Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κατρινακι να σου ζησει κοριτσακι μου η μπεμπα σου! να τη δεις οπως ποθεις και να ειναι παντα υγιης και καλοτυχη!!!!

ανδριανη μου καλο σαραντισμο και καλη ξεκουραση μετα την ταλαιπωρια που περασατε!!

αντε κοριτσια με το καλο και στα δικα μας γεννητουρια πρωτα ο Θεος!

αντε να το κλεισουμε το ρημαδι το καφε με ομορφα στρουμπουλα μωρα!!

σας φιλω ολες!!

υ.γ τελικα η τουντς που ειναι;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

katrindamaki να σου ζησει η μπεμπα ,γελρη και καλοτυχη να ειναι σε ολη της τη ζωη.

ειρηνακι που εισαι εσυ;εγω μιαχαρα.τωρα που το ακουω ολη μερα ειμαι στην καλυτερη μου φαση.σταματησανε και οι αναγουλες,μονο δυσπεψια εχω και δεν νομιζω να μου φυγει.εχω και που δυσκοιλιοτητα.ο γιατρος μου ειπε να παρω ντουφαλακ σιροπι.ηπια σημερα αλλα δεν μου εκανε τπτ.

πηγα γιατρο προχτες και το ειδα το νινακι μου.μια χαρα ειναι,εχει κανει τον πλακουντα μαξιλαρακι και ριλαξαρει το καλο μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κατερινακι να σου ζησει η μπεμπα!γερη και καλοτυχη!καλο σαραντισμο!

Ανδριανη καλως τη δεχτηκες!Αντε τωρα να ηρεμησεις!Φανταζομαι γινεται χαμος σπιτι με τη μπεμπα και τη "μεγαλη" μαζι!

Τζενακι αραχτο τωρακι σου ε;χαχαχα!Μπραβο!Ολα καλα!

Ειρηνη μου ενα ειναι σιγουρο οτι το καφε θα γεμισει με πολλα πολλα στρουμπουλα μωρακια για ολες!Στο δρομο ειναι και ερχονται!

Εμεις πηγαμε την πρωτη μας επισκεψη στον παιδιατρο την Πεμπτη!Η μπεμπουλα μια χαρα δεν εκλαψε καθολου γελουσε στο γιατρο κιολας!Εβαλε 4 ποντους δηλ ειναι 54 εκ και εβαλε σχεδον ενα κιλο!Γεννηθηκε 3330 φυγαμε απο την κλινικη απο 3170 και τωρα ειμαστε 4150!Μου ειπε να της δινω δικο μου γαλα οσο εχω να την ταιζω οποτε ζηταει και οσο θελει να μην την πιεζω καθολου και να μην την ξυπναω για φαει!Να την χαρομαστε της μιλαμε και να την παιρνουμε πολλες αγκαλιτσες!Να μην λεμε οτι θα κακομαθει γιατι τα παιδια μας πρεπει να τα χαιρομαστε!Επομενη επισκεψη οταν σαραντισουμε και στους 2 μηνες πρωτο εμβολιο!Αυτα!

Σας φιλω γλυκα ολες!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Τι όμορφα νέα είναι αυτά;

Όλα τα τσιπιρδέλια μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και τρελλαίνουν τις μαμάδες τους.. Πόσο χαίρομαι..

Κι εμείς καλά πρέπει να είμαστε.. Πρέπει αύριο ή το αργότερο μεθαύριο να πάω να κάνω τις εξετάσεις που μου έχει γράψει ο γιατρός και πως βαριέμαι.. Αλλά αφού πρέπει για το καλό του μικρού μου θα το κάνω...

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες σας!

L2qIp2.png

δομνινακι θα δεις που σε λιγες βδομαδες θα ακους το μικρο σου κ θα σε σιγουρη οτι ειναι καλα καθε μερα!!

εγω παλι δεν την παλευω με την αυπνια ,ταισμα- ξεσκατισμα -αρμεγμα 2 φορες μεσα στην νυχτα -αποστειρωση καθε φορα χανω 1,5 ωρα υπνου συνολο3 μεσα στην νυχτα αν κοιμαμαι 3 ωρες ζητημα ειναι

η μαρια δε δεν μαζευεται με τπτ εκοψε κ το φαι τωρα κ ολο φωναζει μαμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μικρουλι μου ειναι ενα κουκλι λεμε!οχι οτι ειναι παιδι μο αλλα ειναι κουκλα χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κατερινακι να σου ζησει η μπεμπα!γερη και καλοτυχη!καλο σαραντισμο!

Ανδριανη καλως τη δεχτηκες!Αντε τωρα να ηρεμησεις!Φανταζομαι γινεται χαμος σπιτι με τη μπεμπα και τη "μεγαλη" μαζι!

Τζενακι αραχτο τωρακι σου ε;χαχαχα!Μπραβο!Ολα καλα!

Ειρηνη μου ενα ειναι σιγουρο οτι το καφε θα γεμισει με πολλα πολλα στρουμπουλα μωρακια για ολες!Στο δρομο ειναι και ερχονται!

Εμεις πηγαμε την πρωτη μας επισκεψη στον παιδιατρο την Πεμπτη!Η μπεμπουλα μια χαρα δεν εκλαψε καθολου γελουσε στο γιατρο κιολας!Εβαλε 4 ποντους δηλ ειναι 54 εκ και εβαλε σχεδον ενα κιλο!Γεννηθηκε 3330 φυγαμε απο την κλινικη απο 3170 και τωρα ειμαστε 4150!Μου ειπε να της δινω δικο μου γαλα οσο εχω να την ταιζω οποτε ζηταει και οσο θελει να μην την πιεζω καθολου και να μην την ξυπναω για φαει!Να την χαρομαστε της μιλαμε και να την παιρνουμε πολλες αγκαλιτσες!Να μην λεμε οτι θα κακομαθει γιατι τα παιδια μας πρεπει να τα χαιρομαστε!Επομενη επισκεψη οταν σαραντισουμε και στους 2 μηνες πρωτο εμβολιο!Αυτα!

Σας φιλω γλυκα ολες!;)

χρυσακι μια χαρα η μπεμπουλα θηριο εμεις γεννηθηκαμε 3100στις 3 μερες εφτασε 2880 μετα πο της εκοψαν κ το φαγητο εμεινε στασιμη λιγες μερες πριν φυγει απο την μεθν αρχισε να τρωει κ να περνει κ την πηρα απο εκει μεσα 3050 κ τωρα 10 μερες μετα ειμαστε 3450 τρωει μονο δικο μου γαλα που μαζευω με πολυ κοπο μπορω να πω πολυ κουραση την βαζω να θηλασει αλλα χρειαζομαι πολυ χρονο για να πιει οσο πρεπει κ δεν τον εχω δυστηχωςκ ετσι νοικιασα νοσοκομειακο κ αντλω κ θηλαζω οποτε μπορω

εσυ δινεις κ συμπληρωμα η μονο δικο σου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δομνινακι θα δεις που σε λιγες βδομαδες θα ακους το μικρο σου κ θα σε σιγουρη οτι ειναι καλα καθε μερα!!

εγω παλι δεν την παλευω με την αυπνια ,ταισμα- ξεσκατισμα -αρμεγμα 2 φορες μεσα στην νυχτα -αποστειρωση καθε φορα χανω 1,5 ωρα υπνου συνολο3 μεσα στην νυχτα αν κοιμαμαι 3 ωρες ζητημα ειναι

η μαρια δε δεν μαζευεται με τπτ εκοψε κ το φαι τωρα κ ολο φωναζει μαμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μικρουλι μου ειναι ενα κουκλι λεμε!οχι οτι ειναι παιδι μο αλλα ειναι κουκλα χαχαχαχ

Και εγω μια απο τα ιδια!ουτε εσενα θηλαζει ε;εμαθε στο μπιμπερο απο την κλινικη;και εμενα το ιδιο!καθε 3 ωρες αρμεγομαι και μετα τις 12 σιγουρα 2 φορες!πολυ μεγαλο χασιμο χρονου!αλλα τουλαχιστων εστω και ετσι πινουν το γαλατακι μας!

xDoop3.png

pcDup3.png

χρυσακι μια χαρα η μπεμπουλα θηριο εμεις γεννηθηκαμε 3100στις 3 μερες εφτασε 2880 μετα πο της εκοψαν κ το φαγητο εμεινε στασιμη λιγες μερες πριν φυγει απο την μεθν αρχισε να τρωει κ να περνει κ την πηρα απο εκει μεσα 3050 κ τωρα 10 μερες μετα ειμαστε 3450 τρωει μονο δικο μου γαλα που μαζευω με πολυ κοπο μπορω να πω πολυ κουραση την βαζω να θηλασει αλλα χρειαζομαι πολυ χρονο για να πιει οσο πρεπει κ δεν τον εχω δυστηχωςκ ετσι νοικιασα νοσοκομειακο κ αντλω κ θηλαζω οποτε μπορω

εσυ δινεις κ συμπληρωμα η μονο δικο σου?

και εγω νοικιασα θηλαστρο και ειναι καπως πιο ευκολο ετσι!εγω σε ολο το 24ωρο κανα δυο φορες θα της δωσω και ξενο!προσπαθω να δινω μονο δικο μου αλλα αν κοιμαται αυτη με περνει και με μενα ο υπνος καμια φορα και δεν προλαβαινω!να θηλασει με τιποτα αλλα δεν πιεσα κι ολας γιατι θελω να ξερω ποσο τρωει!

και σενα μια χαρα παει μπεμπα σου!μισο κιλο σχεδον σε 10 μερες!εμεις 980 γρμ σε 20.

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Τελικά σήμερα δεν πήγα να κάνω τις εξετάσεις διότι ξύπνησα στις 4.30 το πρωί και δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω νηστική τόσες ώρες μέχρι το πρωί. Άλλωστε είχαν απεργία και τα τραίνα σήμερα και το πρώτο δρομολόγιο θα ήταν κατά τις 9.30 οπότε δεν με βόλευε καθόλου.

Αύριο όμως πρωί πρωί μόλις ξυπνήσω θα πάω γιατί δεν σηκώνει άλλη αναβολή. Ελπίζω να βγουν τέλειες και το μπεμπάκι να είναι κι αυτό όσο καλύτερα γίνεται.

Αδριανή έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι σίγουρη πως όταν φτάσω στο σημείο να το ακούω κάθε μέρα σίγουρα θα ηρεμήσω πολύ περισσότερο. Όσο να' ναι τώρα καθημερινά με τρώει η αμφιβολία και πιάνω τον εαυτό μου να αναζητάει τα συνήθη συμπτώματα.. πόνο στο στήθος, πονάκια στην κοιλιά, συχνοουρία και όλα τα συναφή..

Αφού πίνουν το γαλατάκι σας έστω και αρμεγμένο είμαι σίγουρη ότι θα τη βρείτε την άκρη και μόλις μεγαλώσουν ακόμη λίγο θα φάνε και από το στήθος..

Να μου τα φιλήσετε στα μπουτάκια..

Αδριανή αλήθεια η Μαρία πως τον έχει πάρει τον ερχομό της μπέμπας; Ο άντρας σου;

L2qIp2.png

Δομινακι οι εξετασεις θα ειναι τελειες και το μπεμπακι σου ειναι μια χαρα!Ειναι λογικο να ανησυχεις μολις θα το αισθανθεις θα ηρεμησεις και δεν θα καταλαβεις ποτε θα περασει ο καιρος!και εγω ετσι ημουν και μαλιστα μερες μερες εκλαιγα και ημουν σιγουρη οτι κατι επαθε το μωρο!ελεγα δεν μπορει να κλαιω χωρις λογο ειναι ενστικτο!χαχαχα!και οταν πηγαινα στο γιατρο ολα ηταν μια χαρα!μολις αρχισε να κουνιεται και να το καταβαινω αρχισα να ησυχαζω!απο τον 4ο μηνα και μετα δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος!θα δεις ολα θα πανε τελεια!

αντε καλα αποτελεσματα!φιλακια!

παω και εγω να ξαπλωσω λιγο τωρα που κοιμηθηκε η μπεμπα μαζι με το μπαμπα της και θα αρμεχτω αργοτερα!χιχιχι!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια Δεκεμβρη του 10 εφερα στον κοσμο ενα κοριτσακι εκτος απο εναν πολυποδα που αφαιρεσα μετα την γεννα δεν ειχα συμαντικα προβληματα ...τον Αυγουστο ημουν παλι εγκυος αλλα ειχα μια βιοχημικη και τωρα ειμαι 5 εβδ εγκυος και 3 ημερων και ειμαι με επαπυλουμενη κυηση ... ακομα δεν εχουμε δει εμβρυο και λογω οτι η χοριακη μου δεν ανεβαινει αρκετα πριν 10 μερες ηταν 1400 και τωρα 2155 ο γιατρος μου λεει οτι το χανουμε....... θα παω την Παρασκευη μηπως δουμε εμβρυο αλλιως τελος...

Βρε κοριτσια εσεις που εχετε ασχοληθει δεν υπαρχει τροπος, δεν υπαρχει καποιος γιατρος να μου προτεινεται? γιατι πρεπει να το χασω και μετα να ψαξω γιατι.... δεν υπαρχει τροπος να το προσπαθησω να κρατησω αυτο που υπαρχει ηδη μεσα μου????????

Γιατι τοσος πονος καθε φορα??????

θα περιμενω με μεγαλη αγωνια μηνυμα σας!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσια Δεκεμβρη του 10 εφερα στον κοσμο ενα κοριτσακι εκτος απο εναν πολυποδα που αφαιρεσα μετα την γεννα δεν ειχα συμαντικα προβληματα ...τον Αυγουστο ημουν παλι εγκυος αλλα ειχα μια βιοχημικη και τωρα ειμαι 5 εβδ εγκυος και 3 ημερων και ειμαι με επαπυλουμενη κυηση ... ακομα δεν εχουμε δει εμβρυο και λογω οτι η χοριακη μου δεν ανεβαινει αρκετα πριν 10 μερες ηταν 1400 και τωρα 2155 ο γιατρος μου λεει οτι το χανουμε....... θα παω την Παρασκευη μηπως δουμε εμβρυο αλλιως τελος...

Βρε κοριτσια εσεις που εχετε ασχοληθει δεν υπαρχει τροπος, δεν υπαρχει καποιος γιατρος να μου προτεινεται? γιατι πρεπει να το χασω και μετα να ψαξω γιατι.... δεν υπαρχει τροπος να το προσπαθησω να κρατησω αυτο που υπαρχει ηδη μεσα μου????????

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά δυστυχώς σε αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης που βρίσκεσαι δεν υπάρχει απολύτως τίποτε να κάνεις για να μπορέσεις να βοηθήσεις την εγκυμοσύνη να προχωρήσει. Το ότι η χοριακή σου δεν αυξάνεται με το σωστό ρυθμό σημαίνει ότι το έμβρυο δεν έχει τη δυναμική να προχωρήσει, δηλαδή κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα χρωμοσώματά του ή υπάρχουν κάποιοι άλλοι παράγοντες που προδιαθέτουν τον οργανισμό να σταματήσει από μόνος του την κύηση.

Αν μου έλεγες ότι ήταν η πρώτη σου εγκυμοσύνη σαφώς το μυαλό μου θα πήγαινε στους τρίτους παράγοντες.. αλλά αφού όμως είναι η τρίτη σου και μάλιστα έχει προηγηθεί μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωρό τείνω να πιστέψω ότι είναι απλώς καθαρά θέμα χρωμοσωμιακών ανωμαλιών...

Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο..

Εγώ προσωπικά στις 5 προσπάθειες εξωσωματικής είχα 2 παλίνδρομες (την 1η στην 9η βδομάδα και την 2η στην 5η βδομάδα), δυο αρνητικές χοριακές και μια επιτυχημένη (την τελευταία όπου μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά).

Κάνε κουράγιο όσο δύσκολο κι αν σου είναι.. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα ένα κατάγερο εμβρυάκι θα βρεθεί στη μήτρα σου και θα χαρίσεις στο παιδάκι σου το αδερφάκι που τόσο επιθυμείτε!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Και σήμερα το μικρό έδωσε το έναυσμα για πρωϊνό κατούρημα στις 4.30 και μετά πάλεψα να κοιμηθώ και πάλι γιατί δεύτερη μέρα στη σειρά ξύπνια από τις 4.30 δεν έλεγε με τίποτε. Με τα πολλά κατάφερα και κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα στις 8 όπου ντύθηκα και έφυγα κατευθείαν για να πάω στο διαγνωστικό να κάνω τις εξετάσεις.. Αποστολή εξετελέσθη, έδωσα αίμα και ούρα και τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι..

Το μικρό μου ελπίζω να μεγαλώνει και να είναι καλά.. Μομεντάκι θέλω να ελπίζω ότι την Τρίτη θα έχουμε μια ευκαιρία να διαλευκάνουμε το μυστήριο του τι είναι το Δομνινάκι απλά και μόνο για να δούμε αν ο μπαμπάς μας θα κατουρηθεί περισσότερο, μιας και όποιο κοριτσάκι δει στην τηλεόραση φαντάζεται ότι είναι το δικό του και χαζογελάει συνέχεια.. Θα τον μαζεύω μου φαίνεται αν τελικά είναι κόρη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Βρε κοριτσια εσεις που εχετε ασχοληθει δεν υπαρχει τροπος, δεν υπαρχει καποιοςγιατρος να μου προτεινεται? γιατι πρεπει να το χασω και μετα να ψαξω γιατι.... δεν υπαρχει τροπος να το προσπαθησω να κρατησω αυτο που υπαρχει ηδη μεσα μου????????

Margioula γεια σου!Δυστυχως και εγω θα σε στεναχωρησω!Δεν νομιζω να υπαρχει κατι να κανεις αυτη τη στιγμη εκτος απο το να περιμενεις!Τα πραγματα δεν φαινεται να πηγαινουν καλα ομως ο γιατρος μου μου ελεγε παντα οτι εχουν δει πολλα τα ματια τους και μπορει να παρει φορα τελικα το μωρακι σου!Εγω μετα απο 4 παλλινδρομες εχω τωρα ενα υπεροχο μωρακι διπλα μου!Απλα δεν νομιζω οτι ειναι σιγουρα θεμα χρωμοσομιακο μαλιστα πιστευω οτι αφου ειναι δευτερη φορα που χανεις μωρακι το πιθανο ειναι να μην ειναι!ο ανοσολογος που με παρακολουθουσε στην εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι θα μπορουσα να ειχα κανει ενα μωρακι και μετα να ειχα αποβολες αρα παιζει και το θεμα το ανοσολογικο!Οτι και να λεμε εμεις ομως τωρα ειναι υποθεσεις!Εσυ χαλαρωσε περιμενε να δεις τις εξελιξεις μην απελπιζεσαι ολα μπορουν να συμβουν!Ευχομαι την Παρασκευη να δειτε αυτο που θελετε αν οχι θα το ψαξεις και ολα θα πανε καλα την επομενη φορα!

Φιλακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Και σήμερα το μικρό έδωσε το έναυσμα για πρωϊνό κατούρημα στις 4.30 και μετά πάλεψα να κοιμηθώ και πάλι γιατί δεύτερη μέρα στη σειρά ξύπνια από τις 4.30 δεν έλεγε με τίποτε. Με τα πολλά κατάφερα και κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα στις 8 όπου ντύθηκα και έφυγα κατευθείαν για να πάω στο διαγνωστικό να κάνω τις εξετάσεις.. Αποστολή εξετελέσθη, έδωσα αίμα και ούρα και τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι..

Το μικρό μου ελπίζω να μεγαλώνει και να είναι καλά.. Μομεντάκι θέλω να ελπίζω ότι την Τρίτη θα έχουμε μια ευκαιρία να διαλευκάνουμε το μυστήριο του τι είναι το Δομνινάκι απλά και μόνο για να δούμε αν ο μπαμπάς μας θα κατουρηθεί περισσότερο, μιας και όποιο κοριτσάκι δει στην τηλεόραση φαντάζεται ότι είναι το δικό του και χαζογελάει συνέχεια.. Θα τον μαζεύω μου φαίνεται αν τελικά είναι κόρη!

Φιλάκια πολλά!

Δομιανα καλα αποτελεσματα!Θα περιμενουμε νεα σου!

Οτι και να ειναι το Δομινακι θα τον μαζευεις τον μπαμπα αλλα οι αντρες κατι παθαινουν με τις κορες τους!Εχουν ερωτα μεγαλο!χαχαχα!

Φιλακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...