Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Τί κάνετε?

Εγώ είμαι καλά, οργανώνομαι για τον χειμώνα.

Γράφτηκα σε μαθήματα ραπτικής (2ο έτος παρακαλώ) αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει και τρέχω με το γραφείο...έχω πήξει τρελά αλλά μου αρέσει και επιπλέον ξεχνιεμαι.

kristy μου είσαι καλύτερα?

Νέα από Αριάδνη έχουμε????

Δομνινάκι με το καλό να πάρεις αγκαλιά τον γιόκα σου!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα το μικρούλι μου ήθελε ξενύχτι.. Από τις 3.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το μάτι γαρίδα... Ευτυχώς που μετά μπόρεσα και κοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί διαφορετικά θα σερνόμουν στην κυριολεξία πάνω στο γραφείο..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

κοριτσακια μου γεια σας!ακομα δεν γεννησα ευτηχως δηλ.ο γιατρος ειπε καμια βδομαδα να παρουμε κ μετα αν με ξαναπιασουν πονοι θα με βαλει καισαρικη

περασα 4 απαισιες μερες στο νοσοκομειο κ ηταν οι μερες που ειχαμε κ γαμο στο σπιτι παντρευτηκε ο κουνιαδος μου κ η μικρουλα μου ηταν παρανυφακι μου την εφεραν στο νοσοκομειο κ την ειδα αλλα δεν με ηθελε καθολου εκλαιγε για να φυγουν κ οταν εφυγαν ουρλιαζε γιατι με αφησαν πισω περασα σκατα αλλα τελος καλο ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αχ βρε Αδριανή τι πέρασες κι εσύ...

Ας ελπίσουμε ότι το μωράκι σου θα κάτσει όσο περισσότερο γίνεται στην κοιλίτσα σου για να δυναμώσει και να έρθει στην αγκαλίτσα σου αφρατούλα..

Προφανώς η Μαρία δεν είχε μείνει ποτέ άλλοτε τόσες μέρες μακριά σου και αντέδρασε το κοριτσάκι σου.. Ίσως να νόμιζε ότι έχασε τη μαμά της...

Και πάλι περαστικά και με το καλό να δεις και το δεύτερο αστεράκι σου στην αγκαλιά σου!

L2qIp2.png

Καλημέρααα!!!

Δομνινάκι τέλεια τα νέα σου!!Μεγαλώνει το σποράκι ε???Μπράβο με το καλό το επόμενο ραντεβού!!!

Αδριαννή βιάζεται η μικρή να βγει μου φαίνεται ε??? Πες της να κάνει υπομονή αλλή μια βδομαδούλα!!!ΧΙΧΙ!! Σου είπε ξεκούραση τώρα μια βδομάδα, οπωσήποτε εε??

Και εγώ είχα κάτι έντονους πόνους και πήγα μαιευτήριο , αλλά όταν έφθασα σταμάτησαν οι πόνοι και το νστ δεν έδειξε συσπάσεις!!!

Μας κάνουν νούμερα μου φαίνεται τα μικρά!!Μας ζορίζουν από τώρα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

τα επόμενα γεννητούρια στο καφέ μας κάτι μου λέει ότι είναι πολύ κοντά!!! Ανδριαννή και κατρινάκι να σας ευχηθω με έναν πόνο να κρατησετε τα μωρα σας στην αγκαλιά σας!Όχι τίποτα άλλο αλλά τα κοριτσακια σας ειναι ανυπομωνα!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Απο οτι βλεπω ολα πανε καλα!Ανδριανη ταλαιπωρηθηκες αλλα ολα καλα!Κατερινακι σε λαχταρησε το κοριτσακι σου ε;Αλλα ολα καλα και για σενα!;)

Εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο η μπεμπουλα μας ειναι μια χαρα ειναι 46 εκ και 2800 γρμ εχει κατεβει αρκετα και δεν αλλαξε θεση ειναι οπως θελουμε ακριβως δηλ με το κεφαλακι κατω και πλατουλα απο αριστερα!Ελπιζω να μεινει ετσι!Σε 11 μερες δηλ 19/09 κανονισαμε για γεννα!Η αντιστρωφη μετρηση αρχισε κοριτσια!:shock:

Θα παω απο το βραδι στην κλινικη για προετοιμασια και Τεταρτη.....να δουμε τι θα γινει!!!!!!Δεν μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι λιιιιγο αλλα πιο πολυ ανυπομονω!!!Επιτελους θα δουμε τη φατσουλα της θα την παρουμε αγκαλια!!!:D

Αυτα!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλημερα κοριτσια!

μπηκα να ευχηθω στις ετοιμογεννες μας!!! με το καλο και μ' εναν πονο! με το καλο να παρετε τα μικρουλια σας στην αγκαλια σας!!!

τζενακι συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου με το καλο και στους 9!!!

βλεπω εχουμε νεες αφιξεις..νομιζα ειχα κλεισει την πορτα πισω μου!

στενοχωριεμαι οταν μπαινουν κι αλλα κοριτσια με δυσαρεστες εμπειριες, αλλα τι να κανουμε; ετσι ειναι δυστυχως η ζωη με τα καλα και τ' ασχημα!

να ευχηθω λοιπον μεσα απο τη καρδια μου στα νεα μας πονεμενα κοριτσια συντομα να ερθει μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη που θα χαρισει γερα μωρα!

οι μωρομανουλες τι κανουν; σοσαντ; μπλου βελβετ; καλα η τουντς αγνοειται;;;;;;;;

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Απο οτι βλεπω ολα πανε καλα!Ανδριανη ταλαιπωρηθηκες αλλα ολα καλα!Κατερινακι σε λαχταρησε το κοριτσακι σου ε;Αλλα ολα καλα και για σενα!;)

Εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο η μπεμπουλα μας ειναι μια χαρα ειναι 46 εκ και 2800 γρμ εχει κατεβει αρκετα και δεν αλλαξε θεση ειναι οπως θελουμε ακριβως δηλ με το κεφαλακι κατω και πλατουλα απο αριστερα!Ελπιζω να μεινει ετσι!Σε 11 μερες δηλ 19/09 κανονισαμε για γεννα!Η αντιστρωφη μετρηση αρχισε κοριτσια!:shock:

Θα παω απο το βραδι στην κλινικη για προετοιμασια και Τεταρτη.....να δουμε τι θα γινει!!!!!!Δεν μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι λιιιιγο αλλα πιο πολυ ανυπομονω!!!Επιτελους θα δουμε τη φατσουλα της θα την παρουμε αγκαλια!!!:D

Αυτα!

Χρυσάκι μια βδομαδούλα έμεινε ε??? με έναν πόνο σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά!!! Με φυσιολογικό πάτε??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Αυτα!

χρυσάκι μου όπως δείχνουν τα πράγματα εκτός απροόπτου θα είσαι η επόμενη μανούλα που θα κρατησει το μωράκι της αγκαλιά!!! Με το καλό κοπέλα μου και με έναν πόνο!!! Πώς αισθάνεσαι??

Ανδριαννή και κατρινάκι δώστε ένα παρόν για να ξέρουμε ότι είστε καλά!!!

Και καθώς το καλοκαίρι πέρασε και δρόσισε για να μαζευομαστε σιγα σιγα μανούλες, εγκυούλες και μέλλουσες εγκυούλες!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Χρυσάκι μια βδομαδούλα έμεινε ε??? με έναν πόνο σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά!!! Με φυσιολογικό πάτε??

Σε ευχαριστω πολυ!Μετραω αντιστροφα σαν φανταρος!χαχαχα!Με φυσιολογικο θα παμε και ελπιζω να τα καταφερουμε!Μονο η μπεμπουλα μου να ειναι καλα και ας γεννηθει οπως θελει!

χρυσάκι μου όπως δείχνουν τα πράγματα εκτός απροόπτου θα είσαι η επόμενη μανούλα που θα κρατησει το μωράκι της αγκαλιά!!! Με το καλό κοπέλα μου και με έναν πόνο!!! Πώς αισθάνεσαι??

Ανδριαννή και κατρινάκι δώστε ένα παρόν για να ξέρουμε ότι είστε καλά!!!

Και καθώς το καλοκαίρι πέρασε και δρόσισε για να μαζευομαστε σιγα σιγα μανούλες, εγκυούλες και μέλλουσες εγκυούλες!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Σε ευχαριστω πολυ Ρενιτακι!Πως αισθανομαι;;;Περισσοτερο χαρα που τελειωνουμε σε λιγο και επιτελους θα την κρατησω αγκαλια!Αγωνια φυσικα για το πως;;;Αλλα και λιιιιγο φοβο να πανε ολα καλα!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρύσα με ένα πόνο κοριτσάκι μου!!!

έφτασε η ώρα η μεγάλη!!!θα κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!

ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές!

σου εύχομαι να έχεις έναν υπέροχο τοκετό που θα τον θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή και μια υγιέστατη μπουμπού!!!

εγώ μετά από μια βδομάδα στα πεθερικά, ήρθα στους γονείς μου να δουνε και αυτοί τον εγγονό!θα μείνουμε ενα μήνα σχεδόν!!!

βεβαια το μικράκι μου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά αφού σε 10 μέρες πήγαμε από το νησί στην πελοπόνησο και μετά μακεδονία:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έχει αλλάξει συνήθειες ύπνου και έχει γίνει αρκετά γκρινιάρης ο καημενούλης..ελπίζω μόνο να μη μου αρρωστήσει γιατί από τους 37 βαθμούς κελσίου ήρθαμε στους 20 !!!!

HDfQp3.png

καλησπερα και χρονια πολλα στους σταυρους και στις σταυρουλες.σημερα το μεσημερι γεννησε η αντριανη μας μια πανεμορφη κορη 3100.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρααααα

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

Αδριαννή συγχαρητήρια !!! να την χαίρεστε!!! Να ναι καλότυχη, γερή και να την δείτε όπως επιθυμείτε!!! Κ καλό σαραντισμό!!!!:):):):)

Χρυσάκι είναι η δικιά σου σειρά τώρα!!Με ένα πόνο σου εύχομαι!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα και χρονια πολλα στους σταυρους και στις σταυρουλες.σημερα το μεσημερι γεννησε η αντριανη μας μια πανεμορφη κορη 3100.

βιαστικη βιαστικη η κορη!!! να της δωσεις τις ευχες μου! να την χαιρεται και να ειναι παντα γερη και καλοτυχη η μικρη!!!

αντε τζενακι με το καλο κι εσυ!!

χρυσακι και κατρινακι ειστε οι επομενες! με εναν πονο κοριτσια! καλη λευτερια!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...