Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αύριο θα πάμε να επισκευτούμε ένα νεοφερμένο μπεμπέ και θα πεταχτώ να του ψωνίσω. Τώρα έχω μεγάλη χαρά, ελπίζω να μην τα μπήξω μπροστά σε όλους αύριο. Προς το παρόν σας χαιρετώ, θα προσπαθήσω να μπω και αργότερα.

Τώρα που το θυμήθηκα.......Άκου αθώα η patousitsas;) Με ποιόν μάρτυρα παρακαλώ???? Τον Γύλο????

Προς τα πού πας; Κι εγώ από κει πάω!! :lol::lol::lol::lol:

(Άμα σου βγει να τα μπήξεις, μπήχτα!!!! Σιγά μην κολλήσεις!!:wink:)

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα...καλε τι Παρασκευη ειναι αυτη τελεια?τι καλοκαιρια...!κι εγω τελικα αποφασισα να παω στη βαφτιση την Κυριακη και πριν απο λιγο πηγα και ψωνισα στο μωρο κατι ρουχαλακια...αψογα!το μονο αρνητικο που βλεπω προσ το παρον ειναι οτι συνεχως αλλαζω γνωμες για πολλα θεματα...ελπιζω να μου περασει!που θα παει θα το σταθεροποιησω...ευτυχως εχω καλη διαθεση αλλα κι εσεις απο οτι βλεπω οποτε super......:lol:

1a0fd6e0b8.png

γεια σας κι απο μενα...καλε τι Παρασκευη ειναι αυτη τελεια?τι καλοκαιρια...!κι εγω τελικα αποφασισα να παω στη βαφτιση την Κυριακη και πριν απο λιγο πηγα και ψωνισα στο μωρο κατι ρουχαλακια...αψογα!το μονο αρνητικο που βλεπω προσ το παρον ειναι οτι συνεχως αλλαζω γνωμες για πολλα θεματα...ελπιζω να μου περασει!που θα παει θα το σταθεροποιησω...ευτυχως εχω καλη διαθεση αλλα κι εσεις απο οτι βλεπω οποτε super......:lol:

Τι εννοείς αλλάζεις γνώμες; Για ποια θέματα;

Φυσιολογικό δεν είναι αυτό; :rolleyes:

Εμένα η διάθεσή μου σιγά σιγά πέφτει.. Από την πείνα μάλλον... Καταραμένη δίαιτα!!! :mad:

αχ...tounts μου τιωραια που τα λες...χαχα!λοιπον εγω προκειμενου να χασω τα κιλα τρωω συνεχως ηλιοσπορο...καλο?????οσο για την αναποφασηστικοτητα μου εχει ποικιλια δεν μπορω να πω!!!!!!!!π.χ. εχω αλλαξει 100 γνωμες για το αν θελω να παω στη βαφτιση...τα τελευταια λεπτα θελω...οχι πλακα κανω,θα παω κ θα ειμαι κ μια κουκλα....καλα πηρα κατι εκπτωσιακες γοβες δεν παιζονται!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Νικάκι φυσικά να πας στη βάπτιση και να είσαι κούκλα και αεράτη:P!!! Δε χρειαζόμαστε τη λύπηση κανενός:rolleyes:!! Γύρνα μετά στο σπίτι σου και κλάψε αν αυτό σε ανακουφίζει:confused:

Το ίδιο και για σένα amarylis!!

IchNp3.png

αχ...tounts μου τιωραια που τα λες...χαχα!λοιπον εγω προκειμενου να χασω τα κιλα τρωω συνεχως ηλιοσπορο...καλο?????οσο για την αναποφασηστικοτητα μου εχει ποικιλια δεν μπορω να πω!!!!!!!!π.χ. εχω αλλαξει 100 γνωμες για το αν θελω να παω στη βαφτιση...τα τελευταια λεπτα θελω...οχι πλακα κανω,θα παω κ θα ειμαι κ μια κουκλα....καλα πηρα κατι εκπτωσιακες γοβες δεν παιζονται!!!!!!!!!

Ηλιόσπορο; Με αλάτι κιόλας; Παναγία μου! :lol:

Εντάξει..για τις αλλαγές γνωμών, μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού είσαι! Εμείς οι γυναίκες, το χουμε αυτό το χούι.. Να κάνω αυτό ή το άλλο; Να φορέσω αυτό ή το άλλο; Να μαγειρέψω αυτό ή το άλλο; ...

Δεν έχεις ακούσει μια διαφήμιση που λέει ο τύπος στο σερβιτόρο:

"Εγώ θα πάρω ένα μεταλλικό νερό. Για την κυρία,... εεεε ελάτε σε καμιά ώρα.." :-P

Μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι!!!!!

Με γεια τις γόβες!!!! Πρόσεχε μην το παρακάνεις με την ομορφιά εεε!!.. Όχι τίποτ'άλλο, θα σε κοιτάνε όλοι και αν σου ρθει κλάμμα να δω πού θα κρυφτείς.. :lol:

Και γω πεινάω.. εδώ και ώρα:confused: Πίνω συνέχεια νερό αλλά η κοιλιά συνεχίζει να γουργουρίζει:-(

Λυπηθείτε μας καλέ κυρίες!!!! Πεινάμε!!!!!!:-(

Δώστε κάτι καλέ...!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Πώς με βρίσκεις; Πείθω; Πείθω;

Διαφημίσεις

patoυsitsas εχεις δικιο...αυτο θα κανω απλως θα προσπαθησω να μην το παρακανω για να μη γινω και ρομπα(εεε?tounts?) χωρις αλατι βεβαια,γιατι θα λυσαξω με τοσο αλατι........!κατι γινεται παντως γιατι ξεχνιεμαι με τον ηλιοσ......και αποφευγω τα σοκολατοειδη που τοσο μ'αρεσουν........αχαχαχ! εχουμε βγαλει κακη φημη...αυτο ειναι λες?χμμμμ μπορω να το ριξω εκει........ενταξει tounts εληφθη!!!!!!!!!!!!!:wink:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...