Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Απιστευτη! μια ομορφια! να τη χαιρεσαι! νομιζω οτι σου μοιαζει αρκετα παντως...
Τι κουκλί είναι αυτό; Τι ματάρες είναι αυτές;

Χρύσα μου άξιζαν όλα όσα πέρασες προκειμένου να κρατήσεις αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά σου..

Κι εγώ 5 εξωσωματικές, 2 παλίνδρομες αλλά ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να κρατήσω κι εγώ σε λίγο καιρό το αγοράκι μου γερό στην αγκαλιά μου!

Χρυσα μπορει να αργησε λιγο αλλα πηρες το πιο ομορφο δωρο...Πολυ ομορφη η μικρη!!!!Μια τετοια νυφη θελω για τον γιο μου! Χιχιχι! Αλλα και εσυ δεν πας πισω!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ευχομαι και σε σας οτι επιθυμειτε!Να ειναι γερα ολα τα παιδακια!

Δομινα μου ακομα λιγο και θα τον κρατησεις αγκαλια το γιοκα σου!Εφτασε η ωρα!Ταλαιπωρηθηκες και εσυ αλλα σε λιγο θα δεις πως θα δεν θυμασαι τιποτα!Ολες εδω εχουμε δυστυχως ασχημες εμπειριες αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!

Μαγδουλα μου μην ανχονεσαι ολα καλα ειναι!Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις αναγουλες!Υπομονη και θα πεις απο βδομαδα ποσο μεγαλωσε το σπορακι σου!Σε ποια εβδομαδα εισαι;

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Δομνα μου και εγω μετραω το ζαχαρο λογω προδιαθεσεις και ακομα ειναι φυσιολογικο!!! το πρωινο μου σημερα ηταν 86. Το μετρημα ζαχαρου δεν ειναι τπτ, εγω τις κλεξαν που κανω μερικες φορες μελανιαζω!!!

τις αντιπικτικες ενεσες τις κανετε μονο 2 δακτυλα δεξια αριστερα απο τον οφαλο ΄η και πιο πλαγια???

Χρυσα μου την Δευτερα θα ειμαι 9 εβδομαδων!!!!Η αναπτυξη του ταιριαζει με τις μερες συλληψης και ακουσαμε πολυ νωρις καρδουλα στην 6 εβδομαδα και στις 7,5 εβδ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπεραααα!!!!!!!!

χρυσα κουκλακι η μικρη σου!!!!!!!!!να τη χαιρεστε!!!!!!!!!!σου μοιαζει πολυ!!

δομνινα μια χαρα τα πας, κανεις διατροφη? κοντευεις κ σε λίγο καιρο θα κρατας τον μικρο αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!

μαγδα μου να σου πω εγω τι ειχα παθει!!!!τις πρωτες εβδομαδες μια ειχα συμπτωματα μια δεν ειχα!! ενα πρωι ξυπναω κ πιανω το στηθος εντελως μαλακο!!!!!!!πφφφφφφφφφφφφφφ λεω παλι τα ιδια ειχα πεσει στα πατωματα!!!!παιρνω τον γιατρο τηλ 8 το πρωι!!του λεω τι επαθα κ μου λεει να μην ανησυχω κ δεν ειναι απαραιτητο να εχεις συνεχεια τα συμπτωμαστα!!!απο την στιγμη που δεν εχεις αιμα -μου λεει- δεν ανησυχω!!την επομενη μερα παλι τουμπανο το στηθος!!ετσι πηγαινε μεχρι τελους!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δομνα μου και εγω μετραω το ζαχαρο λογω προδιαθεσεις και ακομα ειναι φυσιολογικο!!! το πρωινο μου σημερα ηταν 86. Το μετρημα ζαχαρου δεν ειναι τπτ, εγω τις κλεξαν που κανω μερικες φορες μελανιαζω!!!

τις αντιπικτικες ενεσες τις κανετε μονο 2 δακτυλα δεξια αριστερα απο τον οφαλο ΄η και πιο πλαγια???

Χρυσα μου την Δευτερα θα ειμαι 9 εβδομαδων!!!!Η αναπτυξη του ταιριαζει με τις μερες συλληψης και ακουσαμε πολυ νωρις καρδουλα στην 6 εβδομαδα και στις 7,5 εβδ.

Κοριτσάκι μου γλυκό εγώ τις αντιπηκτικές τις κάνω και περιμετρικά.. Διαφορετικά θα είχα γεμίσει γρομπαλάκια και μελανιές.. Μπορείς και πιο πλάγια να τις κάνεις.. Το μυστικό για να μην κάνεις μελανιές είναι να πιάνεις το δέρμα, να δημιουργείς μια δίπλα και να κάνεις την ένεση με γωνία 45 μοιρών.. Όταν τελειώνεις την ένεση απλά να ακουμπάς το βαμβάκι με την ένεση πάνω στο σημείο της ένεσης και να μην το τρίβεις.. Μπορείς επίσης να τις κάνεις στα μπράτσα και στους μηρούς.. Εγώ ευτυχώς έχω αρκετό λίπος στην κοιλιά και έτσι πλέον δεν τις πολυκαταλαβαίνω.. Και δεν έχει τσιτώσει αρκετά η κοιλιά για να μη μπορώ πλέον να τις κάνω:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπεραααα!!!!!!!!

δομνινα μια χαρα τα πας, κανεις διατροφη? κοντευεις κ σε λίγο καιρο θα κρατας τον μικρο αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατρινάκι μου ναι, κάνω διατροφή και ευελπιστώ έτσι να μην πάρω καθόλου βάρος μέχρι τέλους... ίσως χάσω κιόλας.. όλα τελικά μια συνήθεια είναι..

L2qIp2.png

κοριτσακια τι κανετε?

δομνινα οταν ειδα τις αρχικες τιμες σου επαθα σοκ αλλα μια χαρα τα πας εγω κ με νηστεια δεν επεφτα απο το 95.

χρυσα μου η μπεμπουλα σου ειναι μια κουκλα γαλανοματα κ μεις γαλανα εχουμε ακομα κ μπορει να μεινουν καθοτι γαλανοματα κ γω

αχ!τι μου θυμισες με τις δυσκολιες που περασαμε ευτηχως τελος καλο ολα καλα

εγω ειχα την ατυχια να παιδευομαι κ με νοσοκομεια αφου γεννησα κ τις δυο το κλαμα που εχω ριξει εξω απο τα προωρα δεν λεγεται ποναει ακομα η ψυχη μου σαν θυμαμαι το κλαμα που εκανε η μπεμπα οταν για ωρες προσπαθουσαν να της βρουν φλεβα εκλαιγε αυτη εκλαιγα κ γω καποια στιγμη δεν αντεξα κ φυγα κατεβαινοντας τα σκαλια του νοσοκομειου ασταματητα κ βρεθηκα μπροστα στο εκκλησακι κ παρακαλουσα την παναγιτσα να μην παιδευτει αλο κ οταν γυρισα ως δια μαγειας της βρηκαν στο κεφαλακι γιατι ησαν ετοιμοι να την στειλουν στο παιδον για αποκαλυψη.αν κατσω κ σας γραψω τι εχω περασει μεσα στα νοσοκομεια θα γεμισω σελιδες ολοκληρες.οταν μου εκανε αιμα στα κακα της αφου ειχαμε βγει την πηγα στο παιδων κ κει δεν ηταν οπως στο ριο να σταματαν δηλ να ηρεμησει το μωρο συνεχιζαν να το τρυπουν επι 50 λεπτα ορμαω μεσα στο τελος να τους πω να την αφησουν κ βλεπω το μωρο μου να το κρατουν 5 ειδικευομενοι σαν τον εσταυρωμενο αλος τα χερια αλος τα ποδια αλος το κεφαλι κ το μικρουλι μου να σπαρταραει κ ολα αυτα για να του παρουν λιγο αιμα οι αχρηστοι πηρα το μωρο μου κακην κακως απο τα αχρηστα χερια τους κ θελαν να τους αφησω να της κανουν κ παρακεντηση ταχα οτι το αιμα στα κακα μπορει να σημαινει κ μινιγγιτιδα ενα παιδι που μεχρι εκεινη την στιγμη ετρωγε κανονικα χωρις πυρετο χωρις τπτ ηταν λαθος μου που την πηγα εκει αλλα ειχα φοβηθει γιατι αιμα στα κακα μου ειχε κανει κ οταν γεννηθηκε κ την κρατησαν μεσα 1 μηνα .δεν μπορω ακομα να ξεχασω τι περασα κ ας περασαν 3 μηνες.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι τραβηξες ρε Ανδριανη!σε καταλαβαινω γιατι κ εμενα η μπεμπουλα ειχε παθει ουρολοιμοξη μεσα στην κλινικη κ την ακουγα και εγω να ουρλιαζει οταν προσπαθουσαν να της παρουν αιμα για εξετασεις!ουτε εγω αντεξα και εφυγα κλαιγοντας!πηγαινα

τρεις και λιγο στην αιθουσα νεογνων με ειχαν παρει στο ψιλο!εγω εφυγα κ μου την κρατησαν 10 μερες!ευτυχως ειχα την αδερφη μου θεσ/νικη και εμενα εκει!πηγαιναμε και τη βλεπαμε μεσα στη γυαλα της και καθε φορα εκλαιγα οταν εφευγα!μονο μιση ωρα μας αφηναν να καθομαστε πρωι και απογευμα!τελος παντων αυτα περασαν!τα μωρακι μας ειναι εδω υγιεστατα!Δεν εχω σκοπο να χασω ουτε μια ακομα μερα απο τη ζωη της!

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε κοριτσάκια μου..

Αναρωτιέμαι αν έχω διαβήτη κύησης τελικά.. Ακολουθώ βέβαια τη διατροφή που μου έχει δώσει ο διαβητολόγος σχεδόν κατά γράμμα και οι μετρήσεις είναι όλες πολύ καλές και εντός ορίων.. Αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο θα το συζητήσω μαζί του και αφού συμπληρώνω αύριο μια βδομάδα μετρήσεων θα στείλω και τις μετρήσεις στο διαβητολόγο να δω τι θα μου πει..

Κατά τα άλλα είμαστε καλά.. Εξακολουθώ να κοιμάμαι μια χαρά με ορισμένα διαλείμματα - χθες ξύπνησα στις 4 το πρωί και κοιμήθηκα πάλι στις 8.30 το πρωί για κανένα δίωρο.. Η όρεξή μου δεν έχει αυξηθεί, η κοιλιά μου δεν με ενοχλεί ούτε στον ύπνο ούτε στο περπάτημα οπότε νομίζω πως όλα βαίνουν καλώς..

Τρεις βδομαδούλες ακόμη και μετά τέλος η δουλειά! Γιούπι!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!Μη με παρεξηγείτε που δε γράφω συχνά , πάντα διαβάζω και σας σκέφτομαι!!!!

Λοιπόν Δομνινάκι μου διαβήτη κύησης δε νομίζω να έχεις ,απλά από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης διαταράσεται λίγο η εκκριση ινσουλινης σου!! Με τη διατροφή θα τη βγάλεις ως το τέλος μια χαρά νομίζω!!!!Διαβήτης κύησης για μενα σημαινει να μη μπορεις με τη διατροφη να το ρυθμίσεις σαν και μενα τη καημενη που πεθανα της πεινας αλλά την ινσουλινη δε τη γλυτωνα!!!Ολα μια χαρά τα βλέπω για σενα μην ανησυχεις!!!Η dr Λουλουδίρα ξαναχτυπά!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε γιατρό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη.. Το αγοράκι μου έφθασε αισίως το 1.4kg, εγώ για μια ακόμη φορά δεν πήρα ούτε γραμμάριο, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω, τρέφεται μια χαρά, το ζάχαρό μου ρυθμίζεται μια χαρά με τη διατροφή, δεν έχουμε καμία περιτύλιξη και το καλύτερο όλων; Τέλος Μαρτίου γεννάμε!

Λόγω του διαβήτη θα πάμε με πρόκληση μόλις συμπληρώσω τις 38 βδομάδες.. Οπότε πάρα πολύ κοντά στα γενέθλιά μου θα γίνω μανούλα!

Ο γιατρός θα μας ξαναδεί στις 12 Φλεβάρη για να μου γράψει και την άδεια κύησης και εγώ είμαι κατενθουσιασμένη! 8 βδομάδες μείνανε κορίτσια!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Δομινακι μου τελεια!ακομα λιγο!τιποτα δεν ειναι 8 εβδομαδες!πως περναει ο καιρος ε;μπραβο με το καλο λοιπον να παρεις και την αδειουλα σου να ξεκουραστεις!δεν πειρες ουτε γρμ ε;μπραβο ρε Δομινα!εγω τα 2-3 κιλα τα ειχα για πλακα καθε μηνα!και φανταστεις οτι προσεχα κιολας!ο γιατρος με μαλωνε αλλα τελικα εβαλα 20!τα εχασα ομως ενα κιλο εμεινε!

αντε με το καλο Δομινακι!

φιλακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

βρε χρυσακι τα χασες ολα βρε θηριο?κ γω ειμαι σε κιλα προ εγκυμοσυνης της μπεμπας αλλα μου ειχαν μεινει απο την μαρια μπολικα κ τωρα ειμαι σε διαιτα θελω να χασω 10 κιλα που θα παει σε κανα 3 μηνες θα τα χασω κ αυτα.

δομνινακι τελεια τα νεακια σου σε 2 μηνες θα κρατας τον γιοκα σου αγκαλια

λουλουδιρακι μην χανεσε περιμενουμε κ τα δικα σου ευχαριστα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα!!!!!

Δομνινα μου με το καλο σε 8 εβδομαδες να υποδεχτεις τον μπεμπη!!! Εχεις παει για ψωνια???

Λοιπον εγω δεν αντεξα πηγα εχθες και ειδα το σπορακι, μεγαλωσε 2,32 χτυπουσε η καρδουλα του γρηγορα!!!! Ειχε χερακια και ποδαρακια!!! η αποκολυση εφυγε αρα σηκωνομαι σιγα σιγα!!! Ειμαι 9 εβδομαδων σε 2 εβδομαδες εχω ραντευου και μετα νομιζω οτι μπορω να ηρεμησω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Για μένα δεν ήταν και πολύ καλό το χθεσινό βράδυ τελικά.. Βλέπετε είχα να πάω τουαλέτα 3 ολόκληρες μέρες και κατά τις 3 το πρωί σηκώθηκα να πάω για τσίσα.. Με το που γύρισα στο κρεβάτι και ξάπλωσα άρχισε ένας συνεχόμενος πόνος σε όλη την κοιλιά.. Ανησύχησα είναι η αλήθεια γιατί όχι μόνο δεν περνούσε αλλά και δεν ένιωθα το δομνινάκι junior.. Δεν κοιμήθηκα καθόλου και μέχρι τις 7 το πρωί προσπαθούσα να χαλαρώσω και να καταλάβω το μωρό.. Μόλις ξύπνησε ο μπαμπάς μας του το είπα και προσπάθησε να καλοπιάσει το γιο του.. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε διότι ο μικρός εμφανίστηκε και το καλύτερο όλων... με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι πήγα τουαλέτα.. όπου και ξαλάφρωσα.. Ο πόνος πέρασε σχεδόν αμέσως, άρα γι' αυτό το λόγο είχα ενόχληση... αλλά πήρα τηλέφωνο τη συνάδελφο στη δουλειά και της είπα ότι δεν θα πάω.. Αισθάνομαι λίγο ψιλοκουρασμένη και περιμένω να έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι σήμερα..

Επίσης μίλησα και με τον διαβητολόγο χθες αφού ολοκλήρωσα μια ολόκληρη βδομάδα μετρήσεων και μου είπε ότι οι μετρήσεις μου είναι εξαιρετικές και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον.. Συνεχίζουμε κανονικά τις μετρήσεις λοιπόν και ξαναμιλάμε την ερχόμενη βδομάδα.

Μαγδούλα μου όλα καλά θα πάνε και για σένα αυτή τη φορά.. είμαι σίγουρη! Ναι, με το που κάνεις την αυχενική ηρεμείς κατά πολύ... σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος και η τρελλή αγωνία που μέχρι τότε σε διακατέχει.. Όταν μάλιστα με το καλό κλείσεις και το α' τρίμηνο εκεί η αγωνία ελαχιστοποιείται..

Ακόμη δεν έχω ψωνίσει τίποτε.. Φίλοι και γνωστοί μας έχουν δώσει διάφορα πραγματάκια όπως κούνια, καλαθούνα, διάφορα ρουχαλάκια, αποστειρωτή, καθισματάκι αυτοκινήτου, καρότσι αλλά δεν έχω ξεκινήσει καν να τα τακτοποιώ.. Θέλω να αποφασίσω πρώτα τι θα κάνω με το δωμάτιο.. Θα το φρεσκάρω; θα ζωγραφίσω τον έναν τοίχο; θα βάλω αυτοκόλλητα και μπορντούρα; Μόλις το αποφασίσω αυτό θα ξεκινήσω να τακτοποιώ και τα υπόλοιπα.. Το μόνο που μας λείπει είναι μια σιφινιέρα αλλά την έχουμε βρει στο ΙΚΕΑ και θα την πάρουμε κατά το τέλος Φλεβάρη..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...