Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ναι Ρενιτάκι μου τα καλύτερα δε τα χουμε γευτεί ακομα !!Προς το παρων όλο πικρές γευσεις παίρνουμε αλλά να σου πω εγώ προσωπικά πήρα και κάποιες βιταμίνες απο τα πικρα μιας και δε γινοταν αλλιώς!!!Τώρα περιμένω να φάω και κανα γλυκάκι αν και ο διαβήτης κύησης με επισκέφτηκε ξανα!!!χαχχα Που θα μου πάει θα το φάω και το σουφλέ σοκολάτας μου με μπόλικο σιρόπι σοκολάτας και παγωτο μπισκότο = μπεμπάκι!!!!!χαχαχα

Εσύ Ρενιτάκι όλα καλά ?Σε τι φάση βρίσκεσαι?

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες βρε κοριτσάρες μου μέσα από την καρδιά μου..

Σίγουρα αυτή η προσπάθεια θα είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες και ΠΡΕΠΕΙ να πάνε και ΘΑ ΠΑΝΕ όλα καλά!

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

L2qIp2.png

Ναι Ρενιτάκι μου τα καλύτερα δε τα χουμε γευτεί ακομα !!Προς το παρων όλο πικρές γευσεις παίρνουμε αλλά να σου πω εγώ προσωπικά πήρα και κάποιες βιταμίνες απο τα πικρα μιας και δε γινοταν αλλιώς!!!Τώρα περιμένω να φάω και κανα γλυκάκι αν και ο διαβήτης κύησης με επισκέφτηκε ξανα!!!χαχχα Που θα μου πάει θα το φάω και το σουφλέ σοκολάτας μου με μπόλικο σιρόπι σοκολάτας και παγωτο μπισκότο = μπεμπάκι!!!!!χαχαχα

καλέ τι περιγραφή είναι αυτη?? Μου τρεχουν τα σάλια λέμε :D:D:D

Εγω λουλουδίρα μου εχω ξεκινησει - λέω- την 3η μου προσπάθεια εξωσωματικής, η οποία θα είναι με εμβρυομεταφορά κρυοσυντηρημένων εμβρυων. Βεβαια ένα κυστικό με έχει αγαπησει τρελλά και δεν λέει να με αφησει οπότε με καθυστερει κάπως καθως αναγκαστικα να πάρω 2ο κύκλο αντισυλληπτικά (ναι ναι ξέρω το να θες να μείνεις έγκυος και να παίρνεις αντισυλληπτικά ακούγεται τρελλό ... και όμως ...). Αν όοολα πάνε καλά υπολογίζω σε 1,5 μηνα περίπου να πάρω τα "εσκιμωάκια-μωρά" μου σπίτι !!

Τωρα που το σκέφτομαι, Δομνινάκι λες να καναπεδιαστεις πριν από μένα? :D

Την καλησπέρα μου σε όλες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Τωρα που το σκέφτομαι, Δομνινάκι λες να καναπεδιαστεις πριν από μένα? :D

Αν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζω λογικά γύρω στις 15 Ιουλίου θα κάνω εμβρυομεταφορά.. Οπότε θα είμαστε μαζί Ρενιτάκι μου:tongue:

L2qIp2.png

Αν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζω λογικά γύρω στις 15 Ιουλίου θα κάνω εμβρυομεταφορά.. Οπότε θα είμαστε μαζί Ρενιτάκι μου:tongue:

ΑΑΑ τι καλά !!! Θα έχω την καλύτερη παρέα!! Πρώτη φορά νομίζω θα συμπέσουμε οπότε ΝΑΙΙΙΙ μαζί θα μείνουμε έγκυες ;) Γερά με τσαμπουκά!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

ψιτ, φαε τωρα που μπορεις (εγω ξεκινησα διατροφη απο χθες παντως και με λιγωνεις με τα μηνυματα σου κακουργαααααααα)!

λεω να μπουμε στο γκρουπ ρενιτα-δομνινα, τι λες;;

ε, κοριτσια;;; να ερθουμε κι εμεις;;

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που σε βλέπω και εδώ και με τέτοιο αισιόδοξο μνμ!!!!Δε θα ξαναπω τίποτα λιχουδίστικο γιατί και γω έτσι και αλλιώς προσέχω και δε τρώω!!!Χθες μόνο ειπα να φαω σουφλέ με παγωτό και τελικά ήταν ψιλοχάλια μπαγιάτικο αλλά καλύτερα γιατι εφαγα λίγο!!!

Λοιπόν γερά με τσαμπουκα όλες μαζί !!Ρενιτάκι μου καλή επιτυχία και σε σένα !!!Το κυστικό που λες τι ειναι βρε παιδί μου?Κυστη εννοεις ??Σε ωοθήκη?Οτι και να ναι να φύγει γρηγορα να ειναι ετοιμη η φωλιά για τα εσκιμωάκια σου!!χαχαχα μου άρεσε αυτή η περιγραφή πολύ γλυκιά!!!!Λέτε το καλοκαίρι αυτό να χουμε πολλές αφίξεις ???Δραστηριο το βλέπω!!Δομνινα, Ρενιτα, Ειρηνακι και γω !!!Αμην Παναγίτσα μου!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειρηνακι μου τι κανεις;Φιλακια πολλα!!!

Λουλουδιρα μου περιμενω νεακια σου!

Δομινα και Ρενιτα καλη επιτυχια σας ευχομαι!Αυτη η φορα θα ειναι η τυχερη και ολα θα πανε τελεια!

Πολλα φιλακια σε ολες!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

ΑΑΑ τι καλά !!! Θα έχω την καλύτερη παρέα!! Πρώτη φορά νομίζω θα συμπέσουμε οπότε ΝΑΙΙΙΙ μαζί θα μείνουμε έγκυες ;) Γερά με τσαμπουκά!

χωραω και γω στην παρεα σας;

αν ολα πανε καλα τη Δευτερα στη σαλπιγγογραφια και ξεκινησουμε ξανα τις προσπαθειες γυρω στα μεσα ιουλιου θα δειξει..

εχω κανει 2 φορες θεραπεια για το βακτηριο,τελειωσ., και μετα τη σαλπιγγογραφια βουρ και γω..

λουλουδιρακι διαβασα τα νεα σου απο προχτες αλλα δεν ημουν σε φαση να γραψω τπτ..γενικα οταν διαβαζω κατι δυσαρεστο δεν μπορω..ετσι απλα..

ειρηνακι κουκλα μου σε εχασα..

φιλακια σα ολες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στην Δομνίνα και στην Ρενίτα!!!Να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!Μακάρι!!!

Ειρηνάκι τι κάνεις?? Πως είσαι???Βλέπω αισιόδοξα μηνυματα και χαίρομαι!!!

Το λουλουδιράκι θα μας πεθάνει όλες!!!Βέβαια έχω πάρα πολύ καιρό να φάω γλυκό (από Νοέμβρη) και έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω γλυκό και να μην ζηλεύω καθόλου!!!Εγώ που έτρωγα 2 γλυκά την ημέρα ανελλιπώς!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

[quote name='KATRINDM;16037..............

Το λουλουδιράκι θα μας πεθάνει όλες!!!Βέβαια έχω πάρα πολύ καιρό να φάω γλυκό (από Νοέμβρη) και έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω γλυκό και να μην ζηλεύω καθόλου!!!Εγώ που έτρωγα 2 γλυκά την ημέρα ανελλιπώς!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Katridmaki μου δεν ήθελα να σας λιγώσω απλώς ηθελα η καημενη να δώσω εμφαση στο πως βλέπω ενα μωράκι αλλά ατυχησα στη περιγραφή!!!Με τιμωρησε ομως η θεια δικη!!Τη μια μερα εφαγα ενα καταμπαγιάτικο σουφλέ και χθες κατεληξα να τρωω ενα παγωτο γιαούρτι με 0% ζαχαρη και λίγα λιπαρα!!!Αφου ημουν ετοιμη να τσακισω κατι αλλο ' date=' μου κολλησαν να δοκιμασω αυτο και παλι δεν εφαγα το σουφλεδακι!!!!Εεεε τώρα νευριασα ας το καλο, ανεβηκε η ζυγαρια και 2 κιλα οπότε bye bye γλυκά!!!!Αλλά μακαρι να μεινω παλι με το καλο σε ενα γερό μωρακι αυτη τη φορά και ας μη φαω ζαχαρη ποτε στη ζωή μου!!!!

χωραω και γω στην παρεα σας;

αν ολα πανε καλα τη Δευτερα στη σαλπιγγογραφια και ξεκινησουμε ξανα τις προσπαθειες γυρω στα μεσα ιουλιου θα δειξει..

εχω κανει 2 φορες θεραπεια για το βακτηριο,τελειωσ., και μετα τη σαλπιγγογραφια βουρ και γω..

λουλουδιρακι διαβασα τα νεα σου απο προχτες αλλα δεν ημουν σε φαση να γραψω τπτ..γενικα οταν διαβαζω κατι δυσαρεστο δεν μπορω..ετσι απλα..

ειρηνακι κουκλα μου σε εχασα..

φιλακια σα ολες..

Τζενακι μου καλύτερα ας τα αφήσουμε τα δυσσάρεστα πίσω και ας γινουμε ξανά μια αισιόδοξη και κυρίως γκαστροπαρέα!!!!Και τελειόμηνη γκαστροπαρέα!!!!Καλή επιτυχία στην εξεταση σου!!!

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!!!

με το καλό να έχουμε θετικά αποτελέσματα...!

και για να σας ανοίξω την "όρεξη"

βουαλά....!

http://imageshack.us/homepage/?user=lilouk

μας αποτελειωσες!!! μα τι κουκλακι που ειναι ο γιος σου;; πω πω τι παθαμε βραδιατικα!!

χρυσακι μου γλυκο προσπαθω, προσπαθω πολυ σκληρα! δεν σου κρυβω πως βλεπω το τικερακι σου και των αλλων κοριτσιων που ημασταν ολες μαζι και νιωθω..ασε πως νιωθω! απο την αλλη τι μπορω να κανω πια; σιγα σιγα λεω να το παρω αποφαση..

ειπαμε θα μπω στο επομενο γκρουπ με τα υπολοιπα κοριτσια!

κατρινακι τα ιδια θα ελεγα και σε σενα οπως και στο χρυσακι! χαιρομαι πολυ που εσεις ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ συνεχιζετε χωρις προβληματα, αλλα στενοχωριεμαι για τα δικα μου..δεν ηταν η ωρα μου ακομη, τι να γινει; παμε παρακατω μου αρεσει δεν μου αρεσει!

καλε τζενη εννοειται πως εισαι στο γκρουπ! και η μαγδα μαζι που δεν πολυγραφει αλλα ειμαι σιγουρη πως μας διαβαζει!!

σημερα ειμαι στις καλες μου! ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!! ακριβως ενα μηνα μετα!

καλα οτι θα καταντησω να χαιρομαι με την ακατονομαστη δεν το περιμενα!

αντε μηπως ξεκινησουμε νωριτερα προσπαθειες!

αϊντε κοριτσια εκτος απο τα γκολ του EURO 2012 να μπουν κι αλλα "γκολ"!!

φιλακια

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Πω πω ο ηλιοκαμένος είναι τρέλλααααα!!!!Μα τι αντράκι ειναι αυτό??Ειδικά εκεί που κοιμάται με το χεράκι στο κεφάλι ειναι σα να λέει:κορίτσια μη μαλώνετε θα διαλέξω αφού πάρω ενα υπνάκι πρώτα !!!!!χαχαχαχα Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!Πράγματι μας άνοιξες την όρεξη!!!

Ειρήνη θα πέσουν πολλά γκολ αυτό το καλοκαίρι!!!!!Αυτό είναι σίγουρο!!!!χαχαχαχα

Sosad μας τρελανες!Κουκλος!Δεν εχω να πω τιποτα αλλο!!!

Ειρηνακι μου σε καταλαβαινουμε!Η ζωη ομως συνεχιζεται και η συνεχεια θα ειναι η καλυτερη!Αντε να παρεις δυναμεις και να ξεκινησεται προσπαθειες και βαλετε ΤΟ γκολ!!!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...