Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τζενακι τι ομορφα νεα;;;;

με το καλο κοριτσι μου στους 9 κι ενα γερο μπεμπεκι!

δομνινακι εμεις τα εχουμε πει, αλλα να ευχηθω και δημοσιως να εχεις μια τελειομηνη ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ εγκυμοσυνη!

οι ετοιμογεννες με το καλο και μ' εναν πονο!!

οι μανουλες να χαιρονται τα μωρακια τους!

η τουντς που ειναι βρε κοριτσια;;

ρενιτα και λουλουδιρα οπως καταλαβατε ειμαστε οι θαλαμοφυλακες χαχα

αντε με το καλο να ερθει και η σειρα μας!

φιλια σε ολες

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

καλημερα και χρονια πολλα.κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες .ειρηνακι με το καλο και συ .σε εχω χασει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια μου!Τι κανετε;

Εμεις πηγαμε χθες στο γυναικολογο!Τα νεα ειναι οτι μπεμπα μου ειναι 2300 και 44 ποντους και εχει κατεβει πολυ χαμηλα!Ειναι λεει ο γιατρος σαν να εχω μπει ηδη στον 9ο!Αυτο μας αρεσει απο τη μια λεει γιατι φαινεται οτι θα γεννησω φυσιολογικα αν και αυτα πολλες φορες αυτα δεν παιζουν ρολο αλλα απο την αλλη εμεις θελουμε να κλεισουμε τον 8ο και να παρουμε τουλαχιστων 10 μερες και μετα να γεννησουμε!Για αυτο πρεπει να ειμαι λιγο φρονιμη (γιατι πολυ θαρρος ειχα παρει και αρχισα να κανω κατι δουλιτσες) και ελπιζω να μην αλλαξει θεση τελευταια στιγμη η μπεμπα για να γεννησω φυσιολογικα!

Κανονισαμε προγραμματισμενο τοκετο στις 19/09 και απο κει και περα οτι πει και μπεμπα!Αν θελει πιο μπροστα τι κανουμε θα τρεξουμε αλλα να μπουμε στον 9ο!!!Επισης επειδη κανω και ενεσουλες ινοχεπ και θα πρεπει να τις σταματησω 2 μερες πριν καλο ειναι να κατσει στα αυγα της και βγει οταν την πουμε εμεις!Αυτα!:shock:

Σοσαντ ουτε εγω μπορω να ξεχασω οτι περυσι πριν τον 15 Αυγουστο ειχα χασει το 4ο μωρακι μου και με κλαμματα ικετευα την Παναγια να με βοηθησει!Φετος ετοιμαζουμε το δωματιακι της μπεμπας που μου εστειλε και με τη βοηθεια τη δικη Της και του Χριστου θα την κραταμε σε λιγο στα χερια μας!

Εχετε πιστη και ολα θα γινουν!

Ειρηνακι με το καλο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!;)

Φιλακια πολλα σε ολες!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρύσα κοντευεις!!!Καλέ εσύ σε 1 μήνα γεννάς!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατησεις την μπεμπούλα αγκαλιά!Είναι μεγάλη η Παναγία μας, και θα βάλει το χέρι της να πάνε όλα καλά!

Η μπεμπούλα είναι μεγαλούτσικη ε?στις 19/9 θα είσαι 38 εβδομάδων?

Άντε ελπίζω να είναι φρόνιμο το κοριτσάκι σου και να κάνει υπομονή μέχρι τότε!!!

Ειρηνάκι με το καλό να έρθει και η σειρά σου κοριτσάκι μου!

Η λουλουδίρα μας που είναι?διακοπούλες?;)

Φιλιά σε όλες!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

βρε χρυσακι εγω προχθες εκανα την ντοπλερ στις 32 ακριβως κ η μπεμπα ηταν 2025γρ κ μου ειπε οτι ειναι αρκετα μεγαλη κ μαλλον θα φταιει το ζαχαρο που ειναι ελαφρος επηρεασμενο κ με εριξε σε σκληρη διαιτα κ πειναωωωωωωωωωωωωωω

εσενα στις 33 2300 παραειναι μεγαλη εγω προγραματισμενα γενναω 27 σεπτεμβρη στις 38 βδομαδες οπως κ την μαρια μου κ γω ενεσουλες κανω τις κλεξαν αλλα στην μαρια δεν προλαβα να τις σταματησω γιατι γεννησα νωρητερα 4 μερες οποτε μη σε αγχωνει αυτο βαζουν αυτοι ειδικα φαρμακια για τετοιες περιπτωσεις

με το καλο να συνατησουμε τα μπουμπουκακια μας αν κ μενα το μονο που με αγχωνει ειναι που θα αφησω μονη της την μαρια 5 μερες εδω 5 ωρες φευγω κ μου λειπει κ ασε που θα με ζηταει συνεχεια ειναι λιγο μαμακο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα

adnihor εμένα στις 31 μου την βγάζει 2 και κάτι!!!ΑΛλά δεν μου πε κάτι ο ντοκ!!!Πάντα μου έβγαινε μια βδομάδα μεγαλύτερη!! Ξέρεις έχουν και μια απόκλιση οι υπέρηχοι προς τα πάνω συνήθως!!!

Όλες προγραμματισμένα πάμε βλέπω!!Και εμένα μου είπε προγραμματισμένα, μπορεί και πριν τις 38!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα!

Εγώ έχασα το παιδάκι μου από την πρώτη εγκυμοσύνη για ανεξιχνίαστους λόγους!

Έπαιρνα προληπτικά αντιπηκτική αγωγή, είχα ρυθμισμένο θυροειδή και είχα κάνει κάποιες εξετάσεις για χρωμοσώμικές ανωμαλίες προληπτικά. Επιπλέον, επειδή είχα ρέζους αρνητικό έκανα συχνά την εξέταση combs και ήμουν μέχρι τελικής μέρας αρνητική.

Από τί μπορεί να πήγε το μωράκι μου? Αίμα δεν είδα στάλα...απλά σταμάτησε η καρδούλα του!

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου μετά από 17 ημέρες.....τί να τον ρωτήσω?

pregnancy-ticker___.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας...

Γυρίσαμε κι εμείς στο κλεινόν άστυ και ομολογουμένως δεν το θέλαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου να γυρίσουμε αλλά τι να κάνουμε.. Η ανάγκη βλέπετε..

Το ραντεβού με τον γιατρό μου είναι την Τετάρτη αλλά επειδή μια ανησυχία και ανυπομονησία την έχω πήρα σήμερα τηλέφωνο τον εξωσωματικό μου και κανονίσαμε να πάω το βράδυ να με δει.. Θα πάω γύρω στις 9.30 διότι το ιατρείο του είναι κλειστό για διακοπές και σήμερα βλέπει τις κοπέλες που παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω πάντως ότι νέα και να έχω - που ελπίζω να είναι καλά - θα σας τα γράψω αύριο πρωί - πρωί..

Επ' ευκαιρίας θα μου γράψει και τις αντιπηκτικές οι οποίες είναι πανάκριβες..

Πείτε μια ακόμη προσευχούλα για μένα κοριτσάκια μου.. Την έχω τόσο ανάγκη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Έπαιρνα προληπτικά αντιπηκτική αγωγή, είχα ρυθμισμένο θυροειδή και είχα κάνει κάποιες εξετάσεις για χρωμοσώμικές ανωμαλίες προληπτικά. Επιπλέον, επειδή είχα ρέζους αρνητικό έκανα συχνά την εξέταση combs και ήμουν μέχρι τελικής μέρας αρνητική.

Από τί μπορεί να πήγε το μωράκι μου? Αίμα δεν είδα στάλα...απλά σταμάτησε η καρδούλα του!

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου μετά από 17 ημέρες.....τί να τον ρωτήσω?

Yris, στο σωστό θέμα ήρθες...λυπάμαι για το μωράκι που έχασες...

πόσων εβδομάδων ήσουν?

για ποιό λόγο έπαιρνες αντιπηκτική αγωγή και είχες κάνει εξετάσεις για χρωμοσωμικές ανωμαλίες?

είχες ενδείξεις για κάτι?

εξετάσεις για θρομβοφιλία είχες κάνει?

εφόσον ήταν και η πρώτη σου εγκυμοσύνη πως ήσουν τόσο υποψιασμένη?

Όλες οι κοπέλες σε αυτό το καφέ είχαμε παραπάνω από μια παλλίνδρομες κυήσεις και έχουμε περάσει τη στενοχώρια, τη θλίψη και την αβεβαιότητα που νιώθεις...

αν προσέξεις τα τικεράκια μας, οι περισσότερες έχουμε πλέον μωράκια, ή είναι εγκυούλες ή είναι στην επόμενη προσπάθειά τους!

Αυτό που θέλω να σου πω, είναι να μη χάνεις το κουράγιο σου, να το ψάξεις το θέμα με τον γιατρό σου, ίσως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη και να προχωρήσεις για την επόμενη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας...

Γυρίσαμε κι εμείς στο κλεινόν άστυ και ομολογουμένως δεν το θέλαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου να γυρίσουμε αλλά τι να κάνουμε.. Η ανάγκη βλέπετε..

Το ραντεβού με τον γιατρό μου είναι την Τετάρτη αλλά επειδή μια ανησυχία και ανυπομονησία την έχω πήρα σήμερα τηλέφωνο τον εξωσωματικό μου και κανονίσαμε να πάω το βράδυ να με δει.. Θα πάω γύρω στις 9.30 διότι το ιατρείο του είναι κλειστό για διακοπές και σήμερα βλέπει τις κοπέλες που παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω πάντως ότι νέα και να έχω - που ελπίζω να είναι καλά - θα σας τα γράψω αύριο πρωί - πρωί..

Επ' ευκαιρίας θα μου γράψει και τις αντιπηκτικές οι οποίες είναι πανάκριβες..

Πείτε μια ακόμη προσευχούλα για μένα κοριτσάκια μου.. Την έχω τόσο ανάγκη!

Σας φιλώ!

Καλώς ήλθατε πίσω ΔΟμνινάκι!!!

Αχ, θεούλη μου εύχομαι σήμερα να είναι η πιό ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!!!!!

Ευχομαι σήμερα να είναι η μέρα που θα ακούσεις την ωραιότερη μελωδία που άκουσες ποτέ!!!

HDfQp3.png

Χρύσα κοντευεις!!!Καλέ εσύ σε 1 μήνα γεννάς!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατησεις την μπεμπούλα αγκαλιά!Είναι μεγάλη η Παναγία μας, και θα βάλει το χέρι της να πάνε όλα καλά!

Η μπεμπούλα είναι μεγαλούτσικη ε?στις 19/9 θα είσαι 38 εβδομάδων?

Άντε ελπίζω να είναι φρόνιμο το κοριτσάκι σου και να κάνει υπομονή μέχρι τότε!!!

Ειρηνάκι με το καλό να έρθει και η σειρά σου κοριτσάκι μου!

Η λουλουδίρα μας που είναι?διακοπούλες?;)

Φιλιά σε όλες!

Χρύσα με το καλό η μπεμπούλα σου!!!Είσαι στην τελική ευθεία!!!

Σοσαντ τι κάνει ο μπεμπούλης σου????

Ειρηνάκι με το καλό και εσύ??

κοριτσακια τι κανετε?

βρε χρυσακι εγω προχθες εκανα την ντοπλερ στις 32 ακριβως κ η μπεμπα ηταν 2025γρ κ μου ειπε οτι ειναι αρκετα μεγαλη κ μαλλον θα φταιει το ζαχαρο που ειναι ελαφρος επηρεασμενο κ με εριξε σε σκληρη διαιτα κ πειναωωωωωωωωωωωωωω

εσενα στις 33 2300 παραειναι μεγαλη εγω προγραματισμενα γενναω 27 σεπτεμβρη στις 38 βδομαδες οπως κ την μαρια μου κ γω ενεσουλες κανω τις κλεξαν αλλα στην μαρια δεν προλαβα να τις σταματησω γιατι γεννησα νωρητερα 4 μερες οποτε μη σε αγχωνει αυτο βαζουν αυτοι ειδικα φαρμακια για τετοιες περιπτωσεις

με το καλο να συνατησουμε τα μπουμπουκακια μας αν κ μενα το μονο που με αγχωνει ειναι που θα αφησω μονη της την μαρια 5 μερες εδω 5 ωρες φευγω κ μου λειπει κ ασε που θα με ζηταει συνεχεια ειναι λιγο μαμακο

Σας ευχαριστω κοριτσια!Ευχομαι σε ολες καλη λευτερια!

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλουτσικη και μαλιστα αν λαβουμε υποψην μας μονο το κεφαλακι της ειναι 2500 κιλα αλλα βγαζουμε λεει ενα μεσο ορο με τα ποδαρακια 2300.Ο αντρας μου γεννηθηκε 4200 λετε να του μοιασει;χαχαχα!Παντως ο γιατρος λεει οτι αφου θα παμε πιο νωρις στις 38 εβδομαδες δεν θα προλαβει να μεγαλωσει και τοοοσο πολυ!Τι να κανουμε ας βγει οσο θελει!Απο την αρχη ηταν παντα 4-5 μεγαλυτερη!Μακαρι μονο να γεννησω φυσιολογικα και στην ωρα μου!Παντως εγω ετοιμαζω σιγα σιγα την βαλιτσουλα μου γιατι κανεις δεν ξερει με αυτα τα ζουζουνια!!!

Αντε με το καλο ολες να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας και με ενα πονο!

xDoop3.png

pcDup3.png

Γεια σου Yris!Στο σωστο θεμα εισαι!Ολες εδω εχουμε τουλαχιστων μια παλλινδρομη εγω προσωπικα εχω 4 και μετα απο πολλες εξετασεις και κλαματα βρηκαμε το προβλημα και τωρα δοξα το Θεο ολα πηγαινουν καλα και σε λιγο θα γεννησω την μπεμπουλα μου!Μην χανεις τη δυναμη σου και ολα θα πανε καλα!

Ποσο εβδομαδων ησουν;Επισεις επειδη και εγω ειμαι ρεζους αρνητικη μετα απο καθε αποβολη ο γιατρος μου εκανε μια ενεσουλα (τη ροφιλακ) για να μην υπαρχει προβλημα στην επομενη εγκυμοσυνη!Ευτυχως απο αυτη την αποψη δεν ειχαμε ποτε προβλημα και η coombs ειναι παντα αρνητικη!Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν υπαρχει προβλημα με το ρεζους εκτος αν υπαρχουν αιμοραγιες!Το προβλημα ειναι στη δευτερη εγκυμοσυνη και σε καθε επομενη για αυτο πρεπει να κανεις αυτη την ενεσουλα μεσα σε 48 ωρες απο την αποξεση η τον τοκετο!Πιστευω οτι θα την εχεις κανει!

Παντως να ξερεις οτι οι γιατροι λενε πως μια παλλινδρομη ειναι συνηθως τυχαιο γεγονος!

Ευχομαι η επομενη εγκυμοσυνη να ειναι τελειωμηνη και να πανε ολα καλα!Εμεις εδω ειμαστε για οτι θελεις και οπως ειπε και η Σοσαντ αν ειδες τα τικερακια μας θα πρεπει να παρεις πολυ θαρρος γιατι ειμαστε σε καλο δρομο και οσες δεν ειναι εγκυουλες ακομα σε λιγο θα ειναι και θα εχουμε πολλα μωρακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλώς ήλθατε πίσω ΔΟμνινάκι!!!

Αχ, θεούλη μου εύχομαι σήμερα να είναι η πιό ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!!!!!

Ευχομαι σήμερα να είναι η μέρα που θα ακούσεις την ωραιότερη μελωδία που άκουσες ποτέ!!!

Ίσως είναι λιγάκι νωρίς για την καρδούλα.. το μόνο που με νοιάζει πραγματικά είναι να μου πει ότι αναπτύσσεται όπως ακριβώς πρέπει.. για όλα τα άλλα μπορώ να κάνω υπομονή!

L2qIp2.png

Ίσως είναι λιγάκι νωρίς για την καρδούλα.. το μόνο που με νοιάζει πραγματικά είναι να μου πει ότι αναπτύσσεται όπως ακριβώς πρέπει.. για όλα τα άλλα μπορώ να κάνω υπομονή!

Δομνίνα Καλά αποτελέσματα στον σημερινό υπέρηχο!Μακάρι να είναι όλα τέλεια!!!:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...