Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια !!!

όσες κάνατε ενέσεις στην εγκυμοσύνη , τις συνεχίσατε και μετά??? Μου είπε ότι θα τις συνεχίσω για 10 μέρες απ'ότι θυμάμαι!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις κι εσύ το μπεμπέκι σου στην αγκαλιά σου..

Απ' ότι ξέρω συνεχίζεις τις ενέσεις μέχρι να σαραντήσεις..

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είδα τον ανηψιό μου πρώτη μούρη σήμερα.. Όπως σας είχα πει και χθες πήγαμε με την αδερφή μου στο γιατρό και κορίτσια είδαμε τη μουρίτσα του.. είναι ήδη 2 κιλά σχεδόν και η αδερφή μου θέλει 3 βδομάδες ακόμη για να μπει στο μήνα της. Έχει μαλλάκια και ένα πολύ γλυκό προσωπάκι.. Πολύ συγκινητικό..

Και μετά παρακάλεσα τον γιατρό να ακούσουμε και το δικό μας το σποράκι.. Η καρδούλα του χτύπαγε μια χαρά και είχε μεγαλώσει από την Πέμπτη που το είδαμε. Πόσο δεν ξέρω μιας και δεν ήθελα να καθυστερήσω περισσότερο το γιατρό. Το θέμα είναι ότι είναι καλά και η μαμά του πολύ χαρούμενη.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη που μας έρχεται..

Επίσης κατάφερα και έγραψα και τα φάρμακα που χρωστούσα στον φαρμακοποιό και έτσι μου έφυγε και η στενοχώρια που είχα για τον άνθρωπο..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

ΔΟμνινάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!κούκλος ο ανιψιός???

Με το καλό να τον δεχτείτε και με το καλό να δεις και το δικό σας μουτράκι!

Κορίτσια κανένα νέο από την Ανδριανή και την μπεμπούλα της?ελπίζω να είναι όλα καλά...

Το Χρυσάκι , η μικρομανούλα μας, πως τα πάει με το νέο μέλος???

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κυρίες μου!

Κατρινάκι σήμερα γεννάς?? Με έναν πόνο κοριτσάκι μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν και να κρατησεις υγιεστατο το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Χρυσάκι πήρες την μπουμπού σου σπίτι σας? Μια ευτυχισμένη οικογενειακη ζωή να χετε !! Και να μην ξεχνιόμαστε περιμένουμε φωτο από την κούκλα σου για το άλμπουμ του καφέ μας!!:D

Ανδριαννή πώς είναι η κορούλα σου και πως είσαι και εσυ? Ειναι πολύ σκληρό όλο αυτό που περνάς!! Κουράγιο κοριτσακι μου κ προσευχόμαστε όλες να πάρεις σύντομα το μωράκι σου σπίτι σας!!

Δομνινάκι θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσακια!Εισαι πολύ τυχερή που θα κάνεις πρόβα τζενεραλε νεογεννητου στο σπίτι!!

τζενάκι μου θα συμφωνησω με την Ειρήνη μας!Και εγω για αμυγδαλέλαιο ξέρω ότι είναι πολύ καλό και οικονομικό!! Πώς πάει η κοιλίτσα? Φούσκωσε?

Ειρηνάκι μου εσύ τι κάνεις? Πότε με το καλό θα ξαναμπείς δυναμικά στον αγώνα?

Βρε κορίτσια η τουντς που χάθηκε? Λουλουδιράκι τα φιλιά μου!! Μάγδα που εισαι οεο?? Βελβετακι και σοσαντ φιλιά στα κουκλιά σας!! Φιλώ επίσης και όσα κοριτσακια ξεχναω αλλά ένα μυαλό και αυτό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι και σήμερα ξενυχτισμένη μιας και σηκώθηκα από τις 5 το πρωί.. Σηκώνομαι τουλάχιστον δυο φορές το βράδυ για πιπί και μετά που να κολλήσει ο ύπνος.. Πάντως ο αντρούλης μου σηκώθηκε κι αυτός στις 5 μαζί μου για συμπαράσταση.. Βέβαια το βράδυ από τις 22:30 είμαστε στο κρεβάτι για νάνι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Το ραντεβού μας με το γιατρό μετατέθηκε από την ερχόμενη Τρίτη για την ερχόμενη Τετάρτη διότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν πειράζει.. το μωράκι μου θα είναι μια μέρα μεγαλύτερο και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας!

Βρηκα επιτελους λιγο χρονο για να γραψω!Απο τη Δευτερα που ειμαστε σπιτι γινεται ενας χαμος!Οι γιαγιαδες οι παππουδες οι θειες τα ξαδερφακια ολοι θελουν να τη βλεπουν και μονο ημερα μας αφησαν στην ησυχια μας αφου τους ειπαμε οτι θελουμε να χαλαρωσουμε λιγο οι τρεις μας!!!:shock:

Τελος παντων η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!ολα ειναι καλα!Πριν φυγουμε την Δευτερα της εκαναν υπερηχακι στα νεφρακια της και ολα ειναι οκ!Τωρα προσπαθω να τη βαλω σε ενα προγραμμα αλλα αυτη τρωει οποτε θελει και μαλιστα εμαθε η κυρια στα μπιμπερο και δεν θελει να θυλασει!Ετσι αναγκαζομαι να το βγαζω με το θυλαστρο και να της το δεινω!Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο μωρακι!Δεν γκρινιαζει κλαιει μονο για φαει!:tongue:

Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν μπορω ρε κοριτσια!Αν θελει καποια να με βοηθησει!:oops:

Φιλακια σε ολες!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσακια μου γεια σας!

Βρηκα επιτελους λιγο χρονο για να γραψω!Απο τη Δευτερα που ειμαστε σπιτι γινεται ενας χαμος!Οι γιαγιαδες οι παππουδες οι θειες τα ξαδερφακια ολοι θελουν να τη βλεπουν και μονο ημερα μας αφησαν στην ησυχια μας αφου τους ειπαμε οτι θελουμε να χαλαρωσουμε λιγο οι τρεις μας!!!:shock:

Τελος παντων η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!ολα ειναι καλα!Πριν φυγουμε την Δευτερα της εκαναν υπερηχακι στα νεφρακια της και ολα ειναι οκ!Τωρα προσπαθω να τη βαλω σε ενα προγραμμα αλλα αυτη τρωει οποτε θελει και μαλιστα εμαθε η κυρια στα μπιμπερο και δεν θελει να θυλασει!Ετσι αναγκαζομαι να το βγαζω με το θυλαστρο και να της το δεινω!Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο μωρακι!Δεν γκρινιαζει κλαιει μονο για φαει!:tongue:

Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν μπορω ρε κοριτσια!Αν θελει καποια να με βοηθησει!:oops:

Φιλακια σε ολες!:D

Χρύσα μου είμαι σίγουρη ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου.. Η μικρή σου είναι η ατραξιόν του μήνα και είναι αλήθεια πως όλοι μας παθαίνουμε ένα σοκ και δέος μπροστά σε ένα νεογέννητο! Θα σε συμβούλευα μόνο εντελώς φιλικά μέχρι να σαραντίσει το μωρό να μην έχει επαφή με άλλα παιδάκια λόγω ιώσεων.. Έτσι περίεργος που είναι ο καιρός είναι πολύ εύκολο να κολλήσει το οτιδήποτε και δεν το θέλουμε..

Αν προσπαθήσεις λίγο ακόμη με το θηλασμό είμαι σίγουρη ότι κάτι θα γίνει..

Για φωτογραφίες δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δυστυχώς δεν το κατέχω το άθλημα..

Πολλά φιλάκια στα μπουτάκια!:tongue:

L2qIp2.png

Εδώ είμαι κι εγώ.. Από τις 5 το πρωί και σήμερα στο πόδι αλλά τουλάχιστον ξανακοιμήθηκα από τις 7 έως τις 9 το πρωί.. πάλι καλά γιατί διαφορετικά δεν θα άντεχα με τίποτε.. Με το που γυρνάω σπίτι και φάω και αράξω στον καναπέ, αυτό ήταν.. ούτε που καταλαβαίνω για πότε κλείνουν τα μάτια μου.. δεν πειράζει όμως.. έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τί κάνετε?

Θέλω να σας ρωτησω αν κάποια από εσάς είχε ρέζους αρνητικό....εγώ είχα και μου είπε ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης ότι μόλις γεννήσω θα έπρεπε να κάνω μια ένεση .... φυσικά μου είπε ότι θα μου την κάνει και όταν έκανα την απόξεση...το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια εξέταση που να τσεκάρει αν όλα είναι οκ (πχ αν έγινε η ένεση) πριν βάλω μπροστά και πάλι για παιδάκι!!!

pregnancy-ticker___.png

Θέλω να σας ρωτησω αν κάποια από εσάς είχε ρέζους αρνητικό....εγώ είχα και μου είπε ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης ότι μόλις γεννήσω θα έπρεπε να κάνω μια ένεση .... φυσικά μου είπε ότι θα μου την κάνει και όταν έκανα την απόξεση...το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια εξέταση που να τσεκάρει αν όλα είναι οκ (πχ αν έγινε η ένεση) πριν βάλω μπροστά και πάλι για παιδάκι!!!

Yris μου, κοντέυει ο καιρός να ξεκινήσεις πάλι προσπάθειες?

με το καλό και καλή επιτυχία;););)

Η Χρύσα μας αν θυμάμαι καλά έχει ρέζους αρνητικό, και την παρακολουθούσε λίγο πιό στενά ο γιατρός της γι αυτό το λόγο..νομίζω τους ενδιαφέρει γιατί υπάρχει περιπτωση ασυμβατότητας ρεζους με το μωρό και ΄΄ισως αντιδράσει ο οργανισμός σου...

Χρύσα θα συμφωνήσω με το Δομνινάκι μας, είναι περίεργη εποχή, πρόσεχε με ποιούς έρχεται σε επαφή το μωράκι σου, καλύτερα να μην έχεις πολύ κόσμο στο σπίτι τώρα για αρχή, δύσκολο, αλλά τουλάχιστον έχεις την πιό γλυκιά δικαιολογία;););)κανένας δεν θα σε παρεξηγήσει!

Για φωτογραφίες, εγώ έκανα προφίλ στο imageshack και τις ανεβάζω εκεί, αν θέλεις μπες στο δικό σύνδεσμο και κανέ ένα προφίλ, μετά φτιάξε άλμπουμ και ανέβασε φωτογραφίες!άντε να δούμε την κούκλα σου!

HDfQp3.png

καλησπερα κοριτσια.ρενιτακι φουσκωνω,να δω που θα φτασω.

να σας ενημερωσω για την αντριανη.ειναι μαζι με τη μπεμπουλα .την κατεβασανε στην παιδιατρικη,θα τους κρατησουνε αλλες 10 μερες για παρακολουθηση.ειναι σε μονοκλινο και ειναι ολη μερα μαζι.αν και εχτες παραλιγο να της την παρουνε.εσπασε η φλεβα της μικρης και την ξαναπηγανε εντατικη.στην αρχη της ειπαν της αντριανης οτι δεν θα την ξανακατεβασουνε αλλα δοξα το θεο,βρηκαν φλεβα και ειναι παλι μαζι.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χρύσα μου είμαι σίγουρη ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου.. Η μικρή σου είναι η ατραξιόν του μήνα και είναι αλήθεια πως όλοι μας παθαίνουμε ένα σοκ και δέος μπροστά σε ένα νεογέννητο! Θα σε συμβούλευα μόνο εντελώς φιλικά μέχρι να σαραντίσει το μωρό να μην έχει επαφή με άλλα παιδάκια λόγω ιώσεων.. Έτσι περίεργος που είναι ο καιρός είναι πολύ εύκολο να κολλήσει το οτιδήποτε και δεν το θέλουμε..

Αν προσπαθήσεις λίγο ακόμη με το θηλασμό είμαι σίγουρη ότι κάτι θα γίνει..

Για φωτογραφίες δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δυστυχώς δεν το κατέχω το άθλημα..

Πολλά φιλάκια στα μπουτάκια!:tongue:

Ναι Δομινακι μου το ξερω!Μια φορα ηρθαν οι ψυχουλες να τη δουν και τα "ελουσα" πρωτα με σαπουνια και αντισυπτηκα και μολις που την ειδαν!Ουτε που την ακουμπησαν!Πηγαινουν και σχολειο και ειναι επικυνδινα τα πραγματα!Απλα τα καημενα την περιμενα τοσο καιρο και δεν μου πηγαινε η καρδια να μην τα αφησω να ερθουν!Τωρα αρχισαν να ελατωνονται οι επισκεψεις γενικως και απο τους παπουδες γιαγιαδες κτλ!Χαιρονται και αυτοι μωρε αλλα πρεπει να καταλαβαινουν!

Φιλακια πολλα!

xDoop3.png

pcDup3.png

Yris και εγω εχω ρεζους αρνητικο και ο γιατρος μετα απο καθε αποξεση μου εκανε μια ενεσουλα και μετα απο 2-3 εβδομαδες με εβαζε να κανω μια εξεταση που λεγεται εμμεσος coombs για να δουμε αν επιασε η ενεση!Αλλα και τωρα που γεννησα μου εκανε παλι την ιδια ενεση γιατι η μπεμπα μου εχει θετικο αιματακι αν ειχε αρνητικο σαν εμενα δεν θα χρειαζοταν!Ειναι πολυ σπανιο να μην πετυχει η ενεση παντως!Ο γιατρος μου μου ειχε πει 1 στο δισεκατομυριο!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...