Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ειρηνακι μουυυυυυυυυυ συγχαρητηριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα θα πανε τελεια με το καλο η μπεμπουλα να σας ξετρελανει

καλη χρονια σε ολους το νεο ετος να φερει υγεια σωματικη κ ψυχικη

εμεις ειμαστε καλα μεγαλωνουμε με την μεγαλη εχουμε ζηλιτσες αλλα τα καταφερνουμε να μην της βγαλει κανα ματι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτός ο χρόνος, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ το "μικρό" μου μυστικό..

Είμαι ξανά έγκυος στην 21η εβδομάδα και χθες μετά τη β' επιπέδου κι ενα υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου που προηγήθηκε, βεβαιωθήκαμε πως περιμένουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα!

Μη με ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν το ανακοίνωσα! Η ψυχολογία μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα! Παρόλο που επιδίωξα πολύ γρηγορα μια νέα εγκυμοσύνη μετά από τον άτυχο τοκετό μου, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα! Ήθελα πολύ να ξαναμείνω έγκυος, ήταν αυτοσκοπός, ένιωθα δυνατή, αλλά με το που έμεινα, ο φόβος και η αγωνία δεν με άφηναν να ηρεμήσω λεπτό! Ακόμη και με τον άντρα μου δεν μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη, αφήναμε απλά τον καιρό να περάσει! Με όση υπομονή διέθετα έτρεχα στους γιατρούς για τις εξετάσεις κι εκανα όσα μου έλεγαν. Προσευχόμουν να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! Μετά απο κάθε υπέρηχο ένιωθα πιο δυνατή, πιο κοντά στον στόχο...αυτό κρατούσε για λίγες μέρες! Μετά ξανά φόβος, ξανά αγωνία! Όταν πλησίαζα την "κρίσιμη" για μένα εβδομάδα, τότε που έμαθα τα άσχημα νέα για το αγοράκι μου, ήμουν σχεδόν τρελή! Ανέβαζα στα ξαφνικά πίεση από το άγχος! Όμως ο γιατρός μου ήταν πάντα δίπλα μου ήρεμος και καθυσηχαστικός. Χρωστάω πολλά σ' αυτον τον άνθρωπο! Σ' αυτόν και στον άντρα μου που ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ στήριγμα για μένα και για τον ίδιο!

Κλαίω από ανακούφιση και χαρά γιατί πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Κλαίω από ευτυχία για το κοριτσάκι μου που έρχεται, αλλά δεν έχουν στεγνώσει και τα δάκρυα για το μικρό μου αγοράκι που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς.. Σας είπα..μπερδεμένα και αντικρουόμενα συναισθήματα που μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε περισσότερο από τον καθένα..

Γέννησα το αγοράκι μου 10/5/2012 κι έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου 11/5/2013! Φεύγοντας εκεινη τη μέρα απο το μαιευτήριο κι έχοντας στα αυτιά μου το κλάμα ενός νεογέννητου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πώς τον επόμενο κιόλας Μάη θ' ακούω και το δικό μου μωρό...

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες αυτού του πολύπαθου τόπικ να χαίρονται τα μωράκια τους, σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να τα πάρουμε γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και σε όσες πονεμένες ψυχές διαβάζουν αυτό το μήνυμά μου να μη το βάλουν κάτω! Όσο κι αν πονούν, αξίζει τον κόπο!!

το 2013 να μας φέρει ΥΓΕΙΑ και χαρές για όλους μας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ειρηνάκι μου, με θυμάσαι;;;; Ειμαι η Ελένη και έχουμε μιλήσει σε άλλο τόπικ, στο "άραγε είμαι έγκυος" που γράφαμε ένα φεγγάρι και είχαν γίνει και κάτι ευτράπελα με κάτι παλιές που εισχώρησαν στο παρεάκι μας, πάλι καλά που δεν παρεξηγηθήκαμε κιόλας!!! :tongue:

Παρακολουθώ την πορεία σου και γενικά διαβάζω συχνά το τόπικ παλλίνδομες κυήσεις από τότε που είχα κι εγώ μια παλίνδρομη πριν 1,5 χρόνο, δεν έγραψα όμως ποτέ εδώ... Ξέρω όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν εδώ και ειδικά το Σοσαντάκι με την οποία μιλάμε στο τόπικ μαμάδες μαίου 2012! Βλέπεις έχω γεννήσει κι εγώ στις 3 Μαίου με καισαρική ενώ είχα ΠΗΤ στις 17! Να μην καθυστερω άλλο και να σου πω μέσα από την καρδιά μου ότι χάρηκα απίστευτα με τα νέα σου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!! :P :p :P Όσο είχα στεναχωρεθεί τότε που έμαθα για τον άτυχο τοκετό σου, τόσο και άλλο τόσο χάρηκα τώρα! Το άξιζες πραγματικά, έχεις περάσει πολλά και η μπεμπούλα που έρχεται θα σε γεμίσει τόση ευτυχία που δεν θα το πιστεύεις!!!! ;) Προετοιμάσου ψυχολογικά από τώρα για το ευχάριστο ΣΟΚ που θα πάθεις μόλις την αντικρίσεις! baby-graphics-girl-023538.gif Μπράβο και πάλι μπράβο!! Όσο για τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχες και ίσως έχεις ακόμη, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ ήμουν αρκετά φοβισμένη αν και είχα μόνο 1 παλλίνδρομη... Όλα τέλεια, θα πάνε κατευχήν και να μας λες τα νέα σου!!! Μπες και στο καφε με τις μαμάδες μαιου 2012 κι ας είσαι του 2013 να σε ενημερωσουμε με τη Σοσάντ και τα άλλα κορίτσια για τα ανάλογα προικιά που θα χρειαστείς!!! Σε φιλώ γλυκά όπως και όλα τα κορίτσια της παρεας εδώ και εύχομαι με το καλό να μας έρθει ο νέος χρόνος!!! Να είμαστε ευτυχισμένοι με τα παιδάκια μας!! graphics-happy-new-year-229931.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας!

Χρόνια μας πολλά και καλά και μακάρι το 2013 να μας φέρει μόνο χαρμόσυνες ειδήσεις!

Ειρηνάκι μου γλυκό εμείς τα λέμε τόσο καιρό αλλά θα ήθελα να σου πω κι από δω πόσο χαίρομαι με τη χαρά σου.. Εσύ κοπέλα μου κι αν άξιζες να νιώσεις τη χαρά μιας υγιέστατης εγκυμοσύνης και ενός τελειόμηνου τοκετού αυτή τη φορά.. Η μπεμπούλα σας έρχεται να γεμίσει την αγκαλιά σας, την ψυχή και το μυαλό σας αγάπη, χαρά και ευλογία!

Ξέρω πως είναι να τρέχεις στο γιατρό και να μπαίνεις για εξέταση γεμάτη φόβο.. Ξέρω πως κάνεις το σταυρό σου πριν ακουμπήσει ο υπέρηχος την κοιλιά σου.. Ξέρω πως έχεις συνεχώς το νου σου να "ακούς" το μωρό σου για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι καλά!

Όπως επίσης ξέρω ότι αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά, ο τροχός γύρισε για μας και επιτέλους θα χαμογελάσουμε κι εμείς ένα βράδυ σε μια αίθουσα μαιευτηρίου περιμένοντας να κρατήσουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας..

Σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν ήδη ζήσει το θαύμα και το μεγαλείο της μητρότητας..

Σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν να το ζήσουν έχοντας στην κοιλιά τους το μικρό τους θαυματάκι..

Σε όλα τα κοριτσάκια που ελπίζουν και προσεύχονται πολύ σύντομα να γίνουν μανούλες..

Στέλνω την αγάπη μου, τη σκέψη μου, τα φιλιά μου και πολλές ευχές για ένα 2013 που θα φέρει μόνο καλές ειδήσεις!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

ειρηνακι μουυυυυυυυυυ συγχαρητηριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα θα πανε τελεια με το καλο η μπεμπουλα να σας ξετρελανει

καλη χρονια σε ολους το νεο ετος να φερει υγεια σωματικη κ ψυχικη

εμεις ειμαστε καλα μεγαλωνουμε με την μεγαλη εχουμε ζηλιτσες αλλα τα καταφερνουμε να μην της βγαλει κανα ματι

σ' ευχαριστω πολυ πολυ ανδριανη μου για τις ευχες!!!:D:D να χαιρεσαι κι εσυ τα κοριτσακια σου! οσο για τις ζηλιες, ε, μεσα στο προγραμμα ειναι!!!!! πολλα φιλια!!

Ειρηνάκι μου, με θυμάσαι;;;; Ειμαι η Ελένη και έχουμε μιλήσει σε άλλο τόπικ, στο "άραγε είμαι έγκυος" που γράφαμε ένα φεγγάρι και είχαν γίνει και κάτι ευτράπελα με κάτι παλιές που εισχώρησαν στο παρεάκι μας, πάλι καλά που δεν παρεξηγηθήκαμε κιόλας!!! :tongue:

Παρακολουθώ την πορεία σου και γενικά διαβάζω συχνά το τόπικ παλλίνδομες κυήσεις από τότε που είχα κι εγώ μια παλίνδρομη πριν 1,5 χρόνο, δεν έγραψα όμως ποτέ εδώ... Ξέρω όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν εδώ και ειδικά το Σοσαντάκι με την οποία μιλάμε στο τόπικ μαμάδες μαίου 2012! Βλέπεις έχω γεννήσει κι εγώ στις 3 Μαίου με καισαρική ενώ είχα ΠΗΤ στις 17! Να μην καθυστερω άλλο και να σου πω μέσα από την καρδιά μου ότι χάρηκα απίστευτα με τα νέα σου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!! :P :p :P Όσο είχα στεναχωρεθεί τότε που έμαθα για τον άτυχο τοκετό σου, τόσο και άλλο τόσο χάρηκα τώρα! Το άξιζες πραγματικά, έχεις περάσει πολλά και η μπεμπούλα που έρχεται θα σε γεμίσει τόση ευτυχία που δεν θα το πιστεύεις!!!! ;) Προετοιμάσου ψυχολογικά από τώρα για το ευχάριστο ΣΟΚ που θα πάθεις μόλις την αντικρίσεις! baby-graphics-girl-023538.gif Μπράβο και πάλι μπράβο!! Όσο για τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχες και ίσως έχεις ακόμη, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ ήμουν αρκετά φοβισμένη αν και είχα μόνο 1 παλλίνδρομη... Όλα τέλεια, θα πάνε κατευχήν και να μας λες τα νέα σου!!! Μπες και στο καφε με τις μαμάδες μαιου 2012 κι ας είσαι του 2013 να σε ενημερωσουμε με τη Σοσάντ και τα άλλα κορίτσια για τα ανάλογα προικιά που θα χρειαστείς!!! Σε φιλώ γλυκά όπως και όλα τα κορίτσια της παρεας εδώ και εύχομαι με το καλό να μας έρθει ο νέος χρόνος!!! Να είμαστε ευτυχισμένοι με τα παιδάκια μας!! graphics-happy-new-year-229931.gif

Ελένη μου φυσικά και σε θυμάμαι!! Να σου ζήσει η μικρή Αθανασία, να είναι γερή και καλότυχη!

Σ' ευχαριστω πολυυυυυυυ για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια! Πολύ με συγκινείς με το ενδιαφέρον σου και εννοείτε προσεχώς θα έρθω στο τοπικ των μαμάδων Μαιου 2012 για τις απαραιτητες οδηγιες χιχιχιχιχι!!! εχω χασει λιγο τη μπαλα και σιγα σιγα ξεκιναμε κι εμεις προετοιμασιες! νομιζω απο εδω και περα ειναι το καλυτερο κομματι της εγκυμοσυνης!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ρηνιώ αχ τί τυχερή μπέμπα θα είναι η κόρη σου!!!Με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να την κακομάθεις όσο τραβάει η όρεξή σου!!

Καλή Χρονιά Κορίτσια με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας!

Χρόνια μας πολλά και καλά και μακάρι το 2013 να μας φέρει μόνο χαρμόσυνες ειδήσεις!

Ειρηνάκι μου γλυκό εμείς τα λέμε τόσο καιρό αλλά θα ήθελα να σου πω κι από δω πόσο χαίρομαι με τη χαρά σου.. Εσύ κοπέλα μου κι αν άξιζες να νιώσεις τη χαρά μιας υγιέστατης εγκυμοσύνης και ενός τελειόμηνου τοκετού αυτή τη φορά.. Η μπεμπούλα σας έρχεται να γεμίσει την αγκαλιά σας, την ψυχή και το μυαλό σας αγάπη, χαρά και ευλογία!

Ξέρω πως είναι να τρέχεις στο γιατρό και να μπαίνεις για εξέταση γεμάτη φόβο.. Ξέρω πως κάνεις το σταυρό σου πριν ακουμπήσει ο υπέρηχος την κοιλιά σου.. Ξέρω πως έχεις συνεχώς το νου σου να "ακούς" το μωρό σου για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι καλά!

Όπως επίσης ξέρω ότι αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά, ο τροχός γύρισε για μας και επιτέλους θα χαμογελάσουμε κι εμείς ένα βράδυ σε μια αίθουσα μαιευτηρίου περιμένοντας να κρατήσουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας..

Σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν ήδη ζήσει το θαύμα και το μεγαλείο της μητρότητας..

Σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν να το ζήσουν έχοντας στην κοιλιά τους το μικρό τους θαυματάκι..

Σε όλα τα κοριτσάκια που ελπίζουν και προσεύχονται πολύ σύντομα να γίνουν μανούλες..

Στέλνω την αγάπη μου, τη σκέψη μου, τα φιλιά μου και πολλές ευχές για ένα 2013 που θα φέρει μόνο καλές ειδήσεις!

Σας φιλώ!

αχ, Δομνινάκι μου τα είπες όλα!!! Όλα μου τα συναισθήματα 5 μήνες τώρα!! Σ' ευχαριστώ που τόσο καιρό είσαι δίπλα μου και με ηρεμείς με μια σου κουβέντα και πανω απ ολα που με ΝΙΩΘΕΙΣ τοσο πολύ!

Με το καλό να υποδεχτούμε τα μπεμπάκια μας κι ολες οι ασχημες στιγμες να μεινουν στο παρελθον!

υγ. καποια ψυχη μου ειπε να μη τολμησω να διεκδικησω τον Δομνινο τζουνιορ γιατι τον εχει καπαρωσει χαχαχαχαχα

Ρηνιώ αχ τί τυχερή μπέμπα θα είναι η κόρη σου!!!Με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να την κακομάθεις όσο τραβάει η όρεξή σου!!

Ανθούλα μου γλυκιά σ' ευχαριστω πολύ για τις ευχές! Αν θα την κακομάθω λεει;;; αχ, αχ! ποσες εικόνες φτιαχνω καθε μερα στο μυαλο μου να ξερες!!!! ο Στελαρας τι κανει; πολλα φιλια!

Καλή Χρονιά Κορίτσια με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρααααααα!!!

Χρόνια ΠΟολλά και με υγεία πάνω απ'όλα!!!!!!!Ευτυχισμένο το 2013!!

ΟΙ μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, οι εγκυούλες να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και οι υπόλοιπες κοπέλες που προσπαθούν μέσα στο 2013 να φουσκώσουν!!!!;);););)

Σημασία έχει Ειρηνάκι ότι έχεις μια υγιεστατη μπεμπουλα και σε λίγους μήνες θα την κρατήσεις αγκαλιά!!! Είναι ανεκτίμητης αξίας συναίσθημα την στιγμή που θα την πρωτοαντικρύσεις!!!Εγώ και τωρα μερικές φορες το σκέφτομαι και δακρύζω!!!

Με το καλό εσύ και η Δομνίνα σε λίγο καιρό να ζήσετε αυτές τις στιγμές!!!

Φωτο έχω βάλει στο προφίλ μου εδώ στο παρεντς, αλλά τις έχω private , όποια κοπελα θέλει να δει την μπουμπου μου ας γινουμε φιλες!!!;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Σιγά σιγά οι μέρες προχωράνε και κοντεύω να φτάσω σε διψήφιο αριθμό ημερών αναμονής! Τι καλά!

Αρκετή δουλίτσα έχω σήμερα κι έτσι δεν μπορώ να είμαι για πολλή ώρα μαζί σας..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όμως!

Ο Δομνίνος junior και ο ηλιοκαμμένος θα βγουν σε πλειστηριασμό.. Με τόσες νύφες που υπάρχουν εδώ μέσα.. ας νικήσει η καλύτερη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλή χρονιά φιλενάδες μου!!!!! Το κυριότερο πράγμα για μένα τουλάχιστον, που είναι η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία καθώς και η καλή υγεία γενικότερα είναι και η ευχή μου για όλες σας!!!!! Οι εγκυούλες να δεχτούν με το καλό τα μπεμπάκια τους ( Ειρηνάκι με πήραν τα ζουμιάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!), οι μανούλες να χαιρονται τα μωράκια τους και με το καλό να έρθουν πολλά σποράκια ακομα στα κορίτσια που το θελουν πολύ!!!!

Και γω το θελω πολύ αλλά πρωτίστως πρέπει να βάλω σε σειρά κάποια πραγματα οποτε θελω τη βοηθεια σας!!!Εχετε καποιον διαβητολογο στην Αθηνα που μπορω να πάω μεσω Εοππυ??Please επείγομαι!!!!

καλησπερα ,χρονια πολλα και καλη χρονια .ειρηνακι μπραβω ρε κοριτσαρα μου.πολυ χαρηκα,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.δεν πειραζει που δεν το ειπες .το θεμα ειναι να εισαι εσυ και η μπεμπουλα σου καλα.και εγω αργα το ειπα ,γιατι δεν μπορουσα ουτε εγω να το πιστεψω.

λουλουδιρακιιιιιι.που εισαι καλη μου;απο γιατρους στην αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω,ειμαι εκτος.περιμενω πως και πως να ακουσω και τα δικα σου τα ευχαριστα.

εγω να σας πω οτι σταματησα τη δουλεια.ειμαι σπιτι και οργανωνω την καινουρια μου ζωη.σε λιγες μερες εχω τη ντοπλερ και μετα βουρ για την προικα της κορης..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κοριτσάκια μου!!!

Ευτυχισμένο το 2013 , υγεία πάνω από όλα, να είναι τα παιδάκια μας γερά και δυνατά, και οι εγκυούλες μας με το καλό να γίνουν μανούλες!

Φετος είναι η χρονιά σας!!!!:P:p:p

Λουλουδίρα, που είσαι, σε χάσαμε!!!καλή χρονιά και μόνο ευχάριστα νέα να μας λες για φέτος;););)Ούτε κ εγώ γνωριζω κάποιον γιατρό διαβητολόγο..το γυναικολόγο σου τον ρώτησες?ίσως ξέρει να σου συστήσει κάποιον γνωστό του, αλλιώς δες στο παρεντσ αν έχει ανάλογο θέμα...

Δομνινάκι, είδος προς εξαφάνιση τα αγοράκια στο καφέ μας, χαχα!!!

και με τόσες κούκλες εδώ μέσα, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα:tongue::tongue::tongue:Το σίγουρο είναι πως δε θα χρειαστεί να μονομαχήσουν τα παλλικάρια μας;););)

Τζενάκι, να απολαύσεις την άδεια και τα ψώνια της μπέμπας σου!!!

Σε όλα τα κορίτσια εύχομαι να πραγματποιηθούν όλα τα όνειρά και οι ευχές σας και να το 2013 αυτό το καφέ να είναι το καφέ της χαράς!!!

HDfQp3.png

Καλή χρονιά φιλενάδες μου!!!!! Το κυριότερο πράγμα για μένα τουλάχιστον, που είναι η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία καθώς και η καλή υγεία γενικότερα είναι και η ευχή μου για όλες σας!!!!! Οι εγκυούλες να δεχτούν με το καλό τα μπεμπάκια τους ( Ειρηνάκι με πήραν τα ζουμιάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!), οι μανούλες να χαιρονται τα μωράκια τους και με το καλό να έρθουν πολλά σποράκια ακομα στα κορίτσια που το θελουν πολύ!!!!

Και γω το θελω πολύ αλλά πρωτίστως πρέπει να βάλω σε σειρά κάποια πραγματα οποτε θελω τη βοηθεια σας!!!Εχετε καποιον διαβητολογο στην Αθηνα που μπορω να πάω μεσω Εοππυ??Please επείγομαι!!!!

Εγώ έχω διαβητολόγο αλλά δεν είναι μεσω ΕΟΠΠΥ!!!:(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και ναι, έσπασα το φράγμα των 100 ημερών! 99 μέρες μείνανε μέχρι την πολυπόθητη έλευση του Δομνίνου junior και ακόμη αδυνατώ να το πιστέψω..

Σήμερα πήρα και τον γιατρό τηλέφωνο διότι τις τελευταίες μέρες ξυπνάω τα βράδια με κράμπες στα πόδια και ανησύχησα λιγάκι αλλά με καθησύχασε εντελώς.. Μου είπε να κόψω το αλάτι σχεδόν τελείως διότι γίνεται κατακράτηση υγρών στους μύες και μου προκαλεί αυτό το θεματάκι..

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τον μικρούλη μου..

Τζενάκι χαίρομαι τόσο πολύ που σταμάτησες τη δουλειά.. Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια εγώ από τη μια ανυπομονώ να φτάσει η μέρα που θα σταματήσω κι εγώ και από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να σκυλοβαρεθώ στο σπίτι.. και έτσι δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θέλω να κάνω!

Λουλουδιράκι μου γλυκό καλή χρονιά κοριτσάκι μου.. Μακάρι να σου πάνε όλα δεξιά αυτή τη φορά και πολύ σύντομα να ακούσουμε και για σένα ευχάριστα! Διαβητολόγος είναι η μόνη ειδικότητα γιατρού που δεν έχω συμβουλευτεί ακόμη!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτός ο χρόνος, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ το "μικρό" μου μυστικό..

Είμαι ξανά έγκυος στην 21η εβδομάδα και χθες μετά τη β' επιπέδου κι ενα υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου που προηγήθηκε, βεβαιωθήκαμε πως περιμένουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα!

Μη με ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν το ανακοίνωσα! Η ψυχολογία μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα! Παρόλο που επιδίωξα πολύ γρηγορα μια νέα εγκυμοσύνη μετά από τον άτυχο τοκετό μου, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα! Ήθελα πολύ να ξαναμείνω έγκυος, ήταν αυτοσκοπός, ένιωθα δυνατή, αλλά με το που έμεινα, ο φόβος και η αγωνία δεν με άφηναν να ηρεμήσω λεπτό! Ακόμη και με τον άντρα μου δεν μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη, αφήναμε απλά τον καιρό να περάσει! Με όση υπομονή διέθετα έτρεχα στους γιατρούς για τις εξετάσεις κι εκανα όσα μου έλεγαν. Προσευχόμουν να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! Μετά απο κάθε υπέρηχο ένιωθα πιο δυνατή, πιο κοντά στον στόχο...αυτό κρατούσε για λίγες μέρες! Μετά ξανά φόβος, ξανά αγωνία! Όταν πλησίαζα την "κρίσιμη" για μένα εβδομάδα, τότε που έμαθα τα άσχημα νέα για το αγοράκι μου, ήμουν σχεδόν τρελή! Ανέβαζα στα ξαφνικά πίεση από το άγχος! Όμως ο γιατρός μου ήταν πάντα δίπλα μου ήρεμος και καθυσηχαστικός. Χρωστάω πολλά σ' αυτον τον άνθρωπο! Σ' αυτόν και στον άντρα μου που ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ στήριγμα για μένα και για τον ίδιο!

Κλαίω από ανακούφιση και χαρά γιατί πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Κλαίω από ευτυχία για το κοριτσάκι μου που έρχεται, αλλά δεν έχουν στεγνώσει και τα δάκρυα για το μικρό μου αγοράκι που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς.. Σας είπα..μπερδεμένα και αντικρουόμενα συναισθήματα που μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε περισσότερο από τον καθένα..

Γέννησα το αγοράκι μου 10/5/2012 κι έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου 11/5/2013! Φεύγοντας εκεινη τη μέρα απο το μαιευτήριο κι έχοντας στα αυτιά μου το κλάμα ενός νεογέννητου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πώς τον επόμενο κιόλας Μάη θ' ακούω και το δικό μου μωρό...

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες αυτού του πολύπαθου τόπικ να χαίρονται τα μωράκια τους, σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να τα πάρουμε γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και σε όσες πονεμένες ψυχές διαβάζουν αυτό το μήνυμά μου να μη το βάλουν κάτω! Όσο κι αν πονούν, αξίζει τον κόπο!!

το 2013 να μας φέρει ΥΓΕΙΑ και χαρές για όλους μας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Αχ ρε Ειρηνη σε καταλαβαινουμε!Τελειωσαν ομως αυτα!Η μπεμπα σου ειναι υγιεστατη και ολα πηγαινουν τελεια!Σε μερικους μηνες θα την κρατησεις αγκαλιτσα!Δεν ξεχασεις ποτε θα σταματησεις ομως να πονας για θα εχεις ενα μωρακι που οταν θα σε κοιταει στα ματια θα θυμασαι ουτε το ονομα σου!Μπραβο σου!Μπραβο στην υπομονη και στο πεισμα σου!Μπραβο!!!Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...