Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλες μου φιλεναδες σας γνωρισα μεσα απο θλιψη και θα σας αποχαιρετησω παλι με θλιψη..

θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για οσα μου γραψατε και κυριως για οσα νιωσατε για μενα...

ελπιζω καποια μερα να επιστρεψω με καλα νεα και να συνεχισουμε το παρεακι μας μονο με καλες ειδησεις! μεχρι τοτε να σας ευχηθω τα καλυτερα!

οι εγκυουλες μας με το καλο και μ' εναν πονο!

οι υπολοιπες συντομα μανουλες με γερα μωρα!

καποια στιγμη σε αντιστοιχη ενοτητα θα περιγραψω την εμπειρια μου...

σας φιλω μια μια και ολες μαζι!

Αχ βρε Ειρηνάκι μου....γιατί.... Ξέρω πόσο σε τρώει τώρα το γιατί και πόσο πόνο νιώθεις.... Μακάρι να είναι ο τελευταίος πόνος καρδούλα μου και η ζωή από δω και πέρα η ζωή να σου χαρίσει απλόχερα όλα όσα σου πήρε... Κουράγιο κοριτσάκι μου για όλους τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και περιμένουν με αγωνία να δουν ξανά το χαμόγελο σου. Τώρα δεν βλέπεις τον λόγο να χαμογελασεις αλλα υπάρχουν πολλοί. Να μας λες ότι σου βγαίνει και σκέφτεσαι. Ίσως σε βοηθήσει έστω και λίγο. Και εγω πιστεύω ότι μεταξύ μας οι γυναίκες καταλαβαίνουμε η μια την άλλη και ειδικά όσες έχουμε περάσει άσχημες εμπειρίες. Εδω είμαστε και σε ακούμε. Μην χαθεις, θα δεις ότι θα λέμε ευχάριστα σε λίγο καιρο...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/CnbPp3.png[/IMG][/URL]

4 αγγελάκια με προσέχουν από τον ουρανό...σας αγαπώ πολύ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και σας ευχαριστώ που μου στείλατε τον αδερφούλη σας για να μου δείξει τι σημαίνει ευτυχία...

Διαφημίσεις

καλες μου φιλεναδες σας γνωρισα μεσα απο θλιψη και θα σας αποχαιρετησω παλι με θλιψη..

θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για οσα μου γραψατε και κυριως για οσα νιωσατε για μενα...

ελπιζω καποια μερα να επιστρεψω με καλα νεα και να συνεχισουμε το παρεακι μας μονο με καλες ειδησεις! μεχρι τοτε να σας ευχηθω τα καλυτερα!

Ειρηνουλα μου μην λες οτι μας αποχαιρετας!Εδω εχουμε γραψει ολες ασχημες εμπειριες και μαζι τις ξεπερασαμε!Ειναι πολυ νωρις και χρειαζεσαι το χρονο σου!Ομως μην αφησεις να σε παρει απο κατω!Να επιστρεψεις οταν νιωσεις ετοιμη και εμεις εδω θα ειμαστε για σενα και το ξερεις!Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Ειρηνάκι είναι λογικό να νιώθεις πόνο!!Είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο σου και σιγα σιγα θα ανακτήσεις όλες τις δυνάμεις σου!!! Μην χάνεις την ελπίδα σου !!! Εμείς εδώ είμαστε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τον εψησα θα μου παρει το μηχανιματακι για να ακουω την καρδουλα του μωρου!χαχαχα!πολυ χαρηκα τωρα!:tongue:

αχ η σοσαντ μας τωρα θα εχει το αγορακι της αγκαλιτσα!!!!!!!:D

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα και χρονια πολλα στις μανουλες.

η σοσαντ γεννησε;

μπηκα προχτες και ειδα τα δυσαρεστα για το ειρηνακι ,αλλα δεν ειχα το κουραγιο να γραψω..εδω που τα λεμε και τι να γραψω..ποια ειναι αυτα τα λογια παρηγοριας που θα μπορουσαν εστω και λιγο να απαλυνουν τον πονο της..

ειρηνακι μου κουραγιο..ειναι το μονο που μπορεις να κανεις τωρα..

ελπιζω ολες να ειστε καλα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ειρηνάκι μου γλυκό..

Ο πόνος είναι αβάσταχτος.. το ξέρω καλά αυτό.. κάνε κουράγιο καρδούλα μου και κάποια στιγμή είμαι σίγουρη ότι θα χαμογελάσεις και πάλι και θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το δικό σου ολόγερο μωράκι..

Είμαι εδώ για ότι θελήσεις..:(

L2qIp2.png

Να μαι και γω!!!! Ας αρχίσω με τη sosad μας που τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της τον ηλιοκαμένο !!!!Αυτη τη γιορτή της μητέρας δε θα τη ξεχάσει ποτέ!!!!Ευχομαι γρήγορα να μας πει τα νέα να γελάσει το χειλάκι μας!!!

Ειρηνάκι μου καταλαβαίνω οτι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για σένα αλλά θα συνέλθεις όσο και αν σου φαινεται βουνο τώρα!!!Προσπάθησε να αφοσιωθεις στην ηρεμία σου τώρα με τον αντρούλη σου και χωρίς να το καταλάβεις θα ρθει ο καιρός που θα μείνεις πάλι εγκυούλα!!Και θα γιορτάσεις και συ και όλες μας που προσπαθούμε τη γιορτή της μητέρας αρκεί να μη το βάλουμε κάτω!!!Σε φιλώ πολύ πολύ!!!

Χρυσάκι κατάλαβα θα πάρει φωτιά το υπερηχάκι!!!!χαχαχα!!!Αντι να ακούς ραδιόφωνο θα ακους το τακα τουκα της καρδουλίτσας!!!Αντε καλές ακροάσεις !!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

να ευχηθω κ γω στο σοσαντακι για το μωρακι της να ναι γερο κ καλοτυχο κ καλο σαραντισμο να εχετε μαμα κ γιος!

ειρηνακι μου παρε το χρονο σου κ ελπιζω ο θεουλης να σε αποζημιωσει συντομα με ενα γερο μωρακι!μην χαθεις τελειος θα μαστε εδω οτι κ αν θες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικα αυτη η γιορτη της Μητερας θα της ειναι αξεχαστη!

Να ειναι γερο το μωρακι σου Σοσαντ μου καλοτυχο και εσυ με τον αντρουλη σου να τον καμαρωνετε τον γιοκα σας!:D

Λουλουδιρα μου ειπε θα μου το παρει αλλα πρωτα να ρωτησω το γιατρο!Αρα υπομονη μεχρι την αλλη Πεμπτη και μετα βλεπουμε αν συμφωνησει και ο ντοκτορ!Αλλα και να το παρω θα πρεπει να βαλω καποιο οριο δεν γινετε να το κανω τρεις και λιγο δεν ειναι παιχνιδι!Οσο να πεις υπερηχος ειναι δεν πρεπει να γινετε συχνα!Απλα μονο να ξερω οτι το εχω!Αλλα απο την αλλη τι οριο μπορει να βαλει μια τρελη εγκυος;;;Αυτο φοβαμαι λιγο!Μην ξεφυγω!!!Και για αυτο νομιζω ο γιατρος θα πει ειδικα σε μενα ΟΧΙ!χαχαχα!:tongue:

xDoop3.png

pcDup3.png

μπήκα πάρα πολύ βιαστικά να μάθω νέα σας και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά με την Ειρήνη μας; Όχι ρε γαμώτο... Δεν ξέρω τι να πω. Μόνο ότι καταλαβαινω πόσο δύσκολο είναι.. Ουφ!!

Και να πω κι ένα μεγάλο καλώς ήρθες στον ηλιοκαμένο μας!

Πρέπει να μπω κάποια στιγμή να σας διαβάσω αναλυτικά, αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου.. Θα βρω όμως χρόνο το υπόσχομαι.. Σας αγαπώ και σας φιλώ!

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Τουντσάκι δε πειράζει που δε πολυμπαίνεις αρκει να μας αποζημιώνεις με καμμια φωτό της μικρής!!!

Δυστυχώς συμβαίνουν και άσχημα αλλά ευτυχώς περνάνε και θα ξαναέρθουν ευτυχισμενες στιγμές και για το Ειρηνάκι και όλα θα φτιάξουν!!Ετσι είναι η ζωή, δοκιμασίες και αγώνας!!!

Τι κάνουν οι εγκυούλες μας ?Ανδριαννη, Κατριν,Χρυσάκι??Αλήθεια η Αννα τι κάνει?Ελπίζω όλα καλά να είναι!

Δομνινάκι, Τζενακι,Ρενιτάκι,Μαγδακι όλα καλά?

Βελβετακι? Τι κανει η μπουμπού?

μήπως προλαβαίνω να ανεβάσω φωτό; Με το ζόρι πάω ως το φωτογραφείο και εκτυπώνω κάποιες για το άλμπουμ της και τις γιαγιαδες. Στην πεθερά στέλνω μόνο φωτογραφίες της και τη βλέπει με βιντεοκλήση. Της έχει πει ο Τούντσος κανα δυο φορές να έρθει (και να φύγω εγώ) και δεν έρχεται. Θέλει να της την πάει εκεί. Ο Τούντσος φοβάται να την πάει μόνος του με το αυτοκίνητο ακόμα που είναι μικρούλα, βαριέται και να την ετοιμάσει (εγώ φυσικά δεν την ετοιμάζω για την πεθερά) κι έτσι δεν την βλέπει :-) χα χα χα.. Πολύ το χαίρομαι! Μου έστειλε η πεθερά sms την ημέρα της μητέρας ότι είμαι πολύ καλή μαμά γιατί μεγαλώνω την εγγόνα της σα πριγκίπισσα (γλείψιμο) αλλά δεν απάντησα.. Θα την χορέψω στο ταψί εγώ.. Θα μπορούσε τόσα χρόνια να φερθεί σαν πεθερά αν ήθελε τώρα να την υπολογίζω σαν γιαγιά. Ας πρόσεχε!

Η ζυγαριά μου έδειξε 61,8! Ξεκίνησα 61,5. Σχεδόν έφτασα στο στόχο. Αλλά τώρα που δεν έχω εγκυμοσύνη να σκέφτομαι, μπορώ να φτάσω και μέχρι τα 58.. Οπότε έχουμε μέλλον ακόμα.

Ξύπνησε η Ραλλού.. Πάω!

καλησπερα τσουπια..

σοσαντ να σου ζησει κουκλα να ναι γερος δυνατος και καλοτυχος..

βγηκαν τα ααποτελεσματα της καλλιεργειας.ενα μικροβιο ειναι.

candida καπως ετσι το ειπε ο γιατρος.μου εδωσε κολπικη κρεμα κλιμισεν για 7 μερες.

μας ειπε οτι μπορει να ευθυνεται αυτο για το αρνητικο hunner test.αυτο το μικροβιο κανει την βλεννα τοξικη για το σπερμα.

λουλουδιρακι καλα ειμαι..προσπαθω δηλαδη..

αααα τι θυμηθηκα.πηγα σημερα στο φαρμακιο να παρω φιλισιν και με χτυπησε το εγκεφαλικο.απο 1,77 ,πηγαν 5,20..τριπλασιασαν την τιμη οι ατιμοι..ειναι δυνατον;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...