Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Mygirl η KATRINDIM σου έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις.. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα..το μωρό παίρνει κανονικά βάρος και το αμνιακό υγρό σε φυσιολογικά επίπεδα.. Η καμπύλη ζαχάρου ήταν εξέταση μέσα στις καθιερωμένες εξετάσεις για την αρχή του γ' τριμήνου..

KATRINDIM τα νούμερά μου ήταν τα ακόλουθα:

Σάκχαρο προ λήψεως Γλυκόζης . 107 mg% : ΕΝΗΛΙΚΕΣ: < 110 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: < 95

Σάκχαρο 60 λεπτά μετά την λήψη 199 mg% : ΕΝΗΛΙΚΕΣ: < 200 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: < 180

Σάκχαρο 120 λεπτά μετά την λήψη 163 mg%: ΕΝΗΛΙΚΕΣ: < 140 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: < 155

Σήμερα το πρωϊνό ζάχαρο νηστείας ήταν 91 με όριο το 92! Αλλά χθες το βράδυ έφαγα 10 φουντούκια και νομίζω ότι επηρέασαν αυτά το αποτέλεσμα. Σήμερα δεν θα φάω και θα δούμε αύριο τι αποτέλεσμα θα έχουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας. Πραγματικα δεν ξερω σε ποια κατηγορια να με καταταξω.Στις παλλινδρομες,στις εξωμητριες, στις "απλα ετυχε"...

Πριν τρια χρονια ειχα μια ωραιοτατη εγκυμοσυνη.Το μωρο πιαστηκε αμεσως,ολα πηγαν καλα οποτε αποφασισα οτι πρεπει επιτελους να κανω ενα αδερφακι στον μικρο.

Αφου επεισα τον αντρουλη μου ο οποιος λογω αγχους με τα οικονομικα δεν ηθελε,εμεινα αμεσως εγκυος.Χαρα τρελη. Δυστυχως ομως η χοριακη που εκοψε την χαρα.Δεν ανεβηκε ποτε,οποτε στις 5 εβδομαδες απεβαλλα μονη μου.το θεμα ειναι οτι ειμαι αδιαθετη 10 μερες τωρα.Δεν λεει να τελειωσει το μαρτυριο.

Ολοι μου λενε αφου εχεις ηδη ενα παιδι δεν πρεπει να στεναχωριεσαι. Και ομως ποναει πολυ...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Αχ κορίτσια πόση δύναμη παίρνω απο εσάς... Είχα κι εγω δυο παλλινδρομες (Φεβρουάριο και Μάιο) τα έχασα στην 8 εβδομάδα... Προσπαθώ να πνιγω το συναίσθημα και να το παίζω χαλαρή αλλα δεν μπορω άλλο! Αδιαθετησα παλι χτες και είμαι χάλια! Πείτε μου εσείς πως το παλευετε; Εγω την τριτη θα ξεκινήσω κλομιφαινη και έλεγχο ωορυξιας! Ο θεός να βάλει το χέρι του και αυτη η περίοδος μου να ειναι και η τελευταία! Το ίδιο εύχομαι και σε σας!
Καλησπερα!

Να παραθέσω και εγω την δικη μου εμπειρια...Ειμαι 30 χρονων και πριν απο 3 μηνες αποφασισαμε με τον αντρα μου να κανουμε παιδακι. Βασικα, το ειχαμε προγραμματίσει αρκετο καιρο πριν, αφου για να προχωρησουμε σε εγκυμοσυνη επρεπε να κανω μια αφαιρεση ινομυωματος 4 εκ. με λαπαροσκοπηση, οπως και εκανα τον περασμενο φεβρουαριο. Οι οδηγιες ελεγαν, οτι μετα απο 6 μηνες θα μπορουσα να ξεκινησω τις προσπαθειες! Εγω βεβαια, σε αναμενα καρβουνα, ηθελα να ξεκινησω αμεσως, αλλα ο αντρας μου ηθελε να μεινουμε πρωτα λιγο παντρεμενοι και μετα ( παντρευτήκαμε τον περασμενο ιουλιο). Τελικα, μ' αυτα και με εκεινα, ξεκινησαμε προσπαθειες τον νοεμβριο! Να σημειωσω οτι εγω ηθελα ενα παιδακι εδω και 2 χρονια, και οσο περνα ο καιρος το θελω ακομα πιο πολυ...σε σημειο που πολλες φορες, να εγκαταλειπω πολλα πραγματα που εκανα για τον εαυτο μου ( ακομα και τη σχεση μου με τον αντρα μου) και το να μεινω εγκυος γινεται αυτοσκοπός...

Και εκει λοιπον, που δεν το περιμενε κανεις, μενω εγκυος με τη πρωτη! εγω: με τις πολυκυστικες ωοθήκες, με το πρωην ινομύωμα, με την ενδομητριωση! και δεν προλαβαινω να χαρω πολυ....η χοριακη χαμηλη απο την αρχη, και ποτε δεν διπλασιάστηκε..3 βδομάδες κρατησε το μαρτυριο, ανέβηκε, αλλα οχι αρκετα να χαρουμε, δεν επεσε, μπορει να ειναι εξωμητριο κτλ. Τελικα, απεβαλλα φυσικα λιγο πριν κλεισω τις 7 εβδομαδες - το κυημα ηταν κατι λιγοτερο απο 5 εβδομαδων. Μιαμιση μερα ηταν η χαρα μου..και τι χαρα! ενιωθα οτι πετουσα στα συννεφα! δεν νομιζω οτι εχω νιωσει πιο ευτυχισμένη στη ζωη μου, μονο την ημερα του γαμου μου.

Τυχαιο γεγονος ειπε ο γιατρος, 2-3 κυτταρα μου ειπαν ολοι οτι ηταν, μη στενοχωριεσαι, 1 στις 3 γυναικες το εχουν παθει και αλλα τετοια παρηγορητικά. Αλλα εμενα η ψυχουλα μου το ξερει ποσο πονεσα και ποσο διαλύθηκα με αυτην την εξελιξη.

Το ξεπερασα τωρα ( μαλλον) και εχω συνεχίσει ηδη.. απο εκει που εμεινα! στην προσπαθεια! και λεω σε καμια βδομαδα, να κανω και ενα τεστακι....

Υ.Γ. ολο αυτο το καιρο, διαβασα ολες τις ιστοριες στις παλλινδρομες κυησεις, και ποσο με χαροποιούσε οτι σχεδον ολες οι κοπελες που ειχαν 1-2 ατυχιες, εχουν τωρα τα παιδακια τους...ησασταν καλη συντροφια, εσεις και οι ιστοριες σας!

Κοριτσια καλως ηρθατε στη παρεουλα μας!Μακαρι φυσικα να μην βρισκοσασταν εδω!Οπως θα εχετε διαβασει εμεις εδω ολες εχουμε απο 2-3 παλλινδρομες κυησεις!Εγω εχω 4!Τωρα ομως κραταω αγκαλιτσα την 4 μηνων κορουλα μου!Μην το βαζετε κατω και μην απογοητευεστε!Ολα θα πανε καλα συντομα θα ειστε μανουλες!Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαζεστε και φυσικα για να κανουμε παρεα!

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλησπερα σας. Πραγματικα δεν ξερω σε ποια κατηγορια να με καταταξω.Στις παλλινδρομες,στις εξωμητριες, στις "απλα ετυχε"...

Πριν τρια χρονια ειχα μια ωραιοτατη εγκυμοσυνη.Το μωρο πιαστηκε αμεσως,ολα πηγαν καλα οποτε αποφασισα οτι πρεπει επιτελους να κανω ενα αδερφακι στον μικρο.

Αφου επεισα τον αντρουλη μου ο οποιος λογω αγχους με τα οικονομικα δεν ηθελε,εμεινα αμεσως εγκυος.Χαρα τρελη. Δυστυχως ομως η χοριακη που εκοψε την χαρα.Δεν ανεβηκε ποτε,οποτε στις 5 εβδομαδες απεβαλλα μονη μου.το θεμα ειναι οτι ειμαι αδιαθετη 10 μερες τωρα.Δεν λεει να τελειωσει το μαρτυριο.

Ολοι μου λενε αφου εχεις ηδη ενα παιδι δεν πρεπει να στεναχωριεσαι. Και ομως ποναει πολυ...

Σε καταλαβαινουμε nikxακι!Φυσικα οταν συμβαινει αυτο στην πρωτη εγκυμοσυνη ειναι πιο δυσκολο αλλα σιγουρα και αν εχεις ενα παιδακι ποναει παλι πολυ!Μην ανχονεσαι και θα μεινεις παλι γρηγορα εγκυος!Μεσα στο επομενο τριμηνο να δεις πως θα ξαναμεινεις!Πιο πιθανο ειναι να ηταν τυχαιο γεγονος!Παρε αγκαλιτσα το αγορακι και ξεχασε οτι εγινε!!!:D

xDoop3.png

pcDup3.png

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανουν;Απο οτι βλαιπω ολα πηγαινουν μια χαρα!

Εμεις καλα ειμαστε!Καναμε εμβολιακι την Δευτερα!Φτασαμε τα 6950 και τους 66 ποντους!Βαλαμε 850 γρμ!Πολυ καλη λεει ο γιατρος να μην πιεζω και να μην ανχωνομαι που αρχισε να μου κανει ναζακια με το γαλατακι!Συμβαινει αυτο λεει στην ηλικια της!Εγω ομως την ταιζω πιο συχνα και σηκωνομαι και το βραδυ και τη χωνω λιγο γαλατακι!Ετσι την ξεγελαω λιγο!Αυτα!

Φιλακια πολλλλλλλλααααααα!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανουν;Απο οτι βλαιπω ολα πηγαινουν μια χαρα!

Εμεις καλα ειμαστε!Καναμε εμβολιακι την Δευτερα!Φτασαμε τα 6950 και τους 66 ποντους!Βαλαμε 850 γρμ!Πολυ καλη λεει ο γιατρος να μην πιεζω και να μην ανχωνομαι που αρχισε να μου κανει ναζακια με το γαλατακι!Συμβαινει αυτο λεει στην ηλικια της!Εγω ομως την ταιζω πιο συχνα και σηκωνομαι και το βραδυ και τη χωνω λιγο γαλατακι!Ετσι την ξεγελαω λιγο!Αυτα!

Φιλακια πολλλλλλλλααααααα!

Να σου ζησει η μπουμπου! 4 παλλινδρομες? Μπραβο βρε κοριτσι που δεν το εβαλες κατω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσια καλως ηρθατε στη παρεουλα μας!Μακαρι φυσικα να μην βρισκοσασταν εδω!Οπως θα εχετε διαβασει εμεις εδω ολες εχουμε απο 2-3 παλλινδρομες κυησεις!Εγω εχω 4!Τωρα ομως κραταω αγκαλιτσα την 4 μηνων κορουλα μου!Μην το βαζετε κατω και μην απογοητευεστε!Ολα θα πανε καλα συντομα θα ειστε μανουλες!Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαζεστε και φυσικα για να κανουμε παρεα!

Φιλακια πολλα!;)

4? πωπω, μπραβο, πρεπει να εχεις απίστευτο κουραγιο και υπομονη!

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! να το δεις οπως επιθυμεις και να ειναι πανω απο ολα υγιες!

Δεν θελω να σου θυμιζω δυσσαρεστα, αλλα βρηκες τελικα απο τι ηταν οι παλλινδρομες? η τυχαιο γεγονος?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Λυπαμαι πολυ για ο,τι σου συνεβη! σε καταλαβαινω απολυτα!Να σου ζησει το παιδακι σου! Σιγουρα το γεγονος οτι εχεις ηδη παιδακι, δεν σημαινει οτι σε στενοχώρησε λιγοτερο, απλα εχεις μια παρηγορια! και να δεις, οτι εαν σκεφτομαστε θετικα, θα ερθει πολυ γρηγοροτερα μια νεα εγκυμοσυνη! ( ετσι τουλαχιστον λεω στον εαυτο μου ;)

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Να σου ζησει η μπουμπου! 4 παλλινδρομες? Μπραβο βρε κοριτσι που δεν το εβαλες κατω.
4? πωπω, μπραβο, πρεπει να εχεις απίστευτο κουραγιο και υπομονη!

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! να το δεις οπως επιθυμεις και να ειναι πανω απο ολα υγιες!

Δεν θελω να σου θυμιζω δυσσαρεστα, αλλα βρηκες τελικα απο τι ηταν οι παλλινδρομες? η τυχαιο γεγονος?

ναι κοριτσια 4 αλλα δοξα τω Θεω ολα πηγαν καλα και τωρα εχουν ξεχαστει οσα εγιναν!μια κακια αναμνηση!Μου φαινεται απιστευτο οτι τα περασα εγω ολα αυτα!Μετα βλεπω την μπεμπουλα μου και λεω χαλαλι!Αυτο που δεν μπορω να ξεχασω και που καθε φορα που το θυμαμαι κλαιω ειναι η αποκολληση που ειχα παθει οταν ημουν εγκυος στην μπεμπα!Ημουν 6μησι εβδομαδων ειχα κανει ολη τη θραπεια οπως επρεπε και ξαφνικα βλεπω αιμα!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!Δεν μπορουσε να με ηρεμησει ο αντρας μου!Ηταν Σαββατο βραδυ περνω το γιατρο μου τηλ μου λεει αυριο πρωι στο ιατρειο!Ολο το βραδυ εκλαιγα και ημουν σιγουρη οτι το μωρακι μου δεν ηταν καλα!Πηγα στο γιατρο με τα ματια πρησμενα!Μου κανει τον υπερηχο και βλεπουμε την καρδουλα της να χτυπαει κανονικα και μια τεραστεια χαραγματια στο πλαι!Και τωρα το γραφω παλι κλαιω!Παναγια μου.... ημουν ξαπλα για αρκετο καιρο αλλα τελικα ολα πηγαν καλα!Εχω την Χριστινα μου που κοιμαται διπλα μου!

Το δικο μου προβλημα ηταν ανοσολογικο!Εκανα εμβολια λεμφοκυτταρων επερνα κορτιζονη και εκανα ενεσουλες ηπαρινης!

Η πρωτη εγκυμοσυνη ηταν βιοχιμηκη σαν μια καθυστερυση δηλ!Η 2 και η 3 ηταν μεχρι την 7-8 εβδομαδα και η 4 στην 9!Το καλο μεσα στην ατυχια μου ηταν οτι εμενα ευκολα εγκυος!Μεσα σε ενα χρονο δηλ εμεινα 4 φορες!Οταν θελεις κατι τοοοσο πολυ δεν το βαζεις κατω!Ολα τα κοριτσια εδω περασανε δυσκολα αλλα δεν τα παρατησανε!Απλα δεν μπορεις φανταστεις ποση δυναμεις κρυβεις μεσα σου!Δεν υπηρχε περιπτωση να σταματησω να προσπαθω φανταζομαι καμια κοπελα εδω δεν θα το αφηνε και φυσικα ουτε εσεις κοριτσια!Ολα θα πανε καλα!Να ειστε αισιοδοξες και μονο θετικες σκεψεις να κανετε!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Απιστευτη! μια ομορφια! να τη χαιρεσαι! νομιζω οτι σου μοιαζει αρκετα παντως...

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Τι κουκλί είναι αυτό; Τι ματάρες είναι αυτές;

Χρύσα μου άξιζαν όλα όσα πέρασες προκειμένου να κρατήσεις αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά σου..

Κι εγώ 5 εξωσωματικές, 2 παλίνδρομες αλλά ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να κρατήσω κι εγώ σε λίγο καιρό το αγοράκι μου γερό στην αγκαλιά μου!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!!! Τα καφε εχουν σταματησει,εγω συνεχιζω ξαπλα και αγωνιω να παω να το δω απο εβδομαδα γιατι απο συμπτωματα δεν εχω και πολλα, λιγο το στηθος μου ειναι ευαισθητο και εχω πρωινες αυπνιες!!!! μακαρι να ειναι ολα καλα!!!! τι αγχος..... μακαρι να ειχα αναγουλες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα απλώς να αναφέρω ότι η χθεσινή τιμή ζαχάρου μετά το μεσημεριανό φαγητό ήταν 106 με όριο το 135 και σήμερα το νηστείας 78 με όριο το 92! Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά!

Σήμερα κλείνω την 29η βδομάδα και μπαίνω στην 30η! Σαν ψέμματα μου φαίνεται.. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιδάκι και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ελπίζω την Τρίτη που έχουμε υπέρηχο να είναι όλα τέλεια και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Πάντως έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι αρκετά..

Μαγδούλα μην ανησυχείς.. όλα καλά πάνε.. κι εγώ το μόνο που είχα ήταν ευαίσθητο στήθος και τρελλές αυπνίες...

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...