Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα!

Εγώ έχασα το παιδάκι μου από την πρώτη εγκυμοσύνη για ανεξιχνίαστους λόγους!

Έπαιρνα προληπτικά αντιπηκτική αγωγή, είχα ρυθμισμένο θυροειδή και είχα κάνει κάποιες εξετάσεις για χρωμοσώμικές ανωμαλίες προληπτικά. Επιπλέον, επειδή είχα ρέζους αρνητικό έκανα συχνά την εξέταση combs και ήμουν μέχρι τελικής μέρας αρνητική.

Από τί μπορεί να πήγε το μωράκι μου? Αίμα δεν είδα στάλα...απλά σταμάτησε η καρδούλα του!

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου μετά από 17 ημέρες.....τί να τον ρωτήσω?

Υρις σε ποιο μήνα το έχασες το παιδάκι σου???

Την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Υρις σε ποιο μήνα το έχασες το παιδάκι σου???

Την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Μόλις μπήκα από τον γιατρό ο οποίος με προσέχει από τα 14 γιατί είχα κάτι θέματα....μέχρι και στην σαλπιγγογραφία που έκανα προληπτικά βρήκαμε πολύποδα :evil::evil::evil::evil:και τον αφαιρέσαμε....ξέρω ότι υπάρχουν χειρότερα και αν εξαιρέσετε την γκαντεμία μου γενικά δεν παραπονιόμουν!

Ο γιατρός είναι καθηγητής και όπως λέει και ο ίδιος τον έχω κοψοχολιάσει αρκετές φορές οπότε είμαστε υπερ (και εγώ ευτυχώς και ο γιατρός) του προλαμβάνειν παρά του θεραπεύειν.

Αποβολές είχε η αδερφή μου και επειδή εμείς πήγαμε προγραμματισμένα να κάνουμε παιδάκι....είχα φροντίσει να το ψάξω πολύ μπας και αποφύγω τις κακοτοπιές στις οποίες είμαι κάτι παραπάνω από επιρρεπής.....δυστυχώς δεν τα κατάφερα.

Στο διαταύτα τώρα: Το έχασα στην 9η εβδομάδα αλλά το είδαμε στην 12η όταν πήγα για αυχενική που δεν έγινε ποτέ:cry::cry::cry::cry::cry:

Αντιπηκτικές έπαιρνα προληπτικά και όταν έκανα τις εξετάσεις ένας παράγοντας βγήκε τσιμπημένος αλλά δεν πρόλαβα να τις δείξω στον γιατρό.....ήταν την ίδια μέρα με την υποτιθέμενη αυχενική :?:-?:?

Την ένεση την έκανα στην απόξεση.....έτσι τουλάχιστον μου είπε!

Τώρα μου είπε ότι λογικά είναι τυχαίο γεγονός....δεν μπορούσαμε να το σώσουμε και απλά μας έβαλε να κάνουμε καρυώτυπο και γαλακτόζη? Κάτι τέτοιο το είπε αλλά το έγραψε ως PRS και δεν θυμάμαι το ελληνικό!!!Έκανα και ΠΑΠ Τεστ....σιχτίρια και ξανά σιχτίρια!

Μας είπε τελικά από Νοέμβριο προσπάθεια και από Σεπτέμβριο επαφές αλλά όχι για παιδί....ακούτε??? Πείνα που θα πέσει......(μεταφορικά)!!!!

Δομνίνα Καλά αποτελέσματα στον σημερινό υπέρηχο!Μακάρι να είναι όλα τέλεια!!!

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα!!!!!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο δομνινακι μας να μεινεις εκει για αλλους 8 μηνες κ μετα οοοοοολη μερα να τρως το χρονο της μαμα σου κ να μην την αφηνεις να κανει βημα χωρις να σε εχει αγκαλια!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γεια σας και από μενα!!!!!! Περίμενα τα νέα της Δομνινας για να μπω και τωρα που ανάσανα μπορώ να φωνάξω και γω ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου πολύ χάρηκα !!!!!Ολα καλά θα πάνε , μην είσαι συγκρατημενη ζήσε το ονειροοοοοοοοοο!!!!!!

Χαιρετω ολα ολα τα φιλαρακια μου από γκαστρουλες , μανουλες και μελλουσες μανουλες , τα μπεμπεδακια ολα ( καλέ που ειναι η μικρή tounts και η μικρή blue velvet??? Ξερω εγω βγαζετε φωτο συνεχεια για να διαλεξετε τη καλυτερη !!!!χαχαχα Αλλωστε ο ηλιοκαμενος μας εστειλε τη δικη του και περιμενει δικη σας!!!) Εγω μπαινω συχνα και ψιλοδιαβαζω αλλά δε προλαβαινω να γραψω!!! Αφηστε ειμαι στα πολυ down μου !!! Για μωρο δε το σκεφτομαι καθολου προς το παρον!! Ουτε ηλικια με νοιαζει ουτε τιποτα!!!Ειπα να κανω πραγματα για τον εαυτο μου πια και μονο!!!! Βαρεθηκα να τα προγραματιζω ολα με βαση αν μεινω εγκυος και αν μεινω εγκυος!!! Αλλωστε αν θελει η Παναγια θα μου το φερει οπως θελει εκεινη!!!Εγώ οτι ηταν να κανω , το χω κανει!!!!Αυτα απο μενα!!!!Σας φιλώωωωω:?:?:):)

Μπραβο Δομινα και σε σενα και στη μικρη Δομινουλα!Ετσι θα ειστε αυτοκολητες για ολη της ζωη σας!Να χαϊδευεις την κοιλιτσα σου και χαμογελας συνεχεια!Κανει καλο!:D

Φιλακια!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Μέσα στη χαρά μου ξέχασα να σας πω ότι συναντηθήκαμε τελικά με τη Λουλουδίρα μας στην πατρίδα και εγώ τσάκισα εκείνη τη μόκα που της είχα υποσχεθεί και εκείνη όντας εγκρατής έφαγε μια πάστα φούρνου.. Γλυκαθήκαμε και οι δυο μας, είπαμε πολλά πράγματα, ανταλλάξαμε απόψεις και ένα είναι σίγουρο.. ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα με την πρώτη ευκαιρία..

Λουλουδίρα είσαι χρυσό κορίτσι!

L2qIp2.png

Ευχαριστώ Δομνινάκι για τα καλά σου λόγια !!! Τι να πω και γω για σενα ??Απλα ενισχυθηκε η αποψη που ειχα για σενα οτι εισαι ενα φοβερο ατομο και σου αξιζει τοσο πολυ να γινεις μανουλα και χαρηκα απιστευτα με τα καλα νεα σου!!Πραγματικα θελω και θα πανε ολα καλ!!!

Διαφημίσεις

Yris να σε καλοσωρισω και γω στο φορουμ μας !! Μακαρι να μη γινοταν βεβαια αλλα δυστυχως δε γυριζει ο χρονος πισω!! Προσπαθησε να κοιτάξεις μπροστα και ολα θα πανε καλα στη συνεχεια!!Μη σκεφτεσαι οτι ελκεις τις ατυχιες γιατι δε βοηθαει πουθενα πιστεψε με!!! Να πιστευεις οτι την επομενη φορα θα πετυχεις μιας και σε παρακολουθει ο γιατρος σου σωστα και τωρα θα σου πει τι να κανεις!!Δυστυχως από την αρχη δε μπορουν να στα κανουν ολα αλλα τωρα με μια ατυχια εστω θα σε προσεξει περισσοτερο!!!Ξερω οτι βιαζεσαι να ξαναμεινεις εγκυος αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις με τον αντρουλη σου και αυτο το τριμηνο θα σου κανει καλο να μη σκεφτεσαι τιποτα!!!! Σε φιλω

καλησπερα!χαιρομαι που σε τοσο δυσκολες στιγμες υπαρχουν ανθρωποι με θετικα σκεψηγια αυτο κ ειπα να μπω στην παρεα σας μηπως νιωσω καπως καλυτερα!μετα απο καποιες περιπετειες την τελευταια βδομαδα με χοριακες κ υπερηχους ανακαλυψαμε χθες(ακριβως 8 εβδομαδες συνφωνα με την τελευταια περιοδο) οτι το μωρακι μου με αφησε:(:( κ αυριο θα μπω για αποξεση.αν κ απο χθες αισθανομαι εντελως αδεια.τον φεβρουαριο επισης το μωρο μου αποφασισε να μην αναπτυχθει καν αλλα με γλυτωσε απο αυτην την διαδικασια κ απεβαλα μονη μου.συμφωνα με τον γυναικολογο μου ειμαι πολυ μικρη για να το ψαξω(εγινα 25 πριν λιγες μερες) αλλα το πηρε αποφαση να κανω ολες τις απαραιτητες εξετασεις για να μην ''τριτωσει'' το κακο.yris να φανταστεις διαβασα τα νεα σου στο cafe φεβρουαριου 2013 κ στεναχωρηθηκα πολυ.μακαρι καμια γυναικα να μην περναει απο αυτην την διαδικασια κ μια ευχη για να κλεισω επιτελουσ το λογιδριο:οι εγκυμονουσες με το καλο να κρατησουν τα ζουζουνακια τους στην αγκαλια τους κ υπολοιπες συντομα να φυτεψουμε ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας κ για καλο αυτην την φορα!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλησπερα!χαιρομαι που σε τοσο δυσκολες στιγμες υπαρχουν ανθρωποι με θετικα σκεψηγια αυτο κ ειπα να μπω στην παρεα σας μηπως νιωσω καπως καλυτερα!μετα απο καποιες περιπετειες την τελευταια βδομαδα με χοριακες κ υπερηχους ανακαλυψαμε χθες(ακριβως 8 εβδομαδες συνφωνα με την τελευταια περιοδο) οτι το μωρακι μου με αφησε:(:( κ αυριο θα μπω για αποξεση.αν κ απο χθες αισθανομαι εντελως αδεια.τον φεβρουαριο επισης το μωρο μου αποφασισε να μην αναπτυχθει καν αλλα με γλυτωσε απο αυτην την διαδικασια κ απεβαλα μονη μου.συμφωνα με τον γυναικολογο μου ειμαι πολυ μικρη για να το ψαξω(εγινα 25 πριν λιγες μερες) αλλα το πηρε αποφαση να κανω ολες τις απαραιτητες εξετασεις για να μην ''τριτωσει'' το κακο.yris να φανταστεις διαβασα τα νεα σου στο cafe φεβρουαριου 2013 κ στεναχωρηθηκα πολυ.μακαρι καμια γυναικα να μην περναει απο αυτην την διαδικασια κ μια ευχη για να κλεισω επιτελουσ το λογιδριο:οι εγκυμονουσες με το καλο να κρατησουν τα ζουζουνακια τους στην αγκαλια τους κ υπολοιπες συντομα να φυτεψουμε ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας κ για καλο αυτην την φορα!!!

Kristy, καλωςήρθες και εσύ στο παρεάκι των παλλίνδρομων!

Λυπάμαι πολύ που άλλη μια κοπέλα βιώνει αυτό τον πόνο..κάθε φορά που το ακούω εύχομαι να είναι η τελευταία...

Εδώ είναι το καφέ αισιοδοξίας πλέον, γιατί όπως βλέπεις και εσύ σιγά σιγά γεμίζουμε μωράκια και φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!

Και εγώ είχα έρθει πολύ απογοητευμένη πέρυσι το καλοκαίρι μετά τη δεύτερη πα΄λλίνδρομή μου,πιστεύοντας πως δεν θα γίνω ποτέ μανούλα, αλλά φέτος κρατάω με υπερηφάνεια και απίστευτη αγάπη το μωράκι μου αγκαλίτσα...

Να μην απογοητεύεσαι, ψηλά το ηθικό, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μόλις σας δώσει το ελεύθερο ο γιατρός σου ξεκίνα προσπάθειες με νέα ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία;););)

Κάνε τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις για να ξέρεις αν χρειαστείς κάποια θεραπεία και μετα...βουρ στο ψητό!!!!!!!!

Εμείς εδώ είμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί σου όταν ξαναμείνεις εγκυούλα!

HDfQp3.png

Καλημέρα Κristy

Αυτό το συναίσθημα το άδειο είναι απόλυτα φυσιολογικό....και εγώ έτσι νιώθω ότι μου πήραν ένα κομμάτι του εαυτού μου! Δεν θα σε καταλάβουν πολλοί και ο ίδιος μου ο άντρας μου είπε ότι δεν μπορώ να αισθανθώ τόσο πολύ τον πόνο σου....στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν το βιώνω όσο εσύ. Δυστυχώς αυτά γίνονται και συνήθως δεν υπάρχει εξήγηση....το δικό μου το κεφάλι ακόμα δεν χωράει ότι έφυγε μιας και το είχα περικυκλώσει από παντού με όλα τα πιθανά σενάρια....Ελπίζω σήμερα να φανείς δυνατή και να βγεις υγιής από το νοσοκομείο. Δυστυχώς για τους επόμενους μήνες δεν θα μπορείς να προσπαθήσεις αλλά μπορείς να ονειρευτείς.....θεωρώ ότι απλά είχαμε μια ατυχία και σύντομα θα ζήσουμε και πάλι το όνειρο της εγκυμοσύνης!

Σκληρό μεν, αλλά δεν είμαστε ούτε οι πρώτες και δυστυχώς δεν θα είμαστε ούτε οι τελευταίες.....στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με τα νέα σου αλλά εδώ είμαστε να τα λέμε....να κατσουφιάζουμε αλλά και να παίρνουμε δύναμη από τις εγκυούλες και τις μανούλες! Το όνειρό μας αναβλήθηκε αλλά εμείς θα τους κάνουμε reload είτε το θέλει είτε οχι!!! Ε???

Καλή δύναμη για σήμερα και καλή ανάρρωση κοπέλα μου!

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα!!!

Κρίστυ καλή δύναμη σήμερα !!! Και καλή ανάρρωση!!

Μην το βάλετε κάτω κορίτσια!!!Αργά ή γρήγορα θα γίνει και για σας το όνειρο πραγματικότητα!!Κάντε ότι σας λέει ο γιατρός , ηρεμήστε και σε λίγο καιρό θα έχετε να μας πείτε ευχάριστα νέα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...