Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κυρίες μου!!!

Ανδριαννή μου περαστικά στην μικρούλα σου!!Άτιμες καλοκαιρινές ιώσεις που ταλαιπωρούν τον κόσμο!!! Σημερα ειναι η β-επιπέδου ? Τα καλύτερα αποτελέσματα τα χεις!!! Και όπως λέει η λουλουδίρα μας άμα είναι να πάει καλά θα πάει κ κόσμος να γυρισει τούμπα!!! Οπότε μην ανησυχεις για τίποτα!

Τζενάκι εύγε για τα καλά αποτελέσματα της σαλπιγγογραφίας !! Αυτο με την κλίση δεν νομιζω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε ανησυχει! Συνεχισε εσυ τις προσπάθειες και μη φοβάσαι τίποτα!!

Σοσαντ μας... αυτο με τους αναστεναγμους του ηλιοκαμένου ενω θυλαζει μας αποτελείωσε!!!Ελιωσα μιλάμε!!!

Ειρηνάκι μου με το καλό να πάς από εβδομάδα στον γιατρό σου, να είναι όλα περίφημα και σύντομα να ξεκινησετε κ πάλι τις προσπάθειες και τα χαμόγελα!

κυριες μου τα σέβη μου

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Να ευχηθώ καλά αποτελέσματα στην Αδριανή μας για την β' επιπέδου σήμερα.. Όλα θα είναι τέλεια, θα το δεις και να δεις που και η Μαρία θα γίνει γρήγορα καλά και θα σταματήσει να ταλαιπωρεί τη μανούλα της..

Τζενάκι χαίρομαι που βγήκε καλή η σαλπιγγογραφία. Τουλάχιστον σου έφυγε ένα βάρος και βγήκε ένα εμπόδιο από τη μέση.. Βουρ στο ψητό κι εσύ..

Ειρηνάκι μου περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός.. Ήδη σε μερικές μέρες σαραντίζεις.. Να περάσεις το καλοκαίρι όσο πιο όμορφα και χαλαρά γίνεται και από Σεπτέμβρη ξεκινάς πάλι τις προσπάθειές σου. Και που ξέρεις.. μπορεί να είμαστε μαζί εγκυούλες αυτή τη φορά και να πάνε τα πράγματα και για τις δυο μας τέλεια.. Νομίζω ότι μας το χρωστάει αυτή η τύχη η ρημάδα!

Ρενιτάκι σε φιλώ..

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Με θελεται και εμενα στην παρέα σας!!!!

Ειρηνάκι μου φυσικα και σας διαβάζω αλλα δεν εχω να πω τπτ!!!!

Η αλήθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα με εσενα Λουλουδιλα!!! Ευχομαι να πανε απο εδω και πέρα όλα δεξιά!!! Τουλάχιστον ξερεις οτι συλλαμβανεις!!!

Εγω περιμενω τηλ τον αλλο μηνα να κανω λαπαροσκοπηση - υστεροσκοπηση!!! Να διορθώσουμε μαλλον συμφυσεις και την βουλωμένη σαλπιγγα!!!

Ανδριάνα μου καλα αποτελέσματα!!!:)

Τζενη μου πολύ χαρηκα για την σαλπιγγογραφια, ειναι μεγαλη ανακουφιση να ξερεις πως όλα δουλευουν ρολόι!!!

Σοχαπυ κουκλος ο ηλιοκαμένος:):):)

φιλακια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Αδριαννή καλα αποτελέσματα σημερα στην β' επιπέδου και περαστικά στην μικρή!!!Όλα να ναι τέλεια!!! Εγώ πάω αύριο με το καλό!!!

Geni μια χαρά με την σαλπιγγοργραφία !!! Αντε ξεκινήστε σιγά σιγά τις προσπάθειες!!!Εϊναι και καλοκαιράκι!!!

Δομνίνα μου μπαίνει κιόλας στον 5ο η αδερφούλα σου!Μπράβο !! Πως περνάει ο καιρός!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κοριτσάκια

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κοριτσια καλησπερα καναμε την β επιπεδου ολα τελεια η μικρη (που μου μοιαζει κιολας)ειναι πολυ καλα κ ζυγιζει 520γρ η γιατρος ειπε οτι την θρεφω καλα τρωει η μανουλα τρωει κ το μωρο χαχαχα η μαρια ειναι λιιιιιιιγο καλυτερα κοριτσια τα ειδα ολα δυο μερες.ειρηνη κ η αννα φυσιολογικο τοκετο εκανε αν θυμαμαι καλα 23 εβδομαδα η 24 κ γεννησε κ της εδωσε ελευθερο απο τον πρωτο μηνα ενω ο δικος μου που την πηγα της ειπε ενα 6 μηνο τεσπα ο καθενας με τον τροπο του εσυ να σκεφτεσε οτι απο τον επομενο κυκλο βαλε μπροστα σε σενα ηταν τυχαιο γεγονος στην αννα οχι η δισχιδη ραχη εχει αιτια.φιλια σε ολες

α!λουλουδιρα ειδες τι σοι ειμαστε κ γω τραγουδαω θετε να με ακουσετε?το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχει σαραντα πυρετοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχχα απο προχθες αυτο τραγουδαω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα καλησπερα..

πηρα τηλ το γιατρο σημερα και τον ρωτησα για την κλιση της μητρας μου ειπε δεν ειναι τπτ.

λουλουδιρακι εκανα σαλπιγγογραφια 1ον γιατι οταν ρωτησα το γιατρο αν το βακτηριο μπορει να εχει φτασει στις σαλπιγγες δεν ηταν σιγουρος και 2ον οταν με ρωτησε ποτε ηταν η τελευταια σαλπιγγογραφια που εκανα κ του ειπα οτι δεν εχω κανει ποτε μονο που δεν με εβρισε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Αχ τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια!Εχω σκασει!:shock:

Ανδιριανη μπραβο για τον β επιπεδου!Σου μοιαζει κιολας ε;χαχαχα!Περαστηκα για τη μικρουλα σου!Και πραγματικα πολυ ωραια φωνη ο αδερφουλης!Μπραβο!;)

Τζενη παει και αυτο και ολα καλα!Αντε τωρα να χαρεις το καλοκαιρι και να μας πεις τα ευχαριστα συντομα!:P

Καντριντιμ περναει ο καιρος σιγα σιγα ε;Εσυ εκανες β επιπεδου;Δεν θυμαμαι!;)

Σοσαντ μου εισαι και εσυ κουκουβαγια τελικα ε;Καλα κανεις που εισαι περιφανη για τον γιοκα σου!Ειναι κουκλακι!!!:tongue:

Ειρηνη μου με το καλο να ξεκινησεις προσπαθειες!!!;)

Λουλουδιρα δικιο εχεις!Λεφτα παντως δεν μενουν στη τσεπη!Ειναι πολλοι που περιμενουν να τους τα δωσουμε!Να ναι καλα οι ανθρωποι γιατι δεν ξεραμε τι να τα κανουμε!χαχαχα!:P

Ρενιτα και Δομινα ευχομαι να περασετε το καλυτερο καλοκαιρι σας στο μπαλκονι λογο σποριου!;)

Μαγδα που χαθηκες;Πως εισαι πως περνας;;)

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Δοξα το Θεο!Απλα εκανα μια εξετσαη για την δοσολογια της ηπαρινης και χρειαστηκε να αυξησω λιγο την δοση!Κατα αλλα ολα καλα!Ανυπομονω να παω την αλλη Παρασκευη στο γιατρο να δω την μπεμπα μου!Εχουν περασει 3 εβδομαδες ως τωρα και αρχισα να τρωγομαι!Μηπως να παω πιο νωρις;Ενας μηνας θα εχει περασει ως την αλλη εβδομαδα....!Οχι μωρε θα κανω υπομονη;;;!!!χιχιχι:tongue:

Πολλα φιλακια στις μουριτσες σας!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Γεια σας κορίτσια!!

΄Χρυσάκι μόλις σήμερα το κάναμε το β' επιπέδου!!Όλα καλά με την μικρή!!!

Υπομονή Χρυσάκι για τον γιατρό!!Τώρα που την καταλαβαίνεις κιόλας περνάει πιο γρήγορα ο καιρός εεε???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

΄Χρυσάκι μόλις σήμερα το κάναμε το β' επιπέδου!!Όλα καλά με την μικρή!!!

Υπομονή Χρυσάκι για τον γιατρό!!Τώρα που την καταλαβαίνεις κιόλας περνάει πιο γρήγορα ο καιρός εεε???

Τελεια Κατερινακι!Μπραβο!Κοριτσακι και εσυ ε;Μπραβο και παλι!:tongue:

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσια ακομα να ξυπνησετε;Γρηγορα στο ποδι ολες!Εγω απο τις 7 ειμαι ξυπνητη και δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα!Λογο ζεστης!

Κοριτσια χθες πηγαμε στο γιατρο!Η μπεμπα μας μεγαλωσε!Εχει γινει αλλη τοοοση!Ειναι 31 εκ και 800 γρμ!Ολα ειναι μια χαρα!Εχει γυρησει με το κεφαλακι προς τα κατω!Ησυχη ηταν κοιμωταν μαλλον η ζωη μου!

Αντε τα λεμεεεε!!!!!Φιλακια!!!;)

xDoop3.png

pcDup3.png

Που ειστε κοριτσια ακομα να ξυπνησετε;Γρηγορα στο ποδι ολες!Εγω απο τις 7 ειμαι ξυπνητη και δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα!Λογο ζεστης!

Κοριτσια χθες πηγαμε στο γιατρο!Η μπεμπα μας μεγαλωσε!Εχει γινει αλλη τοοοση!Ειναι 31 εκ και 800 γρμ!Ολα ειναι μια χαρα!Εχει γυρησει με το κεφαλακι προς τα κατω!Ησυχη ηταν κοιμωταν μαλλον η ζωη μου!

Αντε τα λεμεεεε!!!!!Φιλακια!!!;)

Πω, πω πως μεγάλωσε η μπεμπούλα!!!

καλά απίστευτο πως περνάει ο καιρός!

όλα καλά λοιπόν Χρύσα μου, κανόνισε να απολαύσεις το καλοκαίρι σου και βγες έξω όσο μπορείς!!!

άκου και την φρεσκομανούλα, μετά θα είσαι μόνο για το μωράκι σου;)

αν θέλει το μωράκι να βγεις θα βγαίνεις και αυτό για όση ώρα θέλει το μωράκι!!!;)

οπότε ρίξτο έξω τώρα και απόλαυσε την εγκυμοσύνη!

εγώ, εδώ στο σπίτι, αυτοκόλλητη με τον μπεμπούλη μου που υποφέρει από κολικούς ο καημενούλης και όλη μερα τον παρηγορώ..

τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι...πάω να τον χαζέψω λίγο ακόμα...φιλάκια!!!

HDfQp3.png

Πω, πω πως μεγάλωσε η μπεμπούλα!!!

καλά απίστευτο πως περνάει ο καιρός!

όλα καλά λοιπόν Χρύσα μου, κανόνισε να απολαύσεις το καλοκαίρι σου και βγες έξω όσο μπορείς!!!

άκου και την φρεσκομανούλα, μετά θα είσαι μόνο για το μωράκι σου;)

αν θέλει το μωράκι να βγεις θα βγαίνεις και αυτό για όση ώρα θέλει το μωράκι!!!;)

οπότε ρίξτο έξω τώρα και απόλαυσε την εγκυμοσύνη!

εγώ, εδώ στο σπίτι, αυτοκόλλητη με τον μπεμπούλη μου που υποφέρει από κολικούς ο καημενούλης και όλη μερα τον παρηγορώ..

τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι...πάω να τον χαζέψω λίγο ακόμα...φιλάκια!!!

Ειναι απιστευτο οντως Σοσαντ πως περναει ο καιρος!Υπολογιζω σε 2μιση μηνες περιπου να ξεμυτισουμε!

Ξερεις εσυ τι λες φρεσκομανουλα!Που να κουνηθεις τωρα χωρις την αδεια του μπεμπη;;;Οτι πει αυτος!

Να κλεισω και τον 6ο σε λιγες μερες και μετα να αρχισω λιγο να βγαινω!Αλλα κανει και πολυ ζεστη και δεν μπορω να κουνηθω!

Χθες ειχε μια ωραια δροσουλα το βραδυ κοιμηθηκα σαν πουλακι!

Ποναει ο μπεμπουλης σου Σοσαντ;Αχ τον καημενο!Υπομονη μωρε θα περασει!Δωστου πολλα φιλακια στις πατουσες του!

Τα λεμεεεεε!!!!;)

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλησπερα κοριτσια. Ειπα να σας στειλω μια φωτο της μπεμπους. Πολλα φιλακια σε ολες!!

http://i1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/DSC00153.jpg

μπράβο βρε βελβετάκι μου έφτιαξες την ημέρα με την πανέμορφη μπουμπού σου!!! Τι χαμόγελο τσαχπίνικο είναι αυτό?? φτου φτου σου ρχεται να την ρουφήξεις :D:D:D

Καλημέρα κυρίες μου και καλό μήνα να χουμε μόνο με ευχάριστα!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...