Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλη χρονια σε ολες κ απο μενα .υγεια πανω απο ολα κ πολλα ζουμπουρλουδικα μωρα να φερει το 2013 εγω λεω να κανω μια παυση για 2-3 χρονακια κ μετα θα ξαναβαλω μπροστα μηπως κ πετυχω τον διαδοχο γιατι αν δεν τον κανω ο συζηξ δεν θα σταματησει να με γκαστρωνει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.εγω σε λιγες μερες σταματω κ τον θηλασμο κ απο την μια στεναχωριεμαι απο την αλλη οχι βαρεθηκα τοσους μηνες με ενα θηλαστρο να τραβαω ολη την ωρα οταν φτασει η μικρη ακριβως 4 μηνων επιστρεφω το θηλαστρο στην εταιρια εχω κ στην καταψυξη για κανα μηνα .αν επιανε το στηθος δεν θα το συζηταγα καν αλλα ολη την ωρα με το θηλαστρο στο στηθος κ να γλυτωνω στο παρα 5 τις μαστιτιδες με κουρασε αφηστε που το ενα στηθος ειναιο σε κακα χαλια κ υποφερω καθε φορα που αντλω .αυτο που με στεναχωρει που το κοβω ειναι οτι εχω πολυ γαλα που ηρθε ευκολα ενω αλλες κοπελες παιδευονται για να εχουν ισα να ταισουν τα μωρα τους κ γω βαζω στην καταψυξη καθε μερα μισο λιτρο περισευουμενο .εσυ χρυσα πως τα πας με τον θηλασμο;

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Πρωϊνή - πρωϊνή στην παρεούλα σας πάλι σήμερα..

Αυτά παθαίνει όμως όποιος κοιμάται με τις κότες.. Δηλαδή εγώ και ο σύζυγος.. Ο σύζυγος ροχάλιζε στον καναπέ από τις 9.30 οπότε δεν με άφηνε να δω τηλεόραση.. Τι να κάνω κι εγώ, δεν βολευόμουν στον καναπέ που δεν βολευόμουν, ήρθε και το ροχαλητό και με αποτελείωσε.. Έτσι πήγα στο κρεβάτι όπου όπως πολύ σωστά καταλάβατε με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα στις 3 από τον σύζυγο που βρήκε το δρόμο προς την κρεβατοκάμαρα.. Δεν μπόρεσα όμως να ξανακοιμηθώ και έτσι προκειμένου να στριφογυρίζω σαν το σουβλάκι σηκώθηκα..

Αδριανή εκεί που είσαι δεν υπάρχει μια σύμβουλος γαλουχίας να συμβουλευτείς; Είναι κρίμα να πάει τόσο γάλα χαμένο αλλά να ταλαιπωρείσαι κι εσύ τόσο πολύ!

Μακάρι όταν έρθει η ώρα η δική μου με το καλό και να έχω γάλα αλλά και να καταφέρω να θηλάσω και δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι από τώρα να βρω μια σύμβουλο γαλουχίας να έχω πρόχειρο το τηλέφωνό της για παν ενδεχόμενο! Αλήθεια, για πότε έφτασε η μικρή σου 4 μηνών ούτε που το κατάλαβα!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Κοριτσια μου καλή Χρονια με υγεια!!!! Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να γεννησουν με το καλό!!! Όλα θα πάνε καλά και στα κοριτσια που προσπαθούν συντομα να εχουν σποράκια στην κοιλίτσα!!!!

Ειρηνη μου τα νεα σου ειναι υπέροχα!!! Η Παναγια μας να σας προστατευει!!!!

Να σας πω και εγω οτι ειμαι εγκυος!!! Ειδαμε καρδούλα και περιμενω με αγωνια των επόμενο υπέρηχο σε 2 εβδομάδες!!! Τις φοβαμαι πολύ αυτες τις εβδομαδες!!! Αλλα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Κανω τις ηπαρινες μου(η κοιλια μου εχει καποιες μελανιτσες) παιρνω σαλοσπιρ και φιλικο και το πρωινο μου ζαχαρο ειναι 80!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδουλα συγχαρητηριαααααααααααα η ωρα η καλη να ειναι κ με ενα πονο να βγει το μωρακι σου

ολα θα πανε καλα το 13 ειναι η χρονια σου

εγω ειμαι σκατα κολικο νεφρου κ εχω πεθανει

δομνινα μου το χω παρει αποφαση απλα προσπαθω να καταφερω να αντλω μεχρι της 15 που ειναι να επιστραφει το θηλαστρο η μικρη αποκλειεται να πιασει κ φταιω εγω γιαυτο εμαθε με το μπουκαλι τοσους μηνες τελος τωρα.δυσανασχετει οταν το βλεπει κ γω δεν εχω αλλη υπομονη με ενα ακομα παιδι 2 χρονων πεθερικα κουνιαδια κ αντρα να συνεχισω να κανω αυτη την δουλεια μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα δεν ειναι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλή χρονιά φιλενάδες μου!!!!! Το κυριότερο πράγμα για μένα τουλάχιστον, που είναι η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία καθώς και η καλή υγεία γενικότερα είναι και η ευχή μου για όλες σας!!!!! Οι εγκυούλες να δεχτούν με το καλό τα μπεμπάκια τους ( Ειρηνάκι με πήραν τα ζουμιάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!), οι μανούλες να χαιρονται τα μωράκια τους και με το καλό να έρθουν πολλά σποράκια ακομα στα κορίτσια που το θελουν πολύ!!!!

Και γω το θελω πολύ αλλά πρωτίστως πρέπει να βάλω σε σειρά κάποια πραγματα οποτε θελω τη βοηθεια σας!!!Εχετε καποιον διαβητολογο στην Αθηνα που μπορω να πάω μεσω Εοππυ??Please επείγομαι!!!!

φιλεναδα μου αγαπημενη! ευχομαι συντομα να μας παρουν κι εμας τα ζουμια οταν θα μας ανακοινωνεις τα ευχαριστα ;););)

διαβητολογο στην αθηνα δυστυχως δεν εχω! να ρωτησω τη δικη μου γυρω στις 15 του μηνα που θα παω αν εχει καποιον να μου προτεινει και να σου πω;;;;

καλησπερα ,χρονια πολλα και καλη χρονια .ειρηνακι μπραβω ρε κοριτσαρα μου.πολυ χαρηκα,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.δεν πειραζει που δεν το ειπες .το θεμα ειναι να εισαι εσυ και η μπεμπουλα σου καλα.και εγω αργα το ειπα ,γιατι δεν μπορουσα ουτε εγω να το πιστεψω.

λουλουδιρακιιιιιι.που εισαι καλη μου;απο γιατρους στην αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω,ειμαι εκτος.περιμενω πως και πως να ακουσω και τα δικα σου τα ευχαριστα.

εγω να σας πω οτι σταματησα τη δουλεια.ειμαι σπιτι και οργανωνω την καινουρια μου ζωη.σε λιγες μερες εχω τη ντοπλερ και μετα βουρ για την προικα της κορης..

ευχαριστω τζενακι μου για τις ευχες και ανταποδιδω! με το καλο να υποδεχτουμε τα κοριτσοπουλα μας!! κι εγω απο τη μια δεν το πιστευα κι απο την αλλη φοβομουν να το παραδεχτω ακομη και στον ιδιο μου τον εαυτο! ευτυχως τωρα εχω χαλαρωσει αρκετα και απολαμβανω αν κ υπαρχουν ακομη μερικες στιγμες υστεριας χαχα!

Αχ ρε Ειρηνη σε καταλαβαινουμε!Τελειωσαν ομως αυτα!Η μπεμπα σου ειναι υγιεστατη και ολα πηγαινουν τελεια!Σε μερικους μηνες θα την κρατησεις αγκαλιτσα!Δεν ξεχασεις ποτε θα σταματησεις ομως να πονας για θα εχεις ενα μωρακι που οταν θα σε κοιταει στα ματια θα θυμασαι ουτε το ονομα σου!Μπραβο σου!Μπραβο στην υπομονη και στο πεισμα σου!Μπραβο!!!Φιλακια πολλα!

χρυσακι μου να σαι καλα και να χαιρεσαι τη μπουμπου σου! εσυ ειδικα ξερεις πως νιωθω και παντα ησουν εδω για μενα! το ευχαριστω ειναι λιγο! περιμενω πως και πως να ζησω οσα περιγραφεις!!!!! να μου φιλησεις την ομορφη!

Κοριτσια μου καλή Χρονια με υγεια!!!! Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να γεννησουν με το καλό!!! Όλα θα πάνε καλά και στα κοριτσια που προσπαθούν συντομα να εχουν σποράκια στην κοιλίτσα!!!!

Να σας πω και εγω οτι ειμαι εγκυος!!! Ειδαμε καρδούλα και περιμενω με αγωνια των επόμενο υπέρηχο σε 2 εβδομάδες!!! Τις φοβαμαι πολύ αυτες τις εβδομαδες!!! Αλλα ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Κανω τις ηπαρινες μου(η κοιλια μου εχει καποιες μελανιτσες) παιρνω σαλοσπιρ και φιλικο και το πρωινο μου ζαχαρο ειναι 80!!!

μαγδουλα μουυυυυυυυ!! δεν ξερεις ποσο πολυ χαρηκα με τα νεα σου! μπραβο κοριτσι μου!! με το καλο ο επομενος υπερηχος και να εχεις μια υπεροχη και ηρεμη εγκυμοσυνη!! να μπαινεις να μας λες νεα σου! ξερω πως ειδικα μεχρι την αυχενικη αυτο το διαστημα ειναι καπως ψυχοφθορο! να μπαινεις λοιπον να μοιραζομαστε τα αχγη μας και να ξεαχγωνομαστε ολες μαζι οσο μπορουμε!!!

μελανιτσες κανω κι εγω απο τις ηπαρινες και παιρνω οπως κι εσυ σαλοσπιρ και διπλο φυλικο, τι δοση κανεις ηπαρινη; να μη φοβασαι γιατι εισαι σουπερ καλυμμενη και το σακχαρο σου απλα ιδανικο! εμενα το νηστειας φτανει μεχρι 95-99 και παλι υποτιθεται ειμαι καλα! ολα καλα θα πανε!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Μαγδούλα μου γλυκιά πόσο χάρηκα με τα νέα σου δεν λέγεται!:P

Καταλαβαίνω απολύτως το άγχος σου μιας και πολύ πρόσφατα ήμουν στη θέση σου και παρόλο που διανύω την 27η βδομάδα της κύησης το άτιμο δεν με έχει εγκαταλείψει αλλά χαίρομαι που το βλέπεις αλλιώς αυτή τη φορά. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η εγκυμοσύνη θα έχει μια τελείως διαφορετική εξέλιξη από την προηγούμενη και θα είναι με αίσιο τέλος.. Το 2013 είναι η χρονιά μας λέμε!

Ότι και να αισθάνεσαι όπως κι αν νιώθεις είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σου.. και για τα καλά και για τα άσχημα, μην το ξεχνάς αυτό!

L2qIp2.png

μαγδουλα συγχαρητηριαααααααααααα η ωρα η καλη να ειναι κ με ενα πονο να βγει το μωρακι σου

δομνινα μου το χω παρει αποφαση απλα προσπαθω να καταφερω να αντλω μεχρι της 15 που ειναι να επιστραφει το θηλαστρο η μικρη αποκλειεται να πιασει κ φταιω εγω γιαυτο εμαθε με το μπουκαλι τοσους μηνες τελος τωρα.δυσανασχετει οταν το βλεπει κ γω δεν εχω αλλη υπομονη με ενα ακομα παιδι 2 χρονων πεθερικα κουνιαδια κ αντρα να συνεχισω να κανω αυτη την δουλεια μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα δεν ειναι

Όλα μαζεμένα σου έχουν πέσει βρε κοριτσάκι... τι άλλο να πω εκτός από υπομονή...

Εύχομαι πολύ σύντομα να γίνεις τελείως καλά, να απελευθερωθείς από το θήλαστρο και να αρχίσεις να χαίρεσαι τα παιδάκια σου..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Μαγδα μου συγχαρητήρια να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!όλα να πάνε τέλεια μέχρι τέλους!!! Λογικό είναι να έχεις αγωνία για τον επόμενο υπέρηχο!!Εγώ μέχρι και την προηγούμενη μέρα της γέννας , που πήγα για υπέρηχο, είχα αγωνία!!!

Το σακχαρο σου είναι σούπερ!!έκανες καμπύλη ή αργότερα??

αχ βρε αδριαννη , όλα σε σένα τύχαίνουν:(:(!!Κουράγιο κ υπομονή!!! Τι να πω!!Μακάρι όλα να περάσουν σύντομα !!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εμείς όλα καλά μεγαλώνουμε!!έχουμε φτάσει 7220 και 63 εκ.!!!

έχουμε παρουσιάσει μια ψευδοαλλεργία (ετσι θέλω να πιστεύω - οι παιδίατροι δεν μπορούν να πουν με σιγουριά) - έχουμε βλέννες και έλαχιστο αίμα στα κακά,,,,, θηλάζουμε μέχρι στιγμής και έχω κόψει τα γαλακτοκομικά προίόντα εδώ και ένα μήνα (ευθύνονται για πολλές αλλεργίες στα βρέφη)!!!

Οι μέλλουσες μανούλες , ότι απορία έχετε για θηλασμό ΕΔΩ!!! Το ψάχνω αρκετά το θέμα και έχω πάει και σε σύμβουλο!!Πιστεύω μέχρι να γεννήσετε να εχω γίνει εξπερ!! ;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!!!

Μαγδάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου σου ευχομαι από καρδιάς μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!Το αγχος θα υπάρχει οτι και να σου ευχηθούμε απλά μη ταφηνεις να κυριαρχεί και να μην απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου !!!!!!

Ειρηνακι αμα μαθεις τιποτα πες μου !!! Η αφραγκια μου με ριχνει στον εοππυ αλλιως ηξερα που να πάω!!!! Η πλακα ειναι οτι στον εοππυ ειναι και καποιοι πολυ διακεκριμενοι ενδοκρινολογοι αλλα οχι για το θεμα του διαβητη λεει , μονο για θυροειδη!!!!!!Τεςπα η αληθεια ειναι οτι μαλλον θα παω σε εναν με επισκεψη 50 ευρω δεν ειναι και πολλα!!!!!

Λοιπόν φιλακια πολλά και καλη φωτιση σε ολες μας!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!! Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και ξαπλα!!! Τα πρωινά οταν ξυπναω εχω στο σκουπισμα καφε-μπεζ υγρα και ανυσηχω αλλα ο γιατρος ειπε πως μονο το αιμα να με ανυσηχει!!! Μακαρι να ειναι όλα καλά!! Σε 10 μερες θα ξεκαθαρισει το τοπιο!!! Παω για ξαπλα τα λεμε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!! Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και ξαπλα!!! Τα πρωινά οταν ξυπναω εχω στο σκουπισμα καφε-μπεζ υγρα και ανυσηχω αλλα ο γιατρος ειπε πως μονο το αιμα να με ανυσηχει!!! Μακαρι να ειναι όλα καλά!! Σε 10 μερες θα ξεκαθαρισει το τοπιο!!! Παω για ξαπλα τα λεμε!!!

μαγδουλα μου δεν σου εδωσε ουτροτζεσταν; παντως κι εγω καποια στιγμη στην αρχη για κανα 2-3 μερες ειχα καφε-μπεζ υγρα κι ειχα φρικαρει καθως ποτε ξανα δεν ειχα σε αλλη κυηση, αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα απολυτως!

να ξεκουραζεσαι και οσο μπορεις να εισαι ηρεμη!

φιλακια

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα!!! Οχι Ειρηνη μου δεν μου εδωσε ουτροζεσταν γιατι με την χοριακη που ειχα κανει και προγεστερονη ηταν 43 με φτ μεχρι 44 στο πρωτο τριμηνο!!! και εγω δεν ειχα σε αλλη κυηση καφε μπεζ υγρα αλλα αυτη απο την ωορρηξια ηταν ετσι μετα σταματησαν και την Παρ εχω τα πρωινα καμοια σταγωνα πιο πολυ μπεζ ειναι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες!

έχω πολύ καιρό να μπω εδώ αλλά ήμουν υποψιασμένη για σένα Μάγδα μου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα όταν είδα τα νέα σου!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να κρατήσεις επιτέλους το μωρό σου στην αγκαλιά σου σε 8 μήνες από τώρα!!!!

Μια ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι! με το καλό!

Φιλιά σε όλες! Σε όσες προσπαθούν εύχομαι να πετύχουν οι προσπάθειές τους.....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαγδα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!

Συγχαρητηρια και να έχεις μια υπέροχη, ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

Να προσέχεις λίγο παραπάνω τώρα στην αρχή, είναι ωραία η ξάπλα, όταν με το καλό γεννήσεις θα την ξεχάσεις ;););)

φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...