Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλη χρονια σε ολες κ απο μενα .υγεια πανω απο ολα κ πολλα ζουμπουρλουδικα μωρα να φερει το 2013 εγω λεω να κανω μια παυση για 2-3 χρονακια κ μετα θα ξαναβαλω μπροστα μηπως κ πετυχω τον διαδοχο γιατι αν δεν τον κανω ο συζηξ δεν θα σταματησει να με γκαστρωνει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.εγω σε λιγες μερες σταματω κ τον θηλασμο κ απο την μια στεναχωριεμαι απο την αλλη οχι βαρεθηκα τοσους μηνες με ενα θηλαστρο να τραβαω ολη την ωρα οταν φτασει η μικρη ακριβως 4 μηνων επιστρεφω το θηλαστρο στην εταιρια εχω κ στην καταψυξη για κανα μηνα .αν επιανε το στηθος δεν θα το συζηταγα καν αλλα ολη την ωρα με το θηλαστρο στο στηθος κ να γλυτωνω στο παρα 5 τις μαστιτιδες με κουρασε αφηστε που το ενα στηθος ειναιο σε κακα χαλια κ υποφερω καθε φορα που αντλω .αυτο που με στεναχωρει που το κοβω ειναι οτι εχω πολυ γαλα που ηρθε ευκολα ενω αλλες κοπελες παιδευονται για να εχουν ισα να ταισουν τα μωρα τους κ γω βαζω στην καταψυξη καθε μερα μισο λιτρο περισευουμενο .εσυ χρυσα πως τα πας με τον θηλασμο;

Μπραβο ρε Ανδριανη ακομα θηλαζεις ε;Εγω σταματησα στους 2 μηνες δεν μπορουσα αλλο!Ειχε αρχισει και να σταματαει κιολας!Αλλα τραβηξα πολυυυυ πονο με τα χαπια!Δεν εχω ξαναπονεσει ετσι!!!Το στηθος να ειναι πετρα και μην ακουμπιεται!Ηταν 3-4 μερες πολυ δυσκολες!Εσυ πως θα το κοψεις;Με χαπια;Μπραβο σου παντως πραγματικα!

Κοριτσια μου καλή Χρονια με υγεια!!!! Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να γεννησουν με το καλό!!! Όλα θα πάνε καλά και στα κοριτσια που προσπαθούν συντομα να εχουν σποράκια στην κοιλίτσα!!!!

Ειρηνη μου τα νεα σου ειναι υπέροχα!!! Η Παναγια μας να σας προστατευει!!!!

Να σας πω και εγω οτι ειμαι εγκυος!!! Ειδαμε καρδούλα και περιμενω με αγωνια των επόμενο υπέρηχο σε 2 εβδομάδες!!! Τις φοβαμαι πολύ αυτες τις εβδομαδες!!! Αλλα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Κανω τις ηπαρινες μου(η κοιλια μου εχει καποιες μελανιτσες) παιρνω σαλοσπιρ και φιλικο και το πρωινο μου ζαχαρο ειναι 80!!!

Μαρδα μου συγχαρητηρια!Ευχομαι ολα να πανε τελεια και να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη!Αυτα τα καφε υγρα που εχεις μηπως ειναι απο τη σαλοσπιρη;Η αδερφη ειχε οταν ηταν εγκυος και ο γιατρος την ειχε προειδοποιησει να μην φοβηθει γιατι η σαλοσπιρη φερνει αυτα τα καφε μπεζ υγρα!

χρυσακι μου να σαι καλα και να χαιρεσαι τη μπουμπου σου! εσυ ειδικα ξερεις πως νιωθω και παντα ησουν εδω για μενα! το ευχαριστω ειναι λιγο! περιμενω πως και πως να ζησω οσα περιγραφεις!!!!! να μου φιλησεις την ομορφη!

Λιγο ακομα και Ειρηνη μου!Χαλαρωσε και απολαυσε το οσο εχει μεινει!Κριμα το ξαναλεω που εμεις ολες εδω δεν μπορουμε να το απολαυσουμε και ειμαστε μεσα στο ανχος!Δεν πειραζει ομως το αποτελεσμα μετραει και αξιζει τον κοπο οσο τιποτα!

Εμείς όλα καλά μεγαλώνουμε!!έχουμε φτάσει 7220 και 63 εκ.!!!

έχουμε παρουσιάσει μια ψευδοαλλεργία (ετσι θέλω να πιστεύω - οι παιδίατροι δεν μπορούν να πουν με σιγουριά) - έχουμε βλέννες και έλαχιστο αίμα στα κακά,,,,, θηλάζουμε μέχρι στιγμής και έχω κόψει τα γαλακτοκομικά προίόντα εδώ και ένα μήνα (ευθύνονται για πολλές αλλεργίες στα βρέφη)!!!

Οι μέλλουσες μανούλες , ότι απορία έχετε για θηλασμό ΕΔΩ!!! Το ψάχνω αρκετά το θέμα και έχω πάει και σε σύμβουλο!!Πιστεύω μέχρι να γεννήσετε να εχω γίνει εξπερ!! ;););)

Ρε Κατριντιμ θυριακι το μωρο σου!Εμεις 3 μηνων ειμασταν 6100 και 62,5 και ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλη!Και ειναι παχουλουλα!Φανταζομαι η δικια σου!Μπραβο ρε συ!φτου φτου!

Μαγδα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!

Συγχαρητηρια και να έχεις μια υπέροχη, ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

Να προσέχεις λίγο παραπάνω τώρα στην αρχή, είναι ωραία η ξάπλα, όταν με το καλό γεννήσεις θα την ξεχάσεις ;););)

φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα!

Γινατε 7μιση μηνων Σοσαντακι ε;Ειδες πως περναει ο καιρος;Αντε τον εφαγες το γαιδαρο!Με το καλο!

Λουλουδιρα εχουμε καιρο να τα πουμε!Φιλακια πολλα πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!Χρυσα μου και εμενα μου το ειπε ο γιατρος οτι θα τα εχω όλο το 2 μηνα και οφειλωνται στις αντιπηκτικες με τα σαλοσπιρ!!!Μια μερα τα εχω μια οχι και μονο το πρωι!!! Ελπίζω να ειναι όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χελοου κοριτσακια τι κανετε;εγω τα ιδια.σπιτι..

ρε σεις,συνεχεια μου λερωνεται η μπλουζα στο στηθος απο το γαλα.οχι οτι ειναι κανονονικο γαλα.σαν κιτρινο υγρο εινα αλλα ειναι πολυ σπαστικο.συνεχεια αλλαζω μπλουζες,γινομαι μουσκεμα.μου ειπαν για επιθεματα αλλα στο σπιτι δεν φοραω σουτιεν.τεσπα.

μαγδουλα και εγω περν σαλοσπιρ και κανω ενεσεις κλεξαν.ουτε μια σταγονα καφε δεν ειχα.μπορει να ειναι τυχαιο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κανονικο γαλα ειναι ευγενια το πρωτογαλο που λεμε!εγω κοριτσια ακομα συνεχιζω να αντλω αν κ για 10 μερες θα παρει ξενο γαλα ειδικο για αλεργια γιατι κ μεις εχουμε λιγο αιμα στα κακα κ επειδη εχω καει εγω απο αιμα στα κακα φοβαμαι πολυ!!εχουμε κανει ραστ κ βγηκε αρνητικο αλλα τα συμπτωματα μας λενε αλλα εγω θα συνεχιζω να γεμιζω την καταψυξη οσο μπορω κ αν κ το δευτερο τεστ βγει αρνητικο θα της δωσω το μητρικο που εχω στην καταψυξη για κανα μηνα ε μετα ας μπει σε ξενο δεν μπορω αλο 5 μηνες μητρικο μονο ειναι καλα αλλα παιδακια δεν εχουν πιει καθολου δεν επαθαν τπτ μια χαρα μεγαλωσαν κ η μαρια μου 2 μηνες ηπιε κ αυτο οχι αποκλειστικα κ ειναι μια χαρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κανονικο γαλα ειναι ευγενια το πρωτογαλο που λεμε!εγω κοριτσια ακομα συνεχιζω να αντλω αν κ για 10 μερες θα παρει ξενο γαλα ειδικο για αλεργια γιατι κ μεις εχουμε λιγο αιμα στα κακα κ επειδη εχω καει εγω απο αιμα στα κακα φοβαμαι πολυ!!εχουμε κανει ραστ κ βγηκε αρνητικο αλλα τα συμπτωματα μας λενε αλλα εγω θα συνεχιζω να γεμιζω την καταψυξη οσο μπορω κ αν κ το δευτερο τεστ βγει αρνητικο θα της δωσω το μητρικο που εχω στην καταψυξη για κανα μηνα ε μετα ας μπει σε ξενο δεν μπορω αλο 5 μηνες μητρικο μονο ειναι καλα αλλα παιδακια δεν εχουν πιει καθολου δεν επαθαν τπτ μια χαρα μεγαλωσαν κ η μαρια μου 2 μηνες ηπιε κ αυτο οχι αποκλειστικα κ ειναι μια χαρα

αδριαννή και μένα έχει αίμα στα κακά (λίγο ελαχιστο αλλά έχει) , αν μπορείς να το φτάσεις μέχρι το 6μηνο (ξέρω είναι δύσκολο) αλλά απ['όλη την έρευνα που έχω κάνει η μόνη γιατρειά για αλλεργίες είναι το μητρικό!! Και τα τεστ σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι αξιόπιστα!!!

Πάνω από χρόνο δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα αυτά τα τεστ!!

Προφανώς τα παιδάκια μας έχουν ψευοαλλεργία η οποία θα εξαφανίστεί αργότερα!!! Τι συμπτώματα έχετε??Και όταν λές έχετε καέι τι εννοείς??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

χελοου κοριτσακια τι κανετε;εγω τα ιδια.σπιτι..

ρε σεις,συνεχεια μου λερωνεται η μπλουζα στο στηθος απο το γαλα.οχι οτι ειναι κανονονικο γαλα.σαν κιτρινο υγρο εινα αλλα ειναι πολυ σπαστικο.συνεχεια αλλαζω μπλουζες,γινομαι μουσκεμα.μου ειπαν για επιθεματα αλλα στο σπιτι δεν φοραω σουτιεν.τεσπα.

μαγδουλα και εγω περν σαλοσπιρ και κανω ενεσεις κλεξαν.ουτε μια σταγονα καφε δεν ειχα.μπορει να ειναι τυχαιο.

σε βλέπω να έχεις φουλ γάλα τζενάκι!! Θα θηλάσεις?? Πάρε επιθέματα για τώρα να μην λερώνεσαι!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ήρθαμε κι εμείς!

Είμαστε 986 ολόκληρα γραμμάρια.. άντρες με τα όλα μας.. Όλες οι μετρήσεις τέλειες, βάρος δεν πήρα καθόλου και πολύ το χάρηκα διότι περίμενα ότι με όλα αυτά τα γλυκά που κατέβασα στις γιορτές θα είχα χτυπήσει το δίκιλο.. πίεση φυσιολογικότατη και έτσι αεράτοι και αισιόδοξοι έχουμε τις ευλογίες του γιατρού μας για το ταξιδάκι μας που ξεκινάει την Παρασκευή!

Ο μικρός είναι με το κεφάλι προς τα πάνω δεξιά, με ισχιακή προβολή λοξή αλλά δεν μας ανησυχεί καθόλου μιας και έχει τον άπλετο χρόνο να γυρίσει.. Η τροφοδοσία του πλακούντα άψογη και ο γιατρός υπέρ - αισιόδοξος..

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και επόμενο ραντεβού στις 29 Γενάρη όπου θα είμαστε κοντά στις 30 βδομάδες!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

βρε κοριτσια πολυ χαιρομαι που το καφε μας πηρε και παλι μπροστα κι αυτη τη φορα με ομορφα νεακια!!!! επιτελους!!!

κατριν εσενα θα σε χρειαστουμε μαζι με την ανδριαννη περι θηλασμου! θελω πολυ να θηλασω και μαλιστα περαν του εξαμηνου. αντε να δουμε αν θα τα καταφερουμε!

δομνινακι μου τελεια τα νεα σας, μπραβο!!!!!!! περιμενω πως και πως κι εγω να σπασουμε το φραγμα των 100 ημερων χαχα! σαν φανταρος νιωθω!

μαγδακι μου πως εισαι;;;

λουλουδιρααααααααααα δωσε στιγμα! την αλλη εβδομαδα εχω ενδοκρινολογο και θα ρωτησω μπας κι εχει καποιον αξιολογο συναδελφο στην αθηνα.

φιλακια!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα σήμερα και έκανα την καμπύλη ζαχάρου.. Την είχα κάνει πολύ παλιά και έτσι ήξερα ότι δεν θα είχα πρόβλημα στο να πιω το υγρό.. Το πρόβλημά μου ήταν στο γεγονός ότι έπρεπε να με τρυπήσουν 3 φορές.. Τέλος πάντων.. τέλος καλό όλα καλά.. Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, ελπίζω να είναι καλά και έτσι να φύγω με καθαρό μυαλό και ήσυχη αύριο για το ταξίδι μου..

Ειρηνάκι μου ωσονούπω θα το σπάσεις κι εσύ το φράγμα των 100 ημερών.. ούτε που θα το καταλάβεις..

Κοριτσάκια εγώ λογικά για κάποιες μέρες δεν θα μπορώ να μπαίνω εύκολα.. Θα το προσπαθήσω όμως, σας το υπόσχομαι!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα μωρά σας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δομνινάκι τέλεια τα νέα σου!!Μεγάλωσε πολύ ο μικρός ΔΟμνίνος!! Αληθεια τώρα θα πρεπει να τον αισθάνεσαι αρκετά συχνά!!

Ειρηνάκι εδώ θα μαστε να τα λεμε!!!εσύ την έχεις αισθανθεί καθόλου την μπουμπού???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι τέλεια τα νέα σου!!Μεγάλωσε πολύ ο μικρός ΔΟμνίνος!! Αληθεια τώρα θα πρεπει να τον αισθάνεσαι αρκετά συχνά!!

Ειρηνάκι εδώ θα μαστε να τα λεμε!!!εσύ την έχεις αισθανθεί καθόλου την μπουμπού???

κατρινακι μου την καταλαβα απο την 14η εβδομαδα, πολυ νωρις! εκανε εκεινα τα φρουστ φρουστ σα μπουρμπουληθρες, σα να περπαταει απο μεσα μια σαρανταποδαρουσα χαχαχα! οσο περνουσε ο καιρος ηταν πιο συχνα και πιο εντονα! πριν λιγες μερες αρχισαν οι κλωτσομπουνιες! καποιες ειναι τοσο δυνατες που πεταγομαι απο το ξαφνιασμα, ενιοτε κι απο πονο! συνηθως χτυπαει κατω πολυυυυυυ χαμηλα! εχει πλακα!!!!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Δομνινάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Με το καλό να πάρεις το αντρακι σου αγκαλιά!!!!

Μαγδάκι όλα καλά θα πάνε , τα καφέ υγρά είναι φυσιολογικά!!!!Απόλαυσε το!!!

Ανδριαννή , Τζενακι πολλά φιλιά!!!

Κατριν, Χρυσάκι, φιλιά στις μπεμπούλες σας!!!

Ειρηνακι φάνταζομαι οτι τα χαιρεσαι τα μπουνίδια !!!Βαράτε με και ας κλαίω!!!χαχαχχα

Πολύ χαίρομαι που έμεινα μόνη μου στη πάρεα!!Που θα πάει θα γκαστρωθώ και γω να το αλλαξουμε το τίτλο!!!

λουλουδιρακι ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα μας τα ανακοινωσεις κ συ τα νεα σου!κοριτσια δεν την παλευω αλο η μικρη παλι εκανε αιμα στα κακα της την τρελα μου μεσα δεν θα ηρεμησω ποτε?????μαλλον αλλεργια μας λεει η γιατρος της δοκιμασα ειδικο γαλα κ βρωμαει σαν σκυλοτροφη κ δεν της το ξαναδωσα τα κακα της σημερα ηταν μεσα στην βλενα αλλα τωρα το κανει αυτο που της εδωσα ταχα το ειδικο γαλα πιο πριν μια χαρα ηταν μονο το αιμα κ που δεν κανει ορατα αιμα στα κακα τα αιμα τεστ βγαινουν θετικα τι στο καλο γινεται φοβαμαι κ εχω κ τον αντρεα να το παιζει κινεζος οτι δεν καταλαβαινει μια μαρια που ζηλευει αφορητα κ με στεναχωρει κμια μπεμπα που ολη την ωρα κλαιει απο πονακια πεθερικα κουνιαδια κ ολα μαζι ειναι για να με κλεισουν σε τρελοκομειο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Εγω ειμαι ξαπλα μπας και σταματησουν τα χαζο μπεζ καφε!!! Εΐναι μονο στο πρωινο σκουπισμα αλλα φοβαμαι!!! Επειδη δεν σηκωνομαι θα μπω σε μια εβδομαδα να σας πω αν ειναι καλα το σπορακι!!!

Ανδιανα μια φιλη ειχε το μωρακι αιματακι στα κακα του και ηταν αλλεργια και ο γιατρος ειχε δψσει διατροφη σε αυτην!!!Υπομονη θα περασει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αδριανή μήπως η μικρή σου έχει και πρόβλημα παλλινδρόμησης του γάλακτος; πολλές φορές όταν τα μωράκια έχουν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση αρκετά σοβαρής μορφής ο οισοφάγος τραυματίζεται και έτσι το αίμα που τυχόν βγαίνει από το γδάρσιμο στο λαιμό πάει στο στομάχι και από κει στα κόπρανα.. αλλά μιλάμε για ελάχιστο αίμα που σίγουρα δεν είναι ορατό.. Για ρώτα τη γιατρό και γι'αυτό.. και γρήγορα περαστικά σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...