Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα...έχω μιά απορία και εύχομαι να με διαφωτίσετε με την εμπειρία σας..ΕΊχα μια βιοχημική κύηση-αποβολή στις 26/07-δε χρειάστηκε απόξεση.Είμαι σήμερα στη 30ή μέρα απο τότε και ακόμα δεν έχω κανένα σημάδι περιόδου, ενώ ό μέγιστος κύκλος μου ήταν 29 μέρες.Έχω την εντύπωση βέβαια ότι ωορηξία έκανα τη 19η μέρα αυτού του κύκλου, οπότε λογικά θα καθυστερήσει άλλες 2 μέρες.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το στήθος μου δεν έχει πρηστεί ,ούτε πονάει καθόλου, ενώ συνήθως ξεκινά 7-10 μέρες πριν τη περίοδο. Μετά απο βιοχημική κύηση διαταράσσεται ο κύκλος μας?

Καλησπέρα chris

Μην ταράζεσαι μάλλον το φυσιολογικό είναι αυτό να υπάρχει καθυστέρηση, με όσα διαβάζω εγώ απορώ που αδιαθέτησα στην ώρα μου (αμε αμε) γιατί μια φίλη μου μου είπε ότι γνωστές της είχαν και 40 μέρες κύκλο την πρώτη φορά....δεν πειράζει...όποτε ο οργανισμός είναι έτοιμος!

Πείτε μου ότι δεν πειράζει που βλέπω τα πράγματα λίγο αισιοδοξα πια....λέτε να μου κρατάει μούτρα το μωράκι μου που ανέκαμψα από την θλίψη???

Βέβαια οι κυκλοθυμίες καλά κρατούν αλλά η ζωή συνεχίζεται....κάποιοι φίλοι μας παντρεύονται, στην οικογένεια περιμένουμε σε λίγες μέρες μια καινούρια ζωούλα, την μπέμπα μας....εύχομαι και στα δικά μου :D:D:D:D

Δομνίνα μου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και πάντα τόσο ήρεμη όσο τώρα!

Κοριτσάκια βλέπω τα τικεράκια σας και φαντάζομαι τις φουσκωμένες κοιλίτσες σας και ελπίζω!!!

Σας φιλώ όλες!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα

Σήμερα αδιαθέτησα και ξαφνικά ήρθε ένας αέρας αισιοδοξίας εκεί που περίμενα ότι θα φορέσω μαύρα!

Είναι μια καινούρια αρχή....πρέπει να περάσουν 2-3 κύκλοι είπε ο γιατρός και θα ξαναπροσπαθήσουμε.....λέτε να μπορέσω την πρωτοχρονιά να του κάνω δώρο μια νέα εγκυμοσύνη του άντρα μου????

kristy μου ήθελα πολύ να δω τί κάνεις.....αν ανάρρωσες και να σου ευχηθώ σιδερένια.

Τί σου είπε ο γιατρός σου? Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά σας έβαλε να κάνετε εξετάσεις????

Εγώ ακόμα χαίρομαι το καλοκαιράκι όσο μπορώ και έχω αμελήσει να κάνω την δική μου και να οργανώσω του άντρα μου αλλά έχω ακόμα βδομάδες μπροστά μου!

Ευτυχώς κοριτσάκια μου δεν πονάω, όλα βαίνουν ομαλά!

Κουράγιο και θα ξαναμείνουμε εγκυούλες με μεγαλύτερη εμπειρία αυτή την φορά!

Είδες κοριτσάκι μου που φτιάχνει η διάθεση σιγά σιγά?

Είναι πολύ καλό που δε διαταράχθηκε ο κύκλος σου, όλα πάνε καλά, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις αυτούς τους 2 μήνες που σου απομένουν και είμαι σίγουρη πως με τη νέα χρονιά θα είσαι και εσύ με την κοιλίτσα φουσκωμένη, και θα μας γράφεις τα νεα σου ;););)

HDfQp3.png

καλησπερα καλησπερα..

εκανα την αυχενικη και ολα ειναι μια χαρα.βεβαια περιμενουμε και την αιματος την παρασκευη.και μαλλον ειναι κοριτσακι.ειμαι πολυ μα πολυ χαρουμενη.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα καλησπερα..

εκανα την αυχενικη και ολα ειναι μια χαρα.βεβαια περιμενουμε και την αιματος την παρασκευη.και μαλλον ειναι κοριτσακι.ειμαι πολυ μα πολυ χαρουμενη.

Συγχαρητήρια τζενάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ αλλο κοριτσάκι στην παρέα!!!

τέλεα νέα!!!

Δομνίνα σε εσένα βασίζομαι να κάνεις τον φιλαράκο μας;););)

HDfQp3.png

καλησπερα καλησπερα..

Καλημέρα

Συγχαρητήρια! Όλα καλά θα είναι και τέλειο το κοριτσάκι.......της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι!!!:D:D:D

Σου εύχομαι μια τελειόμηνη και ευχάριστη εγκυμοσύνη!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Δομινα και Τζενακι τελεια τα νεα σας!Ολα καλα πηγαινουν και θα πηγαινουν μεχρι τελος!Τελεια!:lol:

Τωρα που σε λιγο γενναμε εμεις εχουνε ξεκινησει καινουριες εγκυμοσυνες να ασχολουμαστε και ευχομαι να εχουμε ακομα περισσοτερες!!!:P:p:p

Κοριτσακια και αγορακια γερα και εξυπνα!!!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, χάθηκα λίγο το ξέρω αλλά έπεσε πολύ δουλειά στο γραφείο και χρόνος μηδέν..

Είμαι καλά, αισθάνομαι καλά και ελπίζω πως όλα πηγαίνουν τέλεια μιας και δεν έχω ούτε το τόσο δα συμπτωματάκι.. μόνο το στήθος μου πονάει πολύ ώρες ώρες και πεινάω πολύ ακατάστατες ώρες.. Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό είναι την Τρίτη και μου φαίνεται παράξενο που δεν έχω αγχωθεί από τώρα.. Μου φαίνεται ότι θα αγχωθώ εκείνο το πρωί!

Τζενάκι συγχαρητήρια για το κοριτσάκι...

Sosad είμαι η τελευταία σου ελπίδα να κάνω το γιο; Τι να πω.. Ίσως ο ηλιοκαμμένος να είναι και ο μοναδικός και να σφάζονται όλα τα κοριτσάκια στα πόδια του..

Πόσο χαίρομαι που πλησιάζει οι ώρα για τις εγκυούλες μας να γεννήσουν.. Ποιά κάνει την αρχή; Νομίζω η Αδριανή!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις ευχες ολες.Δομνινα για σενα οι κεραιες μου μου λενε για αγορι..αυχενικη ποτε εκλεισες;

αααα..ξεχασα να σας πω οτι η αντριανη ειναι απο χτες το βραδυ στο νοσοκομειο γιατι ειχε συσπασεις και μαλλον θα μεινει μεσα ΣΚ.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα

Σήμερα αδιαθέτησα και ξαφνικά ήρθε ένας αέρας αισιοδοξίας εκεί που περίμενα ότι θα φορέσω μαύρα!

Είναι μια καινούρια αρχή....πρέπει να περάσουν 2-3 κύκλοι είπε ο γιατρός και θα ξαναπροσπαθήσουμε.....λέτε να μπορέσω την πρωτοχρονιά να του κάνω δώρο μια νέα εγκυμοσύνη του άντρα μου????

kristy μου ήθελα πολύ να δω τί κάνεις.....αν ανάρρωσες και να σου ευχηθώ σιδερένια.

Τί σου είπε ο γιατρός σου? Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά σας έβαλε να κάνετε εξετάσεις????

Εγώ ακόμα χαίρομαι το καλοκαιράκι όσο μπορώ και έχω αμελήσει να κάνω την δική μου και να οργανώσω του άντρα μου αλλά έχω ακόμα βδομάδες μπροστά μου!

Ευτυχώς κοριτσάκια μου δεν πονάω, όλα βαίνουν ομαλά!

Κουράγιο και θα ξαναμείνουμε εγκυούλες με μεγαλύτερη εμπειρία αυτή την φορά!

γεια σου yris!!χαιρομαι που εισαι καλα κ τα βλεπεις τοσο αισιοδοξα!μακαρι το ονειρο σου να βγει πραγματικοτητα κ να κανεις δωρο ενα θετικο τεστ στον αντρουλη σου!

εγω μετα απο μια βδομαδα ψυχολογικης κατρακυλας κ αρκετου πονου που νομιζα οτι δεν θα σταματησει ποτε μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα πλεον.βγηκαν τα αποτελεσματα απο την ιστολογικη που δεν εδειξε κακοηθεια(αποκλεισαμε την περιπτωση μυλης κυησης) αλλα το "περιεργο'' ηταν οτι δεν υπηρχαν εμβρυικοι ιστοι γιατι οπως μου ειπε ο γυναικολογος μου σταματησε πολυ νωρισ που δεν μπορουσε να ανυχνευθει παρολο που ο σακος μεγαλωνε κανονικοτατα(φαντασου ειχα χοριακη 34000).μου ειπε οτι μεχρι να μηδενιστει η χοριακη δεν μπορουμε να κανουμε εξετασεις.μας ειπε βεβαια οτι σε τρεισ μηνες το λιγοτερο μπορουμε να προσπαθησουμε αλλα το ιδανικο θα ειναι να περιμενουμε ενα εξαμηνο.εσυ τωρα αδιαθετησες για πρωτη φορα?σου εβαλε να κανεις εξετασεις?

επισης αισθανομαι την αναγκη να ξαναναφερω οτι ποτε δεν περιμενα ενα τοπικ με τοσο στεναχωρω θεμα να μετατραπει σε τοπικ αισιοδοξιας για ολες τις γυναικες που περασαμε τετοιες τραυματικες εμπειριες.να ειστε ολες καλα!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

γεια σου yris!!χαιρομαι που εισαι καλα κ τα βλεπεις τοσο αισιοδοξα!μακαρι το ονειρο σου να βγει πραγματικοτητα κ να κανεις δωρο ενα θετικο τεστ στον αντρουλη σου!

εγω μετα απο μια βδομαδα ψυχολογικης κατρακυλας κ αρκετου πονου που νομιζα οτι δεν θα σταματησει ποτε μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα πλεον.βγηκαν τα αποτελεσματα απο την ιστολογικη που δεν εδειξε κακοηθεια(αποκλεισαμε την περιπτωση μυλης κυησης) αλλα το "περιεργο'' ηταν οτι δεν υπηρχαν εμβρυικοι ιστοι γιατι οπως μου ειπε ο γυναικολογος μου σταματησε πολυ νωρισ που δεν μπορουσε να ανυχνευθει παρολο που ο σακος μεγαλωνε κανονικοτατα(φαντασου ειχα χοριακη 34000).μου ειπε οτι μεχρι να μηδενιστει η χοριακη δεν μπορουμε να κανουμε εξετασεις.μας ειπε βεβαια οτι σε τρεισ μηνες το λιγοτερο μπορουμε να προσπαθησουμε αλλα το ιδανικο θα ειναι να περιμενουμε ενα εξαμηνο.εσυ τωρα αδιαθετησες για πρωτη φορα?σου εβαλε να κανεις εξετασεις?

επισης αισθανομαι την αναγκη να ξαναναφερω οτι ποτε δεν περιμενα ενα τοπικ με τοσο στεναχωρω θεμα να μετατραπει σε τοπικ αισιοδοξιας για ολες τις γυναικες που περασαμε τετοιες τραυματικες εμπειριες.να ειστε ολες καλα!!!

κριστι κ εγω το ιδιο ειχα παθει.Σ.Κ.Σ [δηλ ,συνδρομο κενου σακου].εγω πριν παω για αποξεση ειχα χοριακη 45,000 .εμενα το μονο που εβλεπε ο γιατρος ηταν κατι σαν εμβρυικος πολος. δηλ κατι πηγε να σχηματιστει αλλα σταματησε.μου ειπε να μην το πολυψαξω γιατι θα εχανα τη μπαλα.θεωρησε το μου λεει ως τυχαιο γεγονος.εμενα ενας γιατρος μου ειπε να περιμενω 3 μηνες,ενας αλλος μου ειπε τουλαχιστον 6.εγω βεβαια το εψαξα λιγο το θεμα και εκανα ελεγχο θρομβοφιλιας και βγηκα ετεροζυγωτης και κανω ενεσεις ηπαρινη απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος.αν με ρωτας ,εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να αδιαθετησεις,να αφησεις ακομα εναν κυκλο και μετα να ξαναπροσπαθησετε.εγω εκανα την αποξεση οκτωμβρη και ξεκινησα τελη ιανουαριου .για παραπανω δεν νομιζω οτι εχει νοημα.αλλοι γιατροι προτεινουν με το που θα αδιαθετησεις .σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κυρίες μου και καλό φθινόπωρο να πω μιας και έχω αρκετό καιρό να γραψω αν κ σας παρακολουθω ανελλιπως!

Τζενάκι με το καλό να κρατησεις την κοριτσαρα σου στην αγκαλιά σου!!Έτσι να αυξάνεται ο θηλυκός πληθυσμός!!! :D

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για την Ανδριανή μας !!!Θα περιμένουμε νέα της!!!

Δομνινάκι και εγω για αγοράκι εσένα σε κόβω!! Με το καλό να δεις αύριο το μπεμπέ σου!!

Σοσαντάκι μεγαλώνει ο παίδαρός σου??

Κατριν και χρύσα οι κοιλίτσες βλέπω φουσκώνουν!!Φτου φτου !!Με το καλό να κρατησετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας!

Να καλοσωρίσω στην παρέα μας τα καινούργια κοριτσακια μας και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και όλα σύντομα να είναι ένα μακρινό κακό όνειρο!!

Οι λοιπές τσουπρίστες που κυκλοφορούν?? Λουλουντιράκι, Ειρηνάκι, Τουντς και λοιπές κορασίδες για να μαζεύεστε από τις παραλίες σιγα σιγα !!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Ζουζούνα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα....ο πόνος εννοείται ότι θα υπάρχει μέσα σου αλλά η ζωή ελπίζουμε να μας οδηγήσει στα καλύτερα!

Εγώ να φανταστείς από την στενοχώρια μου έκανα εμετούς και πριν την απόξεση και μετά, έβγαλα εκζέματα σε πολλά σημεία του σώματός μου και φυσικά δεν μπορούσα να κατεβάσω μπουκιά για 10-15 μέρες....όμως συνήλθα. Το βίωσα, πέρασε και όλα θα πάνε καλά....να το δεις....

Σήμερα ήδη έγινα για 3η φορά θεία....ναι ο αδερφός μου απέκτησε την πρώτη του μπουμπού....είναι υγιείς (μητέρα και μωρό) και όλα αποπνέουν μια αισιοδοξία....άλλο πράγμα...θα κάνω και κουλουράκια να στείλω στην Πάτρα για κέρασμα να έχουν μιας και εγώ δεν μπορώ να το δω το μωρό πριν την Παρασκευή....

Εμάς μας έβαλε να κάνουμε καρυώτυπο και προλακτίνη νομίζω την λένε...αλλά ακόμα ΔΕΝ....έχω 2 κύκλους ακόμα μπροστά μου....πού θα πάει...θα τις κάνω!

Μας είπε ότι σε 3 κύκλους μπορούμε να προσπαθήσουμε....να φανταστείς ότι το ΣΚ που πέρασε ήρθαμε πρώτη φορά σε επαφή....

Βέβαια κάθε οργανισμός αλλά και κάθε γιατρός θέλει τα δικά του

Να ευχηθώ και εγώ στην Ανδριανή περαστικά και ό,τι καλύτερα!!!Η Παναγιά μαζί της!

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα ομορφοκόριτσα και ομορφοσποράκια και μπεμπέκια!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω πως όλα βαίνουν καλώς! Το Δομνινάκι είναι πολύ καλό παιδάκι, τρώει όλο του το φαγητό, μεγάλωσε, έφτασε το 1,65 εκατοστά και η καρδούλα του χτύπαγε πολύ γρήγορα! Είμαστε 8 εβδομάδων και 1 ημέρας και όλα βαίνουν καλώς.. Ο μπαμπάς μας (ήταν μαζί στο γιατρό) είδε το κεφάλι του "γιου" του και κατουρήθηκε..

Να μην ανησυχώ που δεν έχω συμπτώματα.. απλά είμαι τυχερή είπε ο γιατρός. Συνεχίζω κανονικά δουλειά, μπορώ να πάω διακοπές (φεύγουμε την άλλη βδομάδα), γράψαμε τις αιματολογικές εξετάσεις και κλείσαμε και το επόμενο ραντεβού μας για 18 Σεπτέμβρη..

Τώρα ομολογώ ότι νυστάζω λιγάκι μιας και τις τελευταίες 2 μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ αλλά είμαι στη δουλειά και θα περάσει η ώρα γρήγορα..

Τζενάκι μου κοράκλα μάλλον ε; Κι εμείς καλά να είμαστε σε κάνα μήνα θα την κάνουμε την αυχενική.. Ότι να' ναι γερό να' ναι, αυτό μόνο θέλω..

Κανένα νεότερο από την Αδριανή;

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...