Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

domnina να σου ζησει ο ανηψιος.να τον δειτε οπως επιθυμειτε.

κοριτσια, καναμε τη β επιπεδου και εχουμε κορη τελικα και ειμαστε και οι δυο χ.....νοι απο τη χαρα μας.

εν το μεταξυ με επιασε και το δοντι μου.εκανε αποστημα και πηγαμε γιατρο.μιλησε με το γυναικολογο μου και μο εδωσε αντιβιωση ρε κοριτσια,εχωσκασει απο τη στεναχωρια μου,ηταν αναγκη τωρα;ηθελε να μου το βγαλει και της ειπα για τις κλεξαν .μιλησε με το γιατρο και της ειπε οτι για 3 μερες δεν υπαρχει προβλημα να τις κοψω.εγω φυσικα δεν δεχτηκα ουτε για μια μερα να τις σταματησω.δεχτηκα ομως να μου ανοιξει το ουλο για να βρει δρομο η φλεγμονη να φυγει.περιττο να σας πω τι πονο εχω περασει απο εχτες το μεσημερι.μιση ωρα με σκαλιζε και με εκοβε με το νυστερι.και το πιο ωραιο δεν σας το ειπα ακομη.το αιμα με το που εβγαινε γινοταν πηγμα.και τοτε μου λεει,ευτηχως που δεν δεχτηκες να σταματησεις τις ενεσεις.τεσπα.σημερα ειμαι λιιιιγο καλυτερα.δεν εχω δυνατους πονους αλλά δεν πήγα στο μαγαζί.εχω φουσκώσει απο τη μία πλευρά και είμαι λες και με χτύπησε φορτηγό.

ααα..η ΑΝΝΑ11 έκανε εισαγωγή.της ξαναβρήκανε ανεβασμένο λεύκωμα στα ουρα.αν συνεχίσει έτσι θα της το πάρουν το παιδί νωρίτερα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι περάστικά με το δόντι σου, μη στενοχωριέσαι για την αντιβίωση, δεν πειράζει καθόλου, εγώ πήρα μια βδομάδα πριν γεννήσω γιατί είχα πάθει οξεία ωτίτιδα:rolleyes:

πω, πω βρε κορίτσι, ευτυχώς δε σταμάτησες τις ενέσεις...ποιές κλεξαν κάνεις?έκανες ΑΝΤΙ ΧΑ να δεις αν σε καλύπτουν?ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα για να είσαι σίγουρη..

Με το καλό και η κοράκλα!!!αχ, χαρές και πανηγύρια!!!γερή να είναι και τελειόμηνη!

Ελπίζω η Αννούλα να είναι καλά και να το κρατήσει λίγο ακόμα το μωράκι της...

Δομνίνα, πως πάει η ζωή με τον ανιψιό???πες μας εντυπώσεις!!!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είναι η ζωή μου με τον ανηψιό μιας ανηψιός και γονείς την κάνανε κατευθείαν για Πάτρα με το που βγήκαν από το μαιευτήριο.. Με την αδερφή μου που μιλάω μου λέει ότι ο μικρός είναι τεμπέλης και βαριέται να πιάσει στήθος και έτσι αναγκάζεται να το βγάζει με το θήλαστρο και να του το δίνει και εκτός αυτού τον πήρε και συγκαμένο από το μαιευτήριο και παλεύουν να φτιάξουν τον πωπούλι του..

Κατά τα άλλα ο γαμπρός μου είναι χεσμένος με το γιο του και τον αλλάζει, τον ταίζει και πηγαίνει και πολύ πιο συχνά στο σπίτι για να ελέγχει τι κάνει το μωρό!

Εμείς είμαστε καλά.. Αύριο μπαίνω στη 17η βδομάδα και την ερχόμενη Τρίτη έχουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού.. Νομίζω ότι η κοιλιά μου έχει φουσκώσει αλλά επειδή είχα αρκετά κιλάκια και όλα ήταν στην κοιλιά δεν μου φαίνεται ακόμη.. Δεν με χαλάει καθόλου όμως.. Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου για να απολαύσω μια στρογγυλή κοιλίτσα!

Βρε κορίτσια εσείς πότε αρχίσατε να καταλαβαίνετε τις κινήσεις του; να ελπίζω ότι σε κάνα δυο βδομάδες θα καταλάβω κάτι ή θα πρέπει να περιμένω περισσότερο;

Τζενάκι κόρη και χεσμένοι και οι δυο; Με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας γερή και δυνατή..

Μακάρι η αννούλα μας να το ξεπεράσει και αυτό το σκόπελο και να κρατήσει λίγο ακόμη το μωράκι μέσα της για να δυναμώσει!

Sosad τι κάνει ο ηλιοκαμμένος μας; εξακολουθεί να καίει καρδιές;

L2qIp2.png

τζενακι με το καλο η κορακλα σου βρε!!! ποτε με το καλο την περιμενεις;; μην ανησυχεις για την αντιβιωση, οπως ειπε και η φιλη σοσαντ πολλες κοπελες εχουν παρει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κι ολα καλα!

ευχομαι η αννουλα να καταφερει να κρατησει το μωρακι λιγο ακομη στην κοιλιτσα! αληθεια τι εχει;δεν θυμαμαι καθολου!!

δομνινακι κ μαγδουλα σμουτς!!

σας φιλω ολες:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και απο εμένα και καλό μήνα να έχουμε!

Εγώ χθες πήρα το πράσινο φως και μπορώ και πάλι να προσπαθήσω για παιδάκι...πέρασε ο καιρός, το λέω και βουρκώνω...εννοείται ότι είμαι λίγο φοβισμένη μήπως πάθω και πάλι τα ίδια αλλά η επιθυμία μου να μείνω έγκυος και πάλι υπερτερεί!

Εύχομαι σύντομα να μπω στο club των θετικών τεστ και των εγκυμονούσων και αυτή την φορά να το κρατήσω για 9 ολόκληρους μήνες!!!

Όταν με πιάνουν φόβοι διαβάζω τις ιστορίες σας και ότι τα καταφέρατε και λέω θα γίνω και εγώ μία από αυτές που το καταφέρνουν!

KATRINDM να σου ζήσει η κόρη!!!!

geni και εγώ ξέρω κοπέλες που πήραν αντιβίωση στην εγκυμοσύνη και μαλιστα πάνω από μία φορές και δεν συνέβη κάτι. Εμπιστεύσου τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλα!

pregnancy-ticker___.png

Τζενάκι νομίζω μερικές αντιβιώσεις επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη!!Μην ανυσηχείς και όλα θα πάνε καλά!!! Με το καλό η κόρη!!!Πολλά κορίτσια μαζευόμαστε!!! ΧΙΧΙ

Δομνίνα εμένα έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις 18 εβδομάδων!! ΑΛλά και αυτές αραια και που!΄!Όχι συνέχεια!!!

Καλή άρχή YRis Συντομα με ένα θετικό τεστάκι και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ειρηνάκι που είσαι καλε?χάθηκες!τι κάνεις κοριτσάκι μου?ελπίζω όλα καλά!

Κατριν πως τα πάτε με την μπεμπούλα?βλέπω σαραντήζετε σύντομα, είναι ήσυχο μωράκι?

Δομνινάκι και ο ηλιοκαμμένος στις 20 εβδομάδες άρχισε να δίνει το παρόν και μέχρι τις 22 είχε γίνει καθημερινή η επικοινωνία μας....αχ, μου λείπουν οι κλωτσιές του:tongue::tongue::tongue:τώρα μου τις δίνει απέξω!!!

Η Αννούλα μας τι κάνει? έχουμε κανένα νέο?

Κορίτσια η λουλουδίρα που χάθηκε?

καλά για το τουνσάκι, θα ρωτήσω, αλλά έχει να μπει παααααρα πολύ καιρό...ελπίζω τουλαχιστον να είναι καλά...

Yriς με το καλό οι νέες προσπάθειες κοριτσάκι μου!είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά...όλες εδώ είμαστε ταλαιπωρημένες αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα αξίζει!!!!Ευχομαι γρήγορα να μας πεις τα δικά σου ευχάριστα!!!

HDfQp3.png

κοριτσια καλησπερα.σας ευχαριστω ολες.ειμαι καλυτερα τωρα.την αντιβιωση θα την σταματησω αυριο το βραδυ.

ειρηνακι ΠΗΤ εχω 8 Μαρτη.εσυ τι κανεις,σε τι φαση βρισκεσαι;

σοσαντ η ΑΝΤΙ ΧΑ τι ειναι;

η αννα βγηκε απο το νοσοκειο.τα αποτελεσματα βγηκαν παθολογικα αλλα δεν την κρατησανε γιατι δεν ειχε μεγαλη πιεση.καθε 2 μερες της ειπε να πηγαινει για εξεταση ουρων και αιματος και 2 φορες την εβδομαδα στο νοσοκομειο .

δομνινακι ωπου να ναι θα το ακουσεις.σημα σγουρα σου εχει δωσει αλλα μπορει να ησουν ορθια και να μην το καταλαβες.εγω τη μικρη μου την ακουσα 15+3.νωρις.αλλα λενε οτι τα κοριτσια τα ακους πιο νωρις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι νομίζω μερικές αντιβιώσεις επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη!!Μην ανυσηχείς και όλα θα πάνε καλά!!! Με το καλό η κόρη!!!Πολλά κορίτσια μαζευόμαστε!!! ΧΙΧΙ

Δομνίνα εμένα έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις 18 εβδομάδων!! ΑΛλά και αυτές αραια και που!΄!Όχι συνέχεια!!!

Καλή άρχή YRis Συντομα με ένα θετικό τεστάκι και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

κατριν θα τους παρουμε φαλαγγι .:rolleyes:.

εσυ τι κανεις,η μπεμπουλα σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.σας ευχαριστω ολες.ειμαι καλυτερα τωρα.την αντιβιωση θα την σταματησω αυριο το βραδυ.

ειρηνακι ΠΗΤ εχω 8 Μαρτη.εσυ τι κανεις,σε τι φαση βρισκεσαι;

σοσαντ η ΑΝΤΙ ΧΑ τι ειναι;

η αννα βγηκε απο το νοσοκειο.τα αποτελεσματα βγηκαν παθολογικα αλλα δεν την κρατησανε γιατι δεν ειχε μεγαλη πιεση.καθε 2 μερες της ειπε να πηγαινει για εξεταση ουρων και αιματος και 2 φορες την εβδομαδα στο νοσοκομειο .

δομνινακι ωπου να ναι θα το ακουσεις.σημα σγουρα σου εχει δωσει αλλα μπορει να ησουν ορθια και να μην το καταλαβες.εγω τη μικρη μου την ακουσα 15+3.νωρις.αλλα λενε οτι τα κοριτσια τα ακους πιο νωρις.

Τζενάκι η ΑΝΤΙ ΧΑ είναι μια εξειδικευμένη εξέταση αίματος που δείχνει τον χρόνο πήξης του αίματος σου όταν κάνεις αντιπηκτικές, έτσι ξέρει ο γιατρός σου αν θα πρέπει να σου αυξήσει τη δόση ή να σου τη μειώσει...είναι πολύ σημαντική εξέταση, δε ρωτάς τον γιατρό σου με αφορμή αυτό που έγινε στον οδοντίατρο???

HDfQp3.png

Sosadaki δεν έχω νέα να σας πω γιαυτο δε πολυγράφω αλλά σας διαβάζω πάντα με αγάπη για να μαθαίνω νεάκια και ευτυχώς περισσότερα καλά εχουμε τελευταια!!! Εγώ έχω σταματήσει τις προσπάθειες γιατί εχω ανάγκη να ηρεμησω!!Οτι θέλει ας γινει δε με νοιαζει!!! Σας φιλώ ολες και τα μωρακια επισης!!!Ολα να πανε καλα στις εγκυουλες μας και φιλακια στα μωρουδακια ολα, εξω και μεσα απο τις κοιλιτσες!!!! Και στις καινουριες φιλες μας κουραγιο και ευχομαι θετικες χοριακες!!!!!!!

Sosadaki δεν έχω νέα να σας πω γιαυτο δε πολυγράφω αλλά σας διαβάζω πάντα με αγάπη για να μαθαίνω νεάκια και ευτυχώς περισσότερα καλά εχουμε τελευταια!!! Εγώ έχω σταματήσει τις προσπάθειες γιατί εχω ανάγκη να ηρεμησω!!Οτι θέλει ας γινει δε με νοιαζει!!! Σας φιλώ ολες και τα μωρακια επισης!!!Ολα να πανε καλα στις εγκυουλες μας και φιλακια στα μωρουδακια ολα, εξω και μεσα απο τις κοιλιτσες!!!! Και στις καινουριες φιλες μας κουραγιο και ευχομαι θετικες χοριακες!!!!!!!

Δεν έχει σημασία που δεν έχεις νέα λουλουδιράκι μου, να σε βλέπουμε που κ που να ξέρουμε πως είσαι καλά!ψιλοερήμωσε το καφεδάκι μας:rolleyes::rolleyes:Εσύ καλά κάνεις και χαλαρώνεις...χρειάζεται και παραχρειάζεται και αυτό!!!Χαλάρωσε τώρα που μπορείς γιατί μετά θα τρέεεεχεις κ δε θα φτάνεις!

Δομνινάκι, τι γίνεται?κλότσισε ο φιλαράκος μας ή όχι ακόμα????

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλή βδομάδα..

Εγώ πέρασα ένα ήσυχο και χαλαρό σαββατοκύριακο με πολύ ύπνο (ειδικά χθες) που τον είχα ανάγκη, ξεκούραση και γέλιο με φιλική παρέα..

Το Σάββατο πήγαμε σούπερ μάρκετ και ψωνίσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο μιας και τα ντουλάπια μας ήταν άδεια.. Σκάσαμε το 200άρι αλλά ψωνίσαμε για 3 μήνες.. Γυρίσαμε σπίτι, κοιμηθήκαμε και το βράδυ πήγαμε με ένα ζευγάρι πολύ καλών μας φίλων σε μια κριτική ταβέρνα στον Κορυδαλλό. Καλά ήταν αλλά πολύς κόσμος ρε παιδιά.. Γεμάτο το εστιατόριο, και μέσα, και έξω και στον εξώστη.. Και μετά αναρωτιόμασταν.. έτσι είναι η κρίση;

Χθες πήγαμε για φαγητό σε ένα ζευγάρι φίλων και γελάσαμε πολύ. Το είχα πραγματικά ανάγκη.

Αύριο είναι το ραντεβού μας με το γιατρό μας και εύχομαι και προσεύχομαι όλα να είναι καλά και το μικρό Δομνινάκι να μεγαλώνει πολύ πολύ!

Εδώ και καιρό κάτι αισθάνομαι από την δεξιά πλευρά σαν τραβηγματάκια αλλά νομίζω ότι είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα.. Αν είναι το μωρό δεν μπορώ να το ξέρω αλλά θα ρωτήσω το γιατρό αύριο που θα πάω.. Πάντως νομίζω ότι ακόμη είναι νωρίς, εκτός αν προετοιμάζεται από τώρα για ποδοσφαιριστής και κάνει εξάσκηση!

Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε όλες καλά!

Εγώ ΠΗΤ έχω 13/4/2013!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

ΕΜείς εδώ μεγαλώνουμε!!Χθες κλείσαμε τον πρώτο μήνα ζωής μας!!!ΦΤΟΥ ΜΑΣ

Σοσαντάκι ήρεμη είναι η μπεμπούλα μας!!Ξυπνάει βέβαια ότι ώρες να ναι , αλλά γενικά είναι ήσυχο παιδάκι!!!!

Δομνινάκι με το καλό ο γιατρός αύριο!!!

Τζενάκι και εγω την έκανα την ΑΝΤΙΧΑ!!! Εϊναι σημαντική εξέταση!!!Εμένα μου την μείωσε την δόση!!!

Τα φιλιά μου στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...