Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά δε το συζητώ!!!!Ηρθα με κάτι νευρα σπίτι και μόλις είδα τη βελβετομπουμπού ήρθα και χαμογέλασα και ήρεμησα και έγινα αλοιφή!!!!!Τι γλυκούλα που είναι βρε βελβετάκι , να σου ζήσει!!!! Θυμήθηκα γιατί δε πρέπει να το βαλω κάτω !!!Οσο αντέχωωωω!!!!!

Ρενιτάκι δε θα συμβεί άλλο ασχημο πρέπει να το πιστέψουμε!!!ολα θα πάνε καλά για όλες πάει και τελειωσε!!!!Αρχίζοντας από σενα!!!κατι πήρε το ματι μου σε άλλο θέμα!!!Ολα να πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!

φιλιά σε όλες τις εγκυούλες και μελλουσες γκαστρούλες!!!!Και στις μανούλες μας βέβαια αλλά και σεις στις μελλουσες γκαστρουλες υπάγεστε τι??Τωρα που πήρατε το κολλάει??Φιλακιαααααα

Καλά δε το συζητώ!!!!Ηρθα με κάτι νευρα σπίτι και μόλις είδα τη βελβετομπουμπού ήρθα και χαμογέλασα και ήρεμησα και έγινα αλοιφή!!!!!Τι γλυκούλα που είναι βρε βελβετάκι , να σου ζήσει!!!! Θυμήθηκα γιατί δε πρέπει να το βαλω κάτω !!!Οσο αντέχωωωω!!!!!

Ρενιτάκι δε θα συμβεί άλλο ασχημο πρέπει να το πιστέψουμε!!!ολα θα πάνε καλά για όλες πάει και τελειωσε!!!!Αρχίζοντας από σενα!!!κατι πήρε το ματι μου σε άλλο θέμα!!!Ολα να πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!

φιλιά σε όλες τις εγκυούλες και μελλουσες γκαστρούλες!!!!Και στις μανούλες μας βέβαια αλλά και σεις στις μελλουσες γκαστρουλες υπάγεστε τι??Τωρα που πήρατε το κολλάει??Φιλακιαααααα

τελικά μια μωρουδο-φωτογραφία μας φέρνει όλες πιο κοντά :D Είναι ένα ισχυρο δόλωμα για να μπουμε στο καφέ και να σχολιάσουμε !!!

Λουλουδιράκι μου ευχαριστω πολύ! Είμαι ακόμα στο δρόμο προς την εμβρυομεταφορα και ελπίζω να φτασω σε 1,5 εβδομάδα. Ένας υπέρηχος την ερχόμενη παρασκευη θα δείξει το πότε και προσεύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους αυτην την φορα!!

την καλύτερη επιτυχία σε όλες με όποιον τρόπο και αν προσπαθούν να γίνουν μανούλες!!

τα φιλια μου σε όλες!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ποπο αράχνες πιασαμε εδώ μέσα!!Που έχετε χαθεί όλες?? Αν είσαστε στις παραλίες δικαιολογημένα!! Ελπίζω να είστε όοοοολες καλά!!!

age.png

χαχαχα κάτσε Ρενιτα να ξαραχνιασουμε εμεις!!!!!Τι κανεις εσύ βρε ??Ολα καλά???? Φιλακια και σε ολα τα κοριτσάκια !!!Και στα μπεμπάκια βεβαίως βεβαιως!!!Και σε κοιλίτσες!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολύ κοριτσάκια μου!!! Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!!!

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν?? Οι μανούλες??? Για εμφανιστειτε σιγα σιγα!!!:D

age.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις δοξα το Θεο ολα καλα!Την Παρασκευη θα παμε στο γιατρο να δουμε τη μπεμπα!Θα σας πω νεα!

Ρενιτα καλη επιτυχια!Ενα τερααααστιο ++++++++!!!!!

Φιλακια σε ολες!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...