Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνινάκι υπέροχα τα νέα σου!!!Με το καλό και η Β επιπέδου!!!

περνάει ο καιρός ε???για κοριτσάκι πας κι εσύ?αχ, μόνος έμεινε ο ηλιοκαμένος μου στο καφέ μας;););)

τζενάκι μια χαρά προχωράς κι εσύ, έφτασες 17η εβδομάδα, θα φούσκωσε και η κοιλίτσα!αλήθεια φύλο δεν είδατε ακόμα?

Ανδριανή μου ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι πέρασες....υπομονή κορίτσι μου, όλα να πάνε καλά, και να βγει γερή και ακόμα πιό δυνατή η μπεμπούλα σου!

Χρύσα καλό σαραντησμό, άντε να πάρετε και εσείς την κούκλα σας σπίτι!!! το πιό όμορφο μωρό του θαλάμου ε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να την χαίρεσαι την όμορφη!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες.για το φυλο δεν ειμαστε σιγουροι,μαλλον κοριτσι μας ειπε,αλλα για πιο σιγουρα στη β επιπεδου.στις 29 οκτωμβριου.

σοσαντακι η κοιλια ψιλο φουσκωσε.και τωρα θελω τα φωτα σας.πηγα στο φαρμακειο να παρω βαζελινη να βαζω για προληψη των ραγαδων και μου ειπε οτι ειναι επικινδυνη για το μωρο γιατι εχει μεσα πετρελαιο.μου εδειξε μια της φρετζυδερμ αλλα εχει 25 ευρω και ειναι 200 ml.τι να μου κανει εμενα αυτη,εγω θελω τουλαχιστον 2 το μηνα.μου ειπε και για τη φισσαν μαμα αλλα αυτη ειναι 50 ml και εχει 13 ευρω..απο αυτη θα θελω μια την εβδομαδα..ειναι πολλα τα λευτα ρε γμτ.τη ρωτησα αν κανει δουλεια το ελαιολαδο και μου ειπε οτι αυτα ειναι κομπογιανιτικα πραγματα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ακομα δυο μερουλες και φυγαμε!!!

Ειναι πολυ καλα η μπεμπουλα μου!Δεν εχουν να μας πουνε τιποτα οι γιατροι καθομαστε μονο για την αντιβιωση!

Πηγαινουμε να την ταισω και τρελαινομαι!Καθε μερα και πιο ομορφη ειναι!Νομιζω οτι μεγαλωνει πολυ γρηγορα!Χθες εβλεπα στον υπνο μου οτι περπατουσε και ελεγα πως μεγαλωσε ετσι το μωρο μου και δεν το χαρηκα!!!Εφιαλτης!

Παντως ειναι καλο κοριτσι μου λενε και εχει προγραμμα ανα 3 ωρες τρωει!

Δομινα και Τζενη αντε περναει ο καιρος!Ολα καλα πηγαινουν μην φοβαστε τιποτα!Φιλακια πολλα!

Φιλακια σε ολες σας!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

με το καλο να πατε σπιτι σας χρυσα.

εμεις παμε καλυτερα επαθα ενα σοκ σημερα γιατι της ξυρισαν ολο το καφαλακι γιατι δεν εβρισκαν φλεβα τις εχει σπασει ολες κ το κεφαλακι της ειναι κοντα κοντα τρυπουλες χερακια ποδαρακια καταμελανα ειληκρινα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα εμεις σιγουρα μια εβδομαδα την εχουμε μεσα απλα λπιζω να μας κατεβασουν στην παιδιατρικη για να μην κολησει κανα αλο μικροβιο εκει μεσα θελω να ελπιζω οτι αυτο θα γινει την τεταρτη μεγαλα ονειρα δεν κανω γιατι ετσι ελεγα κ την προηγουμενη τριτη κ βρεθηκαμε να ειμαστε χειροτερα αποτι μπηκαμε

κοριτσια αληθεια σας λεω δεν αντεχω αλο!θελω το μωρο μου εχω να το ακουμπησω 10 μερες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες.για το φυλο δεν ειμαστε σιγουροι,μαλλον κοριτσι μας ειπε,αλλα για πιο σιγουρα στη β επιπεδου.στις 29 οκτωμβριου.

σοσαντακι η κοιλια ψιλο φουσκωσε.και τωρα θελω τα φωτα σας.πηγα στο φαρμακειο να παρω βαζελινη να βαζω για προληψη των ραγαδων και μου ειπε οτι ειναι επικινδυνη για το μωρο γιατι εχει μεσα πετρελαιο.μου εδειξε μια της φρετζυδερμ αλλα εχει 25 ευρω και ειναι 200 ml.τι να μου κανει εμενα αυτη,εγω θελω τουλαχιστον 2 το μηνα.μου ειπε και για τη φισσαν μαμα αλλα αυτη ειναι 50 ml και εχει 13 ευρω..απο αυτη θα θελω μια την εβδομαδα..ειναι πολλα τα λευτα ρε γμτ.τη ρωτησα αν κανει δουλεια το ελαιολαδο και μου ειπε οτι αυτα ειναι κομπογιανιτικα πραγματα..

Tζενάκι, σε όλη την εγκυμοσύνη έβαζα παιδική βαζελίνη σε όλο το σώμα και δεν έπαθε τίποτα το μωρό μου, επίσης δεν έχω ούτε μια ραγάδα και αν δεις την κοιλιά μου τώρα που αδυνάτησα ΄δεν καταλαβαίνεις με τίποτα ότι έχω γεννήσει...κατά τη γνώμη μου μη το σκέφτεσαι, κάνει φοβερή δουλειά, και αν ήταν επικίνδυνη δεν θα ήταν για μωρά, σωστά???

HDfQp3.png

εμεις παμε καλυτερα επαθα ενα σοκ σημερα γιατι της ξυρισαν ολο το καφαλακι γιατι δεν εβρισκαν φλεβα τις εχει σπασει ολες κ το κεφαλακι της ειναι κοντα κοντα τρυπουλες χερακια ποδαρακια καταμελανα ειληκρινα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα εμεις σιγουρα μια εβδομαδα την εχουμε μεσα απλα λπιζω να μας κατεβασουν στην παιδιατρικη για να μην κολησει κανα αλο μικροβιο εκει μεσα θελω να ελπιζω οτι αυτο θα γινει την τεταρτη μεγαλα ονειρα δεν κανω γιατι ετσι ελεγα κ την προηγουμενη τριτη κ βρεθηκαμε να ειμαστε χειροτερα αποτι μπηκαμε

κοριτσια αληθεια σας λεω δεν αντεχω αλο!θελω το μωρο μου εχω να το ακουμπησω 10 μερες

Ανδριανή, υπομονή κορίτσι μου...κάνε προσυχούλες να γίνει γρήγορα καλά η μικρή σου...μόνο αυτό έχει σημασία, όλα τα άλλα θα της τα αναπληρώσεις με το παραπάνω μόλις την πάρεις αγκαλίτσα..

HDfQp3.png

Καλημέραα!!

Τζενάκι και εγώ βαζελίνη βάζω,, και μάλιστα ο γιατρός μου είπε να βάζω βαζελίνη!!!Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ραγάδα!!! Η φαρμακοποιός δεν σου είπε ότι οι κρέμες που σου σύστησε έχουν μέσα parabens και που αυτά τα έχουν ενοχοποιήσει???

Από όπου και αν το ψάξεις όλα επικίνδυνα είναι!!!Πάντως και εμένα η φαρμακοποιός μου είχε συστήσει της φρεζυδερμ (την πιο ακριβή) και μου έλεγε ότι με την βαζελίνη θα λερώνουν τα ρούχα μου!! ΑΛλά τίποτα δεν συνέβη!!Να πουλήσουν θέλουν!!

Ανδριανή υπομονή, φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να την έχεις μακριά σου, αλλά είναι για καλό της!!Μακάρι να περάσουν όλα γρήγορα και να την πάρεις αγκαλιά σου!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ευχαριστω πολυ Ανδριανη και σε σας το ιδιο!Να πατε με το καλο σπιτακι σας!Σε καταλαβαινω!Ειναι πολυ δυσκολο να την βλεπεις και μην μπορεις να την ακουμπησεις!Εμενα απο Την Τεταρτη με αφηνουν να την παρω αγκαλια και να την ταισω!Ακομα αυριο και Δευτερα παμε σπιτι!

Υπομονη και θα γινει καλα η μπεμπουλα σου!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Kαλημερα κοριτσια. Εχουμε κανενα νεοτερο απο τα δυο αδιαθετα μωρακια μας? Ανδριανη... σε σκεφτομαι συνεχεια και μπαινω συχνα να δω μηπως εχεις ποσταρει καποιο νεο για το μωρακι σου. Περαστικα και γρηγορα στις δυο μπεμπουλες μας.

Διαφημίσεις

ανδριαννη μου περαστικα στο κοριτσακι σου! ευχομαι γρηγορα να ξεπερασει τα προβληματακια της και να την παρετε σπιτι κοντα σας!!

χρυσακι μου λογικα απο χθες πρεπει να εχεις τη μπουμπουκα σπιτι! θα περιμενω νεα σου, ξερεις εσυ!

δομνινακι μουυυυυυυυυυυυ τελεια τα νεα σου, συγχαρητηρια!!!! εγω παντως νομιζω στη πορεια θα φυτρωσει τσουτσουνι χιχιχιχιχιχι!!!

τζενακι μου εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εβαζα αμυγδαλελαιο κι ο γιατρος μου ειχε πει πως ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσα να βαλω! με το καλο και στη β' επιπεδου!

κοριτσια η κατριν μας σημερα μπαινει για γεννα;;;;; αν ναι με το καλο και μ' εναν πονο!!!!

βελβετακι και σοσαντ τι κανετε;;;; σας ειχα χασει τοσο καιρο! πως ειναι τα μπουμπουκια σας;;;;;

μαγδουλα που εισαι χαμενη;;;;;; ρενιτακι μου ολα καλα;;;

i want to be mama λυπαμαι που ηρθες στο τοπικ των παλλινδρομων αλλα οπως βλεπεις αυτο το τοπικ γεμισε με μωρα!!! σου εχω στειλει πμ στο parents.gr αλλα δεν ξερω αν το διαβασες ποτε!

σας φιλω ολες!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τι είναι αυτό πάλι σήμερα; Τι ζέστη αφόρητη είναι αυτή; Στεκόμουν σε ουρά για 30 ολόκληρα λεπτά για να βγάλω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και κόντεψα να πάθω ηλίαση.. Μιλάμε ο καιρός έχει τρελλαθεί κι εγώ ήρθα στη δουλειά σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο..

Έχω την αδερφή μου εδώ και 5 μέρες στο σπίτι γιατί αύριο θα πάμε και οι δυο στο γιατρό.. Προχθές ξεχωρίζαμε διάφορα μωρουδιακά που της δώσανε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι να χωράει εκεί μέσα.. Δυο βδομάδες ακόμη και η αδερφή μου μπαίνει στο μήνα της.. Μου φαίνεται απίστευτο.. Εντωμεταξύ θα κάτσει σπίτι μου καμιά δεκαριά μέρες αφού γεννήσει και το περιμένω πως και τι.. Θα έχω ένα νεογέννητο σπίτι μου κορίτσια.. Δεν το πιστεύω λέμε!

Το δικό μου το σποράκι πρέπει να είναι καλά.. σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 5 και εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να δίνει το πρόσταγμα για μαμ.. Άντε να δούμε αν θα καταφέρω να πείσω το γιατρό να το ακούσουμε αύριο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Θέλω να ευχηθώ στη Χρύσα μια ανέφελη ζωή τώρα με την μπεμπούλα της στο σπίτι..

Στην Αδριανή μας να κάνει κουράγιο.. Είναι τόσο σκληρό αυτό που περνάς αλλά σκέψου ότι η μπέμπα σου θέλει τη μαμά της δυνατή.. κι αυτή παλεύει να έρθει σύντομα στην αγκαλιά σου..

Κατρίν με ένα πόνο κορίτσι μου.. περιμένουμε εμπειρίες..

Τζενάκι η αδερφή μου βάζει απλή ενυδατική και δεν έχει ούτε μια ραγάδα.. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει να βάζω ακόμη..

Sosad σίγουρα είσαι μοντέλο.. ξέρω εγώ!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Δομνινάκι με κρατάει σε φορμα ο γιός μου! όλη μέρα αγκαλίτσα και χορό θέλει και έχει φτάσει τα 8 κιλά ο μπουλούκος μου!!!:D:D:D

Αχ, είσαι πολύ τυχερή που θα έχεις την αδερφούλα μαζί σου μετά τη γέννα!θα κάνεις πρόβα για τη ζωή με το νεογέννητο!!!Τι όμορφες στιγμές!

παρά την απίστευτη κούραση, τις θυμάμαι με φοβερή νοσταλγία...

να σας πω την αλήθεια ήδη σκέφτομαι σε λίγους μήνες , πρώτα ο θεός, να βάλω μπρός για το δεύτερο;););)

Χρύσα, καλώς την δέχτηκες την μπουμπού στο σπίτι σας!Καλή ζωή, με γέλια και χαρές να έχετε ομορφοκόριτσα!

Ανδριανή μου, η σκέψη μου είναι μαζί σου!

Ειρηνάκι, τι κάνεις?που είσαι εσύ?Ελπίζω να είναι όλα καλά και να τα περνάς όμορφα!

Κατριν μας, με έναν πόνο μανούλα!Ήρθε η ώρα η μεγάλη?Με το καλό κορίτσι μου να κρατησεις την μικρή σου!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...