Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου....εγω ανηκω σε αλλο καφε αλλα που κ που εμπαινα εδω κ απλως σας διαβαζα.....ελπιζω οοολες να τα καταφερετε κ να δειτε αυξημενες χοριακεςςςςςς συντομαααα...

Velvet τα συγχαρητηρια μου..διαβαζω συχνα εδω μεσα για εσενα κ ειδα οτι τα καταφερες....ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ Κ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!:Dγεια σας...κ συγγνωμη για την παρεμβολη..!!!

Με το καλό το μωράκι σου!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

ΩΩΩΩΩΩ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βελβετάκι μου!!!!

Το επιδίωξες ή ήταν "ατύχημα-ευτύχημα"???

και εγώ το σκέφτομουν από το νέο έτος να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά τώρα με τις περικοπές φοβάμαι πως ίσως θα πρέπει να το καθυστερήσω και δε θέλω...άτιμη κρίση...

Nα πω την αληθεια μου,καναμε μια και μοναδικη προσπαθεια και εκατσε. Εχω λιγη αγωνια για την Κυριακη, αν θα δουμε σακκο. Για να ακουσουμε καρδουλα, αποκλειεται.. Οι πρωτες 12 εβδομαδες, πολυ αγχος βρε κοριτσια...

Βελβετακι μου συγχαρητηρια!

Ευχομαι μια ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!Με το καλο να ερθει το νινι!

Εμεις ειμαστε μια χαρα μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!χιχιχι!

Σας βαζω μερικες φωτο να μας δειτε!

Φιλακια σε ολες σας!

http://imageshack.us/photo/my-images/577/p0811121830.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/685/dsc0919v.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/842/p081112183802.jpg/

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Φιλακια σε ολες σας!

Καλέ τι κοπελάρες είστε εσείς! Και το μαλλί με την κορδέλα όλα τα λεφτά! Φτου σας, φτου σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακια σε ολες σας!

χρυσακι μας λιγωσες βραδιατικα με τις φωτο της κορης σου!! φτου φτου μεγαλωσατε και ομορφυνατε κι αλλο!!!!! πολλα φιλια!!!!!!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέραα!!

Βελβετάκι με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Χρυσάκι τι τελεια που είναι η μπεμπούλα σου!!να την χαίρεστε!!

Εμείς εδώ μεγαλώνουμε με γοργούς ρυθμούς!!!Σαραντίσαμε και φτάσαμε 5.200 kg.!!!Με έχει ξεζουμίσει πραγματικά!!! Αφού θηλάζουμε αποκλειστικά!!! Χρόνος ελάχιστός , γιατί η μπεμπούλα μας έχει φτιάξει πρόγραμμα!!Κοιμάται όλο το βράδυ 6-8 ώρες και την ημέρα είναι πολλές ώρες ξύπνια , με αποτέλεσμα μόνο μαγείρεμα και αυτό με το ζόρι και μην φανταστείτε τίποτα περίπλοκο!!!Μας έχει φάει το μακαρόνι!!!! ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλέ τι κοπελάρες είστε εσείς! Και το μαλλί με την κορδέλα όλα τα λεφτά! Φτου σας, φτου σας!
Tι κουκλακι ειναι αυτο!!! Μου αρεσει που συνδιαζετε και τις πιπιλες αναλογα με το ρουχο. Εχει γκρι ματακια?
χρυσακι μας λιγωσες βραδιατικα με τις φωτο της κορης σου!! φτου φτου μεγαλωσατε και ομορφυνατε κι αλλο!!!!! πολλα φιλια!!!!!!:D:D
Καλησπέραα!!

Βελβετάκι με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Χρυσάκι τι τελεια που είναι η μπεμπούλα σου!!να την χαίρεστε!!

Εμείς εδώ μεγαλώνουμε με γοργούς ρυθμούς!!!Σαραντίσαμε και φτάσαμε 5.200 kg.!!!Με έχει ξεζουμίσει πραγματικά!!! Αφού θηλάζουμε αποκλειστικά!!! Χρόνος ελάχιστός , γιατί η μπεμπούλα μας έχει φτιάξει πρόγραμμα!!Κοιμάται όλο το βράδυ 6-8 ώρες και την ημέρα είναι πολλές ώρες ξύπνια , με αποτέλεσμα μόνο μαγείρεμα και αυτό με το ζόρι και μην φανταστείτε τίποτα περίπλοκο!!!Μας έχει φάει το μακαρόνι!!!! ΧΑΧΑ

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Βελβετακι μου ναι εχουμε γκιζογαλανα ματακια!Ουτε εγω ουτε ο αντρας εχουμε!Εχουμε ομως απο παππου και γιαγια!Και την πιπιλα φυσικα ασορτι!

Κατερινακι μου μεγαλη η μπεμπουλα σου!Εμεις 40 ημερων ημασταν 4800!Μπραβο!

Εμεις μαλλον θα σταματησουμε το θηλασμο γιατι το γαλατακι μας αρχισε να στερευει!τι να κανουμε δεν πειραζει!

φιλακια πολλα!

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρύσα η μικρή είναι μια ζωγραφιά!!!!

μεγαλώσατε πολύ καλέ! και την έχεις και με τα ωραία της τα ρουχαλάκια ντυμένη...φτου-φτου!ένα κουκλάκι, γερή να είναι η ψυχούλα μου!!!:P:p:p

HDfQp3.png

κοριτσια καλησπερα !

Συγχαρητηρια στις μανουλες και στις εγκυουλες .. και ευχομαι γρηγορα να ακολουθησετε οι υπολοιπες :)

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι παρακαλω

εχω κανει 2 εξωσωματικες Μαιο+Σεπτεμβριο οι οποιες ενω πετυχαν κατεληξαν σε βιοχημικες .. λιγο πριν φτασουμε στον υπερηχο

θα κανω τωρα καρυοτυπο / θρομβοφιλια / υστεροσκοπηση

υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να ψαξω ??

ευχαριστω για την προσοχη σας !!

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα και να ενημερώσω ότι αύριο πάω Πάτρα να δω τον ανηψιό μου ο οποίος έγινε αισίως 1 μήνα σχεδόν και τον ακούω στο τηλέφωνο να βγάζει κραυγούλες και λιώνω..

Η αδερφή μου περνάει δύσκολα διότι της τυχαίνουν απανωτά χτυπήματα τα οποία ούτε καν μπορούσε να φανταστεί αλλά είναι παλικάρι και θα τα βγάλει πέρα.. Απλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της..

Εμείς λογικά είμαστε καλά.. Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού μας με το γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. Χθες το βράδυ πάντως πήρα μια λαχτάρα... εκεί που κοιμόμουν ένιωσα μια γροθιά στην κοιλιά και πετάχτηκα πάνω από τον πόνο και την έκπληξη.. Ο άνδρας μου έβλεπε σε εφιάλτη ότι τον κυνηγούσαν και προσπαθούσε να αμυνθεί και ξυλοφορτώνοτας τον φανταστικό εχθρό ξυλοφόρτωσε και μένα... Μετά από τις τύψεις δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο γλυκούλης μου.. Όλο συγνώμη μου ζήταγε.. Ελπίζω το μικρό μας να μην έχει πάθει τίποτε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;

εμεις βγαζουμε δοντια!!!ειναι πολυ νωρις το ξερω κι ομως!!!για αυτο εχει γκρινια το κοριτσι μου!τα δυο κατω μπροστα!τη Δευτερα γινομαστε 2 μηνων και θα παμε στο γιατρο για το πρωτο εμβολιο!

Φιλακια σε ολες!

xDoop3.png

pcDup3.png

γιουχου ,τι κανετε κοριτσια;

χρυσακι πολυ νωρις βγαζετε δοντακια,δεν πειραζει απλα θα εχεις απο τωρα τη γκρινιτσα..μην ξεχασεις οταν σκασει το δοντακι να της αγορασεις κατι λευκο.

δομνινα πατρα ε;και δεν κανεις ενα σημα;τεσπα..δεν γκρινιαζω γιατι ειμαι αρρωστη και δεν θα μπορουσα να βγω απο το σπιτι,ποσο μαλλον να βρεθω με μια εγκυουλα.τον ακουσες τελικα τον μπομπιρα;

α!ξεχασα να σας πω,η αννα11 η ξαδελφη μου γενναει αυτη τη στιγμη.[ηγε εχτες για τοκογραφο και ειχε συσπασεις.την κρατησε και τωρα το απογευμα της εσπασε τα νερα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και μια όμορφη βδομάδα να έχουμε..

Πήγα στην Πάτρα και χόρτασα μωρουδίλα κορίτσια.. Όχι ότι είναι ανηψιός μου αλλά ο μπέμπης της αδερφής μου είναι κούκλος.. Είναι ένα ξανθό σκατζοχοιράκι με μαγουλάκια για φάγωμα.. Μαμ, κακά και νάνι... Τον είχα όλο το Σάββατο σχεδόν μιας και η αδερφή μου βρήκε ευκαιρία και ξέδωσε στις βόλτες και στους καφέδες αλλά δεν με πείραξε καθόλου.. Τι ζεστασιά σου προκαλεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι.. Δεν μου έκανε καρδιά να τον αφήσω.. Τώρα σε κανένα μήνα θα τον δω και πάλι..

Τζενάκι και που ήρθα μέσα στο σπίτι έμεινα αγκαλιά με τον ανηψιό.. Τώρα που υπάρχει κι αυτός εννοείται ότι θα έρχομαι συχνότερα οπότε κάποια στιγμή θα τα πούμε σίγουρα.

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την Άννα.. Όταν μπορέσεις ειδοποίησέ μας τι έγινε!

Εμείς είμαστε καλά.. Αύριο έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. να δούμε πόσο έχουμε μεγαλώσει και λογικά θα κλείσουμε ραντεβού και για την β' επιπέδου..

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;

εμεις βγαζουμε δοντια!!!ειναι πολυ νωρις το ξερω κι ομως!!!για αυτο εχει γκρινια το κοριτσι μου!τα δυο κατω μπροστα!τη Δευτερα γινομαστε 2 μηνων και θα παμε στο γιατρο για το πρωτο εμβολιο!

Φιλακια σε ολες!

Βιάζεστε να τα κάνετε όλα γρήγορα βλέπω! Με το καλό τα δοντάκια σας:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...