Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

xello κοριτσακια μου.τι κανετε;εμεις σημερα καναμε τη ντοπλερ.ειμαστε σουπερ.φτασαμε τα 2 κιλα..νταρντανογυναικα θα βγαλω..εχουμε και μια φατσουλα ολα τα λευτα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

xello κοριτσακια μου.τι κανετε;εμεις σημερα καναμε τη ντοπλερ.ειμαστε σουπερ.φτασαμε τα 2 κιλα..νταρντανογυναικα θα βγαλω..εχουμε και μια φατσουλα ολα τα λευτα.

μπραβο τζενακι! αντε τον εφαγες τον γαϊδαρο!!!

σημερα με κατατρομαξε η δικη μου! ειχα να την ακουσω για 4-5 ωρες και πανικοβληθηκα! τελικα μαλλον εχει γυρισει και παλι προς τα μεσα (το εχει ξανακανει, το ειδαμε στον υπερηχο) και οι κλωτσιες της δεν ειναι τοσο δυνατες οσο με ειχε συνηθισει, τις νιωθω πιο αδυναμες σα να ακουγονται απο τα βαθη των σπλαχνων ενα πραγμα! οταν την καταλαβα εβαλα τα κλαματα απο ανακουφιση! ουφφφφ ποσα ζορια θα περασουμε ακομη;;; εδω και λιγη ωρα τη νιωθω πιο εντονα αλλα ειλικρινα σας μιλαω φρικαρα!

βρε κοριτσια να σας ρωτησω απο ποια εβδομαδα και μετα λενε οι γιατροι πως πρεπει να αναφερουμε μειωση κινησεων του εμβρυου; στο ιντερνετ διαβασα μετα την 28η, ισχυει;

σας φιλω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

:tongue:

σημερα με κατατρομαξε η δικη μου! ειχα να την ακουσω για 4-5 ωρες και πανικοβληθηκα! τελικα μαλλον εχει γυρισει και παλι προς τα μεσα (το εχει ξανακανει, το ειδαμε στον υπερηχο) και οι κλωτσιες της δεν ειναι τοσο δυνατες οσο με ειχε συνηθισει, τις νιωθω πιο αδυναμες σα να ακουγονται απο τα βαθη των σπλαχνων ενα πραγμα! οταν την καταλαβα εβαλα τα κλαματα απο ανακουφιση! ουφφφφ ποσα ζορια θα περασουμε ακομη;;; εδω και λιγη ωρα τη νιωθω πιο εντονα αλλα ειλικρινα σας μιλαω φρικαρα!

βρε κοριτσια να σας ρωτησω απο ποια εβδομαδα και μετα λενε οι γιατροι πως πρεπει να αναφερουμε μειωση κινησεων του εμβρυου; στο ιντερνετ διαβασα μετα την 28η, ισχυει;

σας φιλω!

Ειρηνάκι μου σε όλη την εγκυμοσύνη , μέχρι και 2 βράδια πριν γεννήσω είχα αυτό το κόλλημα και αυτές τις τρομάρες....ο γιατρος μου μου έλεγε ότι κάποιες φορές απλά κοιμάται το έμβρυο και μπορεί για αρκετές ώρες να μη δώσει το παρόν, όπως επίσης όταν μεγαλώσει και στριμωχτεί δεν έχει την άνεση και έτσι δεν κουνιέται τόσο πολύ όσο πριν...

εγώ πάντως συνέχεια τσακωνόμουν με τον άντρα μου γιατί τρόμαζα και φοβόμουν και έκλαιγα...τελικά όπω ςβλέπεις δεν ήταν τίποτα και όλα πήγαν καλά...προσπάθησε να είσαι ήρεμη...όσο μπορείς δηλαδή:tongue::tongue:

ο Δημήτρης ξυπνούσε όταν έτρωγα φέτα:tongue::tongue::tongue:Για δοκίμασέ το!!!!!

HDfQp3.png

σας φιλω!

Αχ Ειρηνακι μου και εγω το ιδιο παθαινα!Με επιανε πανικος οταν ειχα να την ακουσω καιρο!Ειδικα τις πρωτες εβδομαδες που αρχισα να την αισθανομαι!Ειχα σκεφτει να παρω υπερηχακι να εχω στο σπιτι αλλα δεν με αφησε ο γιατρος μου!Οταν περνουσε ωρα χωρις να κουνηθει ξαπλωνα ανασκελα και επαιρνα βαθιες αναπνοες!Τις περισοτερες φορες επιανε και μου "απαντουσε"!Με αυτο τον τροπο οξυγωνωνεται ο πλακουντας και τα κανει πιο κινητικα!Αλλα και εγω διαβαζα οτι μετα την 28 περιοριζοντε οι κινησεις αλλα εμενα ηταν ζωηρουλα μεχρι τελος!Θυμαμαι 2-3 μερες πριν γεννησω μου εκανε μια λαχταρα ημουν ετοιμη να παρω τηλ το γιατρο και ξαφνηκα αρχισε να κλωτσαει και ηρεμησα!Αλλα ειναι πιο ζωηρα αλλα πιο ησυχα και φυσικα παιζει ρολο και η σταση που εχουν!Εμενα απο 5μιση μηνων ηταν με το κεφαλι προς τα κατω η πλατουλα απο αριστερα και τα ποδαρακια χτυπουσαν προς τα δεξια!Μην ανησυχεις ρε Ειρηνη τι να κανει και αυτη η καημενουλα εκει μεσα!Κοιμαται την περισσοτερη ωρα για να περασει γρηγορα ο καιρος και να ερθει στην αγκαλιτσα σου!!!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

:tongue:

Ειρηνάκι μου σε όλη την εγκυμοσύνη , μέχρι και 2 βράδια πριν γεννήσω είχα αυτό το κόλλημα και αυτές τις τρομάρες....ο γιατρος μου μου έλεγε ότι κάποιες φορές απλά κοιμάται το έμβρυο και μπορεί για αρκετές ώρες να μη δώσει το παρόν, όπως επίσης όταν μεγαλώσει και στριμωχτεί δεν έχει την άνεση και έτσι δεν κουνιέται τόσο πολύ όσο πριν...

εγώ πάντως συνέχεια τσακωνόμουν με τον άντρα μου γιατί τρόμαζα και φοβόμουν και έκλαιγα...τελικά όπω ςβλέπεις δεν ήταν τίποτα και όλα πήγαν καλά...προσπάθησε να είσαι ήρεμη...όσο μπορείς δηλαδή:tongue::tongue:

ο Δημήτρης ξυπνούσε όταν έτρωγα φέτα:tongue::tongue::tongue:Για δοκίμασέ το!!!!!

Αχ Ειρηνακι μου και εγω το ιδιο παθαινα!Με επιανε πανικος οταν ειχα να την ακουσω καιρο!Ειδικα τις πρωτες εβδομαδες που αρχισα να την αισθανομαι!Ειχα σκεφτει να παρω υπερηχακι να εχω στο σπιτι αλλα δεν με αφησε ο γιατρος μου!Οταν περνουσε ωρα χωρις να κουνηθει ξαπλωνα ανασκελα και επαιρνα βαθιες αναπνοες!Τις περισοτερες φορες επιανε και μου "απαντουσε"!Με αυτο τον τροπο οξυγωνωνεται ο πλακουντας και τα κανει πιο κινητικα!Αλλα και εγω διαβαζα οτι μετα την 28 περιοριζοντε οι κινησεις αλλα εμενα ηταν ζωηρουλα μεχρι τελος!Θυμαμαι 2-3 μερες πριν γεννησω μου εκανε μια λαχταρα ημουν ετοιμη να παρω τηλ το γιατρο και ξαφνηκα αρχισε να κλωτσαει και ηρεμησα!Αλλα ειναι πιο ζωηρα αλλα πιο ησυχα και φυσικα παιζει ρολο και η σταση που εχουν!Εμενα απο 5μιση μηνων ηταν με το κεφαλι προς τα κατω η πλατουλα απο αριστερα και τα ποδαρακια χτυπουσαν προς τα δεξια!Μην ανησυχεις ρε Ειρηνη τι να κανει και αυτη η καημενουλα εκει μεσα!Κοιμαται την περισσοτερη ωρα για να περασει γρηγορα ο καιρος και να ερθει στην αγκαλιτσα σου!!!;)

α, βρε κοριτσια γελασα με οσα μου γραψατε γιατι δεν ειναι δυνατον να τα περναμε ολα αυτα!! τελικα η μικρη ολη νυχτα χορευε και το πρωι παλι ηταν ησυχη! ειναι νυχτερινος τυπος φαινεται! ειμαι σιγουρη πια πως εχει γυρισει παλι προς τα μεσα γιατι νιωθω τις κλωτσιες προς τα μεσα και πισω κι οχι προς τα εξω! πώς στο καλο εχει βολευτει μονο αυτη το ξερει!!!!! ευτυχως ομως τωρα τη νιωθω και ηρεμησα! Λιακι πραγματικα εχω σπασει κι εγω τα νευρα του αντρα μου! κανω κι εγω διαφορα κολπα να χτυπησει και μου λεει πως θα το κανω το παιδι νευρικο για να ειμαι εγω ησυχη χαχαχα!επισης παει και κλωτσαει συνεχως στο εντερο κ με εχει πεθανει στον πονο! ωρες ωρες σε συγκεκριμενο σημειο νιωθω ενα βαρος και σα να εχει μαζευτει μια "μαζα" εκει (οχι πετρωμα και τετοια, νιωθω απλα σα να ειναι κατι εκει), ή μου επρηξε το εντερο χαχαχα ή βολευεται εκει περα, τι να πω; αχχχχχχ δεν θα βγει η σουσουραδα; σε ησυχια δεν θα την αφησω, σας το λεω!!!

τα μαναρακια σας τι κανουν;

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

ειρηνακι απλα το μωρο εχει γυρισει προς τον πλακουντα κ κλωτσαει γιαυτο νιωθεις αδυναμες τις κλωτσιες ετσι ηταν κ μενα με την μαρια οσο για την μπεμπα ηταν μερες που δεν σταματαγε να κουνιεται κ αλλες που δεν την ακουγα καθολου μην φοβασαι ολα καλα ειναι,εμας τελικα το αιμα ηταν απο ραγαδουλα στον πωπο ο θηλασμος ομως ελαβε τελος τρωμε ακομα ομως μαμισιο γαλα απο καταψυξη κ θα τρωμε για καιρο ακομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

τι κάνετε???

Ειρηνάκι έτσι είναι όπως τα λέει η αδριαννή, κ εμένα άλλες μέρες δεν σταμάταγε να κλωτσάει κ άλλες μέρες ήταν πολύ ήσυχη!! Μην ανυσηχείς είναι κ αυτα με τις μερες τους!!!Αν είναι κουρασμένα κοιμούνται!l;););):)

αδριαννή πως την καταλάβατε την ραγαδούλα???? ευτυχως που δεν ήταν αλλεργία τελικά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

την πηγα στην παιδιατρο κ κοιταξε τον πωπο της κ την ειδε.την αλλεργια δεν την εχουμε αποκλεισει ακομα η παιδιατρος μου ειπε οτι οταν σταματησει να πινει μητρικο γαλα τοτε τα συμπτωματα θα ειναι εντονα, το μητρικο γαλα αν κ με γαλακτοκομικα δεν εχει εντονα τα συμπτωματα της αλλεργιας.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειρηνακι απλα το μωρο εχει γυρισει προς τον πλακουντα κ κλωτσαει γιαυτο νιωθεις αδυναμες τις κλωτσιες ετσι ηταν κ μενα με την μαρια οσο για την μπεμπα ηταν μερες που δεν σταματαγε να κουνιεται κ αλλες που δεν την ακουγα καθολου μην φοβασαι ολα καλα ειναι,εμας τελικα το αιμα ηταν απο ραγαδουλα στον πωπο ο θηλασμος ομως ελαβε τελος τρωμε ακομα ομως μαμισιο γαλα απο καταψυξη κ θα τρωμε για καιρο ακομα
καλημέρα κοριτσάκια!!

τι κάνετε???

Ειρηνάκι έτσι είναι όπως τα λέει η αδριαννή, κ εμένα άλλες μέρες δεν σταμάταγε να κλωτσάει κ άλλες μέρες ήταν πολύ ήσυχη!! Μην ανυσηχείς είναι κ αυτα με τις μερες τους!!!Αν είναι κουρασμένα κοιμούνται!l;););):)

αδριαννή πως την καταλάβατε την ραγαδούλα???? ευτυχως που δεν ήταν αλλεργία τελικά!!!

την πηγα στην παιδιατρο κ κοιταξε τον πωπο της κ την ειδε.την αλλεργια δεν την εχουμε αποκλεισει ακομα η παιδιατρος μου ειπε οτι οταν σταματησει να πινει μητρικο γαλα τοτε τα συμπτωματα θα ειναι εντονα, το μητρικο γαλα αν κ με γαλακτοκομικα δεν εχει εντονα τα συμπτωματα της αλλεργιας.

κοριτσια εχετε δικιο και μετα απ οσα μου ειπατε ηρεμησα αρκετα μιας και η μικρη οντως λειτουργει ετσι! υπαρχουν μερες που ειναι πολυυυυυυυ ζωηρη κι αλλες που ειναι λιγοτερο!ευτυχως το λιγοτερο δεν κραταει πολυ χιχιχι!!

ανδριανη η ραγαδα πως γινεται; απο δυσκοιλιοτητα; περαστικα σας!!!

Καλημέρα!!! κοριτσια μου ειμαι καλά!!! Το μωρακι εγινε 1,44 χιλ απλα εχω αποκολυση και ειμαι ξαπλα!!!!

Μαγδουλα μου να εισαι ηρεμη και ξααααπλα κι ολα θα πανε καλα! Η κολλητη μου χωρις να κανει τιποτα απολυτως 2 φορες ειχε αποκολληση με ροζ και αιματακι και χθες μπηκε στον μηνα της!! παρε τα φαρμακακια σου και χαλαρωσε οσο μπορεις!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλημέρα ευχαριστω Ειρηνη, ευχομαι να πανε όλα καλά, η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι,περιμενω πως και πως να περαασουν 2 βδομαδες που θα μπω στην 10 εβδομαδα να το δω για να ηρεμησω λιγακι!!!!

μερικες φορες νιωθω ενα βαρος χαμηλα και αλλες εχω πονους περιοδου που κραταν λιγο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα ευχαριστω Ειρηνη, ευχομαι να πανε όλα καλά, η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι,περιμενω πως και πως να περαασουν 2 βδομαδες που θα μπω στην 10 εβδομαδα να το δω για να ηρεμησω λιγακι!!!!

μερικες φορες νιωθω ενα βαρος χαμηλα και αλλες εχω πονους περιοδου που κραταν λιγο!!!

Μαγδουλα θα ημασταν απο αλλον πλανητη αν σου λεγαμε πως δεν καταλαβαινουμε τις ανησυχιες και τις φοβιες σου!!!! Ακομη θυμαμαι ποσο ετρεμα το παραμικρο κι ολα μου φαινοντουσαν υποπτα! Μερικες φορες το παθαινω ακομη και τωρα! Ο φοβος δεν φευγει ποτε!

Αυτο το βαρος χαμηλα το ενιωθα κι εγω μεχρι που μπηκα στον 4ο και ειχα και πονακια. Πηρα μαγνησιο μαζι με ουτροτζεσταν και καλυτερευσα. Για λιγο σταματησαν και μετα παλι αρχισαν! Μεχρι και τωρα που μιλαμε ερχονται και φευγουν και τα πονακια κι αυτη η ενοχλητικη αισθηση του βαρους!! Ρωτησε τον γιατρο σου για το μαγνησιο αν δεν σου εχει δωσει ηδη γιατι βοηθαει σε πολλες περιπτωσεις.

Τα πονακια επισης ειναι φυσιολογικα μη περιμενεις να εκλειψουν εντελως!

Ολα καλα θα πανε μη μου ανησυχεις!!! θα περιμενουμε νεα σου!

my little angel 10/5/12

Αχ κορίτσια πόση δύναμη παίρνω απο εσάς... Είχα κι εγω δυο παλλινδρομες (Φεβρουάριο και Μάιο) τα έχασα στην 8 εβδομάδα... Προσπαθώ να πνιγω το συναίσθημα και να το παίζω χαλαρή αλλα δεν μπορω άλλο! Αδιαθετησα παλι χτες και είμαι χάλια! Πείτε μου εσείς πως το παλευετε; Εγω την τριτη θα ξεκινήσω κλομιφαινη και έλεγχο ωορυξιας! Ο θεός να βάλει το χέρι του και αυτη η περίοδος μου να ειναι και η τελευταία! Το ίδιο εύχομαι και σε σας!

Κοριτσάκια μου γλυκά γύρισα!

Έλειπα 10 ολόκληρες μέρες και πραγματικά γύρισα άλλος άνθρωπος.. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, ηρέμησα, ξέφυγε το μυαλό μου.. Ταυτόχρονα έγινα και νονά σε ένα καταπληκτικό, χαμογελαστό και αγαπησιάρικο αγοράκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Το θέμα μου είναι ότι η καμπύλη ζαχάρου βγήκε παθολογική, πράγμα που σημαίνει ότι έχω διαβήτη κύησης.. Μίλησα με τον γυναικολόγο και με κατηύθυνε σε διαβητολόγο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνες. Έκλεισα ραντεβού μαζί του για αύριο το βράδυ στις 20:00 και μπορώ να πω ότι έχω αγχωθεί λίγο. Όχι για τη διατροφή που τυχόν θα μου δώσει ή για το πως μπορεί να επηρεάσει ο διαβήτης το μωρό.. Είμαι σίγουρη ότι αφού θα με παρακολουθεί ο γιατρός όλα θα πάνε καλά.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να μετράω το ζάχαρο τρεις φορές τη μέρα με το ειδικό μηχανάκι και δεν θέλω καθόλου.. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μελλοντολογώ και αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..

Ο πιτσιρίκος μου είναι ζωηρότατος και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη.. Υπάρχουν και σε μένα μέρες που δεν τον ακούω τόσο έντονα και φρικάρω αλλά προσπαθώ να ηρεμώ και να τον καλοπιάνω χαϊδεύοντας την κοιλιά μου.. Ένα είναι σίγουρο.. δεν είναι νυχτερινός τύπος.. Όλο το βράδυ είναι παναγίτσα αλλά μόλις ξυπνήσω το πρωί ξεκινάει το παιχνίδι κι αυτός.. Τρελλαίνομαι από χαρά όταν ο άντρας μου βάζει το χέρι του στην κοιλιά μου και ο μικρός τον χτυπάει και ο άνδρας μου κατουριέται από τη χαρά και τη συγκίνηση.. Είναι αξέχαστες αυτές οι στιγμές!

Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας ιδιαιτέρως ζωηρά και χαρούμενα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Αχ κορίτσια πόση δύναμη παίρνω απο εσάς... Είχα κι εγω δυο παλλινδρομες (Φεβρουάριο και Μάιο) τα έχασα στην 8 εβδομάδα... Προσπαθώ να πνιγω το συναίσθημα και να το παίζω χαλαρή αλλα δεν μπορω άλλο! Αδιαθετησα παλι χτες και είμαι χάλια! Πείτε μου εσείς πως το παλευετε; Εγω την τριτη θα ξεκινήσω κλομιφαινη και έλεγχο ωορυξιας! Ο θεός να βάλει το χέρι του και αυτη η περίοδος μου να ειναι και η τελευταία! Το ίδιο εύχομαι και σε σας!

οπως θα διαβασες εδω μεσα υπαρχουν κοπελες που ειχαμε πανβω απο δυο παλινδρομες κυησεις κ πολλες διακοπες κυησης σε μεγαλο μηνα για ιατρικους λογους ολες η σχεδον ολες εχουμε τα μωρακια μας η περιμενουμε την αφιξη τους.ξερω πολυ καλα οτι ειναι δυσκολο αυτο που περνας μιας κ εγω το περασα 3 φορες την τριτη ειμουν τυχερη κ ηταν το ενα απο τα δυδιμα που περιμενα κ ετσι η μαριτσα μου ειναι κοντα μου τωρα.να μην εισαι καθολου χαλια η περιοδος σου ειναι η αρχη του επομενου κυκλου που ισως σου φερει το πολυποθητο μωρακι

αν ολα ηταν ευκολα η ζωη δεν θα ηταν τοσο ωραια ,να εισαι σιγουρη οτι το μωρακι θα ερθει κ ολα τοτε θα ναι αλλιως

εγω σου ευχομαι αυτη να ειναι η τελευταια σου περιοδος κ μεχρι τον επομενο χειμωνα να κρατας το αγγελουδι σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...