Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αδριανή μας με το καλό να γυρίσει και το μωρουδέλι σου σπίτι σας.. Κουράγιο, απλά να σκέφτεσαι πως ότι γίνεται γίνεται για το καλό της..

Ρενιτάκι καταρρίπτω όλους τους μύθους!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Σιδερένια κοπέλα μου και με το καλό να γυρίσει και το νεογέννητο στο σπιτάκι του!!!

σε ευχαριστω κοπελα μου κ συ οτι επιθυμεις!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

για την αλλη μικρη ρωταω..πως σε υποδεχτηκε;

μια χαρα της πηρα κ παπουτσια κ ολο με αυτα ασχολιοταν μετα πονουσα πολυ κ φοβηθηκε κ δεν με πλησιαζε τωρα κοιμαται

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δυστυχώς μπήκα και εγώ στο club των παλίνδρομων κυήσεων.

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο.

Είμαι καλά ψυχολογικά γιατί ήμουν βέβαιη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή της εγκυμοσύνης όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Περιμένω πως και πως να ξεμπερδέψω με εξετάσεις και να περάσει το εξάμηνο να ξεκινήσω πάλι!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ!Η μπεμπουλα μου γεννηθηκε 3330 και 50 ποντους!Στις 19/09 13 και 30 ακριβως!Δεν πονεσα καθολου με την επισκληριδιο και ολα εξεληχθηκαν ομαλα!

Ηταν να βγουμε χθες αλλα η μπεμπουλα επαθε ουρολοιμοξη!Ευτυχως δεν προλαβε να ανεβασει πυρετο μονο 37,2 και της δωσαν κατευθειαν αντιβιωση και δεν προχωρησε!Πρεπει να κανει ομως τη θεραπεια της μια εβδομαδα και μου την κρατησαν!Εγω βγηκα σημερα και μενω στην αδερφη μου για να μπορω να πηγαινω να την βλεπω και να τη θυλαζω!Μου κακοφανηκε που δεν την εχω αλλα ευτυχως μεσα στην ατυχια μας ειμαστε τυχεροι που εγινε μεσα στην κλικη και την καταλαβαν αμεσως!Η νεογνολογος μου ειπε να μην ανησυχω και οτι απλα πρεπει να παρει ολη την αντιβιωση και επειδη ειναι μικρουλα δεν μπορει να την παρει απο το στοματακι μονο ενδοφλεβια και για αυτο πρεπει να μεινει εκει!

Εγω ειμαι καλα!Προσπαθω να ειμαι ηρεμη!

Τι να κανουμε θα το περασουμε και αυτο!

Θα σας γραψω αναλυτικα την εμπειρια μου οταν με το καλο παω σπιτι!

Σας ευχαριστω πολυ ολες!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Τι ομορφα νεα ειναι αυτα που διαβαζω !!! Δυο νεα μωρακια στην παρεα και σε λιγο καιρο και αλλα ομορφα ζουμπουρλα μωρακια. Σας διαβαζω τοσο καιρο...μη νομιζετε... απλα ο χρονος πλεον με την μπεμπου ειναι πολυ περιορισμενος. Εμεις σε 3 μερες ειμαστε 9 μηνων. Σηκωνεται στο παρκο μονη της και κανει βηματακια γυρω γυρω, λεει μαμα μπαμπα, παππου και γιαγια.... χαιρεταει... και αλλα πολλα νοστιμα. Ειναι ενα πολυ καλοβολο μωρακι που ολο χαμογελαει και σπανια θα βαλει τα κλαματα. Την αγαπαμε πολυ και αποταν εχει μπει στη ζωη μας, ο κοσμος μας ολος αλλαξε. Διπλα μας να γινεται χαμος, εμεις ζουμε την απολυτη χαρα και ευτυχια...

Η τουντς βρε κοριτσια τι να γινεται? Εχει καμια νεα της? Σταματησε να γραφει στο φορουμ? Η μπεμπου της τι να γινεται?

Σας στελνω πολλα φιλακια!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Καλή βδομάδα να έχουμε και ελπίζω την Πέμπτη που είναι η αυχενική μας να ακούσω μόνο ευχάριστα πράγματα.. Το σκέφτομαι συνέχεια και ένα άγχος το έχω αλλά το παλεύω να μη με πάρει από κάτω.. δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άσχημο αφού μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε, έτσι δεν είναι;

Κάντε μια προσευχούλα και για μας κοριτσάκια μου..

Σας αγαπώ πολύ όλες και σας σκέφτομαι!

Χρύσα μου να σας ζήσει η μπεμπούλα και με το καλό να την πάρετε σπίτι σας..

Βελβετάκι είναι αξιολάτρευτα τα μικρούλια σε αυτή την ηλικία!

L2qIp2.png

Καλημέρααα!!!

Χρυσάκι να σας ζήσεις και με το καλό να την πάρετε σπίτι σας σύντομα!!!

Δομνινάκι με το καλό η αυχενική την Πέμπτη !!Όλα καλά θα πάνε!!!

Εμείς γεννάμε τελικά την άλλη βδομάδα , εκτός απροόπτου!!;););) 'Η Τετάρτη ή πέμπτη ή παρασκευή, θα το αποφασίσουμε την άλλη Δευτέρα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Χρύσα να σου ζήσει η μικρή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μόνο ευτυχία και αγάπη να γνωρίσει στη ζωή της!

Με το καλό να την πάρετε στο σπίτι σας!!!

Δομνινάκι με το καλό η αυχενική σας την πέμπτη, να έχεις τέλεια αποτελέσματα!!!!!!;)

HDfQp3.png

Κατρινάκι μου ήρθε και η δική σου η ώρα να κρατησεις το μπεμπέ σου αγκαλιά?? Με το καλό κοριτσάκι μου και με έναν πόνο!!!

Δομνινάκι αυριο η μεγάλη μέρα της αυχενικης λοιπόν!!Μέχρι εδω μια χαρά χαλαρή ήσουν ..μην μου αγχωθείς τώρα!!Καλή επιτυχία!!

χρυσάκι μου περαστικά στην μικρούλα σου!!Πότε τελειωνετε την αντιβίωση?Με το καλό να την πάρετε σπιτάκι σας!

ανδριαννή πώς είναι η μικρούλα σου?Εσυ??

Βελβετάκι 9 μηνων?? Μα πως περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός!! φιλιά στην μικρούλα σου!!Όντως η τουντς που είναι με την ραλλού της? Ελπίζουμε να είναι καλά!!

I want to be mama λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε και εσύ να ζήσεις αυτην την τόσο ψυχοφθόρα εμπειρία αλλά διακρίνω την αποφασιστικότητα σου να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά και πολύ μου αρέσει!! Με το καλό να ξεκινησετε και πάλι τις προσπάθειες σας και σύντομα να είσαι και πάλι εγκυούλα σε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Τι εξετασεις έκανες αλήθεια?

τα φιλια μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...