Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ρε κορίτσια έχω μισή ώρα ακόμα στο γραφείο.... Πού πάτε και μ'αφήνετε; :-(

Τέλος πάντων.. Τόσα και τόσα άντεξα.. Θα το αντέξω κι αυτό...

Ας φάω το γιαουρτάκι μου :-(

Επεξεργάστηκαν by tounts

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια έχω μισή ώρα ακόμα στο γραφείο.... Πού πάτε και μ'αφήνετε; :-(

Τέλος πάντων.. Τόσα και τόσα άντεξα.. Θα το αντάξω κι αυτό...

Tountsάκι εγώ δεν σ' αφήνω ακόμα!!

στο καλό Νικάκι.. Και με το μαλακό οι δουλειές.. Δε μου λες; Σου έστειλε κανένα φαξ το ψυγείο; :lol::lol::lol:

Καλά πριν η patousitsas θα κατουριώταν, εγώ τώρα πνίγηκα με τον καφέ!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Tountsάκι εγώ δεν σ' αφήνω ακόμα!!

Καλά πριν η patousitsas θα κατουριώταν, εγώ τώρα πνίγηκα με τον καφέ!!

ααααα!!! τι καλά!!! Αλήθεια προς στιγμήν με πήρε από κάτω.

Καφέ πίνεις; Εγώ τώρα τρώω το γιαουρτάκι μου!!

ααααα!!! τι καλά!!! Αλήθεια προς στιγμήν με πήρε από κάτω.

Καφέ πίνεις; Εγώ τώρα τρώω το γιαουρτάκι μου!!

Μακάρι να' χα την προνοητικότητα να' φερνα και εγώ γιαουρτάκι!! Γυρνώντας, σταμάτησα για καφέ, πήρα και ένα σαντουϊτς, σαρακοστιανό έλεγε, για διαιτητικό το πήρα και αφού το έφαγα είδα την ταμπελίτσα.....ΣΟΚ!!!! 540 θερμίδες:mad::x Ο καφές απ' ότι κατάλαβες μου βγήκε πικρός

ytBLp2.png

Καλά τι είχε μέσα το σαρακοστιανό σάντουιτς που να έχει 540θερμίδες;

Ταραμοσαλάτα είχε;

Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γιαούρτια. Αλλά είπα να τρώω που και που από δω και μπρος. Χρειάζεται. Οπότε διάλεξα την Παρασκευή που γενικά είναι χαρούμενη μέρα και μπορώ να το σηκώσω κι αυτό το βάρος.. :-)

Καλά τι είχε μέσα το σαρακοστιανό σάντουιτς που να έχει 540θερμίδες;

Ταραμοσαλάτα είχε;

Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γιαούρτια. Αλλά είπα να τρώω που και που από δω και μπρος. Χρειάζεται. Οπότε διάλεξα την Παρασκευή που γενικά είναι χαρούμενη μέρα και μπορώ να το σηκώσω κι αυτό το βάρος.. :-)

Είχε λέει σαντορινιούς τοματοκεφτέδες και σαλάτα!! Με τι στο καλό καλλιεργούν τις ντομάτες στη Σαντορίνη????? Και εγώ με τα γιαούρτια........διαζύγιο!!!

ytBLp2.png

Λοιπόν! Τώρα φεύγω κι εγώ! Θα μπω όμως κι από το σπίτι..

Amaryllis σε χαιρετώ!

Και μη στεναχωριέσαι για τις 540 θερμίδες. Παρασκευή είναι σήμερα.. Βγες να χορέψεις να τις χάσεις!! :wink:

Διαφημίσεις

Λοιπόν! Τώρα φεύγω κι εγώ! Θα μπω όμως κι από το σπίτι..

Amaryllis σε χαιρετώ!

Και μη στεναχωριέσαι για τις 540 θερμίδες. Παρασκευή είναι σήμερα.. Βγες να χορέψεις να τις χάσεις!! :wink:

Φιλάκια καλό μου!!:D:D

ytBLp2.png

Είχε λέει σαντορινιούς τοματοκεφτέδες και σαλάτα!! Με τι στο καλό καλλιεργούν τις ντομάτες στη Σαντορίνη????? Και εγώ με τα γιαούρτια........διαζύγιο!!!

Αμ δε φταίει το πρώτο συνθετικό το τοματο.. το κεφτέδες φταίει..

Εκεί είναι το ψωμί και το λάδι!!

Αλλά ακούγεται πολύ υγιεινό!! Αν ήταν και νόστιμο, χαλάλι του!! :D

:wink::wink::wink::wink::wink:

γεια σου Νικακι μου!!! που ειμαι ε??? εδω γινεται ΧΑΜΟΣ!! εχω πολλες δουλειες ακομα, τακτοποιω κουτια , ρουχα, πτωμα ειμαι!!! πολυ κουραση!! αυριο θα παω για κουρτινοξυλα, που να προλαβω να κοψω τα μαλλια μου!! μια βαφη θα παρω να τα βαψω προς το παρον και βλεπουμε..... μολις εφυγε ο σιδερας μου εβαλε ειδικα σιδερα για να απλωνω τα ρουχα γιατι με την απλωστρα τι να πρωτοπρολαβω να πλύνω η καψερη!!! Ασε που με εχει πιασει μια μανια για γλυκα κα οτι υπήρχε σε γλυκο, σοκοφρετακια κλπ κλπ τα εχω καταβροχθισει , δεν θα χωραω να μπω στα ρουχα μου!!!! Απλα υπολογιζω οτι μεχρι την ερχομενη Τεταρτη θα μαζευτουν τα πιο πολλα και θα χαλαρωσω , να παω για ενα καφεδακι βρε αδερφε!!!

Καλο Σαββατοκυριακο σε όλες και θα τα πούμε απο Δευτέρα με το καλο!!

icon12.gif

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!icon7.gif

γεια σου Νικακι μου!!! που ειμαι ε??? εδω γινεται ΧΑΜΟΣ!! εχω πολλες δουλειες ακομα, τακτοποιω κουτια , ρουχα, πτωμα ειμαι!!! πολυ κουραση!! αυριο θα παω για κουρτινοξυλα, που να προλαβω να κοψω τα μαλλια μου!! μια βαφη θα παρω να τα βαψω προς το παρον και βλεπουμε..... μολις εφυγε ο σιδερας μου εβαλε ειδικα σιδερα για να απλωνω τα ρουχα γιατι με την απλωστρα τι να πρωτοπρολαβω να πλύνω η καψερη!!! Ασε που με εχει πιασει μια μανια για γλυκα κα οτι υπήρχε σε γλυκο, σοκοφρετακια κλπ κλπ τα εχω καταβροχθισει , δεν θα χωραω να μπω στα ρουχα μου!!!! Απλα υπολογιζω οτι μεχρι την ερχομενη Τεταρτη θα μαζευτουν τα πιο πολλα και θα χαλαρωσω , να παω για ενα καφεδακι βρε αδερφε!!!

Καλο Σαββατοκυριακο σε όλες και θα τα πούμε απο Δευτέρα με το καλο!!

icon12.gif

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!icon7.gif

giasemi καλες δουλειες,ελπιζω να ερθει γρηγορα η Τεταρτη και να αρχισεις να ξεκουραζεσαι...παντως εγω μετα το κομμωτηριο ενιωθα πολυ καλυτερα,να πας καποια στιγμη!τη Δευτερα θα παω στο γιατρο μου,1ο ρaντεβου μετα την αποξιση...για ναδουμε...εσυ θα πας αμεσα?φιλακια,καλο weekend...:-)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...