Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;

Εμεις μια χαρουλα!Πηγαμε στο γυναικολογο χθες και η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!Μεγαλωσε εγινε 1400 γρμ και 38 εκ!Η καρδουλα της ο πλακουντας ο λωρος ολα μια χαρα!Ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω η ψυχουλα μου!Η πλατουλα της ειναι απο αριστερα και ριχνει της κλωτσιες στα δεξια!

Κατερινακι τι κανεις εσυ;Η μπεμπουλα σου;Μεγαλωνει ε;

Φιλακια σε ολες!Τα λεμε!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?χρυσακι γιατι δεν πας για μπανιο εγω εχω κανει καμια δεκαρια ως ωρας με την μικρη κοριτσια δεν την παλευω αλο καθε βραδι δεν κοιμαμαι απο πονο στα ποδια σε σημειο να σηκωνομαι καθε βραδι κ να κλαιω γυρνοντας σαν τον ψυχοπαθη μεσα στο σπιτι κατα τα αλλα ολα καλα η μικρη μαρια εχει γινει θηριακι κ η μικρη μπεμπουλα μεσα απο την κοιλια συναγωνιζεται την αδελφη της

καλα να περνατε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα!

Σήμερα το ρενιτάκι μας κάνει χοριακή???

πολλεεεεεεεεές ευχές για τέλειο αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!

εύχομαι μόνο ++++++++++++++++++;););)

Χρύσα και Ανδριανή, φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!

Χρυσάκι μου μη στενοχωριέσαι, και εμείς δεν κάνουμε μπάνια με τους κολικούς του μπέμπη μας, και μένουμε και σε νησί!!!!

χαλάλι του;););)

του χρόνου όλη μέρα παραλία!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια???

Πολύ ζέστη δεν αντέχετε με τίποτα!!!Όλη μέρα αιρκοντισιον!!!

Και εγώ μια από τα ίδια Χρύσα!!!Δεν έχω κάνει κανα μπάνιο!!!Δεν αντέχω ούτε μέχρι την παραλία να πάω!!!

Σοσαντάκι ταλαιπωρείστε με κολικούς εε??Αχ το μικρό μου!!!Τι να κάνει και αυτό μες στις ζέστες ταλαιπωρείται!!!Κατά τα άλλα προσαρμοστήκατε με τον μικρό??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Katrindm άστα να πάνε....

όλους τους πόνους των κολικών τους έχει μαζέψει ο καημενούλης ο ηλιοκαμμένος μου...υποφέρει και δε μπορώ να τον βοηθήσω και υποφέρω και εγώ...

κατα τα άλλα όταν δεν πονάει είναι ένα γλυκούλι γελαστό παιδάκι...άλλο πράγμα...έχει αρχίσει και μας γελάει, μας κάνει φωνούλες και ναζάκια και έχουμε χεστεί πάνω μας οι χαζογονείς:tongue::tongue::tongue:

ετοιμάσου για μοναδικές στιγμές;););)

στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά από τον δεύτερο μήνα που αρχίζεις και επικοινωνείς με το μωράκι σου κάθε μέρα είναι μοναδική!

HDfQp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?χρυσακι γιατι δεν πας για μπανιο εγω εχω κανει καμια δεκαρια ως ωρας με την μικρη κοριτσια δεν την παλευω αλο καθε βραδι δεν κοιμαμαι απο πονο στα ποδια σε σημειο να σηκωνομαι καθε βραδι κ να κλαιω γυρνοντας σαν τον ψυχοπαθη μεσα στο σπιτι κατα τα αλλα ολα καλα η μικρη μαρια εχει γινει θηριακι κ η μικρη μπεμπουλα μεσα απο την κοιλια συναγωνιζεται την αδελφη της

καλα να περνατε

Γεια σου adnihor!Εκτος του οτι για να παμε θελει μιαμιση ωρα και ειναι λιγο ταλαιπωρια φοβαμαι να μπω στην θαλασσα!Βασικα φοβαμαι να κανω πολλα πραγματα!Για αυτο καθομαι στο σπιτακι μου με το κλιματιστικο η στο μπαλκονακι μου και περιμενω να περασει ο καιρος!Να σημερα κανονισαμε να παμε σε ταβερνουλα!!!Ειναι μεγαλο βημα για μενα!χαχαχα!Δεν πειραζει του χρονου θα παμε μαζι τη μπεμπα!Θα ευχαριστηθουμε!

Τα βραδια και για μενα ειναι πολυ δυσκολα!Οταν ξαπλωνω δεν μπορω να αναπνευσω!!!Νομιζω οτι θα σκασω!Οτι δεν εχω αερα!Με τα ποδια δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα!Υπομονη!Τι να κανουμε!

Φιλακια!

Καλημέρα!

Σήμερα το ρενιτάκι μας κάνει χοριακή???

πολλεεεεεεεεές ευχές για τέλειο αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!

εύχομαι μόνο ++++++++++++++++++;););)

Χρύσα και Ανδριανή, φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!

Χρυσάκι μου μη στενοχωριέσαι, και εμείς δεν κάνουμε μπάνια με τους κολικούς του μπέμπη μας, και μένουμε και σε νησί!!!!

χαλάλι του;););)

του χρόνου όλη μέρα παραλία!!!!!!!!!!

Ο καημενος ο μπεμπουλης σου υποφερει με τους κολικους ακομα ε;;;Υπομονη μωρε Σοσαντ!Θα περασουν!Χαϊδεψε του την βελουδινη κοιλιτσα και απο μενα!

Φιλακια!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια???

Πολύ ζέστη δεν αντέχετε με τίποτα!!!Όλη μέρα αιρκοντισιον!!!

Και εγώ μια από τα ίδια Χρύσα!!!Δεν έχω κάνει κανα μπάνιο!!!Δεν αντέχω ούτε μέχρι την παραλία να πάω!!!

Σοσαντάκι ταλαιπωρείστε με κολικούς εε??Αχ το μικρό μου!!!Τι να κάνει και αυτό μες στις ζέστες ταλαιπωρείται!!!Κατά τα άλλα προσαρμοστήκατε με τον μικρό??

Κατερινακι δεν πειραζει!του χρονου με τα μπεμπακια μας θα παμε θαλασσα!Να σου πω την αληθεια δεν την πεθυμησα καθολου φετος!Εγω που τρελαινομουν για θαλασσα εγω που δεν τη χορταινα με τιποτα!Φετος το μυαλο μου ειναι μονο στην μπεμπα και δεν

με νοιαζει τιποτα αλλο!Περναει ο καιρος ομως γρηγορα τελικα!Μετα τις 16 εβδομαδες μου φανηκε οτι περασε γρηγορα!Ακομα τρεις μερες και παει και ο Ιουλιος και μετα τι μας μενει;;;Ενα μηνας στη ουσια γιατι αν μπει ο Σεπτεβρης........!!!!!Ωρες ωρες με πιανει και ενα ανχος για τον τοκετο!!!Αλλα ενταξει εχουμε ακομα!

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα κοριτσια..εχω νεα..καλα..

ειμαι εγκυος...εχω στην κοιλια μου τον μαικ τον φασολακη.

ειμαι 9 εβδομαδων.και ενα εχω να πω.αυτος ο ιουλιος ηταν ο πιο γλυκος μα και ο πιο βασανιστικα αργος.τα λεπτα του μου φανηκαν ωρες και οι μερες μηνες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειμαι 9 εβδομαδων.και ενα εχω να πω.αυτος ο ιουλιος ηταν ο πιο γλυκος μα και ο πιο βασανιστικα αργος.τα λεπτα του μου φανηκαν ωρες και οι μερες μηνες..

Τζενάκι τι ωραία νέα είναι αυτά!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, με το καλό στους 9!!!

το ίδιο γλυκοί να είναι και όλοι οι επόμενοι μήνες της εγκυμοσύνης σου!

να μου φιλήσεις την κοιλίτσα με τον μαικ τον φασολάκι;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Τζενη τι ομορφα νεα;Μπραβο κοριτσακι μου!Με το καλο να περαζουν οι μερες και οι μηνες και να κρατησεις το φασολακη η τη φασολινα αγκαλιτσα!Το πρωτο τριμηνο περναει δυσκολα μετα ουτε που θα το καταλαβεις!Να προσεχεις και ολα θα πανε τελεια!

Φιλακια πολλα πολλα!;)

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;:D

xDoop3.png

pcDup3.png

Τζενη τι ομορφα νεα;Μπραβο κοριτσακι μου!Με το καλο να περαζουν οι μερες και οι μηνες και να κρατησεις το φασολακη η τη φασολινα αγκαλιτσα!Το πρωτο τριμηνο περναει δυσκολα μετα ουτε που θα το καταλαβεις!Να προσεχεις και ολα θα πανε τελεια!

Φιλακια πολλα πολλα!;)

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;:D

Καλημέρα Χρύσα!

τι κάνει η μπεμπούλα?πω, πω, μαγάλωσε η κοιλίτσα ε?

αχ, ήδη μου ΄λείπει η εγκυμοσύνη;)

κάνετε ψώνια για την μικρή?

έχει και εκπτώσεις τώρα, μια χαρά!

Εμείς μεγαλώνουμε, έχει θεριέψει το αστεράκι μου, μάγουλα, μπούτια...για δάγκωμα...μας γελάει, κάνει φωνούλες λέει αγκού!!!έχουμε τρελαθεί οι χαζογονείς...σε λίγο θα φοράμε εμείς τις πάνες του!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα Χρύσα!

τι κάνει η μπεμπούλα?πω, πω, μαγάλωσε η κοιλίτσα ε?

αχ, ήδη μου ΄λείπει η εγκυμοσύνη;)

κάνετε ψώνια για την μικρή?

έχει και εκπτώσεις τώρα, μια χαρά!

Εμείς μεγαλώνουμε, έχει θεριέψει το αστεράκι μου, μάγουλα, μπούτια...για δάγκωμα...μας γελάει, κάνει φωνούλες λέει αγκού!!!έχουμε τρελαθεί οι χαζογονείς...σε λίγο θα φοράμε εμείς τις πάνες του!!!

Γεια σου Σοσαντ!Φανταζομαι θα σας εχει λιωσει το ζουζουνι σας!Τι ομορφα!Αντε να περασει ο καιρος να την εχουμε και εμεις τη μπεμπα μας!Εχω αρχισει να φοβαμαι κιολας μπορω να πω!Πλησιαζει ο καιρος βλεπεις!

Εχουμε παρει φανελακια και μερικα φορμακια αλλα φορμακια περιμενω να βγουν μετα το 15αυγουστο μακρυμανικα!Τωρα βρηκα μερικα αλλα θελουμε κι αλλα!Βαψαμε το δωματιακι και απο βδομαδα θα παμε να δουμε για επιπλακια!Μηπως ειναι νωρις ακομα;Παντως καλα ειναι να προλαβω και τις εκπτωσεις!Θεπω να παρω κουβερτουλες σεντονακια κτλ!Απο τη μια ανχονομαι και απο την αλλη λεω ειναι νωρις;

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...