Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Άστο το βρήκα!!!! Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και θα φωνάζω αόματηηηηηηηη!!!!!!!:P:lol: Το Νικάκι τώρα ας μη φορέσει τις γόβες του βρε παιδί μου. Ας βάλει καμιά παντόφλα:lol: (χωρίς πεντικιούρ εεεε???)

IchNp3.png

TI EΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΡΗΚΑΜΕ?

ΜΑ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ?:confused:

ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ Κ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ:-(

Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!:lol:

Διαφημίσεις

θα'χουμε συλληψεις δηλαδη????????????ουαου
Άστο το βρήκα!!!! Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και θα φωνάζω αόματηηηηηηηη!!!!!!!:P:lol: Το Νικάκι τώρα ας μη φορέσει τις γόβες του βρε παιδί μου. Ας βάλει καμιά παντόφλα:lol: (χωρίς πεντικιούρ εεεε???)

αν είναι να έχουμε "συλλήψεις", μήπως να τις βάλει τις γόβες; Να βάλεις κι εσύ το μίνι, να κάνω κι εγώ πεντικιούρ; Για τα μωρά μας ρε γαμώτο!!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ''ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΩΝ''!!!(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!!!:confused::lol::rolleyes:

λοιπον κοριτσακια πηρα μια γερη δοση αισιοδοξιας και ευχαριστω γι'αυτο...ωρα να κανω καμια δουλιτσα...γιατι απο οτι καταλαβα το μενου εχει συλληψεις αποψε!!!!!!!!!!giasemi που βρισκεσαι????ενταξει το σπιτι?????φιλακια συναδελφισσες(στην τρελα εννοω..!!!):-):-)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αν είναι να έχουμε "συλλήψεις", μήπως να τις βάλει τις γόβες; Να βάλεις κι εσύ το μίνι, να κάνω κι εγώ πεντικιούρ; Για τα μωρά μας ρε γαμώτο!!!

Αν είναι για τέτοιο καλό σκοπό!!! Να βάλω και μίνι και στολή αστροναύτη, πάω και στην Καβάλα, στην Κρήτη, στην ταβέρνα, στο διάστημα.... Μη σου πω να κρεμαστώ και από το ταβάνι:lol::lol:!!

IchNp3.png

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ''ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΩΝ''!!!(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!!!:confused::lol::rolleyes:

Εταιρεία πάντως θα ανοίξουμε!!! Όλα κι όλα!!!

....

τώρα σε σκεφτόμουν.. (όχι δεν έκανα μανικιούρ) Αλλά φοβήθηκα ότι έφυγες χωρίς να μας χαιρετήσεις...

Επεξεργάστηκαν by tounts

Και γω σας αφήνω:-(. Το στεφάνι μου είναι στα μέρη μου και με περιμένει να γυρίσουμε μαζί στο σπιτάκι μας:P! Να πάω να φάω και τίποτα:tongue:!

Σας φιλώ γλυκά!!! Είστε η καλύτερη και μοναδική παρέα που θα ήθελα συτή τη στιγμή!!:P

IchNp3.png

λοιπον κοριτσακια πηρα μια γερη δοση αισιοδοξιας και ευχαριστω γι'αυτο...ωρα να κανω καμια δουλιτσα...γιατι απο οτι καταλαβα το μενου εχει συλληψεις αποψε!!!!!!!!!!giasemi που βρισκεσαι????ενταξει το σπιτι?????φιλακια συναδελφισσες(στην τρελα εννοω..!!!):-):-)

στο καλό Νικάκι.. Και με το μαλακό οι δουλειές.. Δε μου λες; Σου έστειλε κανένα φαξ το ψυγείο; :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...