Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Σοσαντ κούκλος ο γιος !! Καλέ πως μεγάλωσε έτσι από την προηγούμενη φορά???Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής???

Ειρηνάκι πολύ λογικό να αισθάνεσαι έτσι!!!Αλλά η συνέχεια θα σε ανταμείψει είμαι σίγουρη!!!Μην το βάζεις κάτω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα καλησπερα..

τα νεα μου σας τα ειπα;δεν σας τα ειπα.

τη σαλπιγγογραφια δεν την εκανα .και ξερετε γιατι;γιατι το συστημα υγειας στη χωρα μας ειναι για τα σκουπιδια.πηγα εκει κ μου ειπαν οτι χαλασε το μηχανημα απο την παρασκευη το βραδυ και δεν προλαβανε να ειδοποιησουν..ακουσον ακουσον..

λες και το μηχανημα της σαλπιγγογραφιας ειναι μηχανη του καφε και το χρησιμοποιησαν την παρασκευη το βραδυ και ειδαν οτι δεν δουλευει..αφου δεν ντρεπονται..

μου ειπαν να παρω τηλ τον αλλο μηνα.μεχρι να ερθει μου λενε το ανταλλακκτικο απο την ολλανδια..

με την αννα την ξαδελφη μου που μιλησα μου ειπε να μην περιμενω ουτε τον αλλο μηνα οτι θα εχει φτιαχτει.εδω αξονικος τομογραφος τους χαλασε και περιμεναν 5 μηνες να το φτιαξουν..

εν τελει εκλεισα να την κανω εξω αυριο το απογευμα..ετσι γιατι με τρωγαν 150 ευρω στην τσεπη μου και δεν ειχα τι να τα κανω..αυτα τα ολιγα..

τις καληνυχτες μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

Ξέρω, ξέρω ότι σας έλειψα για λίγες μέρες αλλά σβκ ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω στο φόρουμ.. θέλω να κάνω και λίγη απεξάρτηση και είχα και πολύ δουλειά και ήρθε κι έδεσε το γλυκό..

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και που τα μωράκια εντός και εκτός κοιλίτσας αναπτύσσονται τέλεια..

Εννοείται ότι δεν έχω λόγια για τον ηλιοκαμμένο μας.. Τόσο όμορφο μωράκι.. και φαίνεται και τόσο ήσυχο.. Το πίνει όλο το γάλα της μαμάς Sosad μου?

Ειρηνάκι εννοείται ότι σε θέλουμε στο γκρουπ μας εγώ και η Ρενίτα.. Αν εσύ αισθάνεσαι έτοιμη εμείς με μεγάλη μας χαρά θα σε κάνουμε παρέα!

Η Αδριανή βρε κορίτσια τι γίνεται; Έχει καμία νέα της; Έχω μέρες να τη διαβάσω και ανησυχώ!

Εγώ είμαι μια περήφανη χαζοθεία.. Ο ανηψιός μου έγινε 15 ολόκληρα εκατοστά και 180 γρμ.. Η αδερφή μου σε λίγες μέρες μπαίνει στον 5ο και χαίρομαι τόσο γι' αυτήν!

Αλήθεια, εσείς για τις διακοπές τι σκέφτεστε;

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κυρίες μου!!

Λοιπόν γερά με τσαμπουκα όλες μαζί !!Ρενιτάκι μου καλή επιτυχία και σε σένα !!!Το κυστικό που λες τι ειναι βρε παιδί μου?Κυστη εννοεις ??Σε ωοθήκη?Οτι και να ναι να φύγει γρηγορα να ειναι ετοιμη η φωλιά για τα εσκιμωάκια σου!!χαχαχα μου άρεσε αυτή η περιγραφή πολύ γλυκιά!!!!Λέτε το καλοκαίρι αυτό να χουμε πολλές αφίξεις ???Δραστηριο το βλέπω!!Δομνινα, Ρενιτα, Ειρηνακι και γω !!!Αμην Παναγίτσα μου!!!!

Λουλουδιράκι μου από ότι έχω καταλάβει το κυστικό είναι ένα άδειο ωοθυλάκιο το οποίο όμως δεν θέλουμε να μας κάνει κάποια έκπληξη και να σκάσει γιατί τότε θα απελευθερωθουν ορμόνες και θα μας χαλασουν το ενδομήτριο!!Και το ενδομήτριο το θέλουμε άριστο για να γίνει η εμφυτευση! Έτσι το χω στο μυαλό μου !!

Και φυσικά σας θέλουμε όλες στο καλοκαιρινό γκρουπάκι !!! Ειρηνάκι, Λουλουδίρα, Τζενάκι και Μάγδα μαζί με την Δομνίνα και μένα θα είμαστε οι επόμενες γκαστρούλες αυτού του πονεμένου καφέ!!! Μελλοντικές γκαστρουλες ενωμένες ποτέ νικημένες :D:D!!

Αχ αυτός ο ηλιοκαμένος ...και το σουφλέ της λουλουδίρας μας έκανε να ξεχάσουμε και τα πάντα όλα!!! Να τον χαίρεσαι και πάλι σοσαντ μου!!!

Δομνινάκι χαζοθεία και εσύ ε? Πότε κιολας έγινε 5 μηνων η αδερφούλα σου?Πώς περνάει ο καιρός ... Για διακοπές ακόμα δεν έχουμε σκεφτει τίποτα γιατί μάλλον θα εξαρτηθεί από την έκβαση της προσπάθειας!! Ας πάνε όλα καλά και ας κάνω διακοπές με τσαι με λεμόνι στο μπαλκονι!!

Τζενάκι μου ... το σύστημα υγείας είναι υπο διαλυση δυστυχως!! Τα καλύτερα αποτελέσματα στην σαλπιγγογραφία σου !!

Τα φιλιά μου σε όλες (αν και με μάσκα γιατι καταφερα να κρυωσω καλοκαιριάτικα!)

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Ρενίτα μου σου εύχομαι ολόψυχα να μη πας πουθενά διακοπές και να τη βγάλεις στο μπαλκόνι!!!!!!Και μετά στο σαλόνι και μετά τους 9 μήνες πήγαινε όπου θες!!!!Πάλι μετα δύσκολα πας διακοπές αλλά λίγο μας νοιάζει νομίζω!!!Και περαστικά βρε παιδί μου !!Εε τι να κανεις μια ιδρωνουμε και πάμε στα ρευματα να δροσιστούμε να το το κρύωμα !!Στο πιτς φυτιλι!!!Εγώ ολο φταρνισματα ειμαι !!!!Αλλεργικό από το αιρκοντισιον στη ζεστη να ολο τσαφ τσουφ!

Δομνίνα μου με το καλό , τι καλά να στε και οι 2 αδερφούλες μαζί γκαστρούλες!!!

Τζενάκι καλά αποτελεσματα!!!Καλέ δε κατάλαβες γιατι το κανουν?Να τα δωσεις τα 150 για να μη στα πάρουν κλέφτες!!!!Εεεεε τι!!!!!Παντως λεφτά δε σταυρώνεις αυτή την εποχή ολο και καποιος θα τα πάρει!!Εφορία θα ναι , κλεφτες θα ναι??Καλυτερα δωςτα στο γιατρο μπας και πει τιποτα χρησιμο!!!!Περιμενουμε να μας πεις τι εγινε!!!

Φιλακια σε ολες , μανουλες , γκαστρούλες και μελλουσες γκαστρούλες!!!!

Κοριτσάκια μου,σας ευχαριστώ τόοοοοσο πού για τα καλά σας λόγια!!!

είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιόκα μου;););)

σήμερα κλείσαμε και τον πρώτο μήνα της ζωής μας!!!:tongue:

εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να ζήσουν αυτό το θαύμα!!!

σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να γράψω...ο μπεμπούλης είναι σούπερ απαιτητικός και κοιμάται ελάχιστες ωρες, εγώ δεν έχω κανέναν για βοήθεια οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι όοοοολη την ημέρα και τη νύχτα!!!!

τα έχω ψιλοπαίξει αλλά όταν τον θηλάζω και κάνει φωνούλες και αναστεναγμούς ξεχνάω τα πάντα και είμαι ο πιό ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη:D:D:D

φιλάκια στις κοιλίτσες,τις γεμάτες και τις προσεχώς γεματες;):P

HDfQp3.png

χελοου γκερλς τι κανετε?

δομνινακι μην ανυσηχεις αν ετρεχε κατι θα το μαθαινατε απο την τζενη

απλα εχω την μικρη αρρωστη με ιωση κ ο πυρετος δεν κατεβαινει με τιποτα ολη νυχτα με 39,2 την βγαλαμε κ καθε 3 ωρες ποσταν κ ντεπον κ κλαμααααααααααααα

κοιμοταν πανω μου ουτε λογος να ξαπλωσει σε κρεβατι η κοιλια μου με πεθανε κ αυτη ουτε στον πατερα της να μην πηγαινει ειμαι με 2 ωρες υπνο κ ο πυρετος ακομα καλα κρατει αν συνεχισει ετσι κ αυριο θα παρουμε αντιβιωση

αυριο εχω κ την β επιπεδου κ εχω κ κει ενα ψιλο αγχος αυτα τα νεα μου

σαντακι προσπαθησε να τον χορτασεις οσο μπορεις γιατι κραταει πολυ λιγο που ειναι ετσι τοσο μικρουλια κ τα βλεπεις κ θες να χωσεις την μυτη σου στο λαιμουδακι τους μετα ερχεται η φαση που δεν θελουν ουτε αγκαλια να τα παρεις ουτε να τα φιλησεις κ σε δαγκωνουν κιολας χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειρηνακι μου οτι κ να πεις δικιο εχεις θα πω οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος η αννουλα μας ειχε αναγκαστει κ αυτη να κανει διακοπη στον 6 μηνα κ τωρα ειναι παλι εγκυουλα κ ολα πανε πολυ καλα

ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ξανα οτι εισαι εγκυος αληθεια ποσο καιρο σου ειπε να περιμενεις?στην αννα ο ενας γιατρος της ειπε 6 μηνες κ ο αλος εναν η αννα εκατσε 2-3 αν δεν κανω λαθος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

α! κοριτσια το τραγουδι που εχω στην υπογραφη μου το τραγουδαει ο αδερφος μου ειμαστε καλλιτεχνικη οικογενεια χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου οτι κ να πεις δικιο εχεις θα πω οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος η αννουλα μας ειχε αναγκαστει κ αυτη να κανει διακοπη στον 6 μηνα κ τωρα ειναι παλι εγκυουλα κ ολα πανε πολυ καλα

ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ξανα οτι εισαι εγκυος αληθεια ποσο καιρο σου ειπε να περιμενεις?στην αννα ο ενας γιατρος της ειπε 6 μηνες κ ο αλος εναν η αννα εκατσε 2-3 αν δεν κανω λαθος

αχ, τη θυμαμαι την ιστορια με την αννουλα και χαιρομαι που ολα πανε καλα γιατι περασε πολυ δυσκολες στιγμες και η ιδια!

δεν θυμαμαι με ποιον τροπο διεκοψε την εγκυμοσυνη. εγω εκανα φυσιολογικο τοκετο και ο γιατρος μου ειπε σε 3 μηνες να ξεκινησω παλι προσπαθειες.

ηδη αδιαθετησα και την επομενη εβδομαδα που σαραντιζω θα παω να με δει. τοτε θα το ξανασυζητησουμετ το θεμα κι ευχομαι να με αφησει και νωριτερα να ξεκινησω αν ολα ειναι καλα!

καλη επιτυχια αυριο!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

κοριτσακια μου μπηκα να σας πω οτι η σαλπιγγο βγηκε τελεια.δεν πονεσα σχεδον καθολου.η ολη διαδικασια κρατησε ενα τεταρτο.ολα ανοιχτα μου ειπε,σαλπιγγες τραχηλος μητρα.αυτο που δεν τον ρωτησα ,εγραφε στο χαρτι,μητρα σε αριστερη κλιση.ξερει καμια τι ειναι αυτο;να ανησυχω;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακια μου μπηκα να σας πω οτι η σαλπιγγο βγηκε τελεια.δεν πονεσα σχεδον καθολου.η ολη διαδικασια κρατησε ενα τεταρτο.ολα ανοιχτα μου ειπε,σαλπιγγες τραχηλος μητρα.αυτο που δεν τον ρωτησα ,εγραφε στο χαρτι,μητρα σε αριστερη κλιση.ξερει καμια τι ειναι αυτο;να ανησυχω;

τελεια τ' αποτελεσματα αν και το περιμενα! βασικα δεν καταλαβα γιατι επρεπε να την κανεις αφου συλλαμβανεις!

οσο για την αριστερη κλιση δεν ξερω τι ειναι αλλα δεν μου ακουγεται κατι σοβαρο! κι εμενα η κλιση της μητρας μου ειναι οπισθια. απ οσο ξερω το "φυσιολογικο" ειναι προσθια. νομιζω μεγαλυτερη σημασια εχει το σχημα πχ αν ειναι καρδιοσχημη, δικερος κτλ κι οχι τοσο η κλιση. εσυ ρωτα το γιατρο σου και πες μας να ξερουμε!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Μπράβο Τζενάκι χαίρομαι που όλα βγήκαν καλά!!!Αν και γω οπως και η Ειρηνη δε καταλαβα γιατι την εκανες αφού συλλαμβάνεις!!Βεβαια θα μου πεις καλυτερα να τα κανεις ολα να σαι καλυμμενη!!!Την αλλη εξεταση με τη βλέννα του τραχήλου την εκανες?Παντως οπως και να χει σε βλέπω και σενα να χεις δραστήριο καλοκαίρι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α ρε Ανδριαννή που είναι οι ξάπλες και η χαλάρωση που χες στη πρώτη εγκυμοσύνη ε??Τωρα θα μου πεις ξεχνιέσαι καλύτερα ομως και ειδες ολα καλά ειναι!!!Τελικα ολα στο μυαλο μας ειναι εκτος βεβαια στην αποκόλληση που αναγκαστικα μενεις ξαπλα!!!Αλλιώς αμαν ρε παιδί μου μην σκυψεις , μη περπατησεις, μη βήξεις, μη , μη !!!Αμα ειναι να παει κατι καλα θα πάει!!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...