Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κατρινάκι μου ήρθε και η δική σου η ώρα να κρατησεις το μπεμπέ σου αγκαλιά?? Με το καλό κοριτσάκι μου και με έναν πόνο!!!

Δομνινάκι αυριο η μεγάλη μέρα της αυχενικης λοιπόν!!Μέχρι εδω μια χαρά χαλαρή ήσουν ..μην μου αγχωθείς τώρα!!Καλή επιτυχία!!

χρυσάκι μου περαστικά στην μικρούλα σου!!Πότε τελειωνετε την αντιβίωση?Με το καλό να την πάρετε σπιτάκι σας!

ανδριαννή πώς είναι η μικρούλα σου?Εσυ??

Βελβετάκι 9 μηνων?? Μα πως περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός!! φιλιά στην μικρούλα σου!!Όντως η τουντς που είναι με την ραλλού της? Ελπίζουμε να είναι καλά!!

I want to be mama λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε και εσύ να ζήσεις αυτην την τόσο ψυχοφθόρα εμπειρία αλλά διακρίνω την αποφασιστικότητα σου να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά και πολύ μου αρέσει!! Με το καλό να ξεκινησετε και πάλι τις προσπάθειες σας και σύντομα να είσαι και πάλι εγκυούλα σε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Τι εξετασεις έκανες αλήθεια?

τα φιλια μου σε όλες!

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου στο μήνυμα μου!

Στείλαμε για ιστολογική το έμβρυο και τα αποτελέσματα θα βγουν σε 1 μήνα.

Θα κάνω και έλεγχος θρομβοφιλίας για αρχή και βλέπουμε.

Αυτά προς το παρόν.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

I want to be mama λυπαμαι πολύ για την απωλεια σου και εγω νομίζω πως ο ελεγχος θρομβοφιλίας μαζι με μια καμπύλη ζαχαρου και αντισταση στην ινσουλίνη ειναι τα σημαντικότερα!!! Ευχομαι να μην ξαναπερασεις κατι τετοιο.

Χρυσακι και ανδριανα πως ειναι τα μικρα???

Βελβετ φιλακια στο ζουζουνακι!!!

τουντς αφεντικο, τι κάνεις???? Που εισαι βρε????

Κατερινάκι με το καλό:):)

Ρενίτα σε τι φαση εισαι??? Εγω λεω να ξεκινησω απο τον αλλο μηνα σιγα σιγα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κατρινακι με το καλό και συ και με ενα πόνο!!!I want to be mama υπομονή και σου ευχομαι να βρεις απαντήσεις και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλα!!!Ρενιτάκι και Μαγδα πολύ θέλω να χω καλά νεα από σας!!!!Τωρα ξεκινησε και πολυ δικός μου ανθρωπος προσπάθεια εξωσωματικης και ξαναζω αυτη τη διαδικασια και πραγματικά σας θαυμαζω!!!Δομνινάκι περιμενω με αγωνία την περιγραφή σου απο τον υπερηχο!!!Λοιπον φιλώ πρώτα τα φρέσκογεννημενα μπεμπάκια , μετά όλα τα υπόλοιπα (καλε βελβετακι 9 μηνών η κουκλίτσα???πω πω μια γλυκα θα ναι)και όλα τα φιλαράκια μου εδώ μία μια!!!

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;εμεις δοξα το Θεο ολα καλα!Η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα οι εξετασεις της οκ πηγαινω και την βλεπω καθε μερα δυο φορες την ταιζω και μου λενε οτι ειναι πολυ καλο κοριτσι ξυπναει ανα 3 ωρες ξεσηκωνει τον τοπο για να φαει και μετα κοιμαται!Ειναι πολυ ομορφη εχει πολλα μαλλια καστανοξανθα και μεγαλα κοκκινα μαγουλα!Ειναι το πιο ομορφο μωρο μεσα στο θαλαμο μας λενε!χιχιχι!

Ενοικιασα και επαγγελματικο θυλαστρο για να βγαζω γαλα γιατι ειχα του χειρως και δεν μπορουσα και αρχισαν να βγαινουν καρουμπαλακια στη μασχαλη!Ευτυχως προλαβα την μαστιτιδα!Βγαζω και πηγαινω και στην μπεμπα μου να πινειΑυτα κοριτσακια μου!Θα σας ξαναγραψω οποτε μπορεσω!

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλημερα κοριτσια

εμεις περασαμε χοντρο λουκι πριν μερες η μικρη κολησε αλο μικροβιο κ η κλινικη της εικονα χαλασε αρχισαν να μου μιλουν οτι υπαρχει κυνδινος για την ζωη της δεν θελετε να σας πω τι περασα ευτηχως αντεδρασε καλα στην νεα αντιβιωση μονο που πηγαμε πισω 12 μερες κ γω κλασικα της πηγαινω γαλα κ τωρα σας αφηνω να παω να κανω αντληση φιλια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

εμεις περασαμε χοντρο λουκι πριν μερες η μικρη κολησε αλο μικροβιο κ η κλινικη της εικονα χαλασε αρχισαν να μου μιλουν οτι υπαρχει κυνδινος για την ζωη της δεν θελετε να σας πω τι περασα ευτηχως αντεδρασε καλα στην νεα αντιβιωση μονο που πηγαμε πισω 12 μερες κ γω κλασικα της πηγαινω γαλα κ τωρα σας αφηνω να παω να κανω αντληση φιλια

Tι λες τωρα..... Η Παναγιτσα να βαλει το χερι της. Ολα καλα να πανε και να αναρρωσετε γρηγορα.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Σας αγαπώ όλες!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια

Γιατί πρέπει τα μωράκια να ταλαιπωρούνται τόσο πολύ πριν καλά καλά απολαύσουν την αγκαλιά της μανούλας τους; Είναι τόσο άδικο..

Εύχομαι τα καλύτερα και να την πάρετε όσο το δυνατόν συντομότερα σπίτι σας..

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;εμεις δοξα το Θεο ολα καλα!Η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα οι εξετασεις της οκ πηγαινω και την βλεπω καθε μερα δυο φορες την ταιζω και μου λενε οτι ειναι πολυ καλο κοριτσι ξυπναει ανα 3 ωρες ξεσηκωνει τον τοπο για να φαει και μετα κοιμαται!Ειναι πολυ ομορφη εχει πολλα μαλλια καστανοξανθα και μεγαλα κοκκινα μαγουλα!Ειναι το πιο ομορφο μωρο μεσα στο θαλαμο μας λενε!χιχιχι!

Ενοικιασα και επαγγελματικο θυλαστρο για να βγαζω γαλα γιατι ειχα του χειρως και δεν μπορουσα και αρχισαν να βγαινουν καρουμπαλακια στη μασχαλη!Ευτυχως προλαβα την μαστιτιδα!Βγαζω και πηγαινω και στην μπεμπα μου να πινειΑυτα κοριτσακια μου!Θα σας ξαναγραψω οποτε μπορεσω!

Φιλακια πολλα!;)

Χαίρομαι που εξελίσσονται τόσο καλά τα πράγματα για σας και που έχεις γαλατάκι και δίνεις στη μικρούλα σου..

Μακάρι το συντομότερο να την πάρεις σπιτάκι σας και να την έχεις όλη μέρα αγκαλίτσα!

L2qIp2.png

Δομνίνα τέλεια τα νέα σου !!! Μπράβο!! Αχ κοριτσάκι εε??Μακάρι !!!

Αδριαννή εύχομαι ναπάνε όλα καλά και να την πάρετε σύντομα σπίτι σας!!!

Χρυσάκι και σε σένα εύχομαι σύντομα να την πάρετε σπιτάκι την μικρούλα σας!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Σας αγαπώ όλες!

μπραβο δομνινα μου ολα καλα.γερο να ειναι το μωρακι σου κ ας βγαλει κ τσουτσουνι στην πορεια δεν μας νοιαζει!

εγω δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου ο αντρας μου δεν μπορει να με πηγαινει 2 φορες στο νοσοκομειο την μερα κ γω στεναχωριεμαι πολυ ειμαστε πολυ μακρυα βλεπεις μπορουσα να μεινω στην μανα μου αλλα θα πρεπει να αφησω μονη της την μαρια κ δεν θελω ηδη με εχει στερηθει πολυ αυτο τον καιρο.

τα νευρα μου εχουν σπασει το γαλα μου εχει αρχισει να μειωνεται δραματικα απο 450γρ επεσα στα 280 την μερα πηρα για να νοικιασω νοσοκομειακο θηλαστρο κ δεν υπαρχει διαθεσιμο σε 2-3 μερες θα μου απαντησουν δεν θελω με τπτ να δωσω ξενο η μικρουλα τρωει λιγο κ θελω να ειναι το δικο μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γιου χου κοριτσακια..τι κανετε;

χρυσακι καλο σαραντισμο και με το καλο να επιστρεψετε και οι δυο σπιτι.

το τικερακι μου πως σας φαινεται;η αληθεια ειναι οτι ακομα και τωρα φοβαμαι..αλλα δεν πηγαινε αλλο..ποτε θα το εφτιαχνα..οταν θα γεννουσα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κι από μένα..

Τζενάκι κι εγώ το ξόρκισα το κακό.. έβαλα τικεράκι μόλις μπήκα στη 12η βδομάδα.. Κι εγώ φοβάμαι και δεν το κρύβω αλλά καλό είναι να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας.. Να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπέκια και τα κορίτσια μας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...