Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και τώρα που είπα "κόκκινα", να ενημερώσω ότι η ακατανόμαστη βρήκε το δρόμο της. Από τη μια χάρηκα και λίγο, μιας και μου έχει καρφωθεί αυτό με την εμμηνόπαυση, αλλά από την άλλη.........:-( Βρε μπας και στο διάστημα, η έλλειψη βαρύτητας που λέγαμε, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τη ξεφορτωθούμε:confused:

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Όσες πιθανότητες έχω τώρα να γίνω αρχαιολόγος, τόσες πιθανότητες θα είχα να γίνω και η γυναίκα του:tongue: Εξάλλου, όλη αυτή τη δημοσιότητα, κόκκινα χαλιά, δεν τα ζηλεύω εγώ παιδί μου. Μόνο το σπίτι στη λίμνη του Κόμο, ακόμα και χωρίς τον Κλούνεϋ!! (μη σου πώ και καλύτερα χωρίς αυτόν!)

δεν πειράζει! Θα τον παντρευτώ εγώ! Θα με λένε: Tounts Clooney!!!:D

Και τώρα που είπα "κόκκινα", να ενημερώσω ότι η ακατανόμαστη βρήκε το δρόμο της. Από τη μια χάρηκα και λίγο, μιας και μου έχει καρφωθεί αυτό με την εμμηνόπαυση, αλλά από την άλλη.........:-( Βρε μπας και στο διάστημα, η έλλειψη βαρύτητας που λέγαμε, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τη ξεφορτωθούμε:confused:

μη μου βάζεις ιδέες.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

φτου σου και σένα.... Γι αυτό είχες κρυφό πόθο την αρχαιολογία εεε? πουλάκι μου!:rolleyes:

Εγώ δεν είχα την αρχαιολογία ανάγκη γι' αυτά!! Στη νομική μας μάθαιναν τα πάντα!!!

ytBLp2.png

Εγώ δεν είχα την αρχαιολογία ανάγκη γι' αυτά!! Στη νομική μας μάθαιναν τα πάντα!!!

Προσπαθείς να δικαιολογηθείς σαν καλή δικηγόρος που είσαι, αλλά ο δικαστής που τυχαίνει να είναι και πουλματζής, πιλότος, ταβερνιάρης, διαστημάνθρωπος κ.λ.π... Αποφάνθηκε..

Ένοχος ο κατηγορούμενος! :cool:

Προσπαθείς να δικαιολογηθείς σαν καλή δικηγόρος που είσαι, αλλά ο δικαστής που τυχαίνει να είναι και πουλματζής, πιλότος, ταβερνιάρης, διαστημάνθρωπος κ.λ.π... Αποφάνθηκε..

Ένοχος ο κατηγορούμενος! :cool:

Guilty as charged!!;);)

Απλά όχι πλέον δικηγόρος!

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

Αύριο θα πάμε να επισκευτούμε ένα νεοφερμένο μπεμπέ και θα πεταχτώ να του ψωνίσω. Τώρα έχω μεγάλη χαρά, ελπίζω να μην τα μπήξω μπροστά σε όλους αύριο. Προς το παρόν σας χαιρετώ, θα προσπαθήσω να μπω και αργότερα.

Τώρα που το θυμήθηκα.......Άκου αθώα η patousitsas;) Με ποιόν μάρτυρα παρακαλώ???? Τον Γύλο????

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...