Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δύσκολες μέρες έρχονται κορίτσια!!!Εδώ λένε από την άλλη εβδομάδα μπορεί να πρέπει να τα πληρωνουμε τα φαρμακα !!Χαμος γίνεται με τα ταμεία και τα φαρμακεια!!!!Ο Θεός βοηθός!!!

Τζενακι μήκυτες νομίζω ειναι αυτό!!!Δεν είναι σοβαρο!Ολα καλά!!

Φιλάκιααα

Λοιπόν κοριτσάκια μου έγινα και εγώ μανούλα:D:D:D

Το αστεράκι μου ήρθε στον κόσμο 12-05-2012 στις 16:10 και μου έκανε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για να τα πάρω από την αρχή, το Σάββατο στις 5 το πρωί ξεκινήσαμε με τον άντρα μου για το μαιευτήριο...στο δρόμοήμουν πολύ χαλαρή, ακούγαμε μουσικούλα, είχαμε κοιμηθεί καλά το βράδυ και δεν συζητούσαμε για τη γέννα(!!!).

Φτάσαμε στην παραλαβή επιτόκων και με παρέδωσε ο άντρας μου στη νοσηλεύτρια για την απαραίτητη προετοιμασία...

αφού έγιναν τα απαραίτητα, ιστορικό, ξύρισμα, κλύσμα κτλ.. με "έντυσαν κατάλληλα και με πήγαν στην αίθουσα τοκετου..εκει με εξέτασε η μαία και διαπίστωσε ότι είχα πολύ μαλακό και λεπτό τράχηλο και μια μικρή διαστολή οπότε μου έσπασε τα νερά στις 07:30 και αμέσως ξεκίνησα να έχω συσπάσεις ανά πέντε λεπτά..ήρθε ο αντρούλης μου ντυμένος στα πράσινα (!) για να είναι μαζί μου στον τοκετό και στις 10:00 μου έκαναν την επισκληρίδιο καθώς οι συσπάσεις μου χτυπούσαν 100στάρι και πονούσα αρκετά αλλά η διαστολή προχωρούσε αργα..μόλις μοεπισκληρίδιο όμως με έπιασε κρύος ιδρώτας και τρομερή αδιαθεσία και μου έπεσε η πίεση:shock::shock::shock:μου έβαλαν οξυγόνο για λίγη ώρα και συνήλθα, το αποτέλεσμα όμως ήταν να τρομοκρατηθεί ο αντρούλης μου που ήταν δίπλα μου:-P μας έπιασαν τα γέλια κορίτσια και λέγαμε κανονισε την ώρα που θα γεννάω να λιποθυμήσεις και να τρέχουν για σένα και να με παρατήσουν...δεν έλεγα τίποτα άλλο...(?)

τέλος πάντων περνούσε η ώρα και η διαστολή μου σιγά σιγά ανέβαινε, στις 13:30 μου έκαναν 2η δόση επισκληρίδιο και κατά τις 15:00 με έπιασαν έντονοι πόνοι και συχνοι που παρά την αναισθησία τους ένιωθα κανονικά:|:|το λέω στη μαία η οποία με κοιτάζει και μου λέει ο τράχηλος είναι τσιγαρόχαρτο και η διαστολή 8!!!!!γεννάμε σε λίγο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!!!!

εκεί κοριτσάκια μου έπαθα πανικό!!!ήταν η πρώτη φορά που τρομοκρατήθηκα και κατάλαβα τι πάω να κάνω:shock::shock::shock::confused::confused::confused:

Στις 15:30 μου λένε η μαία και ο γιατρός, Λία ξεκινάμε σιγά σιγά να σπρώχνουμε όταν έρχεται η σύσπαση...και όντως κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια χαλαρή και εκείνη την ώρα χλωμιάζει ο άντρας μου και μας λέιε δεν νιώθω καλά ...ζαλίζομαι...:confused::confused::confused:φωνάζουμε τον νοσηλευτη άρον άρον, ένας πανικός...!!!τον παίρνουν από δίπλα μου και τον πήγαν έξω από την αίθουσα σε ένα φορείο!!!

εγώ εκείνη την ώρα ένιωσα μια ανακούφιση γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα και ένα άγχος για το πως θα αντιδράσει ο άντρας μου σε όλο αυτό...ούτε το greys anatomy δεν αντέχει να δει!!!

λοιπόν με πιάνουν που λέτε τρομεροί πόνοι εκείνη τη στιγμή, ένιωθα τα πάντα γιατί είχε τελειώσει η δευτερη δόση της αναισθησιας και παρακαλούσα να μου κάνουν κ άλλη, αλλά ο γιατρός μου προσπάθησε να με ηρεμήσει και μου είπε πως αν κάνω τώρα επισκληρίδιο θα αργήσουμε κ άλλο , ενώ το μωρό είναι έτοιμο να βγει....τι να κάνω κ εγώ συμφώνησα και ξεκινήσαμε τις τελικές εξωθήσεις στις 16:00........

πόοοοοοοονος, κορίτσια τα είδα όλα, έκανα τέσσερις εξωθήσεις και μια καλή τελευταία και ...........σλούρπ.....ένιωσα να γλιστράει το μωράκι μου....

Αυτό ήταν κορίτσια, έσκυψα μπροστά και είδα τον γιατρό να κρατάει το αγοράκι μου από τα ποδια και άκουσα το κλάμμα του!!!μου τον έφεραν στην αγκαλία και εκείνη την ώρα ήρθε και ο άντρας μου και αγκαλιαστήκαμε οι τρείς μας και κλαίγαμε όλοι μαζί.....

ανεκτίμητες στιγμές....

HDfQp3.png

Sosadaki μας να σας ζήσει ο πρίγκηπας σας να είναι πάντα υγιής και καλότυχος και ευτυχισμένος!!!!Συγκινήθηκα πολύ με την περιγραφή σου πραγματικά, η στιγμή που θα τον πρωτοειδατε και κλαιγατε αγκαλιασμένοι ειναι τόσο ζωντανη και έντονη και τέλειααααα!!!!Με το καλό να σαραντίσεις!!!!Φιλάκιααααα πολλά στο μπεμπίτο από τη Θεια Λουλουδίρα!!!!!

Διαφημίσεις

Σοσαντ μου συγκινηθηκα πολυ!Δεν πρεπει να υπαρχει πιο εντονη στιγμη και πιο ομορφη απο αυτη!Ετσι να ειστε παντα ευτυχυσμενοι αγαπημενοι να χαιρεστε το μωρακι σας το αγορακι σας!Δεν υπαρχει πιο δικο σου πλασμα!Να ειναι γερο καλοτυχο και ολα τα καλα να εχει στη ζωη του!

Φιλακια πολλα πολλα στις πατουσες του!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Είμαι καλά και το ίδιο επιθυμώ και για εσάς..

Sosad νομίζω πως τώρα δικαιωματικά πρέπει να ονομαστείς σε So so so Happy!!!

Τι συγκλονιστική εμπειρία η γέννα σου.. και τι καλός ο μπεμπάκος σου.. Δεν σε ταλαιπώρησε καθόλου. Να τον χαίρεσαι, να τον δεις καλό άνθρωπο και γερό και λεβέντη.. το υπέροχο ταξίδι σας ως οικογένεια ξεκίνησε και οι σταθμοί του θα είναι ανεκτίμητοι..

Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες περιμενούλες και με το καλό και εμείς που παλεύουμε ακόμη να είμαστε σύντομα στη θέση σου..

Έχω συγκινηθεί πολύ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου! Εδω είμαι κ εγω !! Η εναλλαγη των συναισθημάτων όταν διαβάζεις τόσα μαζεμένα μηνυματα είναι απίστευτη ...

Καταρχην έχω συγκλονιστεί από τα απρόσμενα νέα της Ειρήνης μας ... κοριτσάκι μου εμείς είμαστε εδω όχι μόνο στα ευχάριστα αλλά κ στα δυσάρεστα!! Μόλις νιώσεις λίγο καλύτερα σε θέλουμε εδω! Δεν θέλουμε να σε χάσουμε από την παρέα μας !! Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό που πέρασες και μακάρι καμία μανούλα να μην την αξιώσει ο Θεός να το ζήσει!!! Κουράγιο και σου εύχομαι σύντομα να βγει το δικό σου ουράνιο τόξο!!!

από την άλλη γέννησε η Sosad μας και έγινε so so so happy!!! Κοριτσακι μου να σου ζήσει ο παίδαρος, να ναι γερός και καλότυχος και πάντα να σας χαρίζει μοναδικές στιγμες ευτυχίας!!! Κόρες ελλήνων και μη, το νου σας!!Ο ηλιοκαμένος είναι εδω!!!! Η περιγραφή σου ήταν μοναδική και σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο για εμας!! Φιλια πολλά στον μπέμπη σου και από την θεία ρενίτα!

οι υπόλοιπες τσουπρίτσες εγκυούλες και μελλοντικά εγκυούλες βλέπω ότι χαίρουν άκρας υγείας (ένας μύκητας δεν θα μας βάλει κάτω - έτσι δεν είναι τζενάκι?) και χαίρομαι για αυτό!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι επέστρεψα στην δουλειά έχοντας λύσει το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής διαφοράς με το αφεντικό μου κ ελπίζω να μου βγει σε καλό! Κατα τα άλλα εκανα μια καλλιέργεια κ εξετάσεις θυροειδή και αφού όλα καλά πήραμε την απόφαση να προχωρησουμε στην 3η και εύχομαι και τυχερή προσπάθεια εξωσωματικής !

σας διπλοφιλώ όλες και εύχομαι όλες σύντομα να γίνουμε μανούλες!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

σαντακι μου ολα τελεια εχεις αγκαλια τον ποντικομικρουλι σου κ απο δω κ περα μονο χαρες!!!(κ ξενυχτια κ κλαματα κ βρεμενες πανες χαχαχαχαχ)ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ολα.οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα τα ξαναζησω κ γω μου φαινεται περιεργο τιποτα ομως δεν ειναι σαν την πρωτη φορα επειτα σκεφτομαι κ το αλο πως θα γινει να αγαπαω κ αλο παιδι εκτος της μαριας?γινεται?

ρενιτακι καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια ολα να πανε τελεια.

δομνινακι ευχομαι να μας κανεις την εκπληξη οπως μας την εκαναν αλλα δυο κοριτσια του φορουμ φανταζομαι καταλαβες ποιες ειναι.

σε ολα τα κοριτσακια πολλα φιλια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου;Ολα καλα;Εμεις ολα καλα δοξα το Θεο!Ανυπομονουμε να ερθει η Πεμπτη να δουμε το ποντικι μας!Την Δευτερα εχω να κανω και εξετασεις!!!

Διαβαζω ξανα και ξανα το μηνυμα της Σοσαντ και καθε φορα κλαιω!Τι μοναδικη εμπειρια θα πρεπει να ειναι!Ποσο εντονη στιγμη!!!

Ρενιτακι καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια!Τριτη και τυχερη θα ειναι!!!

Τζενακι ενα παλιομικροβιο ειναι θα περασει και συνεχιζουμε!!!

Adnihor σιγουρα η πρωτη φορα που γινομαστε μανουλες ειναι κατι μοναδικο!Συγκλονιστικο!Αλλα η καρδουλα της μαμας αγαπαει το ιδιο ολα τα παιδακια της!Και το δευτερο και το τριτο θα τα αγαπας το ιδιο!Θα εχετε μια ακομα κουκλιτσα να παιζεται μαζι με το Μαρακι σου!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!

Ρενιτάκι μες από τη καρδιά μου σου εύχομαι να ναι η τυχερή σου αυτή η προσπάθεια και να χουμε και άλλη γκαστρούλα στη παρέα!!!

Ανδριαννή όσο νοιωθεις οτι αγαπάς τη Μαρία σου τόσο θα αγαπάς και τη μπεμπούλα !!!Η μητρική αγάπη έχει καταρριψει τα μαθηματικα σε αυτό το θέμα !!!!Το άπειρο δε χωριζεται στα δύο αλλά γινεται διπλό άπειρο!!!!Αμαν τι είπα πάλι!!!χαχαχα!!!

Μιας και είχαμε τα χαρμόσυνα του ηλιοκαμενου , ο οποιος θα θέλει να δει προσφατες φωτογραφιες από τις νύφες :tongue::tongue::tongue: καλώ τις πεθερές να βαλουν καμμια φωτό!!! Τουντσάκι και βελβετακι περιμένει ο γαμπρός!!!

Δειλά δειλά πάει να βγάλει ήλιο και πολύ το χαίρομαι!!!!Με είχε πιάσει κατάθλιψη!!!!

Σας φιλώ όλες μανούλες, γκαστρούλες και μέλλουσες γκαστρούλες!!!!!

να μαι κ γω..

σοσαντακι μεγαλες στιγμες..πολυ συγκινητικο..

πηρα τα αποτελεσματα στα χερια μου.

εν τελει το μικροβιο λεγεται gardnerela vaginalis .

μια γνωστη μου που της εδειξα τις εξετασεις,μου ειπε οτι ειχε κολλησει κ αυτηκαι οτι δεν φευγει με κολπικη κρεμα.λεει θελει χαπια dalasin,σε συνδιασμο με υποθετα .μου ειπε να πεταξω ολα μου τα εσωρουχα κ μαγιο..τωρα τι να κανω..να περιμενω να δω αν θα εχει αποτελεσματα η κλιμισιν,η να παρω τηλ τον γιατρο και να του πω να μου αλλαξει αγωγη.η κοπελα που ειναι και γιατρος και λιγο πολυ ξερει απο αυτα ηταν κατηγορηματικη.απορρω μου λεει με την αγωγη που σου εδωσε.δεν ξερω τι να κανω.

εν τω μεταξυ στις εξετασεις εγραφε.γαλακτοβακιλος λιγος.τι ειναι αυτο ρε κοριτσια..

απο κατω εγραφε,clue cells ναι..τι ειναι αυτο το clue cells..ουφφφφφφφφ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι δεν είναι τίποτα αυτά φυσιολογικά του κόλπου είναι , το θέμα ειναι το μικρόβιο και από αυτά που διάβασα κατά τη γνώμη μου δώσε βάση στη φίλη σου και πάρε το γιατρό σου !!!Να σαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου καλύτερα και οσο πιο γρήγορα φυγει τοσο το καλυτερο να μην εχεις αμφιβολιες!!!

Aχ ποσο χαρηκα για το κοριτσι μας που εγινε μανουλα. Μας ελεγες βρε κοριτσι την ιστορια σου και θυμηθηκα τα δικα μου. Και σε εμενα ετσι εγινε, με τη μονη διαφορα οτι εμενα με ειχε πιασει η επισκληριδιος μεχρι τελος και δεν υπεφερα. Κατα τ'αλλα ακριβως τα ιδια και σε μενα, χωρις καμια διαφορα.... Ποσο γεννηθηκε ο γιοκας σου??? Πολλα φιλακια στα μικρα του πατουσακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...