Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χρύσα μου απλά τέλεια η μπουμπού σου και φυσικά εσύ.. δεν φαίνεσαι καθόλου ταλαιπωρημένη... Να τη χαίρεστε καθημερινά και να την δείτε όπως επιθυμείτε..

Μακάρι σύντομα να έρθουμε και μεις στη θέση σου!

L2qIp2.png

Χρύσα μου απλά τέλεια η μπουμπού σου και φυσικά εσύ.. δεν φαίνεσαι καθόλου ταλαιπωρημένη... Να τη χαίρεστε καθημερινά και να την δείτε όπως επιθυμείτε..

Μακάρι σύντομα να έρθουμε και μεις στη θέση σου!

Σε ευχαριστω πολυ Δομινακι!Πολυ συντομα θα ερθεις στη θεση μου!Ουτε που θα το καταλαβεις!

Στην πρωτη ειμαστε στην κλινικη ειναι την επομενη μερα που γεννησα!Στις αλλες ειναι προχθες στο σπιτι ειναι πιο μεγαλη!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

φτου φτου σκορδα!! να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου χρυσακι μου!!!!

οπως ειπε και η φιλη Δομνινα αντε με το καλο ολες να βρεθουμε στη θεση σου!!!

να μας την φιλησεις!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

καλησπερα κοριτσια.ρενιτακι φουσκωνω,να δω που θα φτασω.

να σας ενημερωσω για την αντριανη.ειναι μαζι με τη μπεμπουλα .την κατεβασανε στην παιδιατρικη,θα τους κρατησουνε αλλες 10 μερες για παρακολουθηση.ειναι σε μονοκλινο και ειναι ολη μερα μαζι.αν και εχτες παραλιγο να της την παρουνε.εσπασε η φλεβα της μικρης και την ξαναπηγανε εντατικη.στην αρχη της ειπαν της αντριανης οτι δεν θα την ξανακατεβασουνε αλλα δοξα το θεο,βρηκαν φλεβα και ειναι παλι μαζι.

περαστικα στη μικρουλα τζενακι! μεγαλη ταλαιπωρια αλλα τελος καλο ολα καλα! αντε να περασει και το δεκαημερο να γυρισουν σπιτακι τους να ηρεμησουν!

εσυ πως εισαι;;;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Xρύσα να σου ζήσει , καλέ τι κουκλίτσα είναι αυτή???

δίκιο είχαν οι μαίες που σου έλεγαν το πιό όμορφο μωρό!

μαμά και κόρη λάμπετε από ευτυχία!όλη της η ζωή ΄΄ετσι να είναι, ευτυχισμένη, γεμάτη χαρές!!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Μπραβο βρε κοριτσι!!!! Αντε με το καλο να ερθει η ωρα που θα κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου.

Βρε κοριτσια.... η Ανδριανη τι γινεται? Εχει μερες να γραψει. Εχει επικοινωνησει καποιος μαζι της? Ανησυχω που εχει μερες να μας μιλησει... Ειναι καλυτερα αραγε το κοριτσακι της?

κοπελιες καλησπερα σας γραφω στα γρηγορα γιατι κανω αποστειρωση η μικρη ειναι απο σημερα σπιτι της καναμε μανακι κ κοιμομαστε ολη μερα ξυπναμε μονο για φαι

η μαρια βεβαια δεν το πηρε κ τοσο ψυχραιμα την γρατζουνισε στο προσωπο τρομαρα μου κ αυτο δεν μιλησε καθολου την μαλωσα αλλα οχι πολυ για να την παρει με καλο ματι σας αφηνω να αρμεχτω γιατι κ μενα πιανει στηθος αλλα βαριεται κ το βγαζω κ της το δινω φιλια σε ολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς γεννήσαμε 04/10 09:30 μια κουκλίτσα 3.460 kg!!!!!

Μπήκα Τετάρτη μεσάνυχτα για πρόκληση φυσ. τοκετού, με ετοιμάσανε, μου βάλανε και υπόθετο στον τράχηλο για να ανοίξει και όλο το βράδυ με είχαν nst!!!άρχισαν και οι πόνοι και όλο το βράδυ είχα συσπάσεις!!!Αλλά ο τράχηλος δεν άνοιγε με τίποτα και σκληρός και μακρύς!!!! Οπότε μας είπε ο νεογνολόγος να προχωρήσουμε σε καισαρική γιατί λόγω σακχαρου στρεσαριζόταν το μωρό και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και πολλές ώρες τον τράχηλο να ανοίξει!!!! Με πιάνουν τα κλάματα μόλις το άκουσα γιατί δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και βουλώνει η μύτη ΧΑΧΑ!!!Μπάινω κατευθείαν χειρουργείο, μου κάνουν επισκληρίδιο!!!Αρχίζω να ζαλίζομαι , να έχω τάση για εμετό και να μην μπορώ να αναπνεύσω λόγω βουλωμένης μύτης!!Ο γιατρός να κόβει και να ράβει και εγώ να είμαι έτοιμη να καταρεύσω , με 2 αντιεμετικά , να μου παίρνουν συνέχεια την πίεση να μου μετράνε σάκχαρο!!Αλλά σε χρόνο dt μου φέρανε την μπεμπουλιτσα μου αγκαλιά και τα ξέχασα όλααααα!!!!!

Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε τώρα με την μπέμπα και τον θηλασμό!!

ΑΛλά πραγματικά μόλις είδα την μπεμπούλα ξέχασα όλα όσα έχω περάσει, και όσα ταλαιπωρήθηκα στην εγκυμοσύνη!!! Αξίζει !!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Πολλές μπεμπούλες έκαναν την εμφάνισή τους αυτές τις μέρες και πολύ φοβάμαι ότι ο ηλικοκαμμένος θα μείνει μόνος και έρημος χωρίς αντίπαλο.. Θα έχει όλα τα κορίτσια να σφάζονται για κείνον και αυτός αραχτός θα διαλέγει όποια θέλει και του κάνει κέφι!

Γερά και καλότυχα να είναι τα καινούργια μωράκια και να φέρουν απέραντη ευτυχία στις μανούλες και τους πατερούληδες.. Είμαι σίγουρη πως τώρα που τα έχετε σπίτι σας και στην αγκαλιά σας όλα τα κακά προηγούμενα ξεχάστηκαν αμέσως και ανήκουν επιτέλους στο παρελθόν..

Καλούς θηλασμούς και καλό σαραντισμό και εύχομαι πολύ σύντομα να είμαι στη θέση να σας εξιστορήσω κι εγώ τη δική μου γέννα!

Σας φιλώ στα μπουτάκια!

L2qIp2.png

Katrindmaki να σου ζήσει η μπεμπούλα σου να ναι παντα γερη , ευτυχισμένη και καλότυχη!!!!

Ανδριαννή χαίρομαι που την εχεις σπιτάκι σου τη μπεμπούλα σου την αγωνίστρια!!!Βρε τη φοβερή και τρομερή Μαρια τη καταφερε τη γρατζουνιά ε??Δυναμικες κόρες και οι δυό!!!!

Δομνινάκι χαρηκα και με τα δικα σου νεα και συντομα θα περασει ο καιρός να μας πεις και τη δικη σου εμπειρια τοκετου που θα ναι τελειααα!!!

Φιλακια σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...