Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νουνού να σε καλωσορίσω στην παρέα μας!!Πραγματικά λυπάμαι που χρειάστηκε να το ζήσεις όλο αυτό !!Ένα θα σου πω - μην αισθανεσαι άσχημα που ο περίγυρός σου δεν ήταν θετικός με αυτην την εγκυμοσυνη!!Σημασία εχει ότι εσυ το ήθελες το μωράκι σου και ηδη είσαι έτοιμη για να προσπαθησεις και πάλι !!Έχεις ήδη δύο αγγελούδια άρα λογικά και το 3ο δεν θα σε δυσκολέψει περαιτερω!!! Σου εύχομαι την καλύτερη επιτυχία !!

Λουλουδιράκι μας έλειψες!!Ελπίζω όλα να ειναι καλά!!

Δομνινάκι με το καλό και η αυχενική!!!!

Εγω αύριο πάω για υστεροσκόπιση μπας και βρουμε μια αιτία που δεν προχωράει η εμφυτευση!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Ρενιτακι καλή επιτυχία στην υστεροσκόπηση!!!! Πραγματικά δεν ειναι τίποτα απολύτως, σου ευχομαι εκεί να βρεις τη λύση!!!

Δομνινάκι θα μεινω μεχρι το Σ/Κ μάλλον!!! Τρέχω πέρα δωθε η καημενη για διάφορα !!!! Μου λειψε το σπιτάκι μου!!!

Φιλακιαααααα

Καλημέρα!!!

Η Χρύσα μας θα κρατάει στην αγκαλιά της τώρα την μπεμπα της!!Να της ζήσει να είναι γερή και καλότυχη!!!Και καλό σαραντισμό Χρυσάκι

Δομνινάκι όλα καλά πάνε!!Με το καλό και η αυχενική!!!

Ρενιτάκι καλή επιτυχια στην υστεροσκόπηση!!!Περιμένουμε νέα σου!!!

ΝΟΥΝΟΥ να σε καλοσωρίσω κ εγώ!!Πραγματικά η εμπειρία αυτή της παλλίνδρομης δεν είναι και ότι καλύτερο!!!Πάρε θάρρος και δύναμη από τα 2 παιδάκια σου , και όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Η ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΧΡΥΣΑΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΡΗ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

Δομνίνα με το καλό η αυχενική σου!!!

αυτη την απίστευτη πεινα την είχα και εγώ όλο το πρώτο τρίμηνο!!!κάθε 2 ώρες έπρεπε να φάω κάτι γιατί νόμιζα θα πεθάνω από την πείνα...λές να έχεις αγοράκι??????????????????;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι δεν ξύπνησε τη μανούλα από τα χαράματα αλλά την έβαλε νωρίς για ύπνο το βράδυ.. 9.15 έβλεπα μια σειρά στον Alpha και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και η ώρα είχε πάει 22:30... έτσι αποχαιρέτησα τον αντρούλη μου που έβλεπε ποδόσφαιρο και πήγα στο κρεβατάκι μου όπου συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 6.30 το πρωί.. Μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7.30 μέχρι τις 9.00.. δεν μπορώ να πω.. σήμερα χόρτασα ύπνο... και τώρα πεινάω και πάλι.. υπομονή μέχρι το μεσημεράκι όμως..

Sosad μου λες ο ηλιοκαμμένος να αποκτήσει αντίζηλο; Για να δούμε!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

να μαι και εγω - πριν λίγο γυρισα σπίτι!Όλα πήγαν καλά έκανα την υστροσκοπιση μου και ενω ξεκινησε ως διαγνωστικη κατεληξε επεμβατικη καθως αφαιρεθηκε ένας πολύποδας και ένα διαφραγμα και έγινε και απόξεση. Μου έβαλαν σπυραλ για να θρεψει καλά το ενδομήτριο κ μόλις μου ερθει φυσιολογικα η περιοδος θα πάω να μου το βγαλουν και θα είμαι σαν καινουργια για την επόμενη προσπάθεια!!Όλως παραδόξος είμαι χαρούμενη που κάτι βρεθηκε και διορθωθηκε φυσικα και ίσως βρηκαμε μια λύση!!Εκει εχουμε φτασει!!Να χαιρόμαστε που κάτι έχουμε!!Τωρα μπορω να πω ότι ειμαι πολυ αισιοδοξη για την επόμενη προσπάθεια!!

Τα φιλια μου σε όλες!!!

age.png

ρενιτα ,περαστικα.και γω οταν ψαχνομουν και δεν εβρισκα τιποτα στεναχωριομουν γιατι δεν εβρισκα την αιτια.μπορω να μπω στην ψυχολογια σου.με το καλο τον επομενο μηνα να πας για χοριακη.

εμεις δεν ειμαστε και τοσο καλα.η μικρη της αντριανης εβγαλε αιμα στα κακακια της και της την πηρανε απο εχτες το βραδυ.την εχουν με ορο.η αντριανη πηγε να πεθανει απο τη στενοχωρια της.σημερα το μεσημερι πηρε εξιτηριο και το απογευμα ξαναμπηκε με πυρετο.εγω πιστευω παιζει ρολο που εφυγε απο το νοσοκομειο χωρις το παιδι.αυτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ρενιτάκι σιδερένια και περαστικά σου!!!Ελπίζω να είναι το τελευταίο δυσάρεστο και από εδώ και το εξής να έχουμε μόνο ευχάριστο.

Η Ανδριανη τί επαθε? Δεν το κατάλαβα!!!Σε κάθε περίπτωση να ευχηθώ περαστικά τους!!!

pregnancy-ticker___.png

Ρενιτάκι μου γλυκό περαστικά σου καλή μου και καλή και γρήγορη ανάρρωση..Τώρα ο δρόμος είναι ανοιχτός, το θολό τοπίο ξεκαθάρισε και είσαι πανέτοιμη για την καινούργια σου προσπάθεια..

Τζενάκι δώσε την αγάπη μας στην Αδριανή.. Μακάρι πολύ σύντομα και αυτή και το μωράκι της να είναι πολύ καλύτερα και να πάνε σπιτάκι τους..

Εγώ τίποτε το καινούργιο.. Το σημερινό εγερτήριο ήταν στις 4.30!

L2qIp2.png

Καλησπέρα και από μένα!!! Σας ευχαριστω πολύ όλες για τις ευχές σας!!! Από εδω και πέρα μόνο ευχαριστα να χουμε!!

Τζενάκι πως είναι η ανδριαννή και η μπέμπα της?? Αχ πολύ στεναχωρεθηκα!! Περαστικά σε μανούλα και κόρη, γρηγορα σιδερένιες στο σπιτάκι τους!!!

χρυσάκι μου καλό σαραντισμό κοριτσακι μου και σύντομα με το μωράκι σου σπιτάκι σας!!!Περιμένουμε πως και πως να μάθουμε νέα σας!!

Δομνινάκι εγω ηξερα οτι η εγκυμοσυνη έχει πολύ νύστα και ύπνο!!Μέχρι και εκεί κάνεις την διαφορα :D Ότι θέλει το Δομνινάκι junior!χατηρι δεν του χαλάμε καθως του χουμε αδυναμία!!

τα φιλια μου σε όλες!!

age.png

κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.

η μικρουλα μας δυστηχως θα παραμεινει στην μεθ κ την επομενη εβδομαδα να παρει την αντιβιωση της κ αφου με ειδαν ποσο χαλια ημουν μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν για μενα ειναι απο τριτη να με κατεβασουν στην παιδιατρικη σε μονοκλινο με την μπεμπα αφου θηλαζω αποκλειστηκα να μην εχω αλον διπλα μου

τελικα εγω βγηκα σημερα οι εξετασεις ηταν ολες καλες ο πυρετος προηλθε απο το γαλα που πετρωσε στο στηθος αφου εκανα ωρες να αντλησω ειμαι σπιτι με την αλλη μικρη μου αλλα μου λειπει πολυ το μωρακι μου το οποιο του εχουν κοψει κ την σιτιση απο την τεταρτη το βραδι κ θα ξαναφαει την κυριακη αυτα τα νεα μου

να πω κ γω με την σειρα μου στην χρυσα να της ζησει η μικρη της να ναι γερη κ δυνατη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...