Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι καλύτερα από χθες και ήρθα στη δουλειά γιατί και μέσα στο σπίτι όλη μέρα κλεισμένη βαριέμαι.. Βέβαια αρχίζω και ζορίζομαι στις μετακινήσεις αλλά 2 βδομαδούλες μείνανε μέχρι την άδεια κυήσεως οπότε θα κάνω υπομονή..

Πρέπει να προγραμματίσω σιγά σιγά και διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν για να μπορέσω να βγω σε άδεια εγκυμοσύνης και έτσι οι μέρες μου θα είναι αρκετά γεμάτες.. Ευτυχώς σήμερα που δεν απεργούσε το Μετρό και ο ηλεκτρικός διότι αλλιώς ήταν πολύ πιθανό να μην ερχόμουν ούτε σήμερα για δουλειά..

Χθες το βράδυ με πιάσανε κάτι καούρες κατά τις 11 το βράδυ όπου και έκανα εμετό και ξαλάφρωσα και μέσα στο βράδυ ξεκινήσαν και κάτι κράμπες αλλά ευτυχώς αυτές με αποχωριστήκανε εύκολα.. Τέλος πάντων.. αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου..

Εκεί που συγκινήθηκα πολύ είναι όταν πέσαμε το βράδυ για ύπνο που μου λέει ο άνδρας μου "όταν μεγαλώσει λίγο θα τον βάζουμε ανάμεσά μας να κοιμάται".. και του λέω αμέσως "αυτό το ξεχνάς διότι είναι πολύ επικίνδυνο".. Μου λέει "συμφωνώ" και του απαντώ "Κάθε Κυριακή πρωί θα τον παίρνουμε στο κρεβάτι για να χουζουρεύουμε μαζί του" και εκεί έλαμψε το πρόσωπό του... Κορίτσια το θέλει τόσο πολύ αυτό το μωρό και ανυπομονεί τόσο πολύ για την έλευσή του ... Σαν ψέμματα μου φαίνεται!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινα μου τωρα ηρθε η ωρα να τα ζησεις ολα δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα βεβαια αλλα θα συνηθισεις ,η δικη μου η μπουμπου τρελαινεται οταν βαζω την μουσουδα μου στον λαιμο της κ την φυλαω γρηγορα γαργαλιεται κ γελαει οταν την βαζω στο καροτσι κ καθομαι απεναντι της μου χαλιουριζει με κεινο το στοματακι που μου ρχεται να το ρουφιξω.βεβαια το βραδι μεταμορφωνεται σε βρικολακακι κλαιει χωρις λογο κ θελει να γυρναμε αγκαλια ολο το σπιτι αυτα 2 την νυχτα κ γω να νυσταζω κ να ψαχνω μια ευκαιρια να κατσω λιγο αλλα που? μολις καθομαι ουρλιαζει παλι κ την κοιτω στα ματια κ της λεω τι εχεις καρδια μου?κ κει γελαει παλι βεβαια αυτη απο μεσα της θα λεει κουνα που σε κουναγε μανουλα που νομιζεις πως ετσι θα κοιμηθω χαχαχαχαχ

να μην πω για την μεγαλη που ειναι ενα τερατακι σε λιγες μερες γινομαστε 2 χρονων πριν 3 χρονια δεν ημουν καν εγκυος κ τωρα εχω δυο παιδια ειναι απιστευτο ποσο αλλαζει η ζωη του ανθρωπου τοσο συντομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αδριανή μου γι' αυτό το λόγο λέγανε οι παλιοί και λέμε και εμείς ακόμη πως όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει η ώρα.. Ποιος να σου το έλεγε πριν από 3 χρόνια ότι θα είχες δυο παιδιά μέσα σε 2 χρόνια;

Είναι ζόρικο να έχουν τόσο μικρή διαφορά ηλικίας, είμαι σίγουρη γι' αυτό διότι στην πραγματικότητα είναι και τα 2 μωρά ακόμη ασχέτως αν λέμε εμείς οι ενήλικες "το μεγάλο" και "το μωρό"..

Πάντως οι στιγμές ευτυχίες είναι επί 2!

L2qIp2.png

Ηρθα κι εγω!!! Βρε θηρια ποσα γραψατε;; Αποκλειται να τα θυμαμαι ολα!

Αρχιζω με τα κοριτσακια που μας διαβαζουν κι εχουν κι αυτα τον δικο τους Γολγοθα. Κοριτσια μου οπως εχετε ηδη διαβασει ολες εδω μεσα εχουμε περασει ασχημες εμπειριες και μερικες επαναλαμβανομενες! Πεσαμε ολες, αλλα η θεληση μας να γινουμε μανουλες δεν μας αφησε πολυ στα πατωματα. Παλεψαμε και αλλες τωρα χαιρονται τα μωρακια τους και οι υπολοιπες τα περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια! Μη το βαλετε κατω οσο δυσκολο κι αν ειναι! Ευχομαι συντομα να μας γραψετε ευχαριστα νεα!!!!

Ανδριανη μου πραγματικα μεσα σε 3 χρονια η ζωη μπορει να αλλαξει δραστικα! Ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις 2 μωρα σ' αυτες τις ηλικιες, αλλα παιρνεις και διπλές χαρες!! Μακαρι ολες μας μεσα σε 3 χρονια να ειμαστε στη θεση σου!!!!! σε φιλώ!!!!

Μαγδουλα πως εισαι; τα νεα σου ειναι μια χαρα βλεπω με το σπορι και πολυ χαιρομαι! Υπομονη μεχρι το επομενο ραντεβου!!

Δομνινακι μου γλυκο οπως και τα αλλα κοριτσια ετσι κι εγω εχω μια προδιαθεση για διαβητη κι απο την 1η μερα της εγκυμοσυνης μετριεμαι με το μαραφετι το οποιο ειναι απλα μια συνηθεια και τιποτα αλλο! Με λιγη προσοχη και τακτικη παρακολουθηση απο τον διαβητολογο σου ολα θα πανε καλα και κατι παραπανω!!!!

Κατρινακι τι κανει η μπουμπου σου;;;; να μας τη φιλησεις!!

Χρυσακι η κορη σου οσο μεγαλωνει τοσο πιο κουκλα γινεται!!! Να τη χαιρεσαι κοριτσι μου και να τη δεις οπως ποθεις!! Μα ξελιγωνεις καθε φορα που βαζεις φωτος!!!

Λιακι τι κανει ο ηλιοκαμμενος μας;; ενα φιλακι και για το αγορι μας!

Εμεις χθες πηγαμε στον γιατρο και γελασαμε πολυ! Με το που ακουμπαει το μαραφετι του υπερηχου βλεπουμε υψωμενο το χερι της μικρης με ανοιχτη παλαμη χαχαχαχαχα! μια μουντζα βασιλικια αλλο πραγμα! ο αντρας μου λεει πως μας χαιρετουσε αλλα εμενα αλλιως μου φανηκε χαχαχαχα!

ειναι μια χαρα υγιεστατη και σουπερ κινητικη!! Επισης μας ξαναειπε πως ειναι μεγαλο μωρο, εντος φυσιολογικων οριων, αλλα στα ανωτερα! Ειναι ηδη 973 γρ. και αυριο μπαινω στην 26η εβδομαδα! Τελος Απριλη - αρχες Μαιου, με τη Βοηθεια Του Θεου θα την εχουμε στην αγκαλια μας!!!! Ο στοχος μας ειναι να φτασουμε 37 και 3 ημερων και μετα θα αποφασισουμε ποτε θα μπω για γεννα. Ουτε η αιματολογος, αλλα ουτε ο γυναικολογος θελουν να με αφησουν μεχρι το τελος οποτε φανταζομαι εκει γυρω στην 38η θα εχουμε κι εμεις γεννητουρια! :D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρηνακι μου μπηκα τωρα με σκοπο νσ σου γραψω κ ειδα το μηνυμα σου!ποσο χαιρομαι γιασενα δεν φανταζεσαι!μια χαρα ζωηρουλα ειναι η μικρουλα σου κ υγιεστατη!θυμαμαι κ μενα η μπεμπα ειχε ανοιχτη παλαμη κ ο γιατρος ελεγε με χαιρεταει ομως κα εμενα σαν μουντζα μου φαινοταν!χαχαχα!αντε Ειρηνουλα ακομα λιγο και μετα να δεις γλεντια!τα πιο ωραια ξενυχτια της ζωης σου θα κανεις!

το δωματιακι το ετοιμαζεις σιγα σιγα;φανταζομαι εκει θα περνας ολη τη μερα σου κ οταν με το καλο ξεμυτισει η μπουμπου θα περνας κ τις νυχτες σου!χαχαχα!

φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου η αλήθεια είναι πως κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί χάθηκες και χάρηκα τόσο πολύ διαβάζοντας μήνυμά σου!

Όλα πάνε καλά κούκλα μου, πίστεψέ το.. Το δικό μας το αντράκι 26 και 3 ημερών ήταν 981 γραμμάρια οπότε κι εμείς είμαστε μεγάλα μωρά.. Μέχρι τώρα βέβαια όσες φορές τον έχουμε δει στον υπέρηχο έχει τα χεράκια του σε γροθίτσες.. Μποξέρ από τώρα μας προέκυψε ο μάγκας..

Κι εμείς με το καλό γύρω στις 38 βδομάδες θα γεννήσουμε.. Δηλαδή 38 βδομάδες συμπληρώνω στις 29 Μαρτίου.. Για να δούμε λοιπόν.. Εκτός αν ο μπέμπης θελήσει να μας επισκεφτεί από μόνος του νωρίτερα... 31 Μαρτίου έχω τα γενέθλιά μου και όπως καταλαβαίνετε θα είναι το καλύτερο δώρο του κόσμου!

Αλήθεια, πότε ξαναπάς γιατρό; Εγώ στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης!

Καλό μήνα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

κοριτσια μην βιαζεστε να γεννησετε καθε μερα στην μητρα σας ειναι πολυτιμη πιστεψτεμε

κ γω γεννησα την μαρια 38 λογο συσπασεων κ την μπεμπα 36,2παλι λογο συσπασεων κ παρολο που βγηκε 3100 οταν την εβαλαν θερμοκοιτιδα για το μικροβιο που πηρε ολοι οι γιατροι ελεγαν οριακα προωρο κ του συμπεριφερονταν σαν προωρο κ δεν μου την εδιναν αγκαλιτσα για 2 βδομαδες ουτε καν κοντα στην θερμοκοιτιδα απο ενα τζαμι μακρυα το κοιταγα το μωρο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αδριανή μου εμείς δεν βιαζόμαστε.. Εμένα ο γιατρός προσωπικά μου είπε ότι λόγω του διαβήτη και αν δεν έχει έρθει ο μπέμπης μόνος του νωρίτερα θα πάμε με πρόκληση στις 38 εβδομάδες.. Ελπίζω βέβαια να μας κάνει από μόνος του την έκπληξη ο μποξέρ μου!

L2qIp2.png

οπως τα λεει το Δομνινακι ειναι Αδριανη μου, εμεις δεν βιαζομαστε καθολου, αλλα τα προβληματα που εχουμε δεν μας παιρνουν για πολλες πολλες αντιρρησεις! Εμενα η αιματολογος φωναζει επειδη δεν εχω μονο το θεμα με τη θρομβοφιλια, αλλα και υψηλα αιμοπεταλια τα οποια τα ειχα και προ εγκυμοσυνης. Βεβαια τωρα τα εχουμε ρυθμισει αλλα γενικα ειναι μια επικινδυνη κατασταση που μπορει να επιδεινωθει προς το τελος με δυσαρεστα επακολουθα! Μου ειπε ξεκαθαρα πως δεν συναινει σε πολυωρο φυσ. τοκετο οπου θα ασκηθουν πιεσεις γιατι φοβαται για πνευμονικη εμβολη, θρομβωσεις κι αλλα τετοια ωραια!!

Βεβαια ξερω απο τωρα πως 95% θα γεννησω με καισαρικη λογω τραχηλου. Το ξερω αυτο απο τον προηγουμενο τοκετο και σχεδον επιβεβαιωθηκε χθες στο ραντεβου. Βεβαια ειπε ο γιατρος αυτο θα το δουμε προς το τελος μηηηηηπως και κατι αλλαξει με τον τραχηλο, αλλα δεν το βλεπει και πολυ πιθανο.

Επισης ο γυναικολογος χθες μου ειπε πως μεχρι το τελος με ολα τα προβληματα που εχω συν τη προδιαθεση για διαβητη, δεν προκειται να με αφησει!

Οποτε κανουμε τη προσευχη μας να πανε ολα καλα!

Δομνινα μου 21/2 εχω παλι ραντεβου και 3 εβδομαδες μετα απο αυτο παω για ντοπλερ! Σαν ψεμματα μου φαινεται κι εμενα!!

Καλα θα εχεις σουπερ δωρο για τα γενεθλια σου αλλα κι εμενα αν γεννηθει αρχες Μαιου ειναι δωρο για τη γιορτη μου! Ασε που εχουμε και επετειο με τον αντρα μου τοτε!!! Ποιος τη χαρη μας!

Χρυσακι τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται χαχα! Απο εβδομαδα ξεκιναμε βαψιμο στο παιδικο και σιγα σιγα θα μπουμε σε μια σειρα! Ηδη ομως μου εχουν φερει πραγματακια οποτε ναι, μπαινω στο δωματιακι της και καθομαι! Μου πηρε ο αντρας μου μια πολυθρονα θηλασμου και την αραζω εκει και κανω ονειρα!!!!!

Ανυπομονω να τελειωσει το βαψιμο (ακομη δεν αρχισε) για να στησουμε τα επιπλακια της! Χθες χαζευα κατι ωραια αυτοκολλητα! Μολις ολοκληρωσουμε το δωματιο θα σας βαλω φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας!!!

Δομνίνα μου εσεις σε τι σταδιο ειστε με το δωματιο; Θελουμε φωτοοοοοοοοοοοοο

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου,

Το δικό μας δωμάτιο είναι βαμμένο ήδη.. κίτρινο και πράσινο.. Το μόνο που μένει είναι να ξεκρεμάσουμε ένα τεράστιο κάδρο που υπάρχει μέσα, να μαζέψει ο άνδρας μου ένα έπιπλο το οποίο έχει λύσει εδώ και 2 βδομάδες για να το μεταφέρουμε στο χωριό και να αποφασίσω αν θα βάλω μπορντούρα ή αυτοκόλλητα.. Κούνια έχουμε, την οποία δεν την έχουμε στήσει ακόμη διότι είμαι προληπτική, μια συρταριέρα μένει να πάρουμε από το ΙΚΕΑ την οποία την έχουμε βρει, κουρτίνα παιδική πρέπει να βρω και τσουπ έτοιμο.. Πρέπει να πάω να πάρω κάποια στιγμή από μια φίλη μου ρουχαλάκια που μου έχει μαζέψει και να τα ξεκαθαρίσω και μετά αρχίζουν πλυντήρια και σιδερώματα.. Θα πρέπει βέβαια να κάνω μια ανακατανομή στις ντουλάπες για να απελευθερωθεί χώρος αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά.. Να βγω με το καλό σε άδεια κυήσεως, να τακτοποιήσω και όλα τα γραφειοκρατικά με το ΙΚΑ και θα ξεκινήσω κι εγώ!

L2qIp2.png

Ειρηνάκι μου,

Το δικό μας δωμάτιο είναι βαμμένο ήδη.. κίτρινο και πράσινο.. Το μόνο που μένει είναι να ξεκρεμάσουμε ένα τεράστιο κάδρο που υπάρχει μέσα, να μαζέψει ο άνδρας μου ένα έπιπλο το οποίο έχει λύσει εδώ και 2 βδομάδες για να το μεταφέρουμε στο χωριό και να αποφασίσω αν θα βάλω μπορντούρα ή αυτοκόλλητα.. Κούνια έχουμε, την οποία δεν την έχουμε στήσει ακόμη διότι είμαι προληπτική, μια συρταριέρα μένει να πάρουμε από το ΙΚΕΑ την οποία την έχουμε βρει, κουρτίνα παιδική πρέπει να βρω και τσουπ έτοιμο.. Πρέπει να πάω να πάρω κάποια στιγμή από μια φίλη μου ρουχαλάκια που μου έχει μαζέψει και να τα ξεκαθαρίσω και μετά αρχίζουν πλυντήρια και σιδερώματα.. Θα πρέπει βέβαια να κάνω μια ανακατανομή στις ντουλάπες για να απελευθερωθεί χώρος αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά.. Να βγω με το καλό σε άδεια κυήσεως, να τακτοποιήσω και όλα τα γραφειοκρατικά με το ΙΚΑ και θα ξεκινήσω κι εγώ!

μια χαρα σε βρισκω, αλλα μη μου εισαι προληπτικη δεν υπαρχει λογος!!!!! θετικη σκεψη πανω απ ολα κι ολα θα πανε καλα!!!! σιγα μη κινδυνευει το μωρο επειδη θα στησεις την κουνια!!! εγω σιγα σιγα θα τα ετοιμασω και θα σκεφτομαι πως εκει μεσα θα μπει το κοριτσακι μου! θα σκεφτομαι μονο ΘΕΤΙΚΑ!Το ιδιο σε παρακαλω να κανεις κι εσυ γιατι αλλιως θα θυμωσει ο Δομνινος τζουνιορ και δεν το θες αυτο, ετσι δεν ειναι; χιχιχιχι!

Μου εφερε η κολλητη μου 3 σακουλες με ρουχα απο νεογεννητο μεχρι 1 ετους για αρχη!! Σημερα θα μου φερει κι αλλα συν μια καλαθουνα για τον πρωτο καιρο! Η αλλη μου κολλητη θα μου φερει ριλαξ και γενικα εχω αρχισει και μαζευω μπολικα πραγματα!! τις προαλλες πηραμε κι εμεις ψιλοπραγματα οπως χτενα/βουρτσα, ψαλιδακι για τα νυχακια, θερμομετρο και αλλεα τετοια που σε κανουν να λιωνεις οταν τα κοιτας λες και βλεπεις δεν ξερω κι εγω τι!!!

Απο επιπλα ειμαστε κομπλε, εχουμε ντουλαπα, κουνια και συρταριερα απο το ικεα! Στημενα δεν ξερω πως θα ειναι ουτε που ακριβως θα μπουν αλλα καθομαι και τα φανταζομαι χαχαχαχα!

Πρεπει κι εγω ομως να κανω μια αναδιαταξη στη ντουλαπα του δωματιου οποτε δουλειες με φουντες μας περιμενουν!! Τι ομορφες δουλειες ομως, ε;;;;

Τον αλλο μηνα θα παραγγειλουμε καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου οποτε πιστευω δεν θα μας λειπει τιποτα!!!

Κουρτινες δεν εχω βρει κι εγω, αλλα δεν εχω βγει ακομη για ψαξιμο, θα το αφησω για το τελος! Στο δωματιο εχουμε και παραθυρο και μπαλκονοπορτα οποτε μας βλεπω να ξηλωνομαστε!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!

my little angel 10/5/12

Καλησπέρααααααα!!

Βλέπω ετοιμάζεστε οι εγκυούλες!!Οι καλύτερες ετοιμασίες της ζωης μας είναι αυτές!!Να τις ευχαριστηθείτε!!!!;);):D:D:D

Οπως είπε και η λουλουδίρα , διαβήτης θεωρείτε όταν έχεις φτάσει στο σημείο να κάνεις ινσουλίνη -- αυτό το διαβάζω συνέχεια-- όταν το αντιμέτωπίζεις με διατροφή όπως εγώ κ εσύ Δομνίνα τότε δεν θεωρείτε διαβήτης ακριβώς, προδιάθεση θα λέγαμε!!!:rolleyes::rolleyes: Κ εγώ με πρόκληση μπήκα στις 38 εβδομάδες λόγω του "διαβήτη", έπαιρνα χάπι πίεσης, έκανα κ τις ενέσεις πφφφφφφφ πολλά μαζεμένα , 38+1 γέννησα με καισαρική τελικά!!! Δεν το προσπαθήσαμε κ πολλές ώρες, ο τράχηλος δεν άνοιγε, λόγω άγχους δικού μου και του σακχάρου, ο νεογνολόγος είπε ότι το μωρό στρεσαριζόταν!!! Τεσπα, όπως και να είναι ο τοκετός το αποτέλεσμα μετράει!!:D:D:D:D:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Αν και σας διαβαζω λιγες βδομαδουλες χαιρομαι οι εγκυουλες που πανε τοσο καλα! Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο αυτη την κουραση... ;)

Τα δικα μας νεα.Πηγαμε χθες γιατρο συζητησαμε τα παντα,ειδε οτι ολα ειναι οκ και μας ειπε αν θελουμε μπορουμε να προσπαθησουμε και αυτο το μηνα αλλα ειπα να περιμενουμε τον επομενο κυκλο.

Μου ειπε να κανω και κατι εξετασεις για τον θυροειδη και την προλακτινη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Σήμερα ο άνδρας μου αποφάσισε επιτέλους να μαζέψει το έπιπλο από το παιδικό δωμάτιο οπότε θα ελευθερωθεί αρκετός χώρος..

Ειρηνάκι μου καρότσι και καθισματάκι αυτοκινήτου εμείς έχουμε από τις ανηψιές μου.. Να ναι καλά η μαμά μου εκεί που βρίσκεται.. Τότε είχε δώσει από 400 Ευρώ για το καθένα και ύστερα από 2 παιδιά έχουν βγει και τα δυο σκυλιά.. Δεν είμαστε τώρα για έξοδα.. και είμαι σίγουρα ότι από ψηλά που με προσέχει θα χαίρεται που και ο εγγονός της θα χρησιμοποιήσει τα ίδια!

Για την κούνια είναι νωρίς να τη στήσω νομίζω.. Ποιος ο λόγος να σκονίζεται; Ας μπω με το καλό στον 9ο και για τον άνδρα μου είναι μισή ώρα δουλειά!

Nikx με το καλό λοιπόν να κάνεις και τις αιματολογικές σου εξετάσεις και μετά να ξεκινήσεις όλο χαρά και ελπίδα τις προσπάθειές σου!

KATRINDIM εγώ ελπίζω ο μποξέρ μου να κάνει την εμφάνισή του μόνος του νωρίτερα γιατί ομολογώ πως ξέροντας ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία της πρόκλησης πλησιάζει ένα άγχος θα το έχω!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...