Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τζενάκι να δώσεις τις ευχές μας στην Αννούλα!Ελπίζω όλα να πήγαν καλά, λογικά θα έχει την μικρή της αγκαλίτσα τώρα!!!Να της ζήσει!!!!

Χρύσα, δοντάκια ε? και εμάς από 2 μηνών ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις, τώρα έχουμε φτάσει στο αποκορύφωμα, όλο με δαγκώνει ο καημενούλης, έχει πλάκα γιατί του αρέσει να μου δαγκώνει το πιγούνι και επειδή το απολαμβάνω, τον αφήνω και στο τέλος μου κάνει πιπιλιά:tongue::tongue::tongue:

ακόμα βέβαια δεν έχει σκάσει μύτη το δοντάκι!!!για να δούμε πόσο θα τραβήξει;)

Δομνίνα, πήρες τη μωρουδίλα σου για λίγο και ήρθες στα ίσια σου ε?

ξεκούρασες και την αδερφούλα, μπράβο, γιατί σίγουρα θα το είχε πολύ ανάγκη...εγώ 3 μήνες μετά τη γέννηση του ηλιοκαμμένου βγήκα για πρώτη φορά μόνη μου, χωρίς το μωρό, και νόμιζα πως ήμουν από άλλο πλανήτη:oops::oops::oops:

άντε να πας και στο ραντεβού σήμερα να μας πεις πόσα εκατοστά είναι ο κανακάρης σου!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Φιλάκια πολλά!

Δομνινάκι μου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση..:?:?:?

και εγώ μέχρι 7 μηνών έγκυος δεν μπορούσα να κοιμηθώ...όλο ξυπνούσα το βράδυ και δε μπορούσα να ξανακοιμηθώ με τίποτα, και σκεφτόμουν χίλια δυο πράγματα, μετά που κλωτσούσε ο μπέμπης καθόμουν ξύπνια στο σκοτάδι και τον "άκουγα";)

το μόνο που μορούσα να κάνω ήταν να διαβάζω...διαβασα άπειρα βιβλία στην εγκυμοσύνη και χαίρομαι που το έκανα γιατί όπως το βλέπω τώρα πια δε νομίζω να ξαναβρώ ποτέ χρόνο για διάβασμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

υπομονή!

HDfQp3.png

:?::?: Επεξεργάστηκαν by ..HOPING!!

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα !

Συγχαρητηρια στις μανουλες και στις εγκυουλες .. και ευχομαι γρηγορα να ακολουθησετε οι υπολοιπες :)

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι παρακαλω

εχω κανει 2 εξωσωματικες Μαιο+Σεπτεμβριο οι οποιες ενω πετυχαν κατεληξαν σε βιοχημικες .. λιγο πριν φτασουμε στον υπερηχο

θα κανω τωρα καρυοτυπο / θρομβοφιλια / υστεροσκοπηση

υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να ψαξω ??

ευχαριστω για την προσοχη σας !!

Καλό είναι να κάνεις καρυότυπο / θρομβοφιλία / υστεροσκόπηση, σου τα είπε κάποιος γιατρός να τα κάνεις ή μόνη σου?? ΑΠό όλα αυτά που έχω διαβάσει , η θρομβοφιλία συνήθως ευθύνεται για αποβολές και ενδομήτριους θανάτους αργότερα στην εγκυμοσύνη !! Καλό όμως είναι να ξέρεις τι σου γίνεται!!!

΄

Εγώ θα έκανα ορμονολογικές εξετάσεις (προγεστερόνης , κ.ο.) , αλλά προφανώς θα έχεις κάνει τέτοιες εξετάσεις αφου πήγες μέσω εξωσωματικής, καμπύλη σακχάρου, και θυρεοειδή!! Αυτά νομίζω είναι τα κύρια υπεύθυνα για βιοχημικές!!

ΚΑλό πάντως είναι να πας σε έναν καλό γιατρό , και να σε καθοδηγησει αυτός και όχι από μόνη σου να κάνεις εξετάσεις!! ΓΙατί υπάρχουν πολλές που μπορούν να γίνουν!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

Δομνινάκι τέλεια τα νέα σου!!! Αγόραρος ε??????ΓΙΟΥΧΟΥ !! Ωραία να υπάρχουν και αγοράκια στην παρέα!!!;);)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Βελβετάκι πήγες για υπέρηχο???

Χρυσάκι πως το καταλαβες για τα δοντάκια?? ΕΜάς η μικρή τις τελευταίες μέρες έχει πολλά σάλια!!ΛΕΣ???

Εμείς αρχίσαμε και κάνουμε τις πρώτες μας εξόδους!!! Βγήκαμε χθες , πήγαμε γυναικόλογο (όλα καλά ΒΟΥΡ για το 2ο-χοχοχο), πήγαμε για φαγητό, παγωτό και ψώνια!!!ΤΕΛΕΙΑ Η μικρή κυρία , όλο κοιμόταν, όποτε εμείς οι μεγάλοι την απολάυσαμε την βόλτα μας!!!;)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλό είναι να κάνεις καρυότυπο / θρομβοφιλία / υστεροσκόπηση, σου τα είπε κάποιος γιατρός να τα κάνεις ή μόνη σου?? ΑΠό όλα αυτά που έχω διαβάσει , η θρομβοφιλία συνήθως ευθύνεται για αποβολές και ενδομήτριους θανάτους αργότερα στην εγκυμοσύνη !! Καλό όμως είναι να ξέρεις τι σου γίνεται!!!

΄

Εγώ θα έκανα ορμονολογικές εξετάσεις (προγεστερόνης , κ.ο.) , αλλά προφανώς θα έχεις κάνει τέτοιες εξετάσεις αφου πήγες μέσω εξωσωματικής, καμπύλη σακχάρου, και θυρεοειδή!! Αυτά νομίζω είναι τα κύρια υπεύθυνα για βιοχημικές!!

ΚΑλό πάντως είναι να πας σε έναν καλό γιατρό , και να σε καθοδηγησει αυτός και όχι από μόνη σου να κάνεις εξετάσεις!! ΓΙατί υπάρχουν πολλές που μπορούν να γίνουν!!!

Καλημερα & σε ευχαριστω για την απαντηση σου ..

Ο γιατρος μου μου ειπε να τα κανω ολα αυτα .. να δουμε γιατι σταματησε η εγκυμοσυνη και τις 2 φορες .. ειναι αρκετα καλος γιατρος και του εχω εμπιστοσυνη .. απλα εχω διαβασει διαφορα ψαχνοντας να βρω τι σημαινουν ολα αυτα και ηθελα να μαθω καποια πραγματα .. Θα ρωτησω για καμπυλη ζαχαρου και θυροειδη !

Και παλι σε ευχαριστω !

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Koριτσια την Τεταρτη πηγα ξανα στον γιατρο. Ακουσαμε καρδουλα του μωρου. Βεβαια εχω μια μικρη αποκολληση και λιγο αιμα και το μωρο ημερολογιακα ειναι πισω 5 μερες, αλλα ολα καλα. Θελω συνεχεια να κανω εμετο και το στομαχι μου ειναι χαλια. Σας φιλω.

Διαφημίσεις

Koριτσια την Τεταρτη πηγα ξανα στον γιατρο. Ακουσαμε καρδουλα του μωρου. Βεβαια εχω μια μικρη αποκολληση και λιγο αιμα και το μωρο ημερολογιακα ειναι πισω 5 μερες, αλλα ολα καλα. Θελω συνεχεια να κανω εμετο και το στομαχι μου ειναι χαλια. Σας φιλω.

Κοριτσάκι μου γλυκό κάνε λίγη υπομονή και τα προβλήματα σιγά σιγά θα ξεπεραστούν.. Θα περιμένουμε με αγωνία σύντομα τα νέα σου.. Φιλιά πολλά στην πανέμορφη κόρη σου!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Μεις πολυ καλα!Σας βαζω μερικες φωτο να δειτε τη μπεμπουλα μου!

Δομινα αγοαρκι ε;Συγχαριτηρια!Να ειναι γερο και να ερθει με το καλο στην αγκαλιτσα σας!

Βελβετακι υπομονη κοριτσακι μου!Ολα θα περασουν!Ξερουν εσει αλλωστε!

http://imageshack.us/photo/my-images/855/p1511122026.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/820/p241112091201.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/442/p2811121715.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/404/p2911121251.jpg/

Φιλακια σας ολες!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινάκι ο γιος σου εδωσε σινιαλο πως ολα ειναι καλα και δεν πρεπει να ανησυχεις!!!!!!

Απο εμας ομως θα εχεις ολη τη θετικη σκεψη και φυσικα τη προσευχη μας! Ολα θα ειναι τελεια! εφτασες στη μεση το πιστευεις;;;;;;:D:D:D

Να μας γραψεις αυριο αναλυτικα την εμπειρια σου!!!! θα περιμενουμε!!

πολλα φιλια!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...