Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εγώ, εγώ είμαι εδώ Χρυσάκι μου!!!Η ταλαίπωρη και άυπνη μάνα:cool::cool::cool:

Τέλος τα τριήμερα για μας:D:D:D

Μην αγχώνεσαι για τα ρουχαλάκια της, σου προτείνω να πάρεις για τον πρώτο μήνα 3-4 φορμάκια μακρυμάνικα λεπτά όμως, για 0-3 μηνών και 5-6 κοντομανικα ζιπουνάκια για την ίδια ηλικία.τα υπόλοιπα που θα πάρεις να είναι από 3 μηνων και πάνω για να της χωράνε όταν αρχίσει να παίρνει βάρος;)

εμείς για 2-3 μέρες όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο φορουσαμε ζιπουνάκι και φορμάκι από πάνω, μετά φορούσαμε σκέτο φορμάκι γιατί άρχισε η ζέστη και σήμερα φορέσαμε σκέτο κοντομάνικο ζιπουνάκι γιατί παραζέστανε ο καιρός...!

βλέποντας και κάνοντας!

καλά ψώνια!!!!!!!!

Σε ξενυχταει ο μικρος Σοσαντ;Αρχισαν τα γλεντια ε;Ωραια πραματα!!!χαχαχα!:tongue:

Να παρω δηλ μερικα καλοκαιρινα στο μικρο νουμερο και τα αλλα πιο μεγαλα!Τωρα πηρα μερικα ετσι για αρχη!Πλακα εχουν ειναι τοσο μικρα ρουχα για τοσο μικρα ανθρωπακια!Σαν κουκλακια!:tongue:

Ξεπεταχτηκε ο ηλιοκαμμενος ε;Τωρα που αρχισαν οι ζεστες θα αρχισουν και οι βολτες και θα εχετε και τα μπουτακια και μπρατσακια εξω!Τρελα θα ειναι!:P

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο εμενα τι κανετε κοριτσακια ολα καλα?sosad να σου ζηση το μωρακι σου..

εχω χαθηκα το ξερω αλλα δεν εχω ιντερνετ κ καταλαβενετε..

λοιπον τα νεα μου...ολα καλα με το μπεμπε μου εκανα την αυχενικη κ μου ειπαν οτι ολα ειναι πολυ καλα κ οτι ειναι υγειεστατο..δεν ξερω αν θυμαστε το πρωτο το ειχα χασει απο δισχιδη ραχη κ το ειχα εννοειτε μεγαλη εννοια μηπως ξανα συμβει κατι τετοιο κ σε αυτο το μωρακι μου..το κοιταξε η γιατρος στην αυχενικη κ μου ειπε οτι απο καποιους δειχτες στον εγκεφαλο μπορει να καταλαβει αν εχει τετοιο προβλημα κ με μεγαλη μου χαρα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τετοιο πραγμα το μωρακι μου χωρις βεβαια να ειναι 100% σιγουρη γιατι καλυτερα φενετε στην β επιπεδου αλλα η γιατρος ειναι πολυ αισιοδοξη..

αυτα κ απο εμενα..εσεις τι κανετε??

Μπράβο βρε αννα και σε είχα στο νου μου!!!!Πολύ χαρηκα με τα νεα σου!!!

Χρυσάκι τρέλλα θα ναι τα τοσοδούλικα ρουχάκια !!Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλο να της τα φορέσεις κιολας!!!!

Τα δικα μου νεα δεν ειναι καλα κορίτσια !!Ειχα ξανα αποβολη στην 7η βδομάδα !!Πολυ νωρις αυτη τη φορά , ουτε καρδούλα δεν ακουσαμε δεν αναπτυσοταν καθολου !!!Αυτη τη φορα ημουν προετοιμασμενη με τις αντιπηκτικες μου , με την ινσουλινη μου εξαρχης με τα εμβολια μου αλλα δυστυχως κατα 90% ετυχε να μην ειναι καλο το εμβρυακι!!!Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται αλλα δε θα το μαθω και ποτε!!Ακομα το συζητω με το γιατρο μου και δεν εχω παρει απαντησεις!!!Τεςπα ελπιζω να γινει το θαυμα και για μενα καποια στιγμη!!!Τουλαχιστον απο οτι φαινεται συλλαμβανω ευκολα οποτε κατι ειναι και αυτο!!!

Φιλακια !!!

Μπράβο βρε αννα και σε είχα στο νου μου!!!!Πολύ χαρηκα με τα νεα σου!!!

Χρυσάκι τρέλλα θα ναι τα τοσοδούλικα ρουχάκια !!Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλο να της τα φορέσεις κιολας!!!!

Τα δικα μου νεα δεν ειναι καλα κορίτσια !!Ειχα ξανα αποβολη στην 7η βδομάδα !!Πολυ νωρις αυτη τη φορά , ουτε καρδούλα δεν ακουσαμε δεν αναπτυσοταν καθολου !!!Αυτη τη φορα ημουν προετοιμασμενη με τις αντιπηκτικες μου , με την ινσουλινη μου εξαρχης με τα εμβολια μου αλλα δυστυχως κατα 90% ετυχε να μην ειναι καλο το εμβρυακι!!!Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται αλλα δε θα το μαθω και ποτε!!Ακομα το συζητω με το γιατρο μου και δεν εχω παρει απαντησεις!!!Τεςπα ελπιζω να γινει το θαυμα και για μενα καποια στιγμη!!!Τουλαχιστον απο οτι φαινεται συλλαμβανω ευκολα οποτε κατι ειναι και αυτο!!!

Φιλακια !!!

λολουδιράκι μου, αν σου πω ότι ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήσουν έγκυος αλλά περίμενα να μας το ανακοινώσεις...

λυπάμαι βρε κοριτσάκι μου, μη το βάζεις κάτω, είμαι 100% σίγουρη ότι θα ξαναμείνεις σύντομα και θα είναι το τυχερό αυτό...

πάντως αν ήταν άδειο το σακουλάκι να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι να έγινε αυτό που λες, δηλ. κάποιο λάθος στη σύλληψη, άρα τυχαίο γεγονός...έτσι ήταν και η δική μου 2η εγκυμοσύνη...

ελπίζω να μη σε πήρε από κάτω και να συνεχίσεις τις προσπάθειες...

κοριτσάκι μου έκανες απόξεση ή το απέβαλες?

HDfQp3.png

Sosadaki δεν εκανα απόξεση , αποβληθηκε μονο του !!Απλα πήγα για υπέρηχο και δεν ειδαμε τίποτα!!!Στην αρχή πήγα στην 6 βδομαδα και ειδαμε μονο οτι ηταν ενδομητριος ο σακος και εμβρυο μεσα μονο 7μμ και σε 4 μερες που ξαναπηγα ηταν μονο 11mm και φυσικα καρδια δεν ακουσαμε μου πε η γιατρος επρεπε να ναι πανω απο 1,5cm για να ακουσουμε!!Εκανα και χοριακη ειχα μονο 4000 ενω θα επρεπε 40000!!!Την ιδια μερα ειχα λίγο αιμα σα περιοδο ανοικτο κοκκινο και μετα για 2 μερες κανονικο με ψιλοπηγματα και καταλαβα!!πραγματι μετα στον υπερηχο δεν ειδαμε τιποτα!!!Δεν εκανα αποξεση και να πω απο τη μια καλο αλλα απο την αλλη παντα εκανα και τωρα λεω μην εχει μεινει τιποτα?Εχω λιγο αιματακι και καφε και πανε 10 μερες τωρα!!Αλλα αμα ηταν δε θα νοιωθα πονο ή τσουξιμο ή κατι αλλο τελοςπαντων??Εγω παντα ακουγα καρδια απο πολυ νωρις εχει τυχει και 5η βδομαδα οχι να ακουσω αλλα να τη δουμε να παλλεται και τωρα καταλαβα οτι κατι δε παει καλα!!!Αλλα ελεγα οτι τωρα μπορει να ακουσω και στη 8η ας μη απογοητευομαι!!!Ομως δυστυχως!!!Και δε θα μαθω ποτε γιατι δεν εχω και υλικο αποξεσης ουτε για dna ουτε για ανοσοιστοχημικο ελεγχο!!!Μονο υποψιες για κακό υλικο!!!Τρεχα γύρευε δηλαδη!!!:confused::confused::confused:Παντως λιγο κουράγιο εχω ακομα να το παλεψω!!!Θα προσπαθησω να ηρεμησω λιγο , ευτυχως μου ναι λιγο πιο ευκολο το καλοκαιρακι γιατι το αγαπω και τη θαλασσα ιδιως και μες τον Ιουλη ξαναπροσπαθω!!!

Διαφημίσεις

αχ λουλουδιρακι μου λυπάμαι πολύ που στάθηκες για άλλη μια φορά άτυχη :(:( πραγματικά λυπάμαι και δεν ξέρω τι άλλο να πω!!! Έχεις δίκιο, ας εστιάσουμε στο γεγονός ότι το άδοξο τέλος ήρθε νωρίς και απέφυγες την περαιτέρω ταλαιπωρία και ότι την επόμενη φορά- που θα είναι σύντομα -ευχόμαστε να είναι και η τυχερή σου!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Sosadaki δεν εκανα απόξεση , αποβληθηκε μονο του !!Απλα πήγα για υπέρηχο και δεν ειδαμε τίποτα!!!Στην αρχή πήγα στην 6 βδομαδα και ειδαμε μονο οτι ηταν ενδομητριος ο σακος και εμβρυο μεσα μονο 7μμ και σε 4 μερες που ξαναπηγα ηταν μονο 11mm και φυσικα καρδια δεν ακουσαμε μου πε η γιατρος επρεπε να ναι πανω απο 1,5cm για να ακουσουμε!!Εκανα και χοριακη ειχα μονο 4000 ενω θα επρεπε 40000!!!Την ιδια μερα ειχα λίγο αιμα σα περιοδο ανοικτο κοκκινο και μετα για 2 μερες κανονικο με ψιλοπηγματα και καταλαβα!!πραγματι μετα στον υπερηχο δεν ειδαμε τιποτα!!!Δεν εκανα αποξεση και να πω απο τη μια καλο αλλα απο την αλλη παντα εκανα και τωρα λεω μην εχει μεινει τιποτα?Εχω λιγο αιματακι και καφε και πανε 10 μερες τωρα!!Αλλα αμα ηταν δε θα νοιωθα πονο ή τσουξιμο ή κατι αλλο τελοςπαντων??Εγω παντα ακουγα καρδια απο πολυ νωρις εχει τυχει και 5η βδομαδα οχι να ακουσω αλλα να τη δουμε να παλλεται και τωρα καταλαβα οτι κατι δε παει καλα!!!Αλλα ελεγα οτι τωρα μπορει να ακουσω και στη 8η ας μη απογοητευομαι!!!Ομως δυστυχως!!!Και δε θα μαθω ποτε γιατι δεν εχω και υλικο αποξεσης ουτε για dna ουτε για ανοσοιστοχημικο ελεγχο!!!Μονο υποψιες για κακό υλικο!!!Τρεχα γύρευε δηλαδη!!!:confused::confused::confused:Παντως λιγο κουράγιο εχω ακομα να το παλεψω!!!Θα προσπαθησω να ηρεμησω λιγο , ευτυχως μου ναι λιγο πιο ευκολο το καλοκαιρακι γιατι το αγαπω και τη θαλασσα ιδιως και μες τον Ιουλη ξαναπροσπαθω!!!

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ότι γλίτωσες την απόξεση, σ΄γουρα είναι καλύτερα έτσι γιατί και δεν περνάς την ψυχολογική ταλαιπωρία της διαδικασίας και δεν έχεις απαγορευτικό για 3-4 μήνες που θα πρέπει να περιμένεις για την επόμενη προσπάθεια...

ξεκίνα τα μπανάκια σου όπως λες, και με το καλό μόλις είσαι έτοιμη ξαναπροσπαθείς...

θα γίνεις μανούλα κοριτσάκι μου, να είσαι σίγουρη, το αξίζεις με το παραπάνω και θα σε ανταμοιψει ένα γερό και υπέροχο μωράκι που θα έρθει σύντομα!

HDfQp3.png

καλησπερα κ απο εμενα τι κανετε κοριτσακια ολα καλα?sosad να σου ζηση το μωρακι σου..

εχω χαθηκα το ξερω αλλα δεν εχω ιντερνετ κ καταλαβενετε..

λοιπον τα νεα μου...ολα καλα με το μπεμπε μου εκανα την αυχενικη κ μου ειπαν οτι ολα ειναι πολυ καλα κ οτι ειναι υγειεστατο..δεν ξερω αν θυμαστε το πρωτο το ειχα χασει απο δισχιδη ραχη κ το ειχα εννοειτε μεγαλη εννοια μηπως ξανα συμβει κατι τετοιο κ σε αυτο το μωρακι μου..το κοιταξε η γιατρος στην αυχενικη κ μου ειπε οτι απο καποιους δειχτες στον εγκεφαλο μπορει να καταλαβει αν εχει τετοιο προβλημα κ με μεγαλη μου χαρα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τετοιο πραγμα το μωρακι μου χωρις βεβαια να ειναι 100% σιγουρη γιατι καλυτερα φενετε στην β επιπεδου αλλα η γιατρος ειναι πολυ αισιοδοξη..

αυτα κ απο εμενα..εσεις τι κανετε??

Άννα μου μπράβο να πάνε όλα καλά από δω και πέρα!!Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

λουλουδίρα λυπάμαι που σου συνέβη αυτό για άλλη μια φορά!!!Τουλάχιστον αυτή την φορά δεν ταλαιπωρήθηκες και αποβλήθηκε μόνο του!!Μάλλον όπως λέει και ο γιατρός σου δεν ήταν καλό το μωρό!!! Απόλαυσε το καλοκαιράκι και μόλις νιώσεις έτοιμη ξαναπροσπαθείς!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και ναι, γύρισα κοριτσάκια μου...

Χθες το βράδυ φτάνοντας στο αεροδρόμιο και ακούγοντας από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου το "Bienvenuto a Atene" σκεφτόμουν πως κατεβαίνω σε λάθος στάση... Κορίτσια πέρασα υπέροχα..

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα μνημεία, όλους αυτούς τους τεράστιους δρόμους, το πράσινο, την πόλη να ζει..

Κάθε μέρα περπατούσαμε κοντά 10 ώρες.. αφού είπα στον άνδρα μου χθες που ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο ότι χρειάζομαι άλλες 4 μέρες άδεια για να ξεκουραστώ..

Τη λάτρεψα αυτή την πόλη κορίτσια..Άλλον αέρα, άλλη ομορφιά, άλλη κουλτούρα.. Τι να σας λέω.. όσες έχετε πάει σίγουρα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ..

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που τα μωράκια της παρεούλας μας εντός και εκτός κοιλιάς μεγαλώνουν αλλά στενοχωρήθηκα πολύ για σένα Λουλουδίρα μου.. πάντως είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος και το ότι μένεις πανεύκολα έγκυος είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα..

Εγώ 21 Ιουνίου θα πάω στο γιατρό για να κάνω την ένεση καταστολής και μετά.. φέτα...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινα τελεια πρέπει να ναι η Ρωμη ζήλεψα λες να πάω?Κατι ακουσα για 17 ευρω από Αγχίαλο !!!Λες??Για μπάνιο να πάω Πήλιο πιο ακριβα θα μου ρθει!!!Εδώ που τα λεμε μου χρειάζεται και μενα μια απόδραση!!!

Δομνινάκι δεν ειμαι δυνατή καθόλου απλά δε μπορώ να κάνω και αλλιώς!!!Και το οτι μενω τώρα πλέον εύκολα έγκυος και αυτο καθυστέρησε από λάθη γιατρών τουλάχιστον 6 χρόνια αλλα χαλάλι!!Μην ειμαι αχάριστη!!!Πάντως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ μονο με θαυμα θα τα καταφέρω!!!Ευτυχώς πιστεύω στα θαύματα!!!Δε μπορώ να κάνω τίποτα αλλό πλεον!!!Ουτε οικονομικά ουτε ψυχολογικα!!!Οτι εψαξα εψαξα ΤΕΛΟΣ!!!Ουτε ζωνη αγνότητας μπορώ να βάλω οπότε προχωράω και οτι βρέξει ας κατεβάσει!!!!Φιλάκια πολλά πολλά

Διαφημίσεις

Δομνινα τελεια πρέπει να ναι η Ρωμη ζήλεψα λες να πάω?Κατι ακουσα για 17 ευρω από Αγχίαλο !!!Λες??Για μπάνιο να πάω Πήλιο πιο ακριβα θα μου ρθει!!!Εδώ που τα λεμε μου χρειάζεται και μενα μια απόδραση!!!

Δομνινάκι δεν ειμαι δυνατή καθόλου απλά δε μπορώ να κάνω και αλλιώς!!!Και το οτι μενω τώρα πλέον εύκολα έγκυος και αυτο καθυστέρησε από λάθη γιατρών τουλάχιστον 6 χρόνια αλλα χαλάλι!!Μην ειμαι αχάριστη!!!Πάντως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ μονο με θαυμα θα τα καταφέρω!!!Ευτυχώς πιστεύω στα θαύματα!!!Δε μπορώ να κάνω τίποτα αλλό πλεον!!!Ουτε οικονομικά ουτε ψυχολογικα!!!Οτι εψαξα εψαξα ΤΕΛΟΣ!!!Ουτε ζωνη αγνότητας μπορώ να βάλω οπότε προχωράω και οτι βρέξει ας κατεβάσει!!!!Φιλάκια πολλά πολλά

Louloudiraki μου γλυκό εννοείται ότι αξίζει να πας και με το παραπάνω.. Από Αγχίαλο λογικά πετάει η RyanAir.. το άκουσα κι εγώ..

Πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις, να πάρεις τον αέρα σου βρε γμτ...

Καλά κάνεις και δεν χάνεις την πίστη σου.. Κι εγώ ότι έψαξα έψαξα.. δεν γίνεται κάτι άλλο οπότε και με αυτή την τελευταία λύση μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι έχω κάνει τα πάντα! Οπότε κι εγώ προχωράω κι ότι βρέξει ας κατεβάσει κι εγώ!:P

L2qIp2.png

Καλησπέρα κυρίες μου!!!

Λουλουδιράκι και όμως είσαι δυνατή - έχει δίκιο η Δομνίνα 'εστω και αν η ζωή σε ανάγκασε να γίνεις! Κεφάλι ψηλά και πάμε παρακάτω γιατι όπως λέει και η Χαρης ( η Αλεξίου ντε) τα καλύτερα είναι αυτα που ακόμα δεν έχουμε γευτεί ...

Δομνινάκι με δανεικά ωάρια είπαμε ότι θα κινηθείτε στην επόμενη προσπάθεια? Βρέθηκε δότρια και θα προχωρησεις στην καταστολή??

Ειρηνάκι ελπίζω να εισαι καλύτερα!!Μας λείπεις!!

τα φιλιά μου σε όλες!!

age.png

Ρενιτάκι μου ναι, βρέθηκε δότρια και ο γιατρός επιμένει ότι είναι πολύ καλή περίπτωση και δεν θέλει με τίποτε να τα βάλουμε κατάψυξη... θέλει να τα βάλω αμέσως.. Η μόνη μου ένσταση ήταν ότι αν (που θα πάνε) πάνε όλα καλά, τον Αύγουστο οι γιατροί θα λείπουν και δεν θα υπάρχει κανείς (ούτε ο γυναικολόγος μου ούτε ο εξωσωματικός) για να με παρακολουθεί.. Όμως με διαβεβαίωσε ο εξωσωματικός πως ότι και να γίνει ένας από τους δυο θα με παρακολουθεί.. Ευτυχώς έχω βάλει και την άδειά μου τις 2 πρώτες βδομάδες του Αυγούστου οπότε θα έχω αρκετό καιρό ήρεμη και χαλαρή..

L2qIp2.png

Μπράβο βρε Δομνινάκι !! Μπράβο!! Άντε αυτη η φορά είναι τόσο διαφορετική από τις προηγούμενες που ΣΙΓΟΥΡΑ όλα θα πάνε καλά!!!!! Την καλυτερότερη επιτυχία να χεις!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...