Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα να σας πω μια καλημέρα από μένα και μια από το μικρό Δομνινάκι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικά καλό παιδί και δεν ταλαιπωρεί τη μανούλα.. Ελπίζω να είναι καλά, να τρώει όλο του το φαγητό και να μεγαλώνει όπως πρέπει.. Είμαι συγκρατημένη, το ομολογώ και ελπίζω να είναι όλα καλά... αύριο θα πάω πάλι στο γιατρό και έχω αρχίσει να έχω αγωνία..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κρίστυ ελπίζω να πήγαν όλα καλά σήμερα...θα είναι δύσκολο τώρα στην αρχή να το ξεπεράσεις, η απόξεση ενώ σαν διαδικασία δεν είναι επώδυνη, ψυχολογικά σε διαλύει, αλλά κάνε κουράγιο...θα περάσει και θα έρθει η μέρα που δεν θα θυμάσαι καν ότι βρέθηκες σε αυτή τη θέση...

θα 'ερθει η μέρα που θα πας στο μαιευτήριο για πολύ καλύτερο λόγο;)

Δομνινάκι, απόλυτα λογικό να έχεις αγωνία...σε όλη την εγκυμοσύνη μου, οι πιό ξένιαστες στιγμές μου ήταν μετά την επίσκεψη στον γιατρό...για πριν την επίσκεψη...τι να σου λέω...έτσι και εγώ, φοβόμουν να σκεφτώ οτιδήποτε...

Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά!!!αφού είναι και καλό παιδί το Δομνινάκι μας;););)

πάντως εμένα οι αναγούλες ξεκίνησαν από την 7η εβδομάδα και μετά...'εχεις μέλλον ακόμα;)

HDfQp3.png

Γεια σου και απο μενα Κριστυ και καλη αναρωση!Η επομενες ωρες θα ειναι δυσκολες προσπαθησε ομως να σκεφτεσαι θετικα!Το οτι εισαι μικρουλα ειναι φυσικα υπερ σου αλλα πολυ σωστα αποφασησες να κανεις ολες τις εξετασεις που χρειαζονται ετσι ωστε να εισαι καλυμενη για την επομενη φορα!Εμεις εδω εχουμε περασει ολες απο τη φαση που βρισκεσαι και σε καταλαβαινουμε!Αλλα οπως βλεπεις παρολες τις ατυχιες μας εχουμε πολυ αισιοδοξια στο φορουμ και δοξα το Θεο εχουμε παρει φορα και αναμενουμε και αλλα ομορφα νεα!

Κουραγιο λοιπον και εμεις εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις!

Φιλακια πολλα!;)

Δομινα ποσο σε καταλαβαινω!Οταν ερχονταν η μερα να παω στο γιατρο... νομιζα οτι θα πεθαινα και οταν εβλεπα οτι το μωρακι μου ηταν καλα ηταν οι πιο ομορφες οι χαρουμενες ωρες μου και λεω ωρες γιατι απο την επομενη μερα αρχιζαν παλι οι αμφιβολιες!Κανε υπομονη γιατι οι επομενοι 4-5 μηνες ετσι θα περασουν!Μολις αρχισεις να καταλαβαινεις ομως το μωρακι σου σιγα σιγα θα αισθανεσαι πιο σιγουρη!Ολα θα πανε καλα!Περιμενουμε νεα σου!

Φιλακια πολλα!;)

Υ.Γ. Τι καλα που συναντηθηκατε με τη Λουλουδιρα!Σιγουρα θα ειχατε να πειτε πολλα!Μακαρι να γνωριστουμε ολες καποτε!!!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τα καλά και καθησυχαστικά σας λόγια.. Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι.. όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.. Άτιμη ψυχολογία.. Σήμερα στις 7.30 έχουμε ραντεβού στο γιατρό και υπόσχομαι με το που θα γυρίσω σπίτι να σας γράψω..

Άρχισα να πεινάω κορίτσια... Γύρω στις 7.30 έφαγα ένα τοστ και τώρα που η ώρα είναι 12 πεινάω και πάλι.. Δεν θα φάω όμως.. θα το καθυστερήσω μέχρι τις 2.. μην αρχίσουμε να ξεφεύγουμε από τώρα..

Sosad σήμερα λογικά θα είμαι 7 εβδομάδων ακριβώς.. για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μικρό Δομνινάκι...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τα καλά και καθησυχαστικά σας λόγια.. Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι.. όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.. Άτιμη ψυχολογία.. Σήμερα στις 7.30 έχουμε ραντεβού στο γιατρό και υπόσχομαι με το που θα γυρίσω σπίτι να σας γράψω..

Άρχισα να πεινάω κορίτσια... Γύρω στις 7.30 έφαγα ένα τοστ και τώρα που η ώρα είναι 12 πεινάω και πάλι.. Δεν θα φάω όμως.. θα το καθυστερήσω μέχρι τις 2.. μην αρχίσουμε να ξεφεύγουμε από τώρα..

Sosad σήμερα λογικά θα είμαι 7 εβδομάδων ακριβώς.. για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μικρό Δομνινάκι...

Σας φιλώ!

Η κατάσκοπος Κούκου εντόπισε την πεινασμένη μαμά Δομνίνα!!:tongue:

Δομνινάκι μου να φας καλέ!! Είναι πολλές ώρες από τις 7:30 μέχρι τώρα!!

Εντάξει καταλαβαίνω πως θέλεις να προσέχεις και καλά κάνεις αλλά ένα-δύο φρουτάκι-α πχ ή ένα-δύο κρακεράκια με τυράκι είναι μία πολύ καλή λύση γι'αυτή την ώρα!! και χωρίς τύψεις!!;)

Τρέχα λοιπόν το Δομνινάκι τώρα ρουφάει από εσένα ότι μπορεί περισσότερο για να μεγαλώσει!!!;)

Περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα καλό είναι να τρως απο λίγο και συχνά!!Μην αφήνεις τον οργανισμό σου νηστικό!!! Σκέψου το Δομνινάκι!!!

Με το καλό ο υπέρηχος το απόγευμα!!Περιμένουμε νέα σου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

σας ευχαριστω ειλικρινα για τα ενθαρυντικα σας λογια κ τισ ομορφες ευχες σας!λοιπον, προσπαθησα να διαβασω οσο μπορεσα βεβαια τις ιστοριες σας μεχρι σημερα!αλλες φορες σφιχτηκε η καρδια μου κ αλλες χαρηκα τοσο πολυ με την εκβαση των καταστασεων.οσο κ αν με ποναει αυτο που περασα κ νομιζω οτι μονο με τον χρονο θα απαλυνει η πληγη μου καταλαβα οτι η περιπτωση μου ειναι πολυ "λιγη" μπροστα σε κατι ιστοριες που διαβασα κ με πηραν κυριολεκτικα τα κλαματα γιατι ουτε που μπορω να φανταστω τι τραβηξαν αυτες οι γυναικες.υπαρχουν πολυ δυσκολες καταστασεις που βιωσαν καποιες κοπελες κ θελω ειλικρινα να σας συγχαρω για την σταση ζωης που κρατατε,αλλες καταφερατε να γινεται μανουλες κ αλλες συνεχιζεται κ προσπαθειτε κ δεν το βαζετε κατω(απλα δεν θελω να αναφερω τα ονοματα μην ξεχασω καμια κ θα ειναι πολυ αδικο).ετσι λοιπον μετα την χειροτερη εμπειρια που εζησα χθες κ με οδηγο τις συμβουλες που βγαινουν εμμεσα απο τις ιστοριες μαζευω τα κομματια μου κ μολις το επιτρεψουν οι συνθηκες θα συνεχισω την προσπαθεια να γινω καποια στιγμη μανουλα κ δεν θα σταματησω μεχρι να τα καταφερω!θετικη σκεψη σε ολες μας κ μακαρι απο δω κ περα να μην ξανακουσουμε ασχημα πραγματα αλλα μονο για σπορακια κ φουσκομενες κοιλιτσες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Κορίτσια καλησπέρα...έχω μιά απορία και εύχομαι να με διαφωτίσετε με την εμπειρία σας..ΕΊχα μια βιοχημική κύηση-αποβολή στις 26/07-δε χρειάστηκε απόξεση.Είμαι σήμερα στη 30ή μέρα απο τότε και ακόμα δεν έχω κανένα σημάδι περιόδου, ενώ ό μέγιστος κύκλος μου ήταν 29 μέρες.Έχω την εντύπωση βέβαια ότι ωορηξία έκανα τη 19η μέρα αυτού του κύκλου, οπότε λογικά θα καθυστερήσει άλλες 2 μέρες.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το στήθος μου δεν έχει πρηστεί ,ούτε πονάει καθόλου, ενώ συνήθως ξεκινά 7-10 μέρες πριν τη περίοδο. Μετά απο βιοχημική κύηση διαταράσσεται ο κύκλος μας?

Κορίτσια καλησπέρα...έχω μιά απορία και εύχομαι να με διαφωτίσετε με την εμπειρία σας..ΕΊχα μια βιοχημική κύηση-αποβολή στις 26/07-δε χρειάστηκε απόξεση.Είμαι σήμερα στη 30ή μέρα απο τότε και ακόμα δεν έχω κανένα σημάδι περιόδου, ενώ ό μέγιστος κύκλος μου ήταν 29 μέρες.Έχω την εντύπωση βέβαια ότι ωορηξία έκανα τη 19η μέρα αυτού του κύκλου, οπότε λογικά θα καθυστερήσει άλλες 2 μέρες.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το στήθος μου δεν έχει πρηστεί ,ούτε πονάει καθόλου, ενώ συνήθως ξεκινά 7-10 μέρες πριν τη περίοδο. Μετά απο βιοχημική κύηση διαταράσσεται ο κύκλος μας?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ chris33.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ.

ΔΟΜΝΙΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ( KATRINDM ,xrysa1981, adnihor ,geni ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ..:oops: )ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

Κοριτσάκια μου γλυκά συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας ενημερώσω νωρίτερα αλλά γυρίσαμε από το γιατρό, έπεσα σαν λιμασμένη πάνω σε ένα σουβλάκι, έκανα την ενεσούλα μου και μετά ο άνδρας μου έκατσε στο pc για να δει ταινία... κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και τώρα που σηκώθηκα (μάλλον αρχίσανε οι πρωϊνές αυπνίες) βρήκα χρόνο να σας ενημερώσω..

Λοιπόν η φακή μου είναι καλά.. είμαι 7 βδομάδων ακριβώς (και 1 μέρα σήμερα) και ο γιατρός είναι ευχαριστημένος και αισιόδοξος.. Ομολογώ πως είμαι ήρεμη και αισιόδοξη κι εγώ (παράδοξο αλλά αληθινό) και επόμενο ραντεβού την Τρίτη 4/9/2012!

Ο γιατρός με άφησε κιόλας να κάνω μπάνιο στη θάλασσα κι έτσι κι εγώ σήμερα θα πάω Σαλαμίνα στους κουμπάρους μας για να αντιμετωπίσω τον καύσωνα που θα έχουμε στην Αθήνα..

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι όλες..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

η αληθεια ειναι οτι μια λαχταρα την πηραμε οσο δεν εμπαινες αλλα δικαιολογησε οι υπνηλιες κ η αυπνια ειναι κατι που θα σε συνοδευουν μεχρι να γεννησεις απο κει κ επειτα απλα δεν θα κοιμασαι καθολου.

καλα να περασεις στους κουμπαρους καλες βουτιες ...........με μετρο ομως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ chris33.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ.

ΔΟΜΝΙΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ( KATRINDM ,xrysa1981, adnihor ,geni ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ..:oops: )ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

Ευχαριστώ πολύ..!

μπραβω ρε δομνινακι..δεν πειραζει αξιζε η αναμονη.η αληθεια ειναι οτι μας ανυσηχησες που δεν μπηκες μεσα.αλλα χαλαλι σου..

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;

εγω εχω αυχενικη την τεταρτη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπράβο Δομνινα!!!Έτσι να πάνε από δω και πέρα οι υπέρηχοι!!Ο ένας καλύτερος από τον άλλο!!! Να έχεις και πάλι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Τζενάκι με το καλό η αυχενική!!!Περιμένουμε νέα σου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλή σας μέρα

Σήμερα αδιαθέτησα και ξαφνικά ήρθε ένας αέρας αισιοδοξίας εκεί που περίμενα ότι θα φορέσω μαύρα!

Είναι μια καινούρια αρχή....πρέπει να περάσουν 2-3 κύκλοι είπε ο γιατρός και θα ξαναπροσπαθήσουμε.....λέτε να μπορέσω την πρωτοχρονιά να του κάνω δώρο μια νέα εγκυμοσύνη του άντρα μου????

kristy μου ήθελα πολύ να δω τί κάνεις.....αν ανάρρωσες και να σου ευχηθώ σιδερένια.

Τί σου είπε ο γιατρός σου? Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά σας έβαλε να κάνετε εξετάσεις????

Εγώ ακόμα χαίρομαι το καλοκαιράκι όσο μπορώ και έχω αμελήσει να κάνω την δική μου και να οργανώσω του άντρα μου αλλά έχω ακόμα βδομάδες μπροστά μου!

Ευτυχώς κοριτσάκια μου δεν πονάω, όλα βαίνουν ομαλά!

Κουράγιο και θα ξαναμείνουμε εγκυούλες με μεγαλύτερη εμπειρία αυτή την φορά!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...