Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δομνινα μου παντα αξια!!!

διαβητη εκανα κ γω ειναι πολυ σπαστικο να μετρας τι τρως αλλα κραταει λιγο σε 10-11 βδομαδες θα ερθει ο γιοκας σου κ τοτε θα τρως οτι θες(αν προλαβαινεις χαχαχαχαχ)αν η καμπυλη δεν ειναι στα υψη τοτε με απλη διαιτα θα ναι οκ κ δεν θα χρειαζεσε να τρυπιεσε εμενα δεν μου ελεγε να μετριεμαι μονο διαιτα αλλα εγω ειχα μηχανακι κ το εκανα ειναι σπαστικο δεν λεω αλλα οχι τραγικο ολα καλα θα πανε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

δομνινα μου παντα αξια!!!

διαβητη εκανα κ γω ειναι πολυ σπαστικο να μετρας τι τρως αλλα κραταει λιγο σε 10-11 βδομαδες θα ερθει ο γιοκας σου κ τοτε θα τρως οτι θες(αν προλαβαινεις χαχαχαχαχ)αν η καμπυλη δεν ειναι στα υψη τοτε με απλη διαιτα θα ναι οκ κ δεν θα χρειαζεσε να τρυπιεσε εμενα δεν μου ελεγε να μετριεμαι μονο διαιτα αλλα εγω ειχα μηχανακι κ το εκανα ειναι σπαστικο δεν λεω αλλα οχι τραγικο ολα καλα θα πανε

Αδριανή μου δεν με πειράζει καθόλου ειλικρινά το να μετράω τι τρώω.. Ευτυχώς η καμπύλη δεν είναι στα ύψη οπότε ελπίζω κι εγώ ότι θα μου το ρυθμίσει με τη διατροφή.. Έχω κι εγώ μηχανάκι αλλά δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι..

Τέλος πάντων.. αύριο το βράδυ θα ξέρω..

Φιλάκια στα κοριτσάκια σου!

L2qIp2.png

Adnihor σε ευχαριστω πολυ! Τα λόγια σου με ηρέμησαν και πραγματικά έχεις δίκιο απλα δεν ξερω τι παθαινω και μόλις αδιαθετώ αισθάνομαι τόσο χάλια. Τωρα είμαι παλι αισιόδοξη για αυτόν τον μήνα! Αντε με δούμε. Εύχομαι σε όλες όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε!

ειναι απολυτα φυσιολογικο να αισθανεσε καπως οταν ερχεται περιοδος, αν ειναι δυνατον ανθρωποι ειμαστε.να δεις ομως ο χρονος ολα τα γιατρευει ,εχασα 3 παιδια κ πονεσα πολυ τωρα ομως εχω δυο αγγελουδια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου..

Χθες κοιμόμουν από τις 22:30 μέχρι τις 7:30 σήμερα το πρωί.. Βλέπετε δεν μπορώ πια να βολευτώ στον καναπέ και έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω στο κρεβάτι για ξάπλα.. Εκεί θέλοντας και μη με παίρνει ο ύπνος αλλά δεν με χαλάει καθόλου αφού προφανώς το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου..

Σήμερα είναι το ραντεβού με τον διαβητολόγο και όσο να είναι έχω μια αγωνία τι θα μου πει.. Ευτυχώς τον μικρό τον καταλαβαίνω και έτσι είμαι ήσυχη. Αύριο θα σας ενημερώσω για το τι μου είπε..

Επίσης για τον βήχα που με ταλαιπωρεί πήρα χθες τον γυναικολόγο και με άφησε να πάρω το Sinecod το οποίο ξέρω ότι με βοηθάει όταν έχω ξηρό βήχα.. Δυο φορές πήρα από χθες και ήδη αισθάνομαι καλύτερα!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοριτσάκια μου γλυκά..

Πήγα στον διαβητολόγο και το συμπέρασμα είναι το εξής.. Ναι μεν έχω διαβήτη κύησης αλλά με 2 μετρήσεις τη μέρα (ευτυχώς γλυτώσαμε τις 6) και με προσεκτική διατροφή θα τα καταφέρουμε..

Έπρεπε να είσασταν από τη μια πλευρά να με βλέπετε όταν ο γιατρός μου έδειχνε πως θα κάνω τις μετρήσεις.. Μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα... επιστρατεύτηκε ο άνδρας μου και θα μου κάνει αυτός τις μετρήσεις το πρωί.. για τις μεσημεριανές θα προσπαθήσω μόνη μου..

Σήμερα το πρωί αφού χαλάσαμε 4 ταινίες το ζάχαρο νηστείας ήταν 86. Ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσει πάνω από 92 και το μεσημεριανό πάνω από 136 θα πρέπει να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή.. Οπότε για αρχή καλά πάμε..

Ο μπέμπης πάντως ακμαιότατος.. Όλο το βράδυ κάνει νάνι και το πρωί με το που ανοίξω το μάτι μου κάνει και αυτός την εμφάνισή του και με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Καλησπερα!

Να παραθέσω και εγω την δικη μου εμπειρια...Ειμαι 30 χρονων και πριν απο 3 μηνες αποφασισαμε με τον αντρα μου να κανουμε παιδακι. Βασικα, το ειχαμε προγραμματίσει αρκετο καιρο πριν, αφου για να προχωρησουμε σε εγκυμοσυνη επρεπε να κανω μια αφαιρεση ινομυωματος 4 εκ. με λαπαροσκοπηση, οπως και εκανα τον περασμενο φεβρουαριο. Οι οδηγιες ελεγαν, οτι μετα απο 6 μηνες θα μπορουσα να ξεκινησω τις προσπαθειες! Εγω βεβαια, σε αναμενα καρβουνα, ηθελα να ξεκινησω αμεσως, αλλα ο αντρας μου ηθελε να μεινουμε πρωτα λιγο παντρεμενοι και μετα ( παντρευτήκαμε τον περασμενο ιουλιο). Τελικα, μ' αυτα και με εκεινα, ξεκινησαμε προσπαθειες τον νοεμβριο! Να σημειωσω οτι εγω ηθελα ενα παιδακι εδω και 2 χρονια, και οσο περνα ο καιρος το θελω ακομα πιο πολυ...σε σημειο που πολλες φορες, να εγκαταλειπω πολλα πραγματα που εκανα για τον εαυτο μου ( ακομα και τη σχεση μου με τον αντρα μου) και το να μεινω εγκυος γινεται αυτοσκοπός...

Και εκει λοιπον, που δεν το περιμενε κανεις, μενω εγκυος με τη πρωτη! εγω: με τις πολυκυστικες ωοθήκες, με το πρωην ινομύωμα, με την ενδομητριωση! και δεν προλαβαινω να χαρω πολυ....η χοριακη χαμηλη απο την αρχη, και ποτε δεν διπλασιάστηκε..3 βδομάδες κρατησε το μαρτυριο, ανέβηκε, αλλα οχι αρκετα να χαρουμε, δεν επεσε, μπορει να ειναι εξωμητριο κτλ. Τελικα, απεβαλλα φυσικα λιγο πριν κλεισω τις 7 εβδομαδες - το κυημα ηταν κατι λιγοτερο απο 5 εβδομαδων. Μιαμιση μερα ηταν η χαρα μου..και τι χαρα! ενιωθα οτι πετουσα στα συννεφα! δεν νομιζω οτι εχω νιωσει πιο ευτυχισμένη στη ζωη μου, μονο την ημερα του γαμου μου.

Τυχαιο γεγονος ειπε ο γιατρος, 2-3 κυτταρα μου ειπαν ολοι οτι ηταν, μη στενοχωριεσαι, 1 στις 3 γυναικες το εχουν παθει και αλλα τετοια παρηγορητικά. Αλλα εμενα η ψυχουλα μου το ξερει ποσο πονεσα και ποσο διαλύθηκα με αυτην την εξελιξη.

Το ξεπερασα τωρα ( μαλλον) και εχω συνεχίσει ηδη.. απο εκει που εμεινα! στην προσπαθεια! και λεω σε καμια βδομαδα, να κανω και ενα τεστακι....

Υ.Γ. ολο αυτο το καιρο, διαβασα ολες τις ιστοριες στις παλλινδρομες κυησεις, και ποσο με χαροποιούσε οτι σχεδον ολες οι κοπελες που ειχαν 1-2 ατυχιες, εχουν τωρα τα παιδακια τους...ησασταν καλη συντροφια, εσεις και οι ιστοριες σας!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Πήγα στον διαβητολόγο και το συμπέρασμα είναι το εξής.. Ναι μεν έχω διαβήτη κύησης αλλά με 2 μετρήσεις τη μέρα (ευτυχώς γλυτώσαμε τις 6) και με προσεκτική διατροφή θα τα καταφέρουμε..

Έπρεπε να είσασταν από τη μια πλευρά να με βλέπετε όταν ο γιατρός μου έδειχνε πως θα κάνω τις μετρήσεις.. Μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα... επιστρατεύτηκε ο άνδρας μου και θα μου κάνει αυτός τις μετρήσεις το πρωί.. για τις μεσημεριανές θα προσπαθήσω μόνη μου..

Σήμερα το πρωί αφού χαλάσαμε 4 ταινίες το ζάχαρο νηστείας ήταν 86. Ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσει πάνω από 92 και το μεσημεριανό πάνω από 136 θα πρέπει να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή.. Οπότε για αρχή καλά πάμε..

Ο μπέμπης πάντως ακμαιότατος.. Όλο το βράδυ κάνει νάνι και το πρωί με το που ανοίξω το μάτι μου κάνει και αυτός την εμφάνισή του και με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?

Είχες κάποια συμπτώματα ή κάποια αποτελέσματα

που δεν άρεσαν στον γιατρό και σε έβαλε να κάνεις καμπύλη

ζαχάρου ή θα την έκανες ούτως ή αλλιώς?

Έτρωγες πολλά γλυκά και υδατάνθρακες?

Δεν ξέρω αλλά με έχει πιάσει ένα άγχος με το ζάχαρο

και δεν έχω κάνει και καμπύλη ακόμα τουλάχιστον.

Και κάτι ακόμα..παίζουνε ρόλο τα κιλά?

Ξεκίνησα 49 κιλά και έχω βάλει ήδη 10.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

ΔΟΜΝΙΝΑ μια χαρα τα νεα σου, μπραβο αν ακολουθησεις την διατροφη κατα γραμμα να σαι σιγουρη οτι δεν θα χρειαστεις ινσουλινη!!!

τι τιμες ειχες στην καμπυλη αν επιτρεπεται??? ετσι για την ιστορια!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?

Είχες κάποια συμπτώματα ή κάποια αποτελέσματα

που δεν άρεσαν στον γιατρό και σε έβαλε να κάνεις καμπύλη

ζαχάρου ή θα την έκανες ούτως ή αλλιώς?

Έτρωγες πολλά γλυκά και υδατάνθρακες?

Δεν ξέρω αλλά με έχει πιάσει ένα άγχος με το ζάχαρο

και δεν έχω κάνει και καμπύλη ακόμα τουλάχιστον.

Και κάτι ακόμα..παίζουνε ρόλο τα κιλά?

Ξεκίνησα 49 κιλά και έχω βάλει ήδη 10.

my girl εδω κ πολυ καιρο η καμπυλη σακχαρου ειναι υποχρεωτικη εξεταση στην εγκυμοσυνη!!συνηθως συμπτωματα δεν εχεις και τα κιλα δεν παιζουν ρολο στο αν εχεις διαβητη κυησης ή οχι!!! εγω πχ ξεκινησα τη εγκυμοσυνη με ΔΜΣ 20,5 και ειχα διαβητη απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!! υπαρχει περιπτωση αν εχεις διαβητη κυησης να εχεις αυξημενο αμνιακο υγρο ή το μωρο να βγαινει μεγαλυτερο στις εβομαδες, αλλα αυτες ειναι καταστασεις που μ,πορει να συμβαινουν κ ασχετα με τον διαβητη

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπερα!

Να παραθέσω και εγω την δικη μου εμπειρια...Ειμαι 30 χρονων και πριν απο 3 μηνες αποφασισαμε με τον αντρα μου να κανουμε παιδακι. Βασικα, το ειχαμε προγραμματίσει αρκετο καιρο πριν, αφου για να προχωρησουμε σε εγκυμοσυνη επρεπε να κανω μια αφαιρεση ινομυωματος 4 εκ. με λαπαροσκοπηση, οπως και εκανα τον περασμενο φεβρουαριο. Οι οδηγιες ελεγαν, οτι μετα απο 6 μηνες θα μπορουσα να ξεκινησω τις προσπαθειες! Εγω βεβαια, σε αναμενα καρβουνα, ηθελα να ξεκινησω αμεσως, αλλα ο αντρας μου ηθελε να μεινουμε πρωτα λιγο παντρεμενοι και μετα ( παντρευτήκαμε τον περασμενο ιουλιο). Τελικα, μ' αυτα και με εκεινα, ξεκινησαμε προσπαθειες τον νοεμβριο! Να σημειωσω οτι εγω ηθελα ενα παιδακι εδω και 2 χρονια, και οσο περνα ο καιρος το θελω ακομα πιο πολυ...σε σημειο που πολλες φορες, να εγκαταλειπω πολλα πραγματα που εκανα για τον εαυτο μου ( ακομα και τη σχεση μου με τον αντρα μου) και το να μεινω εγκυος γινεται αυτοσκοπός...

Και εκει λοιπον, που δεν το περιμενε κανεις, μενω εγκυος με τη πρωτη! εγω: με τις πολυκυστικες ωοθήκες, με το πρωην ινομύωμα, με την ενδομητριωση! και δεν προλαβαινω να χαρω πολυ....η χοριακη χαμηλη απο την αρχη, και ποτε δεν διπλασιάστηκε..3 βδομάδες κρατησε το μαρτυριο, ανέβηκε, αλλα οχι αρκετα να χαρουμε, δεν επεσε, μπορει να ειναι εξωμητριο κτλ. Τελικα, απεβαλλα φυσικα λιγο πριν κλεισω τις 7 εβδομαδες - το κυημα ηταν κατι λιγοτερο απο 5 εβδομαδων. Μιαμιση μερα ηταν η χαρα μου..και τι χαρα! ενιωθα οτι πετουσα στα συννεφα! δεν νομιζω οτι εχω νιωσει πιο ευτυχισμένη στη ζωη μου, μονο την ημερα του γαμου μου.

Τυχαιο γεγονος ειπε ο γιατρος, 2-3 κυτταρα μου ειπαν ολοι οτι ηταν, μη στενοχωριεσαι, 1 στις 3 γυναικες το εχουν παθει και αλλα τετοια παρηγορητικά. Αλλα εμενα η ψυχουλα μου το ξερει ποσο πονεσα και ποσο διαλύθηκα με αυτην την εξελιξη.

Το ξεπερασα τωρα ( μαλλον) και εχω συνεχίσει ηδη.. απο εκει που εμεινα! στην προσπαθεια! και λεω σε καμια βδομαδα, να κανω και ενα τεστακι....

Υ.Γ. ολο αυτο το καιρο, διαβασα ολες τις ιστοριες στις παλλινδρομες κυησεις, και ποσο με χαροποιούσε οτι σχεδον ολες οι κοπελες που ειχαν 1-2 ατυχιες, εχουν τωρα τα παιδακια τους...ησασταν καλη συντροφια, εσεις και οι ιστοριες σας!

zacharoula1982 ΜΟΥ ελπιζω αυτη η ασχημη εμπειρια σου να ειναι η τελευταια σου και το επομενο θετικο τεστ που θα κρατησεις να σε οδηγησει σε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!κ εγω ειχα 2 παλλινδρομες εγκυμοσυνες κ τωρα κραταω την μπεμπουλα μου αγκαλια κ σας γραφω!!! μην το βαλεις κατω κ σε λιγο καιρο θα μας λες τη πορεια της εγκυμοσυνης σου !!!!!!!!!!!!!!:D:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

my girl εδω κ πολυ καιρο η καμπυλη σακχαρου ειναι υποχρεωτικη εξεταση στην εγκυμοσυνη!!συνηθως συμπτωματα δεν εχεις και τα κιλα δεν παιζουν ρολο στο αν εχεις διαβητη κυησης ή οχι!!! εγω πχ ξεκινησα τη εγκυμοσυνη με ΔΜΣ 20,5 και ειχα διαβητη απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!! υπαρχει περιπτωση αν εχεις διαβητη κυησης να εχεις αυξημενο αμνιακο υγρο ή το μωρο να βγαινει μεγαλυτερο στις εβομαδες, αλλα αυτες ειναι καταστασεις που μ,πορει να συμβαινουν κ ασχετα με τον διαβητη

Φαντάσου ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν μου είπε

ούτε ο ένας γιατρός που με παρακολουθούσε

ούτε ο άλλος να κάνω. :evil: :evil:

Αύριο έχω την καθιερομένη επίσκεψη

στον γυναικολόγο και θα τον ρωτήσω!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπερα!

κοπελα μου ξερω πως νιωθεις οπως ολες εδω μεσα μπορουν να σε καταλαβουν σου ευχομαι να εχεις ενα + σε μια βδομαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοπελα μου ξερω πως νιωθεις οπως ολες εδω μεσα μπορουν να σε καταλαβουν σου ευχομαι να εχεις ενα + σε μια βδομαδα

Σε ευχαριστω πολυ adnihor! Θα ηθελα και γω πολυ να εχω ενα θετικο τεστακι, αλλα και αν δεν ειναι αυτο τον μηνα η τον επομενο, δεν πειραζει, θα το παλευουμε μεχρι να γινει - και να παει και καλα ως το τελος!

Εξετασεις εσεις γενικα κανατε μετα τις παλλινδρομες? Ο γιατρος μου μου προτεινε ( αν και το θεώρησε τυχαιο γεγονος και δεν χρειαζοταν ειπε) να κανω θρομβοφιλια και καρυωτυπο ζευγους. Εκανα τελικα μονο τη θρομβοφιλια ( οοοοολο το πακετο) και εχω τη χειροτερη μορφη, θα πρεπει να κανω αμεσως μολις εχω τεστακι θετικο τις ενεσουλες....και μετα στη λοχεία για 2 μηνες. δεν σκεφτομαι καθολου τη ταλαιπωρια των καθημερινών ενεσεων, απλα θελω να παει καλα την επομενη φορα!

Εσεις ποσο καιρο κανατε να μεινετε εγκυες μετα τις παλλινδρομες? δεν μπορω να υπολογισω και τη περιοδο τωρα....η τελευταια περιοδος - αποβολη ηταν στις 22 δεκεμβριου. γενικα ειχα 29-30 μερες κυκλο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...