Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!

είναι όντως μοναδική εμπειρία ο τκετός, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!!!

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσουν όλα τα κορίτσια μας...

Ο μικρούλης μου γεννήθηκε όντως μικρούλης, 2760 και βγήκαμε από το μαιευτήριο 2720...είναι ένα τοσοδάπλασματάκι....

θηλάζουμε αποκλειστικά και όπως καταλαβαίνεται όλη μέρα ταίζω και αλλάζω πάνες...και τη νύχτα επίσης..!

είναι όμως η καλύτερη κουραση της ζωής μου!!!

και για να μην αφήσω τις νύφες παραπονεμένες σας βάζω και φωτό!!!!

http://imageshack.us/homepage/?user=lilouk

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Kαλέ sosad είναι κούκλος!!!! Φτου φτου το μαναράκι μου!!!!Ααααα άμα δεν κάνω κόρη εγώ , βάζω υποψηφιότητα για νύφη την βαφτησιμιά μου!!!Και στη φωτό που έχει βολευτεί με το χεράκι του πάνω στο στήθος σου είναι όλα τα λεφτά!!!Φαίνεται το παιδί οτι θα κάψει καρδιές!!!!Να ναι πάντα γερό και τυχερό!!!!!

Φιλιά

sosadακι μας τι μαναράκι είναι αυτό?? φτου φτου!!! Ήδη έχει κλέψει τις δικές μας καρδιές!!Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν μεγαλώσει :tongue::tongue:

καλημέρα είπα? Δεν είπα!!Καλημέρα λοιπόν και σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας για την νέα μου προσπάθεια!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!

είναι όντως μοναδική εμπειρία ο τκετός, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!!!

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσουν όλα τα κορίτσια μας...

Ο μικρούλης μου γεννήθηκε όντως μικρούλης, 2760 και βγήκαμε από το μαιευτήριο 2720...είναι ένα τοσοδάπλασματάκι....

θηλάζουμε αποκλειστικά και όπως καταλαβαίνεται όλη μέρα ταίζω και αλλάζω πάνες...και τη νύχτα επίσης..!

είναι όμως η καλύτερη κουραση της ζωής μου!!!

και για να μην αφήσω τις νύφες παραπονεμένες σας βάζω και φωτό!!!!

http://imageshack.us/homepage/?user=lilouk

Είναι τόσο όμορφο το αγοράκι σου κοριτσάρα μου.... Να τον χαίρεσαι και να τον δεις γερό κι ευτυχισμένο..

Αλλά και η μαμά δεν πάει καθόλου πίσω.. γλυκύτατη!!

Καλούς θηλασμούς και καλό σαραντισμό!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάρες μου..

Βλέπω ότι όλα τα μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλιάς μεγαλώνουν μια χαρά! μακάρι να έχουμε πάντα ευχάριστα!

Εγώ ουδέν νεότερο από το μέτωπο αλλά δεν με απασχολεί καθόλου.. Προς το παρόν ονειρεύομαι τη Ρώμη (φεύγω σε δυο βδομάδες)!

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Πω πω τυχερό Δομνινάκι!!!! Μήπως χωράω και γω σε μια βαλιτσούλα??Δε θα πιάνω πολύ χώρο ούτε θα ενοχλήσω!!!!:tongue::tongue:Κάτι μου λέει οτι γυρνώντας από Ρωμη ανανεωμένη θα ακούσεις και ευχάριστα από το γιατρό!!!!!

Sosadaki ξανάδα τις φωτό σου δεν άντεξα και να σου πω για μια ακόμη φορά οτι ο ηλιοκαμενος είναι μια τρέλλα!!!!Γούτσου γούτσου!!!!!

Φιλάκιααααα

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!

είμαι λίγο μαμά κουκουβάγια και βλέπω το μωράκι μου σαν το ομορφότερο του κόσμου;););) νομίζω όλες οι φρεσκομανούλες τα ιδια παθαίνουν!!!

Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα κορίτσια να ζήσουν τετοιες στιγμές ευτυχίας με ένα γλυκό πλασματάκι στην αγκαλιά τους!!!

με το καλό στις εγκυούλες μας, και καλή καλή επιτυχία στις νέες σας προσπάθειες ρενιτάκι, δομνίνα και λουλουδιράκι!!!

Δομνίνα , η Ρώμη, απλά τέλεια!!!είχαμε πάει πέρυσι τέτοια εποχή και ξετρελάθηκα!να πάρεις ίσια ξεκούραστα παπούτσια γιατί έχει πολύ περπάτημα!!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

έχει και μαλλί!!! Εγκρίνεται!!! Για τον ηλιοκαμένο λέω. :wink:

νΑ ΣΑς ΖΉΣΕΙ sosad!!

εγώ ακόμα τρέχω! Έχει η μπεμπού γαστρο-οισοφαγική παλλινδρόμηση και όση ώρα είναι ξύπνια, την κουβαλάω πάνω στον ώμο μου και κάνω όλες τιςδουλειές μαζί της. Άμα την αφήσω στο ριλάξ, βγάζει γάλατα και πνίγεται. Τώρα έχουμε αρχίσει κρέμα και μήλο σιγά σιγά και περιμένω να περάσει ο καιρός να στρώσει. Όταν κοιμάται, λϊγο διάδρομο, ένα μπάνιο, φαγητό.. πάει η μέρα. Πέφτω στις 12 ξερή και ευτυχώς ξυπνάμε παλι στις 7μιση για άλλον έναν γύρο άρσης βαρών.. Με τούτα και με κείνα όμως, έφτασα 61,6 στα κιλά μου! ¨Εχει και τα καλά του το κουβάλημα. Τώρα τρώω λίγα φασολάκια και σας γράφω ταυτόχρονα γιατί όπου να ναι θα ξυπνήσει να ξαναρευτεί..

Υπέροχη η Ρώμη Δομνίνα!!! Φάε ένα τζελάτο τσιοκολάτο γκράντε γιΑ μένα σε παρακαλώ :-)

Φιλιά σε όλες!!!!!!

Κοριτσακια μου γεια σας!Σημερα πηγαμε στο γιατρο για τον μεγαλο τον υπερηχο!Δοξα το Θεο ολα ειναι μια χαρα και οπως πρεπει!Το κοριτσακι μας ειναι μια χαρα!Ναι ναι εχουμε κοριτσακι!Μας εκανε εκπληξη!χαχαχα!

Η ψυχη μου ειναι κοριτσακι!!!!!!Πανω απο ολα εχει σημασια που ειναι γερο φυσικα δοξα το Θεο!

Τα λεμε κοριτσακια μου!Φιλακια πολλα!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χρυσάκι έκανες κιόλας το Β' επιπέδου??? Μπράβο όλα καλά!!!

Κοριτσάκι εε?? Και εμενα κοριτσάκι μου λέει ο γιατρός!!Λες να γίνει και εμένα η ανατροπή στο Β' επιπέδου??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...