Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χρύσα μπράβο που όλα είναι μια χαρά με την μπέμπα σου!!!Άλλη μια υποψήφια νύφη για τον ηλιοκαμμένο μας λοιπόν!! Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει :D:D Με το καλό να την κρατησεις γερή στην αγκαλιά σου!!!

Κατριν φτανει κ η δική σου ώρα για Β επιπέδου ε? Πώς περνάει ο καιρός!!

Δομνινάκι ... αχχχ Ρώμηηηη !! Την καλύτερη δουλειά κάνετε που θα πάτε ταξιδάκι!!!Να περάσετε ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!

Τουντσινάκι μου έχω ακούσει πολλά μωράκια που έχουν το ίδιο "θέμα"! Ελπίζω να περάσει soooooonnn!!!Φιλιά στην Ραλλού σου!!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες και μέλλουσες γκαστρούλες που γυρνάτε??

Τα φιλια μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Πω πω νύφες που μαζεύτηκαν για τον ηλιοκαμμένο μας.... Θα σφάζονται στα πόδια του και θα τσουρομαδούνται σαν τα κοτόπουλα!

Τουντσάκι νομίζω πως όσο περισσότερο μπαίνετε στις στερεές τροφές τόσο περισσότερο θα καλυτερεύει η παλινδρόμηση.. Λίγη υπομονή ακόμη μανούλα και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια..

Χρύσα ανατροπή στη Β' επιπέδου! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου λοιπόν!

Κατρίν λες να γίνει και για σένα η ανατροπή; Αν το θες, στο εύχομαι ολόψυχα..

Στη Ρώμη πάω μόνη μου με μια φίλη μου. Ο Δομνίνος βαριέται αφόρητα το περπάτημα και τα αρχαία και έτσι έψαχνε ευκαιρία να μην ακολουθήσει... με στέλνει λοιπόν μόνη μου και αμαρτία ουκ έχων...

Παγωτό θα φάω σίγουρα όπως και πίτσα επίσης!

Θα σας πω εντυπώσεις!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

η πίτσα τους από τα εστιατόρια είναι άθλια. Δεν τρώγεται. Αν θες να ευχαριστηθείς πίτσα, να φας από μαγαζάκια που πουλάνε πίτσα στο χέρι (και την τρως στο πόδι :wink: )

Έχει δίκιο ο Δομνίνος που δεν θέλει. Εγώ αγόραζα κι από ένα κουτί compeed για τους κάλους κάθε μέρα. Κι εγώ τα βαριέμαι τα μουσεία και το περπάτημα. Δώσε μου λεφτά και άφησέ με στα μαγαζιά κι εντάξει είμαι! Κι ας μη δω ούτε το κολοσσαίο, ούτε την καπέλα σιστίνα, ούτε το Βατικανό. Είχα μια σκασίλα :-) Ψώνια, πίτσα, παγωτάκι, καφεδάκι!!! Αλλά αν ταξιδεύεις σπανίως όπως εγώ, τελικά λες να μη το δω κι αυτό; Να μη το δω και το άλλο; Τι θα πω ότι είδα μόλις γυρίσω; Και τρέχεις σαν τον παλαβό στο τέλος.. Υπέροχα είναι στη Φοντάνα που ρίχνεις κέρμα.. Τέλεια! ΠΟλύ ρομαντικά! Δεν θυμάμαι τι είχα ευχηθεί, αλλά ό,τι και να είχα ευχηθεί, σίγουρα θα έχει γίνει πραγματικότητα ήδη, γιατί νιώθω ευτυχισμένη!!

Μόλις σήμερα μου μπήκε η ιδέα να παρατήσω τη δουλειά μου. Είναι να γυρίσω τον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε, θα έχω χρόνο να το σκεφτώ...

η πίτσα τους από τα εστιατόρια είναι άθλια. Δεν τρώγεται. Αν θες να ευχαριστηθείς πίτσα, να φας από μαγαζάκια που πουλάνε πίτσα στο χέρι (και την τρως στο πόδι :wink: )

Έχει δίκιο ο Δομνίνος που δεν θέλει. Εγώ αγόραζα κι από ένα κουτί compeed για τους κάλους κάθε μέρα. Κι εγώ τα βαριέμαι τα μουσεία και το περπάτημα. Δώσε μου λεφτά και άφησέ με στα μαγαζιά κι εντάξει είμαι! Κι ας μη δω ούτε το κολοσσαίο, ούτε την καπέλα σιστίνα, ούτε το Βατικανό. Είχα μια σκασίλα :-) Ψώνια, πίτσα, παγωτάκι, καφεδάκι!!! Αλλά αν ταξιδεύεις σπανίως όπως εγώ, τελικά λες να μη το δω κι αυτό; Να μη το δω και το άλλο; Τι θα πω ότι είδα μόλις γυρίσω; Και τρέχεις σαν τον παλαβό στο τέλος.. Υπέροχα είναι στη Φοντάνα που ρίχνεις κέρμα.. Τέλεια! ΠΟλύ ρομαντικά! Δεν θυμάμαι τι είχα ευχηθεί, αλλά ό,τι και να είχα ευχηθεί, σίγουρα θα έχει γίνει πραγματικότητα ήδη, γιατί νιώθω ευτυχισμένη!!

Μόλις σήμερα μου μπήκε η ιδέα να παρατήσω τη δουλειά μου. Είναι να γυρίσω τον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε, θα έχω χρόνο να το σκεφτώ...

Εγώ από την άλλη λατρεύω και το περπάτημα και την ιστορία ... θέλω να μαθαίνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ για το μέρος που βρίσκομαι.. και για την Ιταλία και τη Ρώμη έχω διαβάσει τόσα πολλά και έχω δει τόσα ιστορικά έργα που μπορώ να τη φανταστώ από τώρα!

Τουντσάκι μου πως και θα αργήσεις τόσο πολύ να γυρίσεις στη δουλειά; είσαι στο Δημόσιο;

L2qIp2.png

Χρύσα συγχαρητήρια καταρχήν για τα αποτελέσματα της β επιπέδου καικατά δεύτερον για το ....κοριτσάκι:confused::confused::confused:

χαχαχα!!!απίστευτη ανατροπή!!!

μπράβο κορίτσι μου, με το καλό ένα γερό μωρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!Χάρηκα πάρα πολυ!

Κλωτσάει- κλωτσάει η μπουμπου???

Δομνίνα θα συμφωνήσω με την τουνς μας στο κομμάτι πίτσα...οπωσδήποτε να πάρεις από τα μαγαζάκια που πουλάνε στο χέρι!!!εγώ έπαιρνα δυο-δυό γιατί δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!!!και θα πας και με τη φίλη σου...ουουου τέλεια!!!έχει και κάτι μανούλια ιταλούς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μπουκιά και συχώριο...εγώ βέβαια με τον αντρούλη μου πήγα, οπότε το οφθαλμόλουτρο με μέτρο το είχα...:oops::oops::oops:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ολα ειναι πιθανα!Κατερινακι!Οτι να ειναι!Γερα παιδακια και οτι να ναι!Αντε και εσυ με το καλο να κανεις τον β επιπεδου!;)

Καλα ο ηλιοκαμμενος ειναι ενας κουκλος Ρενιτα και ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ μεγαλος!Τι να κανουμε ας κερδισει η καλυτερη!Η κορη μου φυσικα!χαχαχαχα!Ειμαι και κουκουβαγια βλεπετε!:tongue:

Ευχομαι και σε σενα συντομα!

Μεγαλη ανατροπη Δομινα αλλα και οτι να ηταν θα χαιρομασταν το ιδιο!:lol:

Και σε σενα ευχομαι ενα γερο μωρακι συντομα!

Σοσαντ ευχαριστω πολυ και εσυ χαιρεσαι το κουκλο σου!Κλωτσαει η μπουμπου μου!Κλωτσαει!:tongue:

Αχ κοριτσια απο χθες τα ονειρα απεκτησαν και χρωμα!Το ροζ λοιπον θα ειναι το χρωματακι μας!Αρχισα να σκεφτομαι πως θα γινει το δωματιακι της!Σημερα η πεθερα μου πηγε της αγορασε φανελακια καλτσακια και φορμουλες ροζ!!!Εντομεταξυ ολοι ελεγαν "οτι να ναι! οτι να ναι" αλλα ολοι τρελαθηκαν που ειναι τελικα κοριτσακι!Η μαμα μου τσιριζε στο τηλ οταν της ειπα!Οι αδερφες μου και η κουνιαδα μου μαλωνουν απο τωρα σε πια μοιαζει!Ααααχχχχ αλλος παιδευεται και σε αλλον να μοιαζει!!!Καταλαβες;;;χαχαχα!

Σας ευχαριστω πολυ ολες!!!

Φιλακια!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Τουντσάκι μου πως και θα αργήσεις τόσο πολύ να γυρίσεις στη δουλειά; είσαι στο Δημόσιο;

Όχι ιδιωτικό είμαι. Λόγω της προωρότητας, τις 53 μέρες που παίρνεις πριν, τις πήρα μετά, μαζί με τις 63 που είναι μετά. Πιο πριν έπαιρνα αναρρωτική..Βάλε 3μιση μήνες αντί για μειωμένο ωράριο, βάλε 25 μέρες άδεια, βάλε και 6 μήνες από ΟΑΕΔ.. Αρχές Φεβρουαρίου φτάσαμε :-)

Καλα ο ηλιοκαμμενος ειναι ενας κουκλος Ρενιτα και ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ μεγαλος!Τι να κανουμε ας κερδισει η καλυτερη!Η κορη μου φυσικα!χαχαχαχα!Ειμαι και κουκουβαγια βλεπετε!:tongue:

Φιλακια!;)

Απ ό,τι βλέπω όμως δεν έχω πολλές πιθανότητες για συμπεθεριό.. Οι νεότερες μπέμπες θα μας φάνε λάχανο!!

Απ ό,τι βλέπω όμως δεν έχω πολλές πιθανότητες για συμπεθεριό.. Οι νεότερες μπέμπες θα μας φάνε λάχανο!!

Έχω δυο βαφτιστήρια κουκλιά και στην κατάλληλη ηλικία.. Ο ένας 5 χρονών (πρέπει να υπάρχει μια α' διαφορά στο ζευγάρι) και ο δεύτερος θα γίνει 2 τον Ιούλιο... Δεν θα το μετανιώσεις!:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ έχω και γω ανηψιο κούκλο 2,5 χρονών και μαγκάκι με μακρύ μπουκλωτο μαλλι!!!Αντράκι πρώτο!!Δε θα το αφήσουμε έτσι το Ραλλουδάκι!!!Για να λέμε και την αλήθεια βέβαια δεν μας αρέσει μόνο η ραλλού αλλά και η πεθερά Tounts!!Βρίσκεις τέτοια πεθερα με χιούμορ και μοντέρνα εύκολα?Η δεν είναι έτσι??Δε πιστευω να μεταλλαχθεις σε κακιά πεθερά??:tongue::tongue::tongue::tongue:Το χω δει το εργο μερικες να γινονται χειρότερες και από τη δικιά τους κακκιστρω πεθερα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλάκια σε όλες !!!

Κορίτσια-κορίτσια!!!Μη μου μαλώνετε, θα τη βρούμε την άκρη με τις συμπεθέρες καλέ! Εγώ πάντως είμαι ανοιχτόμυαλη πεθερά, οι μπεμπούλες της παρέας μας είναι κουκλίτσες ζωγραφιστές, οπότε για να μην έχουμε παράπονα θα παρακαλέσω τα υπόλοιπα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα τις προσπάθειες τους να φέρουν και άλλα αγοράκια στην παρέα!!!:D:D:D

ο ηλιοκαμμένος μου δεν είναι μονοφαγάς;););) τέτοια τύχη θέλει να τη μοιραστεί!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Που ειστε καλε οοοολες;;;Φυγατε για το τριημερο;και μας που μειναμε δηλ ποιος θα μας κανει παρεα;;;ε;;;ποιος;;;:mad:

Αγορασα και τα πρωτα ρουχαλακια για την μπεμπα μου!Μερικα φανελακια δηλ και κανα δυο μπιτζαμακια και μια πολυ πολυ μικρη ζακετουλα φουτερ με τη Μινι!Αλλα επειδη τωρα βγηκαν τα καλοκαιρινα και εμεις θα σκασουμε μυτη Σεπτεμβριο θα χρειαστουμε μακριμανικα!Αν εχει ζεστη ακομη θα χρειαστουμε και κανα κοντομανικο!Αχ τα εχω λιγο χαμενα!Τι πρεπει να της παρω;Ανχοθηκα τωρα!:shock:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Που ειστε καλε οοοολες;;;Φυγατε για το τριημερο;και μας που μειναμε δηλ ποιος θα μας κανει παρεα;;;ε;;;ποιος;;;:mad:

Αγορασα και τα πρωτα ρουχαλακια για την μπεμπα μου!Μερικα φανελακια δηλ και κανα δυο μπιτζαμακια και μια πολυ πολυ μικρη ζακετουλα φουτερ με τη Μινι!Αλλα επειδη τωρα βγηκαν τα καλοκαιρινα και εμεις θα σκασουμε μυτη Σεπτεμβριο θα χρειαστουμε μακριμανικα!Αν εχει ζεστη ακομη θα χρειαστουμε και κανα κοντομανικο!Αχ τα εχω λιγο χαμενα!Τι πρεπει να της παρω;Ανχοθηκα τωρα!:shock:

Εγώ, εγώ είμαι εδώ Χρυσάκι μου!!!Η ταλαίπωρη και άυπνη μάνα:cool::cool::cool:

Τέλος τα τριήμερα για μας:D:D:D

Μην αγχώνεσαι για τα ρουχαλάκια της, σου προτείνω να πάρεις για τον πρώτο μήνα 3-4 φορμάκια μακρυμάνικα λεπτά όμως, για 0-3 μηνών και 5-6 κοντομανικα ζιπουνάκια για την ίδια ηλικία.τα υπόλοιπα που θα πάρεις να είναι από 3 μηνων και πάνω για να της χωράνε όταν αρχίσει να παίρνει βάρος;)

εμείς για 2-3 μέρες όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο φορουσαμε ζιπουνάκι και φορμάκι από πάνω, μετά φορούσαμε σκέτο φορμάκι γιατί άρχισε η ζέστη και σήμερα φορέσαμε σκέτο κοντομάνικο ζιπουνάκι γιατί παραζέστανε ο καιρός...!

βλέποντας και κάνοντας!

καλά ψώνια!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...