Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Αυτό το τοπικ δεν έχει πολυ κίνηση, ίσως είναι και καλό βέβαια.

Εγώ ασχολούμαι με την δουλειά μου πολύ (μου αρέσει κιόλας) με το σπίτι μου και φυσικά με τις αγαπημένες μου χειροτεχνίες.

Ετσι για να ξεχνιέμαι, γύρισα το δωμάτιο που κάποια στιγμή θα γίνει παιδικό σε καλλιτεχνικό εργαστήρι και ξεδίνω εκεί.

Kristy μου ελπίζω να είσαι καλά, δεν σε ξαναβρήκα κάπου.

Είδα όμως και τα ευχάριστα, ελπίδα για όλες τις κοπέλες και κουράγιο να ξαναπροσπάθησουμε.ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!

pregnancy-ticker___.png

καλησπερα και χρονια πολλα στους σταυρους και στις σταυρουλες.σημερα το μεσημερι γεννησε η αντριανη μας μια πανεμορφη κορη 3100.

Ευλογημένη, γερή και καλότυχη να είναι το κοριτσάκι μας:P

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ύστερα από μακρά απουσία λόγω του ταξιδιού μου στη Σαλόνικα και τις διακοπές στο χωριό μου επέστρεψα... Περιττό να σας πω ότι στη Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα..

Γυρίσαμε χθες από το Βόλο και από σήμερα τέρμα το διάλειμμα.. Τα κεφάλια μέσα.. χαρά και εργασία..

Αύριο έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ανυπομονώ.. Ελπίζω το μικρούλι μου να είναι καλά και να μεγαλώνει και ανυπομονώ να κλείσουμε το ραντεβού μας για την αυχενική...

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Βιαστηκη βιαστηκη η μπεμπουλα σου Ανδριανη!Ηθελε να δει τη μαμα το μπαμπα και την αδερφουλα της και δεν αντεξε!χαχαχα!3100 ε;Μεγαλουτσικη για την εβδομαδα της!Μπραβο!

Να ειναι γερη καλοτυχη οτι επιθυμει να εχει στην αγκαλιτσα της και εσεις να καμαρωνετε και τις δυο κορουλες σας να μεγαλωνουν αγαπημενες!

Δομινακι υπομονη μια μερα ειναι θα περασει και θα δεις το ζουζουνακι σου!Μια χαρα ειναι και μεγαλωνει στην κοιλιτσα σου!Αντε με το καλο και η αυχενικη!

Εγω κοριτσακια μου αυριο βραδυ κατα τις 12 θα μπω στην κλινικη και την Τεταρτη με την βοηθεια του Θεου θα εχω την μπεμπουλα μου αγκαλια!Ελπιζω να κυλησουν ολα ομαλα και γεννησουμε φυσιολογικα πανω απο ολα ομως η μπεμπουλα μου να ειναι καλα και ας γεννηθει με οποιο τροπο θελει!Ο γιατρος μου λεει οτι δεν βγαινει απο κατω βγαινει απο πανω!Ας διαλεξει λοιπον!

Αυτα κοριτσακια μου αν δεν ξαναμπω θα τα πουμε οταν γυρισω σπιτι με την μπεμπα!Σας ευχαριστω ολες για παρεουλα ολο αυτο διαστημα της εγκυμοσυνης αλλα και για πριν!Με βοηθησατε πολυ και στα ασχημα (μην τα θυμομαστε τωρα) και αλλα και στα ευχαριστα!Μαζι σας περασε ο καιρος ομορφα!

Σας φιλω γλυκα και ......... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Χρύσα με το καλό να κρατήσεις κι εσύ την μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου το συντομότερο..

Με έναν πόνο και με καθόλου ταλαιπωρία να έρθει το κοριτσάκι σου στον κόσμο..

Θα περιμένουμε όλο αγωνία να μας πεις την εμπειρία σου!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας !!!Χάθηκα λίγο για τους δικους μου λόγους αλλά μπαινω και διαβαζω τα νεα σας απλά δε γραφω!!!!Σημερα ομως που διαβασα τα ευχαριστα θελω να ευχηθώ στην Ανδριαννη μας !!!!!!Να σου ζήσει κοριτσάκι μου , να ναι παντα γερη και καλοτυχη και να σαι πολυ ευτυχισμένη πάντα με τον αντρουλη σου και τα 2 σου κοριτσακια!!!!! Να σας ζησει και σας η ανηψουλα Τζενακι και Αννα!!!!

Χρυσακι με ενα πονο και συ ( στα πα και ιδιαιτερως) και στα καινουρια κοριτσια του τοπικ ευχομαι γρηγορα να γινουν μανουλες!!!

Δομνινακι ολα καλα θα πανε και γρηγορα θα μας λες για την αυχενικη σου!!!! Παρεπιπτοντως ειμαι Αθηνα !!!!!

Φιλια σε ολες ματς μουτς

καλημερα σας κοριτσια.με λενε σοφη και εχω δυο αγορακια ηλικιας 4 και κοντα 3 ετων ο μικρος.μπηκα για να γραψω για την δικη μου εμπειρια στην τριτη μου εγκυμοσυνη.εμεινα εγκυος χωρις κοθολου προσπαθεια τον μαιο του 2012 στο τριτο μου μωρακι.κανεις δεν ελεγε θετικα σχολια για αυτο ολοι βρισκαν κατι αρνητικο μια η κριση μια η κουραση λες και θα το μεγαλωναν αυτοι το τριτο.φυσικα εγω ημουν πανευτυχης με το γεγονος...μεχρι που μια μερα στα καλα του καθουμενου εχω αιμα...ημουν τελος 10ης εβδομαδας.παρα πολυ αιμα.καταλαβα πως ηταν αποβολη κι ας με παρηγορουσαν ολοι...μεσα σε 3 ωρες ολα ειχαν τελειωσει.ημουν χαλκιδικη και με πηραν σηκωτη την γενικη κλινικη θεσ.νικης οπου ο γιατρος μου απλα με καθαρισε....παλινδρομη μου ειπε...ηταν 5 μερες νεκρο.!!αυτο εγινε 2-7.δεν θα την ξεχασω ποτε αυτη τη μερα...σημερα μετα απο 3 μηνες σχεδον ο γιατρος μου εδωσε το πρασινο φως να ξαναμεινω εγκυος ...χαιρομαι που βλεπω πως εχετε γερα μωρα μετα απο την περιπετεια σας και ευχομαι να γινει το ιδιο και σε μας...γιατι ουσιαστικα αυτο φοβαμαι....μην ξαναγινει...να σας ζησουν τα μωρακια σας ...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστρέψαμε κι εμείς από το γιατρό και δόξα το Θεό είναι όλα καλά.. Το μικρό Δομνινάκι έγινε "γίγαντας" μιας και είναι 3,65 ολόκληρα εκατοστά... Η θέση του πολύ καλή και έχει ήδη χεράκια και ποδαράκια.. Βάρος δεν έχω πάρει καθόλου, ίσα ίσα που έχασα κιόλας λίγο και την Παρασκευή κλείνω τη 10η βδομάδα και μπαίνω στην 11η... Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την αυχενική, την ερχόμενη Πέμπτη 27/9 και πραγματικά ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα και να πάνε όλα καλά.

Οι αιματολογικές μου τέλειες και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Μακάρι να συνεχίσουν όλα τέλεια μέχρι τέλους..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

ΝΟΥΝΟΥ ειλικρινά λυπάμαι πολύ για ότι πέρασες.. Εύχομαι αφού το θες να μείνεις πολύ γρήγορα έγκυος στο τρίτο παιδάκι σου και να γεννηθεί κατάγερο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Να καλωσορίσω την ΝΟΥΝΟΥ και να ευχηθώ όλα να πάνε καλά στην επόμενη προσπάθειά της για μωράκι!

Σήμερα γεννάει η Χρύσα μας.

Μέσα από την καρδιά μας να πάνε όλα καλά και με έναν πόνο!

Να είναι καλά και μάνα και μωρό μέσα από την ψυχή μου!

Μακάρι να μας πει σύντομα τα νέα της!

pregnancy-ticker___.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Εγώ και το μικρό Δομνινάκι είμαστε ξύπνιοι από τις 3.30 σήμερα... τι πείνα κι αυτή.. ξύπνησα για το νυχτερινό καθιερωμένο κατούρημα.. επ' ευκαιρίας έβαλα και τα ρούχα στο στεγνωτήριο για να επωφεληθώ από το νυχτερινό και μετά με έπιασε μια πείνα άλλο πράγμα.. που να κοιμηθώ λοιπόν.. Στις 4 το πρωί έπινα τσάι και έτρωγα ψωμί με βούτηρο και μέλι..

Μετά ευτυχώς ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί αλλιώς δεν θα την έβγαζα τη μέρα.. τι να κάνω..το μικρό Δομνινάκι μου βγήκε λιχούδικο..

Η αυχενική πλησιάζει.. Μακάρι να δούμε κι εμείς το φύλο.. Εγώ θέλω αγοράκι, ο Δομνίνος θέλει κοριτσάκι και να δούμε ποιανού η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί.. Ότι και να είναι πάντως θα το λατρεύουμε και οι δυο.. γερό να είναι μόνο και δεν θέλω τίποτε άλλο..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας.. Κι οι δυο μας σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και την αγάπη σας..

Χρύσα μου με το καλό να πάρεις το κοριτσάκι σου σήμερα στην αγκαλιά σου!

Λουλουδίρα πόσο θα μείνεις Αθήνα;

L2qIp2.png

ποπο γεννητούρια αυτό το φθινόπωρο!!! Αυτα ειναι τα ευχαριστα που μας φτιάχνουν την διάθεση!!

Ανδριαννή μου να σου ζήσει η βιαστική κορούλα σου, να ναι πάντα γερή και καλότυχη !!Καλό σαραντισμό κοπέλα μου και από εδω και πέρα όλα δεξιά για την οικογενεια σου!!

baby-girl.gif

και μην ξεχνιόμαστε!!περιμένουμε την εμπειρία σου!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Χρυσάκι λογικά τώρα θα κρατάς την κορούλα σου αγκαλιά και τα συναισθήματα δεν θα είναι πλέον ανάμεικτα αλλά μόνο συναισθηματα πληρότητας και ευτυχίας!!! Καλότυχη να είναι στην ζωή της και πάντα υγιής!!!

pram_baby_girl.jpg

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...