Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ειμαι 35 . Τη χαμηλη ΑΜΗ (0.5) την ανακαλυψα πριν απο ενα χρονο ακριβως.Με επιασε πανικος και παρέλειψα να σας πω ότι τον περασμένο Ιούνιο προχωρήσα στην 1η αποτυχημενη εξωσωματική με διεγερση( με puregon) ...πήγα τελείως απροετοιμαστη ...ηταν μια βιαστικη κινηση που μετανιωνω..με ορμονολογικες εξετάσεις κ ένα σπερμοδιαγραμμα πολύ γενικό...μου πήραν 7 ωάρια....γονιμοποιηθηκαν τα 4 και έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης ημέρας τα 2 τα χαρακτηρισαν ποιοτικά ΑΒ το ενα και ΒΒ το αλλο ! Έκανα εμβρυομεταφορα πολυ γρήγορα ηρθε αιμα...ούτε χοριακη δεν πρόλαβα να κάνω...(πως να πετυχει με υψηλη προλακτινη, σακχαρο 95 και μετριο σπερμα-αυτα τα ανακάλυψα μετα).Αλλαξα απευθείας γυναικολογο γτ τον ρωτησα για περαιτέρω εξετάσεις και μου είπε ότι δε χρειάζεται κ η λύση είναι μια δεύτερη εξωσωματική....

Ο νέος μου γυναικολογος μας έβαλε να κάνουμε κατυοτυπο ζευγαριου,πληθωρα εξετασεων για λυκο κτλ, έβαλε τον άντρα μου να κανει πλήρες σπερμοδιαγραμμα...εκει ειδαμε οτι υπηρχε οξειδωση στο σπερμα κ του εδωσε βιταμίνες κ ειδαμε οτι εφτιαξε αυτο στο μηνα πανω...εγώ όπως έχω αναφέρει ξανά έχω φτιάξει την προλακτινη κ προσπαθώ να βελτιώσω το ζαχαρο ...κ παίρνω κ οβαμαξ για βελτίωση ωοθηκων...

Αλλά βρε κορίτσια ενώ πάω να φτιάξω όλα αυτά παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι η περίοδος μου έχει αλλάξει...σε κάποιους κύκλους έχω χαμηλή ροή σε αλλου πολύ....δεν υπάρχει σταθερότητα...κ πολύ ανησυχώ...γιατί τουλάχιστον περσυ τετοιο καιρό κ πριν την εξωσωματικη είχα σταθερό κύκλο...συγκεκριμένη ροή αιματος κ χρώμα στο αίμα...

Συγνώμη για το κατεβατό...σας έχω φορτώσει με πληροφορίες 

Η υστεροσκοπηση άραγε μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν την εξωσωματικη?ζω σε νησί κ είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.. 

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια τα δικα μου τα νεα τα μαθατε απο την geni..μεχρι στιγμης δεν εχω κανει πιεσει κ ειμαι καλα εκανα σημερα ξετασει ουρων κ αιματος θα της παρω αυριο κ την τεταρτη εχω ραντευου με τον γιατρο μου.

η αληθεια ειναι οτι φοβαμε πολυ κ προσπαθω να το ξπερασω φτιαχνοντας το δωματιο της..

αυτα φιλια πολλα σε ολες κ σας ευχαριστω που για ακομη μια φορα ειστε διπλα μου..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα ξύπνησα από τις 3 το πρωί και πραγματικά σέρνομαι.. Νομίζω ότι χασμουριέμαι συνέχεια αλλά τι να κάνω.. έπρεπε να έρθω στη δουλειά.. Θα αναπληρώσω το βράδυ όμως σίγουρα γιατί είμαι σίγουρη ότι μόλις πάω σπίτι, φάω και αράξω στον καναπέ θα πέσω σε λήθαργο..

Τα νέα μας είναι πολύ καλά.. Το μικρούλι μας είναι 15 ολόκληρα εκατοστά, η καρδούλα του χτυπούσε ρυθμικά και καθόταν σταυροπόδι οπότε ο μπαμπάς μας έμεινε με την απορία τι φύλο έχουμε τελικά.. Ο γιατρός με κοίταξε και από πάνω και από κάτω αλλά το μικρό είχε βάλει την πατούσα κάτω από το πωπουδάκι και δεν μπορούσε να δει με τίποτε.. Επιμένει στο 95% αγόρι και εμένα αυτό με συμφέρει! :-P

Τσίμπησα 1.5 κιλάκι οπότε σύνολο 2.5. Η πίεσή μου μια χαρά, ο τράχηλος κλειστός και το αμνιακό υγρό τέλειο.

Ρώτησα πότε θα αρχίσω να το καταλαβαίνω και μου είπε σε 3 με 4 βδομάδες.. Υπομονή λοιπόν!

Επόμενο ραντεβού μας στις 20 Νοέμβρη..

Έχω να σας πω κι ένα στενάχωρο νέο.. Τράκαρε η νύφη μου προχθές το βράδυ με το αυτοκίνητο και έχοντας τα παιδιά μέσα.. Τη χτύπησε ένας μεθυσμένος που έκανε προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα.. Ευτυχώς δεν πάθανε απολύτως τίποτε, μόνο τρομάξανε πολύ αλλά το αυτοκίνητο σμπαράλια.. Οι λαμαρίνες όμως γίνονται.. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχαν πάθει κάτι τα παιδιά!

Αννούλα όλα καλά θα πάνε.. μερικές μέρες σε χωρίζουν μόνο από το να κρατήσεις την κοπελάρα σου στην αγκαλιά σου..

Katrindm πότε πέρασε κιόλας ένας μήνας; σαν ψέμματα μου φαίνεται..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!είμαι η Ευαγγελία κ είχα κ εγω πριν 7μηνες μια παλλυνδρομη στην 8η βδομάδα!τελικά μετα απο εξετάσεις έμαθα ότι έχω θρομβοφιλια!αυτός θα είναι ο δεύτερος μήνας που προσπαθούμε πάλι!διαβάζω τις ιστορίες σας κ μου δίνουν δύναμη,που κατάφερατε κάποιες να είστε γρήγορα ξανά εγγυες!το ίδιο εύχομαι κ σε μένα!την πρώτη φορα ήμουν πολυ τυχερή Ήταν με την πρώτη προσπάθεια!ελπίζω το θαυματακι να ξανασυμβεί γρήγορα!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Δομνίνα δεν λες τίποτα !! περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!!Την Τρίτη σαραντίζουμε και θα αρχίσουμε δειλά δειλά τις τσάρκες!! ΧΑΧΑ

Ευαγγελία εύχομαι γρήγορα να μείνεις εγκυούλα και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!είμαι η Ευαγγελία κ είχα κ εγω πριν 7μηνες μια παλλυνδρομη στην 8η βδομάδα!τελικά μετα απο εξετάσεις έμαθα ότι έχω θρομβοφιλια!αυτός θα είναι ο δεύτερος μήνας που προσπαθούμε πάλι!διαβάζω τις ιστορίες σας κ μου δίνουν δύναμη,που κατάφερατε κάποιες να είστε γρήγορα ξανά εγγυες!το ίδιο εύχομαι κ σε μένα!την πρώτη φορα ήμουν πολυ τυχερή Ήταν με την πρώτη προσπάθεια!ελπίζω το θαυματακι να ξανασυμβεί γρήγορα!

Κι εγώ είχα μια παλλίνδρομη και έκανα απόξεση τελικά στη 10η εβδομάδα. Εκτός από την ιστολογική που δεν έδειξε τίποτα, δε μου είπε να κάνω άλλες εξετάσεις, επειδή είναι η πρώτη φορά και θεωρείται τυχαίο γεγονός κλπ. Εγώ όμως από την αρχή έχω κολλήσει μήπως δεν είναι τυχαίο και θέλω να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Ποιος πρέπει να μου τις γράψει και που μπορώ να τις κάνω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο μενα..

εγω εχω ενα κοριτσακι 6 ετων!

ειχα μια παλλυνδρομη στις 10/9/2011(περιπου 7 εβδομαδων)

και μια παλλυνδρομη χθες 11/11/2012(περιπου 8 εβομαδων)

αυτη τη στιγμη προσπαθω να συνελθω ψυχολογικα κυριως

γιατι σωματικα ειμαι μια χαρα.

εμενα μου ειπε η γιατρος μετα απο 3 αποβολες και αν η ηλικια

ειναι ανω των 35 ετων καλο ειναι να γινονται εξετασεις,

αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να ξανα-προσπαθησω

και ισως να εχω μια 3η αποτυχημενη εγκυμοσυνη.

θα ηθελα να μαθω και εγω για την θρομβοφιλια

που γινεται?ποσο κοστιζει?πως γινεται?με αιμοληψια?

δεν εχω ιδεα...

αν γνωριζει καποια κοπελα που εκανε ας μου πει παρακαλω..

Τζενη καλημερα, διαβασα την ιστορια σου και δυστυχως θελω να σου πω οτι δεν εισαι μονη!

Εγω αναμεσα στην κορη μου και τον γιο μου ειχα 2 παλλινδρομες και μια διακοπη κυησεως στην 23 εβδομαδα :cry::cry:.... Τελικα καταφερα να κανω δευτερο παιδακι πανω που ελεγα οτι αυτη η εγκυμοσυνη θα ηταν η τελευταια και αν ηθελε πια ο Θεος θα προχωρουσε, αν οχι, δεν πειραζει, ειχα το κοριτσακι μου... Ο μικρος ειναι τωρα 13 μηνων

Εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν καθαρες (μια μετα την πρωτη παλλινδρομη) και μια στην αρχη της τελευταιας μου εγκυμοσυνης... Δεν πηρα καμια θεραπεια, τελικα κατεληξα οτι απλα ηταν τυχαια περιστατικα, τι να πω.. Μετα τις αποξεσεις δε, εκανα και καρυοτυπο για να αποκλεισουμε χρωμοσωμικα αιτια, ολες ηταν καθαρες επισης :rolleyes:

Παντως αλλαξα γιατρο θελοντας να παρω και μια δευτερη γνωμη και τελικα εμεινα μαζι του...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα..

εγω εχω ενα κοριτσακι 6 ετων!

ειχα μια παλλυνδρομη στις 10/9/2011(περιπου 7 εβδομαδων)

και μια παλλυνδρομη χθες 11/11/2012(περιπου 8 εβομαδων)

αυτη τη στιγμη προσπαθω να συνελθω ψυχολογικα κυριως

γιατι σωματικα ειμαι μια χαρα.

εμενα μου ειπε η γιατρος μετα απο 3 αποβολες και αν η ηλικια

ειναι ανω των 35 ετων καλο ειναι να γινονται εξετασεις,

αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να ξανα-προσπαθησω

και ισως να εχω μια 3η αποτυχημενη εγκυμοσυνη.

θα ηθελα να μαθω και εγω για την θρομβοφιλια

που γινεται?ποσο κοστιζει?πως γινεται?με αιμοληψια?

δεν εχω ιδεα...

αν γνωριζει καποια κοπελα που εκανε ας μου πει παρακαλω..

Τζενάκι;;;;;;;Πως πότε γιατί;;;;;;;;Πότε θα σταματήσει αυτό το κακό πια με τις παλίνδρομες.........

Φτάνει πια.......................................................................................................................Τι να πω,δεν έχω λόγια........Κουράγιο κοπέλα μου........:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

ουφ..νομιζα πως αυτο το τοπικ θα ειχε κλεισει με τα δυσαρεστα και θα ειχε μονο ευχαριστα να λεμε..

κοριτσια λυπαμαι πολυ για τις απωλειες σας...εχω στο ιστορικο μου μια βιοχημικη, μια παλλινδρομη στην 8η εβδομαδα με αποξεση και μια διακοπη κυησεως στην 18η εβδομαδα τον μαιο που μας περασε. ξερω καλα πως νιωθετε!

επειδη κι εγω ειμαι θρομβοφιλικη οποια θελει ας μου στειλει πμ να της στειλω τη λιστα με τις εξετασεις που εκανα μετα την παλλινδρομη. η διακοπη κυησης εγινε για ασχετο λογο. καλυτερα ν΄απευθυνθειτε αμεσα σε αιματολογο για να σας κατευθυνει σχετικα, συνηθως οι γυναικολογοι θεωρουν περιττες αυτες τις εξετασεις αν δεν εχεις 3 παλλινδρομες σαν ιστορικο. επισης μερικες φορες δεν ξερουν την τυφλα τους επι του θεματος και δινουν λαθος θεραπευτικη αγωγη κτλ κτλ. ο αιματολογος ειναι αρμοδιος και μονο!

καποιες απο τις εξετασεις καλυπτονται απο τα ταμεια, καποιες αλλες παντως οχι. εμενα μου στοιχισαν συνολικα 450?

ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο αλλα μη το βαλετε κατω! δεν μπορει να ερχονται ολα στραβα, καποια στιγμη ολα φτιαχνουν! εδω μεσα οπως θα ειδατε υπαρχουν απειρα παραδειγματα!!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

τι να πω??υπαρχουνε και χειροτερα απο τα δικα μου....

μπορω να πω οτι τωρα ειμαι πιο δυνατη απο την πρωτη φορα που το εχασα..

θα δω τι θα κανω κοριτσια μου,δηλαδη δεν ξερω αν θα κανω εξετασεις ή οχι..

θελω πρωτα να συνελθω λιγακι και να σταθω καλα στα ποδια μου και να βγαλω απ το μυαλο μου ολες εκεινες τις ομορφες σκεψεις που εκανα..

οπως δηλ,οτι τα Χριστουγεννα θα ψωνιζαμε με τον αντρουλη μου και την κορουλα μας και εγω με φουσκωμενη κοιλιτσα θα ψωνιζα ρουχα εγκυμοσυνης και ρουχα για το μωρακι που θα ερχοταν..:(:cry:

εχω πολλα τετοια στο μυαλο μου...

αλλα αν υπαρξει επομενη φορα εχω παρει μερικες αποφασεις,δεν θα το πω σε κανεναν περαν του αντρα μου και δεν θα βιαστω να κανω τετοιες σκεψεις.

γιατρο θ αλλαξω γιατι εχω αλλαξει τοπο κατοικιας και θα γινει αναγκαστηκα...

θα ξεκινησω με αυτον τον ''καινουργιο'' γιατρο τωρα και ισως φερει κατι ''καινουργιο'' και καλο στην ζωη μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Εχω να σας πω ενα νεο. Ειχα καποιες μερες καθυστερηση και εκανα μια β χοριακη την Παρασκευη. Βγηκε 341 μοναδες. Εκανα επαναληπτικη την Κυριακη και εδειξε 870 μοναδες. Μιλησα χθες με τον γιατρο και την Κυριακη θα παω να με δει. Ειμαι αρκετα ηρεμη αυτη τη φορα, καθως εχω την μπεμπα μου. Λογικα αν ολα πανε καλα, την Κυριακη θα δουμε σακκο.

καλημερα κοριτσια μου....εγω ανηκω σε αλλο καφε αλλα που κ που εμπαινα εδω κ απλως σας διαβαζα.....ελπιζω οοολες να τα καταφερετε κ να δειτε αυξημενες χοριακεςςςςςς συντομαααα...

Velvet τα συγχαρητηρια μου..διαβαζω συχνα εδω μεσα για εσενα κ ειδα οτι τα καταφερες....ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ Κ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!:Dγεια σας...κ συγγνωμη για την παρεμβολη..!!!

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσια. Εχω να σας πω ενα νεο. Ειχα καποιες μερες καθυστερηση και εκανα μια β χοριακη την Παρασκευη. Βγηκε 341 μοναδες. Εκανα επαναληπτικη την Κυριακη και εδειξε 870 μοναδες. Μιλησα χθες με τον γιατρο και την Κυριακη θα παω να με δει. Ειμαι αρκετα ηρεμη αυτη τη φορα, καθως εχω την μπεμπα μου. Λογικα αν ολα πανε καλα, την Κυριακη θα δουμε σακκο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια κοριτσάκι! Χαίρομαι τόσο πολύ που ήρθε και το δεύτερο μπεμπέκι σου.. Με το καλό να πάνε όλα τέλεια και να το κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου..

Βρε λέτε να άρχισε ο γύρος των β' μπεμπεκιών?

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλε τι τελεια νεα ειναι αυτα;;;;;;;;;;; συγχαρητηρια βελβετακι μου! με το καλο και στους 9!!!! να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!

καλημερα κοριτσια μου....εγω ανηκω σε αλλο καφε αλλα που κ που εμπαινα εδω κ απλως σας διαβαζα.....ελπιζω οοολες να τα καταφερετε κ να δειτε αυξημενες χοριακεςςςςςς συντομαααα...

Velvet τα συγχαρητηρια μου..διαβαζω συχνα εδω μεσα για εσενα κ ειδα οτι τα καταφερες....ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ Κ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!:Dγεια σας...κ συγγνωμη για την παρεμβολη..!!!

με το καλο το μωρακι σου!! τι πειραζει που εισαι απο αλλο καφε;; εδω ολοι οι καλοι χωρανε ειδικα για ευχαριστα!!!!!:D:D

Τα θερμά μου συγχαρητήρια κοριτσάκι! Χαίρομαι τόσο πολύ που ήρθε και το δεύτερο μπεμπέκι σου.. Με το καλό να πάνε όλα τέλεια και να το κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου..

Βρε λέτε να άρχισε ο γύρος των β' μπεμπεκιών?

Φιλάκια πολλά!

δομνινακι μου μαλλον αρχισε ο γυρος β' μπεμπεκιων! δεν ειναι τελειο;;;; σμουτςςςς

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

ΩΩΩΩΩΩ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βελβετάκι μου!!!!

Το επιδίωξες ή ήταν "ατύχημα-ευτύχημα"???

και εγώ το σκέφτομουν από το νέο έτος να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά τώρα με τις περικοπές φοβάμαι πως ίσως θα πρέπει να το καθυστερήσω και δε θέλω...άτιμη κρίση...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...