Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα!!!

βρε κοριτσια με επιασε μια ανησυχια θελω να περασει η εβδομαδα να παω να δω το μωρακι!!! Ειμαι στην 10 εβδομαδα και την αλλη θα με δει ο γιατρος και μετα θα κλεισει την αυχενικη!!!! Βρε κοριτσια πως ξερουμε οταν ειναι μικρο οτι το σπορακι ειναι καλα??? Αχ εχω μια εβδομαδα που το ειδα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

βρε κοριτσια με επιασε μια ανησυχια θελω να περασει η εβδομαδα να παω να δω το μωρακι!!! Ειμαι στην 10 εβδομαδα και την αλλη θα με δει ο γιατρος και μετα θα κλεισει την αυχενικη!!!! Βρε κοριτσια πως ξερουμε οταν ειναι μικρο οτι το σπορακι ειναι καλα??? Αχ εχω μια εβδομαδα που το ειδα!!!!

Μαγδούλα μου καταλαβαίνω απολύτως το άγχος σου.. Η μόνη λύση είναι να μη το σκέφτεσαι! Ξέρω εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο όμως σε μένα λειτούργησε.. Δυστυχώς σε τόσο μικρή ηλικία κύησης δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι το σποράκι είναι καλά παρά μόνο όταν πηγαίνουμε στο γιατρό και βλέπουμε με τον υπέρηχο ότι χτυπάει η καρδούλα του.. Και θα σε στενοχωρήσω αλλά το άγχος δεν σταματάει ποτέ.. Εγώ μέχρι να φτάσω στην 21η βδομάδα που το άκουσα κάθε βδομάδα είχα την ίδια αγωνία.. πάνε όλα καλά; αλλά και μετά τη β' επιπέδου που τον ακούω καθημερινά έχω άγχος μιας και λίγο να καθυστερήσει να κουνηθεί ένας γλόμπος ανησυχίας αναβοσβήνει στο κεφάλι μου!

Τα πονάκια που νιώθεις και τα τσιμπηματάκια είναι απολύτως φυσιολογικά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το άγχος της εγκυμοσύνης θα ηρεμήσεις μόνο όταν με το καλό γεννήσεις και το κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου!:tongue:

L2qIp2.png

Μαγδούλα μου καταλαβαίνω απολύτως το άγχος σου.. Η μόνη λύση είναι να μη το σκέφτεσαι! Ξέρω εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο όμως σε μένα λειτούργησε.. Δυστυχώς σε τόσο μικρή ηλικία κύησης δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι το σποράκι είναι καλά παρά μόνο όταν πηγαίνουμε στο γιατρό και βλέπουμε με τον υπέρηχο ότι χτυπάει η καρδούλα του.. Και θα σε στενοχωρήσω αλλά το άγχος δεν σταματάει ποτέ.. Εγώ μέχρι να φτάσω στην 21η βδομάδα που το άκουσα κάθε βδομάδα είχα την ίδια αγωνία.. πάνε όλα καλά; αλλά και μετά τη β' επιπέδου που τον ακούω καθημερινά έχω άγχος μιας και λίγο να καθυστερήσει να κουνηθεί ένας γλόμπος ανησυχίας αναβοσβήνει στο κεφάλι μου!

Τα πονάκια που νιώθεις και τα τσιμπηματάκια είναι απολύτως φυσιολογικά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το άγχος της εγκυμοσύνης θα ηρεμήσεις μόνο όταν με το καλό γεννήσεις και το κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου!:tongue:

μαγδουλα θα συμφωνησω με τη φιλη Δομνινα! Ετσι ακριβως ειμαι κι εγω! Παντα θα υπαρχει αυτη η ανησυχια! Ακομη και τωρα που το νιωθουμε πολλες φορες τρωω φρικη του τυπου "αααα δεν κουνηθηκε, δεν κλωτσησε τοσο δυνατα ή τοσες φορες οσες χθες/προχθες" και γενικα ο γλομπος ανησυχιας (πολυ μου αρεσε) αναβοσβηνει συνεχως! ειλικρινα θελω να γεννησω για να πιασω το μωρο μου, αλλα πιο πολυ για να σταματησει επιτελους αυτη η ψυχοφθορος κατασταση!

τα πονακια και τα τσιμπηματα ειναι εντελως φυσιολογικα, εγω ακομη τα εχω και κατα περιοδους ειναι πολυ εντονα!!!!

σας φιλω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημερα!!!

Μαγδα θα συμφωνησω με την Δομνινα.Καλυτερα να μη το σκεφτεσαι.Λεμε τωρα... ;) Εγω θυμαμαι τον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης ημουν πολυ χαλαρη.Οταν αρχισα να τον ακουω ειχα ηρεμησει τελειως.Ε μεχρι που μπηκα στον 7ο και καθε εβδομαδα νομιζα οτι γενναω ή δεν τον ακουω συχνα.Ειχαμε κανει πλουσιο το μαιευτηριο με τους υπερηχους.

Τωρα αν ερθει δευτερη εγκυμοσυνη μετα την αποβολη δεν με βλεπω καλα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααααααα

Μαγδάκι θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!!Το άγχος δεν θα φύγει μέχρι να γεννήσεις!! Μην ανησυχείς και μην έχεις άγχος!!Προσπάθησε να κάνεις κάτι ναα ξεφυγει λιγο το μυαλό σου να μην το σκέφτεσαι!!Πχ διάβασε κανα βιβλιο!!

Κ θα προσθέσω ότι το άγχος συνεχίζεται κ μετά!!!!!!!!!!:tongue::tongue: Κοιμάται ??? Γιατί κοιμάται τόσες ώρες:?:??? Εϊναι ξύπνιο, γιατί δεν κοιμαται:???? Κάνει κακά γιατί δεν κάνει κακα:|:neutral:, κλαίει γιατί κλαίει,:cry::cry:!!!πφφφφφφφφφφφφ;);):rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρααααααααααααα

Μαγδάκι θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!!Το άγχος δεν θα φύγει μέχρι να γεννήσεις!! Μην ανησυχείς και μην έχεις άγχος!!Προσπάθησε να κάνεις κάτι ναα ξεφυγει λιγο το μυαλό σου να μην το σκέφτεσαι!!Πχ διάβασε κανα βιβλιο!!

Κ θα προσθέσω ότι το άγχος συνεχίζεται κ μετά!!!!!!!!!!:tongue::tongue: Κοιμάται ??? Γιατί κοιμάται τόσες ώρες:?:??? Εϊναι ξύπνιο, γιατί δεν κοιμαται:???? Κάνει κακά γιατί δεν κάνει κακα:|:neutral:, κλαίει γιατί κλαίει,:cry::cry:!!!πφφφφφφφφφφφφ;);):rolleyes::rolleyes:

μας εδωσες θαρρος κατριν χαχαχαχαχα!

φιλακια στην ομορφη μπουμπου σου!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Αχ ναι!Και οσο μεγαλωνει συνεχιζεις.Ποτε θα περπατησει,ποτε θα μιλησει? Γιατι δεν παιζει με αλλα παιδακια? Βηχει,μηπως ειναι αρρωστο? :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ευχαριστω κοριτσια για τα λογια σας!!! Η αληθεια ειναι χαλαρωσα λιγο οτι ειναι να γινει θα γινει η Παναγια να προστατευει τα μωρακια μας και ολα θα πανε καλα!!!!

Απλα αρχισαν να υποχωρουν λιγο τα λιγα συμπτωματα που εχω και αγχωθηκα, πλεον δεν ανακατευομαι τοσο εχω μονο λιγες ξινιλες και το στηθος μου γινεται ευαισθητο το βραδακι μαλλον γι'αυτο ανησυχησα!!!

Να ρωτησω και κατι ακομα, τα ζαχαρο 2 ωρες μετα το μεσημεριανο(κανω διατροφη) ειναι 100 -103 -104 ειναι οκ??? εκανα πριν λαθος και ειχα τις πρωινες μετρησεις!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια για τα λογια σας!!! Η αληθεια ειναι χαλαρωσα λιγο οτι ειναι να γινει θα γινει η Παναγια να προστατευει τα μωρακια μας και ολα θα πανε καλα!!!!

Απλα αρχισαν να υποχωρουν λιγο τα λιγα συμπτωματα που εχω και αγχωθηκα, πλεον δεν ανακατευομαι τοσο εχω μονο λιγες ξινιλες και το στηθος μου γινεται ευαισθητο το βραδακι μαλλον γι'αυτο ανησυχησα!!!

Να ρωτησω και κατι ακομα, τα ζαχαρο 2 ωρες μετα το μεσημεριανο(κανω διατροφη) ειναι 80-84-86 ειναι οκ???

Όσο πλησιάζεις προς το τέλος του α' τριμήνου τα συμπτώματα θα αρχίσουν να υποχωρούν όλο και περισσότερο.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εμένα ο διαβητολόγος μου είπε να μετράω το ζάχαρο μια ώρα μετά το φαγητό και το όριο είναι 136.. οπότε νομίζω ότι μια χαρά είναι τα νούμερά σου!

Ερώτηση προς τα κορίτσια που είναι ήδη μανούλες.. Πόσα μπιμπερό πήρατε για αρχή;

L2qIp2.png

Ερώτηση προς τα κορίτσια που είναι ήδη μανούλες.. Πόσα μπιμπερό πήρατε για αρχή;

Δομνινα σου ευχομαι να εχεις αφθονο γαλατακι και να μην χρειαστεις τα μπουκαλια...Εμενα ο δικος μου δεν χορταινε με το μητρικο.Η αληθεια ειναι οτι δεν καταφερα να εχω πολυ γαλα οσο και αν το προσπαθησα :cry:. Ειχα παρει τον αποστειρωτη της nuk που χωρουσε 5 μπουκαλια και ειχα παρει και 2 ακομα επιπλεον.Με τον αποστειρωτη αγκαλια ημουν ανα 3ωρο. :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρααααααααααααα

τρωει γιατι τρωει τοσο πολυ θα γινει παχυσαρκο? δεν τρωει!γιατι δεν τρωει μηπως ειναι αρρωστο?κλαιει γιατι κλαιει μηπως ποναει δεν κλαιει γιατι δεν κλαιει μηπως ειναι πολυυυυυ αρρωστο?με κοιταει γιατι με κοιταει θελει κατι? δεν με κοιταει γιατι δεν με κοιταει μηπως εχει καπιο προβλημα?κ.ο.κ

στο δευτερο παιδι χαλαρωνεις απλα γιατι δεν εχεις την πολυτελεια του χρονου να εισαι πανω απο το κεφαλι του κ να παρατηρεις κ το βλεφαρισμα του παιδιου αν ηταν το ιδιο με το χθεσινο οποτε κοριτσια που γεννησατε βουρ για το δευτερο εγω για τριτο σε κανα 2 χρονακια θα το επιχειρησω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Όσο πλησιάζεις προς το τέλος του α' τριμήνου τα συμπτώματα θα αρχίσουν να υποχωρούν όλο και περισσότερο.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εμένα ο διαβητολόγος μου είπε να μετράω το ζάχαρο μια ώρα μετά το φαγητό και το όριο είναι 136.. οπότε νομίζω ότι μια χαρά είναι τα νούμερά σου!

στην μαρια 2 στην μπεμπα κανενα εξαρχης καναμε αποκλειστικο θηλασμο κ στο νοσοκομειο ειχαν ετοιμα γευματα που διναμε για να δουμε αν χορτασαν η πεινουν κ αλο η μπεμπα ομως δεν ηθελε με τπτ μπιμπερο μονο στηθος 3 μερες δεν ξεκολησε απο πανω μου μετα που την πηραν μεσα στην μοναδα ηθελε δεν ηθελε εμαθε μπιμπερο κ ξεχασε το στηθος μετα το ξαναπιασε για λιγο κ μετα εκανα αποκλειστικη αντληση για 4 μηνες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω ειχα παρει κ αποστειρωτη οταν μας κατεβασαν στην παιδιατρικη κ τριλετ να πλενω κ βουρτσακι

σε ιδιωτικο η δημοσιο καταρχην θα γεννησεις"?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...