Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπηκα να σας πω ασχημα νεα κοριτσια μου. Δυστυχως δεν τα καταφεραμε. Ειχα παθει μια μικρη αποκολληση στην εκτη εβδομαδα και απο τοτε ημουν στο κρεβατι. Ειχαμε ακουσει και καρδουλα. Εκατσα κρεβατι και επερνα τα χαπακια μου, αλλα δυστυχως κατι εγινε και το μωρο δεν τα καταφερε. Το εμαθα την Παρασκευη που μας περασε. Ηταν πεθαμενο δυο εβδομαδες μεσα μου, αλλα λογω της προγεστερονης που επερνα δεν ειχα συμπτωματα οτι κατι ειχε παει στραβα. Το κακο ηταν οτι επειδη επερνα σαλοσπιρ, επρεπε να περιμενω και 4 μερες πριν κανω την επεμβαση. Η επεμβαση ηταν αρκετα δυσκολη, καθως ημουν ηδη 10 εβδομαδων... Η γιατρος ειπε οτι η μητρα μου ειναι πλεον πολυ ταλαιπωρημενη και μηπως θα ηταν καλυτερα να σταματησω να προσπαθω, καθως δεν θα μου βγει σε καλο στο τελος.

Ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα γιατι θα ηθελα ενα παιδακι ακομα, αλλα και εγω το βλεπω οτι πρεπει καπου εδω να σταματησω... Εχω ριξει πολυ κλαμα αυτες τις μερες και περνω μονο λιγο θαρρος απο την μπεμπουλα μου.

Aχ, βρε βελβετάκι μου, λυπάμαι πάρα πολύ:cry::cry::cry:

γιατί όμως να σου το πει αυτό η γιατρός? μια απόξεση δεν είναι και τόσο τρομερή...εγώ είχα κάνει δύο μεσα σε 3 μήνες και μετά από 2 μήνες ξαναέμεινα έγκυος..μήπως να πάρεις και μια δευτερη γνώμη?

μην απογοητεύεσι και μη στενοχωριέσαι τόσο, πιστεύω πως ίσως να ήταν λιγο υπερβολική η γιατρός σου...

προς το παρόν να κρατάς σφιχτά αγκαλίτσα την μικρή σου βελβετούλα και της δίνεις πολλά φιλιά για να νιώθεις και εσύ καλύτερα!

είμαι σιγουρη πως θα έρθει και το δεύτερο παιδάκι που τόσο πολύ θέλεις!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας πω ασχημα νεα κοριτσια μου. Δυστυχως δεν τα καταφεραμε. Ειχα παθει μια μικρη αποκολληση στην εκτη εβδομαδα και απο τοτε ημουν στο κρεβατι. Ειχαμε ακουσει και καρδουλα. Εκατσα κρεβατι και επερνα τα χαπακια μου, αλλα δυστυχως κατι εγινε και το μωρο δεν τα καταφερε. Το εμαθα την Παρασκευη που μας περασε. Ηταν πεθαμενο δυο εβδομαδες μεσα μου, αλλα λογω της προγεστερονης που επερνα δεν ειχα συμπτωματα οτι κατι ειχε παει στραβα. Το κακο ηταν οτι επειδη επερνα σαλοσπιρ, επρεπε να περιμενω και 4 μερες πριν κανω την επεμβαση. Η επεμβαση ηταν αρκετα δυσκολη, καθως ημουν ηδη 10 εβδομαδων... Η γιατρος ειπε οτι η μητρα μου ειναι πλεον πολυ ταλαιπωρημενη και μηπως θα ηταν καλυτερα να σταματησω να προσπαθω, καθως δεν θα μου βγει σε καλο στο τελος.

Ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα γιατι θα ηθελα ενα παιδακι ακομα, αλλα και εγω το βλεπω οτι πρεπει καπου εδω να σταματησω... Εχω ριξει πολυ κλαμα αυτες τις μερες και περνω μονο λιγο θαρρος απο την μπεμπουλα μου.

Βελβετάκι μου, στεναχωρήθηκα με τα νέα σου!!!:(

Παρε δύναμη από την μικρή σου για να νιώθεις καλύτερα!!!

Ο χρόνος είναι γιατρός!!!Θα ανέβεις ψυχολογικά και πιστεύω ότι η μικρή σου θα αποκτήσει αδερφάκι!!!

Υ.Γ. Γιατί όμως η γιατρός σου σου είπε να σταματήσεις??? Εγώ και τις 2 αποξέσεις είχα αργήσει να τις κάνω, λόγω ηλίθιου γιατρού!!Και τις 2 στις 10+ εβδομάδες τις είχα κάνει!!Είχε ταλαιπωρηθεί και μένα η μήτρα μου , όπως και το ενδομήτριο!! ΑΛλά ξαναέμεινα έγκυος !!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρε βελβετακι μου λυπαμαι πολυ!Αλλα συμφωνω και εγω με τα κοριτσια!Εγω μεσα σε ενα χρονο ειχα 4 αποβολες!Ανα 3 μηνες ημουν εγκυος!Τελος παντων ηρεμησε τωρα και ολα θα πανε καλα!Αγκαλιασε τη μικρη σου και μην κλαις αλλο!

φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Λυπάμαι πολύ Βελβετάκι για οτι έγινε ...:cry::cry::cry:Νομίζω ομως πως δε πρέπει να απογοητεύεσαι κορίτσακι μου και να πάρεις και δεύτερη γνωμη!!!Νομίζω πως αμα ξεκουραστει η μητρα σου για ενα διαστημα μετα όλα καλά θα είναι και θα επανέλθει μια χαρα!!!Αντε σταμάτα να κλαις!!!!

Κορίτσια διαβάζω τα νέα σας και χαιρομαι πολυ με τις φωτόγραφίες από τα μπεμπάκια!!!! Επίσης και από σένα Δομνινάκι πήρα μεγάλη χαρά και τα περιγράφεις και τόσο ωραία!!!!Σας φιλώ όλες πολύ γλυκά και αν δεν ξαναμπώ θα τα πούμε του χρόνου!!!!! Καλά Χριστούγεννα φιλεναδίτσες μου και με το καλό να μας μπεί το 2013 και να μας φέρει μόνο ευτυχισμένες μερες!!!

Λυπάμαι πολύ που αυτές τις χαρμόσυνες μέρες μαθαίνω κάτι τόσο δυσάρεστο.. Κοριτσάκι μου ότι και να σου πω ξέρω ότι είναι λίγο.. Ξέρω ότι κι εσύ όπως όλες μας έχεις ταλαιπωρηθεί απίστευτα..

Πάρε το χρόνο σου, ηρέμησε, ξέχασέ το για λίγο καιρό και μετά - ίσως το καλύτερο θα ήταν μετά από ένα χρόνο - να προσπαθήσεις ξανά.. Εγώ πιστεύω ότι αφού το θες τόσο πολύ θα γίνει.. Ίσως τώρα να μην ήταν γραφτό..

Πάρε αγκαλιά το κοριτσάκι σου, γέμισέ το φιλιά και αγκαλιές και να δεις που όλα θα σου φανούν διαφορετικά!

Σε σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ,χρονια πολλα με υγεια για ολο τον κοσμο.

εχω καιρο να μπω μεσα αλλα εχω μπλεξει .με το καλο οταν ηρεμησουν λιγο τα πραγματα θα μπω να σας πω αναλυτικα.βελβετακι λυπαμαι πολυ κουκλα μου.τουλαχιστον εχεις μια παρηγορια.

σας φιλω ολες.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!Υγεία και αγάπη σε όλες!Ελπίζω να περασατε όμορφα Χριστούγεννα και με το καλό και η Πρωτοχρονιά!

Τζενάκι, πως τα πας? όταν βρεις καιρό μπες να μας πεις τα νέα της μπέμπας σου!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Εδώ κι εγώ στη δουλειά σήμερα.. κρατάω τις Θερμοπύλες.. Εντάξει, έχω δουλειά να κάνω αλλά θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι σπίτι μου χαλαρή.. Τις τελευταίες μέρες έχω κάτι χαζοπονάκια στην κοιλιά και νομίζω ότι είναι το έντερο... εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό αλλά που και που είναι ενοχλητικό..

Ο μπέμπης λογικά μεγαλώνει μια χαρά και δίνει πολύ έντονα το παρόν, οπότε η μανούλα είναι ήρεμη και χαλαρή..

Μετράω μέρες αφενός για να πάμε στον γιατρό να τον δούμε και αφετέρου για να φύγουμε να πάμε στην Ξάνθη για να βαφτίσουμε το 2ο βαφτιστήρι μας.. Ανυπομονώ λέμε..

Τα Χριστούγεννα τα περάσαμε πολύ ήσυχα. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στην κουνιάδα μου όπου χάρηκα το 1ο βαφτιστήρι μου πάρα πολύ, όχι όμως και το φαγητό διότι ήταν ανάλατο και κακοψημένο (τουλάχιστον το ρολό χοιρινό που είχαν στο φούρνο).. έφαγα όμως ρύζι με τυρί και κάτι έγινε.. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε μια φίλη μας που γιόρταζε και 2η μέρα Χριστουγέννων τη βγάλαμε στο σπίτι με απόλυτη ξεκούραση..

Δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση, το ομολογώ.. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και διάφορα περνούσαν από το μυαλό μου.. Όμως στο επόμενο δευτερόλεπτο σκεφτόμουν το γιο μου και το χαμόγελο εγκαθίστατο και πάλι στο πρόσωπό μου!

Ελπίζω να περάσατε όλες υπέροχα και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μονιασμένες και αγαπημένες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτός ο χρόνος, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ το "μικρό" μου μυστικό..

Είμαι ξανά έγκυος στην 21η εβδομάδα και χθες μετά τη β' επιπέδου κι ενα υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου που προηγήθηκε, βεβαιωθήκαμε πως περιμένουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα!

Μη με ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν το ανακοίνωσα! Η ψυχολογία μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα! Παρόλο που επιδίωξα πολύ γρηγορα μια νέα εγκυμοσύνη μετά από τον άτυχο τοκετό μου, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα! Ήθελα πολύ να ξαναμείνω έγκυος, ήταν αυτοσκοπός, ένιωθα δυνατή, αλλά με το που έμεινα, ο φόβος και η αγωνία δεν με άφηναν να ηρεμήσω λεπτό! Ακόμη και με τον άντρα μου δεν μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη, αφήναμε απλά τον καιρό να περάσει! Με όση υπομονή διέθετα έτρεχα στους γιατρούς για τις εξετάσεις κι εκανα όσα μου έλεγαν. Προσευχόμουν να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! Μετά απο κάθε υπέρηχο ένιωθα πιο δυνατή, πιο κοντά στον στόχο...αυτό κρατούσε για λίγες μέρες! Μετά ξανά φόβος, ξανά αγωνία! Όταν πλησίαζα την "κρίσιμη" για μένα εβδομάδα, τότε που έμαθα τα άσχημα νέα για το αγοράκι μου, ήμουν σχεδόν τρελή! Ανέβαζα στα ξαφνικά πίεση από το άγχος! Όμως ο γιατρός μου ήταν πάντα δίπλα μου ήρεμος και καθυσηχαστικός. Χρωστάω πολλά σ' αυτον τον άνθρωπο! Σ' αυτόν και στον άντρα μου που ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ στήριγμα για μένα και για τον ίδιο!

Κλαίω από ανακούφιση και χαρά γιατί πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Κλαίω από ευτυχία για το κοριτσάκι μου που έρχεται, αλλά δεν έχουν στεγνώσει και τα δάκρυα για το μικρό μου αγοράκι που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς.. Σας είπα..μπερδεμένα και αντικρουόμενα συναισθήματα που μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε περισσότερο από τον καθένα..

Γέννησα το αγοράκι μου 10/5/2012 κι έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου 11/5/2013! Φεύγοντας εκεινη τη μέρα απο το μαιευτήριο κι έχοντας στα αυτιά μου το κλάμα ενός νεογέννητου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πώς τον επόμενο κιόλας Μάη θ' ακούω και το δικό μου μωρό...

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες αυτού του πολύπαθου τόπικ να χαίρονται τα μωράκια τους, σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να τα πάρουμε γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και σε όσες πονεμένες ψυχές διαβάζουν αυτό το μήνυμά μου να μη το βάλουν κάτω! Όσο κι αν πονούν, αξίζει τον κόπο!!

το 2013 να μας φέρει ΥΓΕΙΑ και χαρές για όλους μας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

μπραβο ρε κοριτσι, ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

σας παρακολουθω κοριτσια, απο παλια... εγω ειχα αρκετες παλλινδρομες μετα την κορη μου, ευτυχως σε πολυ πρωιμο σταδιο και τωρα πια να πω την μαυρη μου αληθεια λογω οικονομικων και αλλως συγκυριων, και μιας και δεν μου εκατσε για 2ο ως τωρα... το εχω ψιλοξεχασει.... νταξ, δεν ειμαι και μικρη, εχω κλεισει τα 37..

τες πα, δεν το εχω αποκλεισει, αλλα ειμαι οκ και ετσι,με την μαρια μου... (ε, μην πω και ψεμματα, μιας και ειναι πλεον σχεδον εντελως αυτονομο παιδακι... ψιλοβαριεμαι ρε γτμ ξανα, πανες και μπιμπερα και πιπιλες λολ)

χαιρομαι παρα πολυ με τα δικα σας νεα, δομνινα εισαι αστερι ρε, εισαι η προσωποποιηση του 'ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΕΛΟΣ'

αντε τρελομανα, με το καλο το αγορακι σου..

και συ ειρηνη μου, με το καλο η μπεμπουλα σου.. πολυ χαρηκα με τα νεα σου, παντα τσεκαριζα τα ποστς σου για να ακουσω μια καλη ειδηση..

και σε ολα τα κοριτσια, με το καλο ολες , εγκυουλες και μη...

αντε, γρηγορα να φυγετε ολες απο δω, και να σας διαβαζουμε στο 'γκομενιζει η κορη μου απο τα 2 της,τι να κανω γιατρε μου' και στο 'ο γιος μου καβαλησε εντουρο προχτες στον παιδικο, να ανησυχησω?'

καλη πρωτοχρονια κοριτσια!!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια κ χρονια πολλα τι κανετε ολα καλα??

εγω οπως μαθατε γεννησα μια υγιεστατη μπεμπουλα ταλαιπορηθηκα λιγο βεβεα ειχα δυσκολο τοκετο φυσιολογικα γεννησα αλλα πολυ δυσκολα τελοσ καλο ομωσ ολα καλα ειμαστε τωρα 42 ημερων κ ειμαστε πολυ καλα κ οι δυο αυτα απο εμενα..

ευχομε σε ολες καλη πρωτοχρονια κ να ειστε παντα καλα..

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτός ο χρόνος, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ το "μικρό" μου μυστικό..

Είμαι ξανά έγκυος στην 21η εβδομάδα και χθες μετά τη β' επιπέδου κι ενα υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου που προηγήθηκε, βεβαιωθήκαμε πως περιμένουμε μια υγιέστατη μπεμπούλα!

Μη με ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν το ανακοίνωσα! Η ψυχολογία μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα! Παρόλο που επιδίωξα πολύ γρηγορα μια νέα εγκυμοσύνη μετά από τον άτυχο τοκετό μου, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα! Ήθελα πολύ να ξαναμείνω έγκυος, ήταν αυτοσκοπός, ένιωθα δυνατή, αλλά με το που έμεινα, ο φόβος και η αγωνία δεν με άφηναν να ηρεμήσω λεπτό! Ακόμη και με τον άντρα μου δεν μιλούσαμε για την εγκυμοσύνη, αφήναμε απλά τον καιρό να περάσει! Με όση υπομονή διέθετα έτρεχα στους γιατρούς για τις εξετάσεις κι εκανα όσα μου έλεγαν. Προσευχόμουν να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! Μετά απο κάθε υπέρηχο ένιωθα πιο δυνατή, πιο κοντά στον στόχο...αυτό κρατούσε για λίγες μέρες! Μετά ξανά φόβος, ξανά αγωνία! Όταν πλησίαζα την "κρίσιμη" για μένα εβδομάδα, τότε που έμαθα τα άσχημα νέα για το αγοράκι μου, ήμουν σχεδόν τρελή! Ανέβαζα στα ξαφνικά πίεση από το άγχος! Όμως ο γιατρός μου ήταν πάντα δίπλα μου ήρεμος και καθυσηχαστικός. Χρωστάω πολλά σ' αυτον τον άνθρωπο! Σ' αυτόν και στον άντρα μου που ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ στήριγμα για μένα και για τον ίδιο!

Κλαίω από ανακούφιση και χαρά γιατί πλέον πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Κλαίω από ευτυχία για το κοριτσάκι μου που έρχεται, αλλά δεν έχουν στεγνώσει και τα δάκρυα για το μικρό μου αγοράκι που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς.. Σας είπα..μπερδεμένα και αντικρουόμενα συναισθήματα που μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε περισσότερο από τον καθένα..

Γέννησα το αγοράκι μου 10/5/2012 κι έχω ΠΗΤ για το κοριτσάκι μου 11/5/2013! Φεύγοντας εκεινη τη μέρα απο το μαιευτήριο κι έχοντας στα αυτιά μου το κλάμα ενός νεογέννητου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πώς τον επόμενο κιόλας Μάη θ' ακούω και το δικό μου μωρό...

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες αυτού του πολύπαθου τόπικ να χαίρονται τα μωράκια τους, σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να τα πάρουμε γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και σε όσες πονεμένες ψυχές διαβάζουν αυτό το μήνυμά μου να μη το βάλουν κάτω! Όσο κι αν πονούν, αξίζει τον κόπο!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μπράβο Ειρηνάκι!!!ΣΥγχαρητήρια!!!Με το καλό!! να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλους!!! ΠΟλύ χάρηκα με τα νέα σου!!ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

ΑΝ και να σου πω την αλήθεια , το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι έγκυος!!! ;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ειρήνη, κοριτσάκι μου γλυκό, συγκινήθηκα απίστευτα!!!!

κλαίω από χαρά!!!Τι υπέροχα νέα μας έφερες!!!

όταν γέννησα, 2 μέρες μετά που έχασες το αγοράκι σου, δε μπορούσα να σε βγάλω από το μυαλό μου, πραγματικά είχα στενοχωρεθεί απίστευτα....

και τώρα θα γεννήσεις με το καλό το κοριτσάκι σου το Μάιο!!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και είμαι σίγουρη πως θα πάνε!

θέλω να μαθαίνω τα νέα σου, μη μας ξεχάσεις;)

Καλή χρονιά γλυκιά μου, και σίγουρα θα είναι η ΚΑΛΎΤΕΡΗ!!!

HDfQp3.png

καλησπερα κοριτσακια κ χρονια πολλα τι κανετε ολα καλα??

εγω οπως μαθατε γεννησα μια υγιεστατη μπεμπουλα ταλαιπορηθηκα λιγο βεβεα ειχα δυσκολο τοκετο φυσιολογικα γεννησα αλλα πολυ δυσκολα τελοσ καλο ομωσ ολα καλα ειμαστε τωρα 42 ημερων κ ειμαστε πολυ καλα κ οι δυο αυτα απο εμενα..

ευχομε σε ολες καλη πρωτοχρονια κ να ειστε παντα καλα..

αννουλα να σου ζησει η μπεμπουλα! χαλαλι η ταλαιπωρια αρκει που τωρα ειστε καλα και οι 2!!!! καλη Πρωτοχρονια με υγεία πανω απ ολα!! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σας!

μπραβο ρε κοριτσι, ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

σας παρακολουθω κοριτσια, απο παλια... εγω ειχα αρκετες παλλινδρομες μετα την κορη μου, ευτυχως σε πολυ πρωιμο σταδιο και τωρα πια να πω την μαυρη μου αληθεια λογω οικονομικων και αλλως συγκυριων, και μιας και δεν μου εκατσε για 2ο ως τωρα... το εχω ψιλοξεχασει.... νταξ, δεν ειμαι και μικρη, εχω κλεισει τα 37..

τες πα, δεν το εχω αποκλεισει, αλλα ειμαι οκ και ετσι,με την μαρια μου... (ε, μην πω και ψεμματα, μιας και ειναι πλεον σχεδον εντελως αυτονομο παιδακι... ψιλοβαριεμαι ρε γτμ ξανα, πανες και μπιμπερα και πιπιλες λολ)

χαιρομαι παρα πολυ με τα δικα σας νεα, δομνινα εισαι αστερι ρε, εισαι η προσωποποιηση του 'ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΕΛΟΣ'

αντε τρελομανα, με το καλο το αγορακι σου..

και συ ειρηνη μου, με το καλο η μπεμπουλα σου.. πολυ χαρηκα με τα νεα σου, παντα τσεκαριζα τα ποστς σου για να ακουσω μια καλη ειδηση..

και σε ολα τα κοριτσια, με το καλο ολες , εγκυουλες και μη...

αντε, γρηγορα να φυγετε ολες απο δω, και να σας διαβαζουμε στο 'γκομενιζει η κορη μου απο τα 2 της,τι να κανω γιατρε μου' και στο 'ο γιος μου καβαλησε εντουρο προχτες στον παιδικο, να ανησυχησω?'

καλη πρωτοχρονια κοριτσια!!!!

Αγαπημένο φυστικάκι νομιζω ειναι τιμη μας που μας παρακολουθεις τοσο καιρο, αλλα θα σε μαλωσω που μας στερεις τη γραφη σου! γιατι καλε δεν συμμετειχες ενεργα; Νομιζω δεν υπαρχει μελος του παρεντς που δεν εχει απολαυσει τα μηνυματα σου! Δεν υπαρχει σου λεω! Ακομη θυμαμαι τη περιγραφη του πώς γνωρίστηκες με τον άντρα σου! Ναι σου λεω, με πασα λεπτομερεια!! χαχαχα! Εισαι Θεα κορίτσι μου!

Σ' ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου για τα καλά σου λογια, το ενδιαφέρον και τις ευχες!

Να χαιρεσαι κι εσυ το Μαρακι σου και σου ευχομαι να μη το βαλεις κατω και να μη σταματησεις τις προσπαθειες! Δεν ξερω αν εψαξες να βρεις για ποιο λογο ειχες τις παλλινδρομες, ειναι λυπηρο το ξερουμε καλα ολες εδω μεσα, αλλα μην αφησεις μονο το Μαρακι, εισαι νεα ακομη!!Οσο για τα οικονομικα, αστα μη τα ψαχνεις, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε και μερικοι εχουμε παραβρασει χαχαχαχα! Να μπαινεις να μας γραφεις πλιζζζζζζζζζζζ

Καλή χρονιά κι ευχομαι το νεο έτος να σου φερει ευκολα οσα πιστευεις πως δυσκολα μπορεις να αποκτησεις!

υγ. ζω για τις γκομενοσυζητησεις των παιδιων μας χαχαχαχαχα

Μπράβο Ειρηνάκι!!!ΣΥγχαρητήρια!!!Με το καλό!! να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλους!!! ΠΟλύ χάρηκα με τα νέα σου!!ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

ΑΝ και να σου πω την αλήθεια , το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι έγκυος!!! ;););)

πονηρο κατρινακιιιιιιιιιιι, πως το υποψιαστηκες βρε;;; σ' ευχαριστω πολυ πολυ! να χαιρεσαι κι εσυ τη μικρη σου κουκλιτσα!! καμια φωτο εσυ δεν μας εβαλες να καμαρωσουμε ντε!

Ειρήνη, κοριτσάκι μου γλυκό, συγκινήθηκα απίστευτα!!!!

κλαίω από χαρά!!!Τι υπέροχα νέα μας έφερες!!!

όταν γέννησα, 2 μέρες μετά που έχασες το αγοράκι σου, δε μπορούσα να σε βγάλω από το μυαλό μου, πραγματικά είχα στενοχωρεθεί απίστευτα....

και τώρα θα γεννήσεις με το καλό το κοριτσάκι σου το Μάιο!!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και είμαι σίγουρη πως θα πάνε!

θέλω να μαθαίνω τα νέα σου, μη μας ξεχάσεις;)

Καλή χρονιά γλυκιά μου, και σίγουρα θα είναι η ΚΑΛΎΤΕΡΗ!!!

αχ, Λια μου νομιζεις δεν θυμαμαι τις συζητησεις που καναμε εκεινες τις μερες; Εσυ μεσα στη απολυτη ευτυχια κι εγω βυθισμενη στην απολυτη δυστυχια..οι 2 πλευρες του ιδιου νομισματος! Με ειχες βοηθησει τοσο τοτε χωρις να το ξερεις ισως..να εισαι καλα και να χαιρεσαι τον ηλιοκαμενο σου και με το καλο να του κανεις κι αδερφακι!!

αααα, εσυ θελω να μου δωσεις τα φωτα σου μιας και Μαιο θα γεννησω! πες μου ολα τα tips παρακαλω, απο ρουχακια, σκεπασματα κτλ κτλ! θα περιμενω με αγωνια χαχα!

σας ευχαριστω ολες που ησασταν διπλα μου στα καλα, στα ασχημα και παλι στα καλα!!! καλη χρονια να εχουμε κι ο νεος χρονος να μας φερει μονο χαρες!!

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι, ότι θέλεις!!!!!!

εδώ είμαι, τα έχω και φρέσκα...πότε θα ξεκινήσεις τα ψώνια σου?

Ρώτα με ότι θέλεις;););)

θα της ετοιμάσουμε την προίκα, θα την κάνουμε την μπουμπού ...κούκλα!!!:P:p:p

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...