-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 9 λεπτά , nikoulini33 είπε:
Καλημέρα κορίτσια!
Μίλησα και με ένα δεύτερο εξωσωματικό. Η δικιά μου είναι της άποψης κάνουμε τη διέγερση και στον ίδιο κύκλο την εμβρυομεταφορά και μεταφέρουμε 2 έμβρυα για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Ο άλλος που μίλησα είναι της άποψης κάνουμε την ωοληψια κτλ και την εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο, πριν την εμβρυομεταφορά κάνουμε υστεροσκοπηση για προετοιμασία του ενδομητρίου και μεταφέρουμε ένα έμβρυο. Θα συνεχίσω με την πρώτη αλλά εσείς από τις δικές σας εμπειρίες πως σας φαίνεται;Εγώ αυτό που έχω μάθει είναι πως η εξωσωματική δεν θέλει βιασύνη. Πρώτα πρέπει να κάνεις σίγουρα διέγερση και να δεις πώς ανταποκρίθηκες, τι πήρες, πόσα και τι ποιότητα και μετά να δεις αν θα μεταφέρεις ή όχι. Δεν ξέρω τι ΑΜΗ έχεις και πως είσαι γενικά ορμονολογικά αλλά ότι και να επιλέξεις απλά μην βιαστείς. Τζάμπα θα χάσεις χρήματα και ψυχική υγεία. Επίσης είμαι πολύ υπέρ της υστεροσκοπησης ειδικά αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ στη ζωή σου. Το έχω ξαναπεί εδώ μέσα, εγώ χωρίς υστεροσκοπηση δεν προχωρούσα σε ετ. Κι ας μου στοίχισε χρόνο και σίγουρα χρήμα.
Το αν θα μεταφέρεις 1 ή 2 ή περισσότερα έχει να κάνει και με την ηλικία σου και άλλους παράγοντες όπως εννοείται και με την ποιότητα των βλαστοκυστεων που μεταφέρεις.
πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:Έχω καθυστέρηση 7 μέρες και μ είπε να κάνω ορμονικές για να δουμε τι γίνεται
Είναι χαμηλή η προγεστερονη σου αλλιώς θα σε ρώταγα αν είσαι έγκυος 🤭
Μάλλον θα σου ζητήσει να σε δει και θα σου δώσει κάτι να έρθει περίοδος. Μπορεί να είναι κανένα κυστικο. Υπομονή!
-
Παλλίνδρομες κυήσεις
-
Θέματα
-
- 9.722 απαντήσεις
- 1.051.254 εμφανίσεις
-
- 954 απαντήσεις
- 487.157 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 136.972 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.190.886 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.252 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.884 απαντήσεις
- 247.183 εμφανίσεις
-
- 9.722 απαντήσεις
- 1.051.254 εμφανίσεις
-
- 1.069 απαντήσεις
- 114.606 εμφανίσεις
-
- 1.912 απαντήσεις
- 84.917 εμφανίσεις
-
- 954 απαντήσεις
- 487.157 εμφανίσεις
-
- 590 απαντήσεις
- 186.822 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 10.796 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.855 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.681 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 2.386 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα