Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα περα ως περα...

δομνινα μου η μαρια το πηρε βαρια θα ελεγα ολο τσιμπαει την μπεμπα κ συνεχως προσπαθει να μου τραβαει την προσοχη στεναχωριεμαι αλλα δεν γινεται αλλιως αυτη την στιγμη την περισσοτερη προσοχη την θελει το μωρο

ο αντρας μου μια χαρα ολο καμαρωνει για τις κορες του αλλα ασχολειται με την μαρια μονο

κοριτσια νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

δεν κοιμαμαι καθολου οταν μου μενει λιγος χρονος ασχολουμαι με την μαρια η μπεμπα εμαθε κ αυτη αγκαλια

γιαυτο δομνινα κοιμησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θα σου λειψει πολυ ο υπνος

χρυσα εγω βαζω ξυπνητηρι κ αν αποκοιμηθω κ δεν προλαβω την βαζω στο στηθος κ οταν εχει πιει λιγο κ εχει κοψει την πολυ πεινα βγαζω κ το υπολοιπο με το θηλαστρο κ της τοο δινω ασε που με το βγαλε βγαλε εχω κανει αποθηκη στο ψυγειο 200γρ που τα ανανεωνω συνεχεια κ ετσι μπορω να καλυψω δυο γευματα προσπαθω να βγαζω κ νωριτερα απο 3 ωρες κ τωρα παω για αρμεγμα φιλια πολλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια Δεκεμβρη του 10 εφερα στον κοσμο ενα κοριτσακι εκτος απο εναν πολυποδα που αφαιρεσα μετα την γεννα δεν ειχα συμαντικα προβληματα ...τον Αυγουστο ημουν παλι εγκυος αλλα ειχα μια βιοχημικη και τωρα ειμαι 5 εβδ εγκυος και 3 ημερων και ειμαι με επαπυλουμενη κυηση ... ακομα δεν εχουμε δει εμβρυο και λογω οτι η χοριακη μου δεν ανεβαινει αρκετα πριν 10 μερες ηταν 1400 και τωρα 2155 ο γιατρος μου λεει οτι το χανουμε....... θα παω την Παρασκευη μηπως δουμε εμβρυο αλλιως τελος...

Βρε κοριτσια εσεις που εχετε ασχοληθει δεν υπαρχει τροπος, δεν υπαρχει καποιος γιατρος να μου προτεινεται? γιατι πρεπει να το χασω και μετα να ψαξω γιατι.... δεν υπαρχει τροπος να το προσπαθησω να κρατησω αυτο που υπαρχει ηδη μεσα μου????????

Γιατι τοσος πονος καθε φορα??????

θα περιμενω με μεγαλη αγωνια μηνυμα σας!!!!!!!

κοριτσακι μου τιποτα δεν εχει τελειωσει μεχρι τα τελειωσει...

περα απο αυτο ομως εχεις ηδη ενα παιδακι κ οπως να κανεις ειναι παρηγορια εγω γυριζα μονη μου καθε φορα σπιτι κ ηταν τοσο μαυρο αν ειχα ενα μωρο να με περιμενει θα ηταν αλλιως

η χοριακη οντως δεν ειναι καλη αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειναι ολα μαθηματικα υπαρχει κ θεος κ καμια φορα εχει αλλα σχεδια για μας!!!υπομονη κ ο χρονος θα διξει .ολα να πανε καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Margioula γεια σου!Δυστυχως και εγω θα σε στεναχωρησω!Δεν νομιζω να υπαρχει κατι να κανεις αυτη τη στιγμη εκτος απο το να περιμενεις!Τα πραγματα δεν φαινεται να πηγαινουν καλα ομως ο γιατρος μου μου ελεγε παντα οτι εχουν δει πολλα τα ματια τους και μπορει να παρει φορα τελικα το μωρακι σου!Εγω μετα απο 4 παλλινδρομες εχω τωρα ενα υπεροχο μωρακι διπλα μου!Απλα δεν νομιζω οτι ειναι σιγουρα θεμα χρωμοσομιακο μαλιστα πιστευω οτι αφου ειναι δευτερη φορα που χανεις μωρακι το πιθανο ειναι να μην ειναι!ο ανοσολογος που με παρακολουθουσε στην εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι θα μπορουσα να ειχα κανει ενα μωρακι και μετα να ειχα αποβολες αρα παιζει και το θεμα το ανοσολογικο!Οτι και να λεμε εμεις ομως τωρα ειναι υποθεσεις!Εσυ χαλαρωσε περιμενε να δεις τις εξελιξεις μην απελπιζεσαι ολα μπορουν να συμβουν!Ευχομαι την Παρασκευη να δειτε αυτο που θελετε αν οχι θα το ψαξεις και ολα θα πανε καλα την επομενη φορα!

Φιλακια!

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά δυστυχώς σε αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης που βρίσκεσαι δεν υπάρχει απολύτως τίποτε να κάνεις για να μπορέσεις να βοηθήσεις την εγκυμοσύνη να προχωρήσει. Το ότι η χοριακή σου δεν αυξάνεται με το σωστό ρυθμό σημαίνει ότι το έμβρυο δεν έχει τη δυναμική να προχωρήσει, δηλαδή κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα χρωμοσώματά του ή υπάρχουν κάποιοι άλλοι παράγοντες που προδιαθέτουν τον οργανισμό να σταματήσει από μόνος του την κύηση.

Αν μου έλεγες ότι ήταν η πρώτη σου εγκυμοσύνη σαφώς το μυαλό μου θα πήγαινε στους τρίτους παράγοντες.. αλλά αφού όμως είναι η τρίτη σου και μάλιστα έχει προηγηθεί μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωρό τείνω να πιστέψω ότι είναι απλώς καθαρά θέμα χρωμοσωμιακών ανωμαλιών...

Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο..

Εγώ προσωπικά στις 5 προσπάθειες εξωσωματικής είχα 2 παλίνδρομες (την 1η στην 9η βδομάδα και την 2η στην 5η βδομάδα), δυο αρνητικές χοριακές και μια επιτυχημένη (την τελευταία όπου μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά).

Κάνε κουράγιο όσο δύσκολο κι αν σου είναι.. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα ένα κατάγερο εμβρυάκι θα βρεθεί στη μήτρα σου και θα χαρίσεις στο παιδάκι σου το αδερφάκι που τόσο επιθυμείτε!

κοριτσακι μου τιποτα δεν εχει τελειωσει μεχρι τα τελειωσει...

περα απο αυτο ομως εχεις ηδη ενα παιδακι κ οπως να κανεις ειναι παρηγορια εγω γυριζα μονη μου καθε φορα σπιτι κ ηταν τοσο μαυρο αν ειχα ενα μωρο να με περιμενει θα ηταν αλλιως

η χοριακη οντως δεν ειναι καλη αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειναι ολα μαθηματικα υπαρχει κ θεος κ καμια φορα εχει αλλα σχεδια για μας!!!υπομονη κ ο χρονος θα διξει .ολα να πανε καλα

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω για τα καλα λογια, τη συμπαρασταση και τις πληροφοριες!!!!!!

περιμενω σημερα να δουμε τι κανουμε...

εχετε δικιο που λετε οτι με παρηγορει το οτι εχω το κοριτσακι μου....

ειμαι απο αυτες που ηθελαν απο πολυ μικρη να γινει μαμα,

οποτε ακουγα οτι υπαρχει γυναικα που δεν μπορουσε να μεινει εγκυος ή εχανε το παιδακι της πονουσα... ηρθε και η δικη μου η σειρα.. μακαρι να μη συνεβαινε ποτε και για καμια γυναικα αλλα ολα ειναι μεσα στη ζωη...

ο Θεος να μας δινει δυναμη να αντεχουμε...υπαρχουν και χειροτερα

θα μπω να σας πω νεα μου... και θελω να σας συγχαρω που αντεξατε τοοοοοοοοοοσες αντιξοοτητες για να αποκτησετε ενα παιδακι.

σας ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Margioula θα περιμένουμε νέα σου και ειλικρινά ελπίζω να μας διαψεύσεις πανηγυρικά!

Εγώ κοριτσάκια μου πήρα σήμερα τις εξετάσεις μου.. Όλα καλά, μόνο τα λευκά λίγο ανεβασμένα αλλά συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη..

Το μικρούλι μου μου έδωσε και σήμερα έναυσμα για πρωϊνό ξύπνημα, στις 5 παρακαλώ και από το πρωί πεινάει... Στις 7.30 το πρωί έτρωγα πατατάκια διότι ήταν το μοναδικό που υπήρχε στο σπίτι!

Το μεσημέρι έφαγα ένα τοστάκι και ήπια κι ένα χυμό και περιμένω όλο ανυπομονησία το βράδυ για να χτυπήσω ένα σουβλάκι μιας και είναι Παρασκευή σήμερα και εγώ και ο σύζυγος το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή να χτυπάμε είτε σουβλάκι είτε πίτσα, έτσι για το κάτι το διαφορετικό!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια

μαργιουλα ευχομαι ολα να πηγαν καλα περιμενουμε νεαα σου!

δομνινακι μεσα στην υγιεινη διατροφη εισαι τι να πω πατατακια σουβλακι

πολυ νυστα κοριτσακια μου τωρα περιμενω να τελειωσει η αποστειρωση για να την ξαναπεσω κανω 2ωρακι μεχρι να ξαναπεινασει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου δυστηχως δεν θα σας διαψευσω....

Χθες ημουνα στο σαλονι του ιατρειου και απο τη μια ο χρονος φαινοτανε βουνο απο την αλλη δεν ηθελα να μπω μεσα γιατι ηξερα τι θα αντιμετωπισω...

ποσο περιεργα συναισθηματα μπορεις να νιωσεις κατι τετοιες στιγμες???

Απλα θα σας πω οτι ειμαι ποιο ανακουφισμενη...

γιατι επαψα να εχω αγωνια, μιλησαμε και μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να φταιει ο θηλασμος..

γιατι του παραπονιομουνα οτι ειχα συσπασεις λογω οτι η μικρη μου ειχε αρρωστησει, ειχε και αλλεργια εκεινο το διαστημα θηλαζε σχεδον αποκλειστικα..

προσπαθουσα πολυ καιρο να το μειωσουμε αλλα δεν μπορουσα οπως και να εχει τωρα εγινε....

ακομα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να πασχουμε απο θρομβοφυλλια αλλα αυτου του τυπου που το προβλημα λυνετε με τη ληψη φυλικου οξεος.....

και κατι τελευταιο που απευχομαι ειναι τα αυτοανοσα πχ. ερυθηματωειδη λυκο.

για ολα αυτα θα κανουμε εξετασεις στην πορεια...

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει εμβρυο μεσα στον σακο δεν μπορουμε να δουμε ακριβως τι φταιει μονο ιστολογικη μπορουμε να δουμε...

κατα τα αλλα μου αφησε μια εβδομαδα περιθωριο μηπως το καταλαβει ο οργανισμος μου και μπορεσει και το αποβαλλει απο μονος του που ειναι το καλυτερο..

αλλιως την Πεμπτη το αργοτερο θα παμε για αποξεση ή νωριτερα αν εχω εντονους πονους ή πυρετο λογω φλεγμονης!!!

παντος πρωτη φορα στη ζωη μου ακουσα τραγουδια με επιασε ταχυκαρδια και ενιωσα να πνιγομαι τα εκοψα κανουν κακο :lol::lol:!!!

ευτυχως εχω τη μικρη μου και με παρηγορει, η αληθεια ειναι οτι δε μου αφηνει καθολου χρονο να σκεφτω, ευτυχως Παναγια μου!!!!!

Κοριτσακια μου να χαιρεστε τα μωρακια σας και με το καλο οι εγκυουλες μας!!!!!!!!!!

τωρα ειδα τα τιγκερακια σας τωρα φανταστειτε πως ημουν!!!!!!

Ισως και εγω τα Χριστουγεννα κραταω και παλι ενα τεστ θετικο!!!!!!:D:D:D:D:D

Σας ευχαριστω η συμπαρασταση σας ηταν συγκινητικη σας φιλω ολες ειστε υπεροχες!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αυτό το σβκ δεν έκανα απολύτως τίποτε.. Σχεδόν δεν βγήκα από το σπίτι.. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μας ήταν κρυωμένοι και εννοείται ότι δεν ρισκάρω να κολλήσω τώρα ούτε ένα απλό κρυμωατάκι.. όχι μόνο για μένα και το δικό μου μωρό αλλά και για την αδερφή μου η οποία είναι ετοιμόγεννη και ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει το γιο της..

Ξεκουράστηκα όμως αρκετά..

Αύριο έχουμε και το ραντεβού με το γιατρό μας και ανυπομονώ να δω πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα θα πάμε με την αδερφή μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού αίματος για ενημέρωση και για να πάρει και το κιτ και με την ευκαιρία θα λύσω και όλες μου τις απορίες..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Margioula μου θέλω να ευχηθώ να τελειώσει αυτή σου η περιπέτεια με τον πιο ανώδυνο τρόπο και πολύ σύντομα όταν νιώσεις έτοιμη ένα γερό μπεμπέκι να ρθει στην κοιλίτσα σου και να μείνει για 9 ολόκληρους μήνες!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

Sosad νομίζω πως ο ηλιοκαμμένος σου απέκτησε νέο φίλο!

L2qIp2.png

Καλημέραα κορίτσια!!!

Δομνίνα τέλεια τα νέα σου!!!! Με το καλό να υποδεχθείτε το ανηψάκι!!!! Να ναι γερό!!!

Αγοράκι εε??? Να ναι γερό πανω απ'όλα!!!! Θα κάνει παρέα στο ξαδερφάκι του!!!! ;););)

ΕΜείς εδώ τρέχουμε!!!Προσπαθούμε να μπούμε σε κάποιο ρυθμό!!! Η μικρή τρώει λαίμαργα και κάνει εμετούληδες που και που!!!Ενδέχεται να έχει παλλινδρόμηση, αν συνεχιστούν οι εμετοί θα κάνουμε έναν υπέρηχο να δούμε αν όντως είναι παλλινδρόμηση!!! ΠΑρολαυτα τα γραμμάρια μας τα παίρνουμε!!Έχουμε φτάσει αισίως τα 4.100!!! Είναι φαγανή η μικρή μου!!!:tongue::tongue::tongue:

Δομνινάκι κοιμήσου τώρα όσο μπορείς , γιατί διαβάζω κάτι για πρωινά ξυπνήματα!!!!:o:o:o Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!! ;);););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Εχω καιρό να γράψω, καταρχήν να ευχηθώ στην Κατριν μας!!!Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου Κατρινάκι, να είναι πάνω από όλα υγιής και τυχερή στη ζωή της, ευτυχία και αγάπη και ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο να τα βρει στο δρόμο της!!!!!!!!!

Και, τώρα να ευχηθώ και στη μανούλα Δομνίνα με το καλό ο γιός!!!!!!!!:D:D:DΆντε επιτέλους ένας φίλος για τον ηλιοκαμμένο μου!!!!!!!

κορίτσια, δε λέω κούκλες οι μπεμπούλες αλλά και οι μπεμπούληδες είναι άλλο πράγμα;););)

Eπίσης Δομνίνα μου με το καλό να υποδεχτείς και τον ανηψιό σου σήμερα το βράδυ!!!Αχ, τι ευτυχισμένες στιγμές!!!Που θα γεννήσετε???

Όλα καλά εύχομαι να πάνε και να δείτε από κοντά τον κούκλο σας!

Φιλιά πολλά και σε όλα τα κορίτσια μας!!!!!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε ολα καλα??

δομνινα να σας ζηση ο παιδαρος..

να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια εκανα την γενικη ουρων κ στο λευκωμα μου βγηκε ενα +..αγχωθηκα παρα πολυ πηρα τον γιατρο μοθ τηλ.κ μου ειπε να κανω παλι ενα τυχαιο δειγμα κ να κοψω το αλατι τα πικαντικα να πινω πολυ νερο κ.τ.λ.γενικα μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ συμαντικο το ενα + κ να μην αγχωνομε κ οτι θα το παρακολουθουμε..εγω ομως αγχωνομε υπερβολικα φυσικα δεν εχω πιεση ουτε πριξιμο..γνωριζει καμια απο εσας να μου πει σας εχει τυχει?..η αληθεια ειναι οτι φοβαμε πολυ..

Αννούλα μου νομίζω ότι απλά ένα + δεν είναι ανησυχητικό. Κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός σου, δηλαδή κόψε το αλάτι και τα πικάντικα, πίνε πολύ νερό και κάνε πάλι ένα τυχαίο δείγμα και βλέπεις ανάλογα με τα αποτελέσματα..

Το λεύκωμα στα ούρα είναι ανησυχητικό όταν ανευρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα..

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ο ανηψούλης μου είναι ξανθούλης, ζόρικος μάγκας από τώρα και με μαλλί καρφάκια.. Ίδιος ο πατέρας του! Ας με αξιώσει ο Θεός σε λίγους μήνες να κρατάω κι εγώ το αγγελούδι μου αγκαλιά!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν σήμερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...