Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Θέλω να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι έγκυος.. Είμαι ακόμη στην αρχή μιας και χθες έκανα τη δεύτερη επαναληπτική χοριακή που δόξα το Θεό ήταν καλή και έτσι στόχος μου είναι την Τετάρτη που θα κάνω την τρίτη και τελευταία να ακούσω επίσης ένα καλό νούμερο και να ανασάνω ελεύθερα.

Λογικά είναι ένα μικρό Δομνινάκι στην κοιλίτσα μου και ελπίζω σε λίγους μήνες να καταφτάσει ολόγερο στην αγκαλιά μου..

Είμαι πολύ συγκρατημένη αυτή τη φορά, διότι όπως καλά γνωρίζετε όποιος καεί και στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να φυσήξω όλη τη ΦΑΓΕ!

Πολύ σύντομα να κρατάμε όλες ένα γερό μωρό στην αγκαλιά μας και οι ήδη μανούλες να χαίρονται στο έπακρο κάθε στιγμή με τα μωράκια τους.. Μεγαλώνουν τα ατιμούλικα τόσο σύντομα..

Είμαι διακοπές και δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώσω για τα νέα μου την Τετάρτη..

Να περνάτε όλες υπέροχα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια Δομινακι!Τελεια!Μπραβο!Ευχομαι να πανε ολα τελεια και να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Περιμενουμε τα νεα σου που θα ειναι σιγουρα σουπερ!

Καλα να περνας στις διακοπουλες σου!

Φιλακια!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Δομνινάκι, στα είπα και προσωππικά, θα σου τα πω και από εδώ τα συγχαρητήρια!!!!

Να έχεις την πιο όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη με μια τεράστια κοιλιά:D:D:D:D

Το Δομνινάκι μας θα είναι πολύ τυχερό με εσένα μανούλα;)

HDfQp3.png

Δομνίνα μου τέλεια τα νέα σου!!! Συγχαρητήρια να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!:):):)

Sosad τι τέλειος ο ηλιοκαμένος!!!Μεγάλωσε πολύ ο μικρός εε???Να τον χαίρεστε!!Πολύ χαμογελάστό μωρό!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

δομνινα μου με το καλο να κρατησεις το δομνινακι στην αγκαλια σου

ολα να πανε καλα κ να μην αγχωνεσε

οπως βλεπετε μεγαλωνει η μπεμποπαρεα

εγω κοριτσακια βαρυνα αρκετα πολλα κιλα δεν εχω παρει αλλα οσα εχω παρει ειναι στην κοιλια σε 8 βδομαδες το πολυ θα χω λευθερωθει κ περιμενω πως κ πως να θηλασω οσο κουλο κ αν ακουγεται λιγο την αντιδραση της μαριας σκεφτομαι

αλλα δεν γινεται αλλιως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπέρα κυρίες μου!! Μου μοίρισε μωρουδίλα και ήρθα :D

Δομνινάκι και Τζενάκι τα θερμά μου συγχαρητηρια!!!Όλα να πάνε κατ'ευχην και να εχετε μια ευχαριστη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Προσπαθείστε όσο μπορείτε να περιορισετε το άγχος σας και να απολαύσετε αυτο που σας συμβαινει!!Το ξερω ..από τα λόγια στην πράξη υπάρχει μια διαφορα αλλά αξιζει τον κόπο να προσπαθησετε!!

Οι εγκυούλες μας βλέπω φουσκωνουν -φτουφτου- και οι μανούλες εθίζονται ακόμα περισσότερο στα μωράκια τους!!! Φιλια σε όλα τα μωράκια εντός και εκτός κοιλίτσας!!! Σοσαντ μου ο ηλιοκαμένος σου είναι μπουμπουκάκι!!! Εχει να κλέψει καρδιες ...

Οι μέλλουσες εγκυούλες κατα πάσα πιθανότητα συνεχιζουν τις εντατικές τους προσπάθειες οπότε δικαιολογημενα απουσιάζουν!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Kαλέ μου σπασε τη μύτη η μωρουδίλα!!!!! Πω πω ρε κορίτσια εμπαινα που και που και δεν εβλεπα τίποτα και σήμερα διάβασα ενα σωρο καλά νέα μαζεμένα!!!!!!!!!!! Τι να πρωτοπω!!! Δομνίνα μου περιττό να πω πόσο χάρηκα !!!! Δε στο πα οτι θα πιούμε χυμό??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου ευχομαι όλα μα όλα να πάνε όπως τα θελεις και ακόμα καλυτερα από οτι τα εχεις φανταστει!!!!Τζενάκι και σενα κοριτσακι μου σου ευχομαι να χεις μια τελειομηνη και τελεια εγκυμοσυνη!!!! Δεν εφταναν αυτα τα ευχαριστα ειδα και το μουτρακι του ηλιοκαμμενου και λάλησαααα!!!!1 Να σου ζήσει sosadaki!!!!!!!!!!!!!Aνδριαννη με το καλο να περασει ο καιρός να θηλάσεις το μωρακι σου !!!Αμαν σε κόβω από το ενα να χεις το μωρο και απο το αλλο να θελει και η Μαρια να θηλασει!!!!! Χρυσακι, Κατρινακι, με το καλο να γεννησετε και σεις !!Περναει ο καιρός εεε???Ρενιτακι εγω χαλαρωνω πάντως δε κανω καθολου εντατικες προσπαθειες!!!! Και σας πληροφορω οτι ειμαι πολυ καλα και ετσι!!! Δε ταφηνω αλλα τωρα το καλοκαιρακι μου χρειαζοταν η ηρεμια και το σ%$%%ξ για χαλαρωση και οχι για παιδι!!!!Λοιπόν σας φιλω και γω όλες !!!!! Πολυ χαιρομαι που ξαναγινεται χαρουμενο το καφε μας!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Θέλω να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι έγκυος.. Είμαι ακόμη στην αρχή μιας και χθες έκανα τη δεύτερη επαναληπτική χοριακή που δόξα το Θεό ήταν καλή και έτσι στόχος μου είναι την Τετάρτη που θα κάνω την τρίτη και τελευταία να ακούσω επίσης ένα καλό νούμερο και να ανασάνω ελεύθερα.

Λογικά είναι ένα μικρό Δομνινάκι στην κοιλίτσα μου και ελπίζω σε λίγους μήνες να καταφτάσει ολόγερο στην αγκαλιά μου..

Είμαι πολύ συγκρατημένη αυτή τη φορά, διότι όπως καλά γνωρίζετε όποιος καεί και στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να φυσήξω όλη τη ΦΑΓΕ!

Πολύ σύντομα να κρατάμε όλες ένα γερό μωρό στην αγκαλιά μας και οι ήδη μανούλες να χαίρονται στο έπακρο κάθε στιγμή με τα μωράκια τους.. Μεγαλώνουν τα ατιμούλικα τόσο σύντομα..

Είμαι διακοπές και δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώσω για τα νέα μου την Τετάρτη..

Να περνάτε όλες υπέροχα!

Σας φιλώ!

αχ δομνινα μου,τελεια.ολα θα πανε σουπερ.μη μασας.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες.η αληθεια ειναι οτι ειμαι πααααρα πολυ αισιοδοξη.σημερα εκανα παλι υπερηχο,δεν ηταν προγραμματισμενος.αλλα βρεθηκα στο γιατρο και τον εκανα.ολα σουπερ.το νινακι μου εχει χερακια ποδαρακια..βεβαια εγω δεν τα πολυ εβλεπα και καλα.μου ελεγε ο γιατρος,εδω ειναι τα χερακια τα βλεπεις;ναι βεβαια του ελεγα εγω.τα ματια μου ειχαν βγει εξω,προσπαθουσα να διακρινω..κατι ειδα..τεσπα..ολα καλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γειααααααα..τι κανετε;εγω μια χαρα.πηγαμε εχτες στο γιατρο.ολα καλα.το παιδι μου μεγαλωσε,εγινε 3,5 εκατοστα.μου εδωσε και οπτικοακουστικο σιντι και το βαζω ολη μερα και το βλεπω.χαχα..κανονικο ανθρωπακι ειναι.τωρα ξεχωριζουν τα παντα.κουναγε χερια ποδια συνεχεια.ο υπερηχος το εβγαλε 5 μερες μεγαλυτερο.αυτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γειααααααα..τι κανετε;εγω μια χαρα.πηγαμε εχτες στο γιατρο.ολα καλα.το παιδι μου μεγαλωσε,εγινε 3,5 εκατοστα.μου εδωσε και οπτικοακουστικο σιντι και το βαζω ολη μερα και το βλεπω.χαχα..κανονικο ανθρωπακι ειναι.τωρα ξεχωριζουν τα παντα.κουναγε χερια ποδια συνεχεια.ο υπερηχος το εβγαλε 5 μερες μεγαλυτερο.αυτα..

μπραβο τζενακι!τελεια!ειδες ενα μικρο ανθρωπακι ε;ενα μεγαλο θαυμα ειναι το πως μεγαλωνει και αναπτυσεται και θα γινει ενα μωρακι!το μωρακι σου!αμα περασει το πρωτο τριμηνο δεν θα καταλαβεις πως περναει ο καιρος!

εγω την Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο!να δουμε ποσο μεγαλωσε η μπεμπα!ακομα λιγο εμεινε!δεν το πιστευω!απο τη μια ανυπομωνω και και απο την αλλη φοβαμαι λιγο!ομως πιο πολυ θελω να περασει ο καιρος και να την κρατησω στα χερια μου!πως περιμενω αυτη τη στιγμη!!!

φιλακια!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου, χρόνια πολλά!!!

Η Παναγίτσα μας να είναι μαζί με όλες τις κοπέλες, να προστατεύει τις εγκυούλες μας να φέρουν γερά μωράκια στον κόσμο, και να βοηθήσει τις μέλλουσες μανούλες να έχουν σύντομα τα δικά τους σποράκια στις κοιλίτσες!!!

Δεν ξεχνώ, πέρυσι τέτοια εποχή άναβα κεράκι στη μεγαλόχαρη με κλαμματα για τα μωράκια που έχασα, και ένα μηνα μετά ήμουν έγκυος στον ηλιοκαμμένο μου!!!

Ν α έχετε πίστη κοριτσάκια μου και όλα θα γίνουν!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...