Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

Πήραμε και τα πρώτα μας δωράκια από το Libero!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Για μας οικογενειακώς είναι μια υπέροχη μέρα.. Αφενός γιορτάζει ο μπαμπάς μας και αφετέρου είδαμε τον μικρό μας ο οποίος είναι υγιέστατος και κοτζάμ 431 γραμμάρια άντρας. Οι μετρήσεις όλες τέλειες, οι δείκτες όλοι αρνητικοί και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Και για να μην έχει ο μπαμπάς μας καμία αμφιβολία μας χαιρέτησε ο γιατρός με μόστρα τα καλούδια του γιού μας στην οθόνη!!

Κοριτσάκια μου είμαι τρισευτυχισμένη.. Το μωρό μας μεγαλώνει τέλεια και εγώ ζω ένα όνειρο.. Μη με ξυπνάτε.. Επόμενο ραντεβού στις 18 του μήνα με τον γυναικολόγο μας..

μπραβο βρε Δομνινακι! ετσι να εισαι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμενη!!! καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις και να χαιρεστε και τον ευτυχη πατερα που σημερα εχει πολλους λογους να γιορτασει!!!

πολλα φιλια!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Δομνινάκι, μπορει να μοιάζει με όνειρο αλλά είναι υπέροχη πραγματικότητα!!!

τώρα αρχίζουν τα ωραία!!!

Συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα,

νομίζω είναι ώρα α απολαύσεις τις κλωτσιές του ΓΙΟΥ σου και σιγά σιγά να ξεκινήσεις να αγοράζεις τα μωρουδιακά σας!!!!

όλα είναι τέλεια και κοίτα να χαρείς αυτές τις στιγμές...θα τις αναπολείς για πολύυυυυυ καιρό!!!!

εγώ ακόμα σκέφτομαι με μεγάλη συγκίνηση την εγκυμοσύνη μου!!!

HDfQp3.png

Δομνινάκι, μπορει να μοιάζει με όνειρο αλλά είναι υπέροχη πραγματικότητα!!!

τώρα αρχίζουν τα ωραία!!!

Συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα,

νομίζω είναι ώρα α απολαύσεις τις κλωτσιές του ΓΙΟΥ σου και σιγά σιγά να ξεκινήσεις να αγοράζεις τα μωρουδιακά σας!!!!

όλα είναι τέλεια και κοίτα να χαρείς αυτές τις στιγμές...θα τις αναπολείς για πολύυυυυυ καιρό!!!!

εγώ ακόμα σκέφτομαι με μεγάλη συγκίνηση την εγκυμοσύνη μου!!!

Καλέ τώρα πρόσεξα την τέλεια φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου.. Τι κούκλος είναι αυτός;;;; τέτοια μου κάνεις και με λιγώνεις και ανυπομονώ να βγει ο γιος μου για να τον τρελλάνω στις αγκαλιές και στα φιλιά.. Σχεδόν ένα χρόνο θα έχουν διαφορά μεταξύ τους τα παιδιά μας και νομίζω ότι υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι! Αλήθεια, στη δουλειά εσύ πότε γυρνάς;

Ευτυχώς πολλά μωρουδιακά θα μου δώσει η αδερφή μου και μια φίλη μου οι οποίες έχουν αγοράκια ελάχιστους μήνες μεγαλύτερα από το δικό μου!

Σας φιλάμε γλυκά και τους δυο!:tongue:

L2qIp2.png

Καλέ τώρα πρόσεξα την τέλεια φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου.. Τι κούκλος είναι αυτός;;;; τέτοια μου κάνεις και με λιγώνεις και ανυπομονώ να βγει ο γιος μου για να τον τρελλάνω στις αγκαλιές και στα φιλιά.. Σχεδόν ένα χρόνο θα έχουν διαφορά μεταξύ τους τα παιδιά μας και νομίζω ότι υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι! Αλήθεια, στη δουλειά εσύ πότε γυρνάς;

Ευτυχώς πολλά μωρουδιακά θα μου δώσει η αδερφή μου και μια φίλη μου οι οποίες έχουν αγοράκια ελάχιστους μήνες μεγαλύτερα από το δικό μου!

Σας φιλάμε γλυκά και τους δυο!:tongue:

Ευχαριστώ:oops::oops::oops:Δεν είναι γλύκας???

η φωτό είναι από τη πρώτη φορά που έφαγε κρέμα και ειναι πασαλειμένος!!!

4 Μαρτίου γυρνάω στη δουλειά...άστα...δύσκολα πολύ, έχω ήδη βρει κοπέλα για να τον κρατάει, αλλά κατά βάθος δε θέλω καθόλου...

εσύ πότε σταματάς?

Απρίλιο δε γεννάς???Σχεδόν ένα χρόνο διαφορά θα έχουμε όντως!

μια χαρά κολλητάρια θα γίνουν τα αγόρια μας!!!

φιλιά πολλά στη κοιλίτσα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κανονικά είναι να σταματήσω κοντά στις 18 Φλεβάρη. Βέβαια θα μιλήσω με τα αφεντικά μου μήπως και κάτσω λίγο περισσότερο και το πάρω μετά αλλά επειδή δουλεύω σε δικηγορική εταιρεία και πάνε σύμφωνα με το νόμο χλωμό το κόβω.. Δεν πειράζει.. Θα εκμεταλλευτώ το χρόνο μου με βόλτες και ταξιδάκια στην Πάτρα στον ανηψιό..

Άσε κι εγώ το σκέφτομαι από τώρα το πότε θα επιστρέψω στη δουλειά και κάτι με πιάνει.. Αλήθεια, πόσες ώρες θα στον προσέχει η κοπέλα και τι λεφτά έχετε συμφωνήσει; Έτσι για να παίρνω μια ιδέα..

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό σαββατοκύριακο..

Είμαι μες τις ετοιμασίες σήμερα διότι θα έρθουν 3 φιλικά μας ζευγάρια το βράδυ για την γιορτή του άντρα μου και καταλαβαίνετε.. φαί δεν θα φτιάξω.. θα πάρουμε πίτσες απ' έξω αλλά πήγαμε σούπερ για τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα σνακ και πήρα και υλικά να φτιάξω μια τούρτα.. Του πήρα κι ένα ζευγάρι μποτάκια που ήθελε για τη γιορτή του και με είχε "πρήξει" εδώ και καιρό και ηρεμήσαμε.. Σκάσαμε 150 Ευρώ και για τα ψώνια και για τα μποτάκια και ηρεμήσαμε. Καλά να είμαστε, την υγεία μας να έχουμε και χαλάλι μας..

Φιλάκια πολλά σε όλες και να περνάτε όμορφα!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Βλέπω πολλές απουσίες και στενοχωριέμαι διότι μου λείπει η παρεούλα μας αλλά από την άλλη χαίρομαι διότι δεν έρχονται καινούργια κοριτσάκια με δυσάρεστες καταστάσεις.

Είμαι σίγουρη ότι όλες σχεδιάζετε τα όμορφα Χριστούγεννα που έρχονται και που πρώτη φορά θα έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας οπότε χαλάλι.. Θα βρούμε πάλι σύντομα τους ρυθμούς μας..

Μπήκα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Είμαστε 630 ολόκληρα γραμμάρια.. Δηλαδή πήραμε 200 γραμμάρια σε 2 βδομάδες σχεδόν και μεγαλώνουμε τέλεια.. Δεν μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αυτή τη φορά και θα τα ξαναπούμε με το γιατρό από κοντά στις 9 Γενάρη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλά,

έχω γράψει 3 φορές τις τελευταίες μέρες...και τις 3 το χάνω γιατί μου κόβεται η σύνδεση:evil:

Χρύσα, τι κάνει η μπουμπού μας?

έχετε ομορφύνει πάρα πολύ ή μου φαίνεται?

πως τα πάτε με την μικρή?ειναι βολικό μωράκι ή ζωηρούλα σαν τον ηλιοκαμμένο μου?θα κάνετε και τα πρώτα σας χριστούγεννα με τη μπέμπα...;)πως αλλάζουν νόημα οι γιορτές όταν έχεις πιτσιρίκι ε?

Δομνινάκι, όντως χάθηκε η παλιοπαρέα...

εσύ πάντως τα πάς τέλεια με την εγκυμοσύνη, φτου-φτου να μη σε ματιάσω:Pμεγάλωσε και ο φίλος μας στην κοιλίτσα!είναι ζωηρός?κλωτσάει-κλωτσάει?λένε πως από την κοιλιά φαίνεται και ο χαρακτήρας;););)έχω αρχίσει να το πιστευω :tongue::tongue::tongue:

αλήθεια η κοιλίτσα φούσκωσε?

Ο ανιψούλης ο ξανθούλης είναι καλά?

Βελβετάκι που είσαι?πες μας πως τα πας με την εγκυμοσύνη...προχωράει καλά?ελπίζω να μη ζορίζεσαι, έχεις βοήθεια με την μπέμπα?

Τα άλλα κορίτσια που είναι, έχουν χαθεί...

Ειρήνη, λουλουδίρα, είσαστε καλα?

Κορίτσια μου, αν δεν προλάβω να ξαναγράψω(με τρέχει το παλικάρι μου νυχθημερόν) σας εύχομαι υπέροχα Χριστούγεννα, υγεία και αγάπη στα σπίτια σας και κάθε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα!!!

Να περάσετε όμορφα:D:D:D

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Σοσαντ μου η μικρουλα μου ειναι πολυ καλη!Ειναι ησυχο μωρακι!Τρωει καλα κοιμαται μονη της στο κρεβατακι της!Δεν ξυπναει τα βραδια πια!Ειναι συνεχεια χαμογελαστη!Αρχισε να μας λεει "λογακια" και μας τρελαινει!Χθες πηγαμε στο γιατρο για εμβολιακι!Εγινε 6100 και 62,5 ποντους!Μια χαρα λεει ο γιατρος!Εκλαψε ομως παρα πολυ στο εμβολιο και δεν μπορουσε να το ξεχασει μετα!Ολα παραπονιωταν και αναστεναζε η καημενη!

Ο ηλιοκαμμενος σου τι κανει;Ειναι ζωηρουλης ε;Ε... σαν αντρας που ειναι ετσι πρεπει!

Φετος τα Χριστουγεννα εχουν πια νοημα!Οι ευχες πραγματοποιηθηκαν!Βεβαια στη καλτσα του Αη Βασιλη βαλαμε παλι καλτσακια για μας στειλει αδερφακι!χιχιχι!

Δομινα γινατε 630 γρμ ε;;;Ολοκληρος αντρας!χαχαχα!Μπραβο ρε κοριτσακι!Ολα καλα!

Φιλακια πολλες σε ολες!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Απ' όσο μπορώ να διακρίνω στις φωτογραφίες σας τα μωράκια σας είναι πανέμορφα και λογικό είναι να σας έχουν πάρει και το μυαλό και την καρδιά και την ψυχή..

Χαίρομαι που μεγαλώνουν και σας τρελλαίνουν από χαρά.. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα κρατήσω τον πιτσιρίκο μου στην αγκαλιά μου και που θα ζήσουμε όλα όσα εσείς τώρα περιγράφετε!

Η κοιλίτσα μεγαλώνει σιγά σιγά.. Ευτυχώς δεν έχει κάνει το απότομο μπαμ και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί και να πει ότι έχω λίπος μαζεμένο στην κοιλιά.. Αυτό είναι καλό διότι ακόμη δεν έχω βαρύνει και μπορώ όχι μόνο να κοιμηθώ άνετα αλλά και να κοιμάμαι όπως θέλω.. και επειδή η αγαπημένη μου στάση είναι στο αριστερό πλευρό συνήθως μόνο έτσι κοιμάμαι!

Ο μικρός μου είναι πολύ καλό παιδάκι.. Δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ούτε ζαλάδες, ούτε αναγούλες, ούτε καούρες ούτε τίποτε, φτου φτου το παιδάκι μου.. Το πρωί όταν ξυπνάει ο μπαμπάς του ξυπνάει κι αυτός και δίνει σήμα.. βέβαια ακόμη σε χαλαρό επίπεδο.. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν έχουν αρχίσει ακόμη μιας και είμαστε ακόμη μικρούλιδες.. Η μαμά όμως είναι κατουρημένη..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Μπηκα να σας πω ασχημα νεα κοριτσια μου. Δυστυχως δεν τα καταφεραμε. Ειχα παθει μια μικρη αποκολληση στην εκτη εβδομαδα και απο τοτε ημουν στο κρεβατι. Ειχαμε ακουσει και καρδουλα. Εκατσα κρεβατι και επερνα τα χαπακια μου, αλλα δυστυχως κατι εγινε και το μωρο δεν τα καταφερε. Το εμαθα την Παρασκευη που μας περασε. Ηταν πεθαμενο δυο εβδομαδες μεσα μου, αλλα λογω της προγεστερονης που επερνα δεν ειχα συμπτωματα οτι κατι ειχε παει στραβα. Το κακο ηταν οτι επειδη επερνα σαλοσπιρ, επρεπε να περιμενω και 4 μερες πριν κανω την επεμβαση. Η επεμβαση ηταν αρκετα δυσκολη, καθως ημουν ηδη 10 εβδομαδων... Η γιατρος ειπε οτι η μητρα μου ειναι πλεον πολυ ταλαιπωρημενη και μηπως θα ηταν καλυτερα να σταματησω να προσπαθω, καθως δεν θα μου βγει σε καλο στο τελος.

Ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα γιατι θα ηθελα ενα παιδακι ακομα, αλλα και εγω το βλεπω οτι πρεπει καπου εδω να σταματησω... Εχω ριξει πολυ κλαμα αυτες τις μερες και περνω μονο λιγο θαρρος απο την μπεμπουλα μου.

Μπηκα να σας πω ασχημα νεα κοριτσια μου. Δυστυχως δεν τα καταφεραμε. Ειχα παθει μια μικρη αποκολληση στην εκτη εβδομαδα και απο τοτε ημουν στο κρεβατι. Ειχαμε ακουσει και καρδουλα. Εκατσα κρεβατι και επερνα τα χαπακια μου, αλλα δυστυχως κατι εγινε και το μωρο δεν τα καταφερε. Το εμαθα την Παρασκευη που μας περασε. Ηταν πεθαμενο δυο εβδομαδες μεσα μου, αλλα λογω της προγεστερονης που επερνα δεν ειχα συμπτωματα οτι κατι ειχε παει στραβα. Το κακο ηταν οτι επειδη επερνα σαλοσπιρ, επρεπε να περιμενω και 4 μερες πριν κανω την επεμβαση. Η επεμβαση ηταν αρκετα δυσκολη, καθως ημουν ηδη 10 εβδομαδων... Η γιατρος ειπε οτι η μητρα μου ειναι πλεον πολυ ταλαιπωρημενη και μηπως θα ηταν καλυτερα να σταματησω να προσπαθω, καθως δεν θα μου βγει σε καλο στο τελος.

Ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα γιατι θα ηθελα ενα παιδακι ακομα, αλλα και εγω το βλεπω οτι πρεπει καπου εδω να σταματησω... Εχω ριξει πολυ κλαμα αυτες τις μερες και περνω μονο λιγο θαρρος απο την μπεμπουλα μου.

γλυκια μου φιλεναδα λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου...:(:(:(ο,τι και να σου πω ειναι λιγο και το ξερεις! ολες τα εχουμε περασει και μερικες απο εμας σε πολυ χειροτερο βαθμο! δεν ξερω γιατι το σπορακι σου δεν αντεξε, φανταζομαι θα το ψαξετε, αλλα εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να σταματησεις να προσπαθεις! δωσε λιγο χρονο στη μητρα σου και μετα συζητησε το και παλι με τη γιατρο σου και θα δεις που ολα θα εχουν αλλαξει. μην απελπιζεσαι και μη το βαζεις κατω, δεν ειναι τελεσιδικο!στην τελικη παρε κι αλλες γνωμες!

παρε δυναμη απο την ομορφη μπεμπουλα σου κι οταν νιωσεις ετοιμη ψαξτο, μη το αφησεις αφου το θες τοσο πολυ!

σε φιλω και σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια..

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...