείνη με παρακολουθούσε και μου έκανε και την απόξεση και μετά βλέπουμε . Φιλακια!!!!

Κι εγώ τις πρώτες μέρες, ήθελα έντονα να αλλάξω γιατρό.. ήμουνα οργισμένη μαζί του και έριχνα σε αυτόν όλο το φταίξιμο.. Επισκέφτηκα κανα δυο άλλους όμως και μου φάνηκαν χειρότεροι.. Σιγά σιγά ησύχασα κάπως ψυχολογικά, άρχισα να σκέφτομαι πιο ήρεμα και τώρα πια νομίζω ότι θα νιώθω χαμένη χωρίς αυτόν. Στην επόμενη εγκυμοσύνη μάλιστα, λέω να του βάλω ένα ντιβανάκι να κοιμάται σπίτι μου να είμαι ήσυχη :-)

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τον άλλαξα τον γιατρό...αλλά δεν τον είχα χρόνια γιατί μετακομίσαμε πέρισυ σε άλλη πόλη και θα τον επισκεπτόμουν αρχικά μόνο για Τεστ ΠΑΠ και δεν ξέρω αν θα τον κρατούσα για εγκυμοσύνη και τοκετό. Έτυχε ήμουν έγκυος...εκείνος το επιβεβαίωσε...δεν μπορούσε να ακούσει την καρδιά στην πρώτη επίσκεψη μου είπε να πάω μετά από 10 μέρες...πάλι τίποτα! Σίγουρα δεν έφταιξε αυτός κάπου, αλλά τον θεωρώ γκαντέμη...οπότε πήγα στην παλιά μου γυναικολόγο για την απόξεση και δεν τον ξαναπήρα τηλέφωνο. Και ναι αν ξαναπήγαινα σε αυτόν πάλι έγκυος σίγουρα θα μου θύμιζε την άσχημη φάση που πέρασα. Τώρα που θα πάμε στο φεγγάρι θα έχει γυναικολόγο εκεί ή να πάρουμε μαζί????

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p Τι κάνετε αγαπημένες μου?:rolleyes: Όπως καταλάβατε η χαρά συνεχίζεται:tongue: Πώς λέμε "χαζό παιδί, χαρά γεμάτο"?:mrgreen:Αυτό ακριβώς!!!!!!:tongue:

Ιπποκαμπάκι τέλεια αποτελέσματα!!!!!!!!:P Τα εμβρυάκια σου περιμένουν τώρα!!!!!!!!!!!:P

Μαρθούλα, χάθηκες!!!!:( Σε πεθυμήσαμε βρε:oops:!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι μία υπέροχη Κυριακή!!!!!!!!!!!:P:p:p Άντε βρε, μπαίνει η Άνοιξη αύριο!!!:rolleyes: Θα βάλουμε και μάρτη:tongue:!!!!

IchNp3.png

Κι εγώ τις πρώτες μέρες, ήθελα έντονα να αλλάξω γιατρό.. ήμουνα οργισμένη μαζί του και έριχνα σε αυτόν όλο το φταίξιμο.. Επισκέφτηκα κανα δυο άλλους όμως και μου φάνηκαν χειρότεροι.. Σιγά σιγά ησύχασα κάπως ψυχολογικά, άρχισα να σκέφτομαι πιο ήρεμα και τώρα πια νομίζω ότι θα νιώθω χαμένη χωρίς αυτόν. Στην επόμενη εγκυμοσύνη μάλιστα, λέω να του βάλω ένα ντιβανάκι να κοιμάται σπίτι μου να είμαι ήσυχη :-)

tounts εγώ δεν είμαι οργισμένη με τη γιατρό, αλλά έγινε το εξής:

Την ήμερα που είδα πολλά καφέ , ήταν Παρασκευή απόγευμα κι εκείνη είχε ιατρείο, την πήρα τηλ. και μου είπα απλά να μην ανησυχώ και να πάω την επόμενη Τρίτη. Μου κακοφάνηκε, δεν με αντιμετώπισε σωστά ,θα μπορούσε να μου πει να πάω να με δει. Αυτό με πείραξε πολύ. Άσε που είναι και ψυχολογικοί οι λόγοι . Βέβαια θα το σκεφτώ αλλά και μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει. Σιγουρα θα πάω να με δει στο μήνα γιατι αυτή έχει το ιστορικό μου και μετά βλέπουμε. Και κάτι άλλο κορίτσια έσας σας έκαναν σύνέχεια κολπικο υπέρηχο ????(ξέρετε με αυτό το εργαλείο μέσα) γιατί εμένα συνέχεια αυτό μου έβαζε και αναρωτιέμαι αν χρειαζόταν , ειδικά στην αρχή που όλα πήγαιναν καλά .....

Φιλακια πολλα!!!!

Καλημέρα giasemi μου!:P Και μένα μόνο κολπικό υπέρηχο μου έκανε.. Νομίζω ότι ο υπέρηχος από την κοιλιά γίνεται σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Εμένα σταμάτησε στις 8 και κάτι εβδομάδες, οπότε δεν πρόλαβα να ρωτήσω:confused:. Τα κορίτσια που έχουν ήδη παιδάκια ή εκείνες που ήταν σε πιο προχωρήμενη εγκυμοσύνη πριν το μοιραίο μπορούν να μας πουν περισσότερα.:rolleyes:

IchNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

και εμένα κολπικο μου έκανε γιατί είμουν μόλις 7 εβδομάδων!!!

δεν θα έβλεπε τπτ από τον άλλο υπέρηχο!!!!!

Εγώ ξεκίνησα τις βόλτες στην Καβάλα και αφού δεν εχουμε το πουλμαν αλλο πια πηγαίνω με ΤΑΧΙ!!!!!

Αλλα με το κυκλο που εχω (40 μερες) προλαβαινω και μια βολτα στο φεγγαρι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...